Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

görüşürüz balım gel gitmeden öpeyim seni ŞenizŞenizŞeniz
gel bende öpiim kısssŞeniz
aman yaa salak şeyler patavatsızlık bu işte..Allah başlarına vermemiş bazı şeyleri ondan rahatlar..boşver cnm takma kafana sen kimsenin dedigini..kimsenin agzı torba degil.agzı olan konuşuyo işte hepsine kafayı takarsak işimiz iş..cahilliklerine ver benim yaptıgım gibi:)
ne güzel bir sürpriz olmuş yaaa..ALLAH sag salim kucagınada almayı nasip etsin su...sagol güzel dileklerin için de..birgün bizde bu mutlulugu yaşayalım inşallah...:Saruboceq:

Selam kızlar nasılsınız...ebrarım beni dua lıstesınden cıkarırmısın canım ben fazla gıremıyorum netım yok tlfondanda zor oluyo ara sıra gırebılıyorum... bazı okumalara katılamıyorum haksızlık olmasın... benim icın okudugunuz dualardan allah razı olsun kimseye kırılmadım ayrıca derinımede katılıyorum... okuyabildıgım kızlara yine seve seve okurum...hepinızi cok sevıyorum iyıki varsınız kimseye soyleyemedıgım bazı seylerı sizlerle paylasabılıyorum... burası cok guzel bı ortam... iyıkı tanısmısım sizlerle hepinızı kocaman opuyorum...

Gokcecım kızın cok tatlı masallah allahım ailesıyle saglıklı mutlu yasamayı nasıp etsın kızının pamuk yanaklarından opuyorum tabikı senıde... kendine ve bebısıne iyı bak allaha emanet ol canım darısı basımıza insallah...

sevtuncum canım valla dün akşam ananeme sölerdim oda senin gibi oğlun dedi önce sonra düzeltti bende aslında kız bebeklerinin o süslü kıyafetlerine bayılırım ve bi kızım olsun çok isterim ama banada oğlum olcakmış gibi geliyo tabii en başta sağlıkla kucağıma alıyımda allahım hangisi hayırlı olucaksa sağlıklı sıhhatli olacaksa onu versin inşallah gerisi boş

ablamm yaa sipariş gelmişti,kaçırdım seni
birde başka bi topic açıktı bende o açık kalmış yanlış anlaşılma olmasın ne olur:kedi:

yok be canım niye yanlış anlayım ben bakmadım bile nerdesin diye hiç sorun olmaz tutişim biyere bağlı kalamazsınki zaten rahat ol tatlım opuyorumnanaktan

pelinim olmaz öyle şey duymayım bidaha sil filan sen okuyosun zaten niye okuyamıyomuşsunki .dua listesi durduğu sürece sende duracaksın tatlım .öpüyorum seni başka bişey demiyorum okey olumunekankayizsmile

pelinim olmaz öyle şey duymayım bidaha sil filan sen okuyosun zaten niye okuyamıyomuşsunki .dua listesi durduğu sürece sende duracaksın tatlım .öpüyorum seni başka bişey demiyorum okey olumunekankayizsmile

cok teşekkür ederim canım tamam o zaman adetim bitince okumaya devam ederim sen nasılsın bitanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar kimsecikler yok pazar gezmesi yapıyolar herhalde
hoşgeldin tatlım ben burdayım nasılsın
galiba herkes gezmelerde yaa
cok teşekkür ederim canım tamam o zaman adetim bitince okumaya devam ederim sen nasılsın bitanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

tamam pelinim sevindim yani
öyle düşünceler yok biz burda bütün olduk benim için çok önemlisiniz olumunekankayizsmile
ben iyiyim canım sen nasılsın memlekettesin galiba değilmi

biliyorum canım ben haksızlık olmasın diye demiştim... tabiki bütünüz canım bundan sonra söylemem... evet ebrarım annemdeyim cok mutluyum cok özlemişim annemi ablalarımı abimleri hasret gideriyoruz işte napalım tatlım...

hayır tatlım haksızlık filan olmaz merak etme
negüzel yaa tadını çıkar canım bol bol hasret gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…