Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aa hayırdır canım galiba kocişinle küsüştünüz olur böyle şeyler takma kafaya düzelir inşallah

hehehe ayyy bende biraz tuaf yazmmisim kavga etmisim gibiii yokk cnmm küsmedik ben bugün muhtesemüzyila bakiyordum istee esim o sirada gitti yatti cok yorgunmuus kac gündür uyuyamiyormus. simdi iyi uykuya dalmistir bende rahatsz edip uyandirmak istemedimm öylee benim cnm baska birseye SIKKIN. gecen hafta kayganayla atistik hakliydimmm .. sonra eve geldi birsürü hakaret etti asla affetmiycem dedimm özürde dilemem dedimm agiza alinmayacak laflar söyledi küfür etmedide etmis gibi oldu yani sonra kayinabaam esimle konusmus atmislar tutmuslar iste esimm de bi arda bi derede kaldi sonra bakti esim cook mutsz gittim kaynanamda özürdiledim sucluymus gibi hersey düzeldii ama o laflari unutamiyorum herzaman temizlil yaptigimda esimi gördügümde yemekyerken birden aklima geliooo ailemde yanimda degil gurbetteyimm diye cok fazla üstüme geliyorlar anliycannnn amma cok SIKILDIM benim derdim bana yeterannem yüzünü hemen hemen 1 senedir görmedi .. cocuk istiyorum olmuyor. bide bana garez yapiyorlar görümcem hamilede bide hergün internette konusuyor 1ay ünce kaynanam türkiyeye gitti kizimi3 ay oldu görmedim die onlari gördükce bana afakanlar basiyodu zatenn bide olay cikti birkac bisi dedimm ama agir kelime degill bana birsürü agir kelime kullandi ve unutamiyorumm. onlarin kahrimi cektigim yetmiyormus gibi kötü hala ben oluyorum allahim yardim etsin bana

Son düzenleme:
ya ben son listede hata yapmışım duruyu iki kez yazmışım ya
durum farkettinmi kuzum sen yani orda sana 20 yazılmış eğer eksik olduysa okuyalım
hakkını helal et canım ben inanki şimdi farkettim

ay kıyamam ya takma kafaya canım senin kaygana azcık cadı galiba allah yardımcın olsun çok zor gurbette olmak dayanağın yokya üstüne geliyo tabiki .aslında iyi yapmışsında keşke haketse özürünü sıkma tatlı canını inşallah düzelir canım .kendi gidiyor kızını görmeye nolur sanki senide götürse hey allahım bunlarda ana işte

tutişim sanada son listeden 10 tane versem olarmı kuzum kayra adet olmuşya güneycananda öyle
son listeden kayranın 10 tanesinide sen oku olurmu ablam şimdiden saol

amman bosver istemiyorum onlarin parasini falan . zaten kavgada ondan cikti beni tr göndercekti guya benim bacimin 6 ay sonra dügünü var. 300 ytl bilet olcakya herseyime karisiyo biletide biz alcaz die söylüyo ben ona bilet falan alda demedim türkiyeye gitti anneme biz alriz gelinin biletini demis benim garip anamda bunu duyunca heveslendi iste seviniodu kizim gelcek die. bu bileti alcak yaa günü belli degill teyzem bunlara 16si demis annem daha belli degil diyodum bende belli degilmis dedimm vaymisin sen öyle dien yalancisin falan dedi bende bu kelimeyi ilk duyusum degil tabi bunu duyunca benim kafa atti eve geldim ertesi gün aradim ben anamla konustum belli degil daha dedim belli olunce alirim dedim siz almayin sizin paranizi istemiyorum dedimmm kötü bisimi bu aslinda icimde neler gecti söylemek icinde esimin anasidir die sustumm. aksam esim yokken eve geldiler terbiyesizz. sen kimsin kim oldugunu zannedion oglumu doldurdun simdi 1 ay senin yanidaolur 1 ay sonra senin ne oldugunu anlar kapiyo koyar ananda babanda bakmazz kalirsin öyle falan dediii ben gene sustumm esimin hatri icinn.. hala kullaklarimcinliyo sesi sen kimsin ,anan baban bakmaz, sen insan bile degilsin , terbiyesiz die bagirdigii.ben bunlar haketmedimm özürdiledim sucu üstüme aldimm hala gene tavirr mesela bugün evlerini aradim cikmadi teyzem onlarin evin altinda oturuyor sonra teyzemi aradim evde dedi eee bu ne simdiii... amma olsunn oda benim cektigim acinin aynisini ceker ins annamin cektigi acinin aynisini ceker innnss. ben bed dua etmiyorum onunda benim yasimda kizi var oda evlii ... nee benim cektigim acinin azini ceksin ne cogunu benim yasadigimin aynisini yasasinki beni anlasinn. bu beddua sayilmazz ne fazlasi ne azii.. tabbki benimki gibi anca öyle anlar

Son düzenleme:
canım ya öldük meraktan ay nasıl sevindim nasılsın canım şükürler olsun
çok endişelendik heran aklımızdaydın yaa

iyiyim kuzumm
merakta bıraktımm sizleri ama en son memlekete gitmiştim döndğümde bir pc miz yoktuuuu
şimdi ablamdayımmm
yani hala pc miz yokk
bende bi değişiklik yokk
sizlerde ne var ne yokk

geldim bidenelerimmmm.kullanıcı adım şifrem hepsini unutmusummm
nasılsınızzz

hoşgeldin kuzum ya gel önce bi öpeyim sonrada bi pataklıyım seni
biz aynıyız kuzum asıl sen nasılsın çok merak ettik bildiğin gibi değil yelizim herşey yolundamı nerelerdeydin şükür kavuşturana şuanda okadar mutluyumki sanki hamile kaldım

offfff konuşacak çok seyyyyy varrrrr
diğer topikteki arkadaşlarda özel msj atmışşş
sende atmışınn canlarımm ya

inşallah o da olur en yakın zamanda tatlımm
çok şükür bi sorun yok canım
bebek dışındaa
patakla canımm haketmişimm yaneeeee ama benim pekde suçum yokk
pc alacağız inşallah bi günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…