Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin, emin ol burda da aynı lafları duyacaksın :)) rahat ol stres yapma, ama bu böyle ne kadar stres yaparsan o kadar gec hamile kalırsın şekil a) ben :))) seversin bebişini insallah en yakın zmaanda ama stres yapma rahat ol :)))

,Tugba66,bap980,kardelenbhr+,n__a__z,SeLiNa23,
günaydın kızlar,cümleten selamün aleyküm.bugün ders erken bitti ben de bi bakıyım dedim belki duaya yetişebilirim diye,ben okuyamadım bu hafta malum hastayım,ama yürekten amiiiiiinnnnnn diyorum arkadaşlarımız için.inş.Rabbim duaya kalkan ellerimizi boş çevirmez.

ben geçmişi yine okuyamadım.ama fırsat bulursam öğleden sonra bakarım.

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı affetsin,bizlere esenlik versin.ahir zaman fitnelerinden,kazalardan,belalardan,sıkıntılardan,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun,cumamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşaallah

hoşbuldum canım ama inan elimde değil normalde sabırlı biri olmama rağmen nedense bu konuyu aklımdan çıkaramıyorum bir türlü Allah'ım hepimize bir an önce bebeklerimizi sevmemizi nasip eder inşallah her ay yeniden başlıyorum gün saymaya maalesef yine başladım 30 nisana kadar bakalım inşallah bu ay muradımıza hep beraber ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…