afiyet olsuuun cnmmben kahvaltıya gidiyorum
hg tuğba çok şükür iyiym cnm kndi adımaa sen nasılsınnGnaydin arkadaslar, nasilsiniz
hg tuğba çok şükür iyiym cnm kndi adımaa sen nasılsınn
allah iilik wersin cnmm da gzl bi hbrmi war çok mutlusunbende iyim cok iyim
Gnaydin arkadaslar, nasilsiniz
allah iilik wersin cnmm da gzl bi hbrmi war çok mutlusun
günaydın canım.bende iyiyim şükür.sen nasılsın.
hadi işlhhh cnmm yaa:92:amin cümlemize, yok henüz yok ama allahin izniyle cok yakin zamanda icimde öyle bi hiz var
hadi işlhhh cnmm yaa:92:
Selam Kızlar bende yeniyim sitede forumunuzu takip diyorum beni de aranıza alın lütfentabi ki bende bebiş istiyorum ve kısa hikayem şöyle; henüz 7 aylık evliyim biz uzun süredir birlikte olduğumuz için evlendikten sonra hemen bebek düşündük bir kere kimyasal gebelik geçirdim doktor kontrolünden geçtim hiçbir sorun yok progesteron testlerim de çok iyi ama sonuç yok bu ay yine hüsrana uğradım herkes bu sefer bana yüklenmeye başladı yok takıyorsun stres yapma bu kadar üstüne gitme rahat ol falan diye ama yapamıyorum ben ne zaman bebişimi sevicem
evet ablam yaaaa insallah allahin izniyle hayirlisiyza olsun amam hayirli deyilse hic olmasinama allahim bende daha cok ugrasanlara önce versin
amiiin isteyen bkleyen herkese hayırlısını wersin allahımevet ablam yaaaa insallah allahin izniyle hayirlisiyza olsun amam hayirli deyilse hic olmasinama allahim bende daha cok ugrasanlara önce versin
tubiş hoşgeldin canım :)
vayyyyy balam sene hosgeldin nasilsin
amiiin isteyen bkleyen herkese hayırlısını wersin allahım
iyiyim canım benim, uykuluyum biraz, sen nasılsın? dün misafirlerin vardı görüsemedik :)
hoşgeldin, emin ol burda da aynı lafları duyacaksın :)) rahat ol stres yapma, ama bu böyle ne kadar stres yaparsan o kadar gec hamile kalırsın şekil a) ben :))) seversin bebişini insallah en yakın zmaanda ama stres yapma rahat ol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?