aa hayırdır canım galiba kocişinle küsüştünüz olur böyle şeyler takma kafaya düzelir inşallah
canım ya çok saol allahım razı olsun gönlüne göre versin
ben şimdi bi ayarlama yapıcam olurmu
olsun canom önemli değil nedemek yaa
nezaman müsayitsin cuma olurmu görüşelim
egalcim son listede güneycanın 20 tane vardı okuyamadığı onu sana yazdım yani toplamda 50 tane okuyacaksın canım diğerlerinide başkasına veririm artık .ben bitti yazdım okey canım
heheheayyy bende biraz tuaf yazmmisim kavga etmisim gibiii yokk cnmm küsmedik ben bugün muhtesemüzyila bakiyordum istee esim o sirada gitti yatti cok yorgunmuus kac gündür uyuyamiyormus. simdi iyi uykuya dalmistir bende rahatsz edip uyandirmak istemedimm öylee benim cnm baska birseye SIKKIN. gecen hafta kayganayla atistik hakliydimmm .. sonra eve geldi birsürü hakaret etti asla affetmiycem dedimm özürde dilemem dedimm agiza alinmayacak laflar söyledi küfür etmedide etmis gibi oldu yani sonra kayinabaam esimle konusmus atmislar tutmuslar iste esimm de bi arda bi derede kaldi sonra bakti esim cook mutsz gittim kaynanamda özürdiledim sucluymus gibi hersey düzeldii ama o laflari unutamiyorum herzaman temizlil yaptigimda esimi gördügümde yemekyerken birden aklima geliooo ailemde yanimda degil gurbetteyimm diye cok fazla üstüme geliyorlar anliycannnn amma cok SIKILDIM benim derdim bana yeterannem yüzünü hemen hemen 1 senedir görmedi .. cocuk istiyorum olmuyor. bide bana garez yapiyorlar görümcem hamilede bide hergün internette konusuyor 1ay ünce kaynanam türkiyeye gitti kizimi3 ay oldu görmedim die onlari gördükce bana afakanlar basiyodu zatenn bide olay cikti birkac bisi dedimm ama agir kelime degill bana birsürü agir kelime kullandi ve unutamiyorumm. onlarin kahrimi cektigim yetmiyormus gibi kötü hala ben oluyorum allahim yardim etsin baba
tamam ben yarın arıycam seni olurmu kuzumtabisiii süper olarr devlet meselesi haline dondü
tmm canim yarin okurum
ben geldim herşey değişmiş
msj yazmayı unutmusummm
ben kimim neredeyim
30 tzne öi ablm bn ookurum tmm
ay kıyamam ya takma kafaya canım senin kaygana azcık cadı galiba allah yardımcın olsun çok zor gurbette olmak dayanağın yokya üstüne geliyo tabiki .aslında iyi yapmışsında keşke haketse özürünüsıkma tatlı canını inşallah düzelir canım .kendi gidiyor kızını görmeye nolur sanki senide götürse hey allahım bunlarda ana işte
canım ya öldük meraktan ay nasıl sevindim nasılsın canım şükürler olsun
çok endişelendik heran aklımızdaydın yaa
egal Allah sana dayanma gücü versn kaynananı da ıslah etsn inş
geldim bidenelerimmmm.kullanıcı adım şifrem hepsini unutmusummm
nasılsınızzz
hoşgeldin kuzum ya gel önce bi öpeyim sonrada bi pataklıyım seni
biz aynıyız kuzum asıl sen nasılsın çok merak ettik bildiğin gibi değil yelizim herşey yolundamı nerelerdeydin şükür kavuşturana şuanda okadar mutluyumki sanki hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?