Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

2. aşılmamı denedıkk dr 3de tutmassa tupbebek dedıı 1.bucukk senedırr beklıyrzz sızın oldu sanırımm bebıss....

anladım canım allah gönlüne göre versin dilerim busefer tutar
yokbe nerde benimde yok 10 yıldır bekliyorum ben 3 düşüğüm var

cnm benım ne olur uzulme GELECEK YUCE MEVLAM SANA TEKRAR MELEGINI GONDERCEK BU KADAR KARAMSAR OLMA NE OLUR BAK BEN ARTIK TAMAMEN UMIDI KESMISKEN HAMILE KALDIM BURDAKILER BILIR NELER NELER YAPTIKLARIMI ESIMI CEVREMDEKILERI DELIRTMISTIM RESMEN AMA ISTE ALLAHIN OL DEDIGI BIR ZAMAN VAR O ZAMAN GELINCE UZUNTULER DERTLER HEPSI UNUTULUYOR

NE OLUR UMUDUNU YITIRME OLACAK HEP GUZEL DUSUN NE OLUR BUNDADA VARDIR BIR HAYIR OYLE DUSUN

BAK BEN DOGAL SEYLERE COK INANIYORUM BAK ESIMDE CANLI SPERM YOKTU COCUGUNUZ OLMAZ BILE DEDILER DUSUN YA NELER NELER YAPTIM ESIME NELER YEDIRDIM ICIRDIM KENDIM GENE OYLE INAN SAKIN INANCINI KAYBETME BILIYORUM ZORRRR HEMDE NASIL ZOR AMA YAPACAK BASKA BIRSEYIMIZ YOKKI ARKADASIM BEKLEMEK UMUT ETMEK

SOGAN KURUNU DENE PKOYA BIREBIR GELEN BIRSEY HERAY AY YUMURTLAMA DUZENIN IYILESSIN EN AZINDAN DUZGUN YUMURTLARSIN SONRASI KOLAY CNM

canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu rabbim hayırlısıyla enkısa zamanda doldursun kucağını umutsuz ve ümitsiz olmayın lütfen

anım merhaba bende adet olmadımda senin belirtiler nasıldı paylaşabilirmisin tatlım sevindim senin adınada

cnm ınsallah gelmez kırmızlar

benım en buyuk belırtım gogusler hemen buyuduler ve damarlar cogaldı koltuk altıma kadar acayıp yoruluyordum cnm azıcık yurusem ter ıcınde kalıyordum kı asla oyle sıpır spır terleyen bırı olmama ragmen

aleynamda geldi bak çağırmak fayda etti
hoşgeldin canım nasılsın
kız nerdesin sen gelip kayboldun bugün

Kız mız mız hoşgeldin yoktun coktandır nasılsın canım

ben sana bişe sorucam sen soganı kaynattıktan sonra içine havuc dogrıyıp bidahamı kaynatıyosun yoksa sadece iyiyomusun

bide eşine neler yedirdin bi onları desene sana zahmet canım ilac içtimi eşin hiç

:))
demek göbek bebek karışımı zaten şimdiden okadar çıkması zordu yani
sağlıkla kucağına al canım

ama cnm annem dıyorkı senın ıc karnın kucuk bu kadar belırdıgıne gore doktora soracam bakalım tamam gobegım vardıda bu kadar degıldı alttan ıtıbaren kocaman oluyor gene resımde sankı kucuk gıbı

canım benimde göğüsler öyle damarlar sanki belli oluyo sanki karnımda bi ağırlık oluyo arada hayırlısı bakam

sanada iyiakşamlar aleynacım naslsn
hoşbuldum canım sen nasılsın adet olmmamışsın inşallah hamilesindir tes yaptırmayı düşünüyomusun
aleynamda geldi bak çağırmak fayda etti
hoşgeldin canım nasılsın
kız nerdesin sen gelip kayboldun bugün

abla hoşbuldum evet kızzz girdim ama konuşamadım eşim evdeye koymuyo başında duruyum bende gecmişi okıyım dedim ama ama olmadı malesef

sen nasılsın dua oluş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…