Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin Arf iyiyim canım senden naber? varmı bi haber ?

yok canım daha da yani adet belirtilrm fazlasıyla var yani bundan önceki aylar bukadar değildi.....iyiym bende boynum fena ağrıyor bu gün kaskatı kesilmiş viksledm işte sardım boynumu fena tutulmuşum .....yazımı gördünmü resmini gördm maşşala sana canm çok güzelsin..........

sagol tatlım utandım :) bi kac gün önce koydum, yoktun buralarda görmemişsindir :)

utanma canım ne utanıyorsun maşşala bayılırm böyle hoş hatunlara:))))allahm nazarlardan korusun güzel bebeklerle taçlandırsın evliliğnizi.........yok yeni gördüm kız sen nerde oturuyordn hafızam zayıf biraz kusura bakma

gecmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine , vallla içime hamişsin igib doguyor bakalım az kaldı, insallah olmazsında haberini alırız:) gördüm gördüm cvp yazdım canım, sagol

sagol tatlım o senin güzelliğin :) aminn hepimize insallah.. istanbul'da oturuyorum canım anadolu yakasında.. kimse bilmiyor zaten nerde oturdugumu konusu olmadıgı için söylememişimdir.. sen?

gecmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine , vallla içime hamişsin igib doguyor bakalım az kaldı, insallah olmazsında haberini alırız:) gördüm gördüm cvp yazdım canım, sagol

ay inşalla fıstık bende hem facede hem burda takılıyorm demek seninde hesabın var desene kimin yokbu ay napıcaksn ilaçlaçamaya devammı yoksa aşılama mı yaaptrcaksn canım

sagol tatlım o senin güzelliğin :) aminn hepimize insallah.. istanbul'da oturuyorum canım anadolu yakasında.. kimse bilmiyor zaten nerde oturdugumu konusu olmadıgı için söylememişimdir.. sen?

bende avrupa yakasında oturuyrm canım merak ettm beylikdüzündeym elektrk aldım senden çokta dedim belki yakınızdır ama olsun.......

ay inşalla fıstık bende hem facede hem burda takılıyorm demek seninde hesabın var desene kimin yokbu ay napıcaksn ilaçlaçamaya devammı yoksa aşılama mı yaaptrcaksn canım

ben daha bişeye baslamadım:))) senin hafıza baya zayıflamıs :)) cmtesi günü eşim spermogrom yaptırcak, sonrasında tekrar bi kontrol bakalım ne gerek görecekse dr artık o bişeye gerek kalmazsa normal sekilde devam, bende bişi olmadıgı söyledi ama bakıcaz artık cmtesiden sonra..

bende avrupa yakasında oturuyrm canım merak ettm beylikdüzündeym elektrk aldım senden çokta dedim belki yakınızdır ama olsun.......

hay aksi ben suadiye de oturuyorum baya uzak beylikdüzüne ama büyük görümce hadımköy de oturuyor arada oraya geliyoruz o kadar :))

kızlar kusura bakmayın bugün biraz yoğundum giremedim herkese selamlar kusura bakmayın kalamıyacam herkese iyigeceler

doğru bencde benim hafıza bayağ zayıflamış canım bizim sadece belirtiler aynıydı detay konuşmamıştk sahi........anladm canım hayırlsıı olsun hmm demek hadımköye geliosun evet uzakmş neyssee gönüller bir olsun...............

evet belirtiler aynıydı ama artık aynı değil :)) öyle tabi gönüller bir olsun

ahhh ahhhh cnmm beniimm keske keskee her mide bulantisi hamilelik olsa ammaa maleseff ben cok strese girdim die oluyo büyük bi ihtimalll ... cnmm dualri okudummm bitti gerci bitti yazdinda olsunnn ..

arkadaşlar lucrin kullanan varmı acaba tekrar soruyorum ama belki görmemişsinizdir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…