Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

VALLA CNM YUMURTLAMA DONEMINI ASLA KACIRMADIM BEN AMA ONCESI VE SONRASIDA CALISTIM CUNKU SANS MESELE BUUUU ADETIN BITTIGI GUN HEMEN BASLA IKI GUNDE BIR AMA YUMURTALAM DONEMI GELDIGINDE HERGUN

Duygu pregestonla ilgili soru sormuşsun dr takip yaparken benden istemişti yumurtan olmuşmu catlamışmı diye bakılıyo galiba yaptırdınmı kac cıktı

ebrarcım sana katılıyorum kendimizi çok yıpratmayada gerek yok eğer rabbim yazdıysa erkende verir geçte en önemlisi sabır bence isyan etmemek rabbim bizi sınıyo ölçüyo bnce ben artk üzmüyorum kendimi
öyle tabi canım imtihan oluyoruz herkesin imtihanı farklı
sabırlı olmalıyız bazen insan çok daralıyo ama yapıcak bişey yok parayla filan alıncak bişey değilki alalım allah vericekki olucak
Erbarcım ne guzel duaydı

bınlerce kez bınlerce kez amın dedım allah tez zamanda tez zamanda herkese bır melek hedıye ederrrrr sevındırır burdakı arkadaslarımı

amin canım çok saol yaa
yeliz buarada kocan nasıl heyecanlımı

valla cnm yumurtlama donemını asla kacırmadım ben ama oncesı ve sonrasıda calıstım cunku sans mesele buuuu adetın bıttıgı gun hemen basla ıkı gunde bır ama yumurtalam donemı geldıgınde hergun

anladım canım peki yuurtlama günlerini nasıl anlıyosun ovulasyon teslerindenmi kullandın BİDE ADET DÜNÜNE KADARMI CALIŞILCAK

O TESLERDEN Mİ onlardanmı alsam acaba

AY COK SORU SORDUM KUSURA BAKMA CANIM AMA HEP AKLIMDAYDIN SEN SORUCAKTIM

Son düzenleme:

al ıste boyle olllllll olcak ınan buna hıc kalamayanlar var cnm dusuk yapmak bıle bazen ınsan sans gelebılıyor doktorlar bıle en azından kalabılıyorsun dıyor dusun hıc bu sansı yakalayamayanlar var ne olur uzulme

sogan kurunu herkese herkese sıddetle tafsıye edıyorum bır kere olmaz yapın yapabıldıgınız kadar bu ay olmadımı dıger ay gene dıger ay olmadı obur ay ınanın tutar tutmayan gelsın yuzume tukursun allahın ıznıyleeeeeeeeee

ebrarcım bu ay bebişş gelmezse işşe başlıcam çalışmayı özledim valla kafam daha çok dağalıyodu tatlm

Duygu pregestonla ilgili soru sormuşsun dr takip yaparken benden istemişti yumurtan olmuşmu catlamışmı diye bakılıyo galiba yaptırdınmı kac cıktı

henuz vermedıkk tahlılı canım dr persembe gunune ıstedıı bakalımm 2 kez asılama denedıkk bu sefer nıyeyse rhattım ılkınde cokk stres olmustumm bu sefer rahattım ınss olur...

CNM ONLARDAN ALSAN IYI OLUR AMA BEN HEP KENDIM ANLARIM SIVI AKIYORYA O BOYLE SUMUKSU BIR YAPIYA GELINCE AHANNN DIYORUM BASLADI

BASLASIN CALISMALARRRR:lepi:

TAKI O AKINTI AZALANA KADAR CALISMA DEVAM ZATEN BIR KURULUK BASLIYOR ADETDE YAKLASMIS OLUYOR KI

amin canım çok saol yaa
yeliz buarada kocan nasıl heyecanlımı

oy ebrarcım oy oy oyyyyyy

bunaltıyoooo kız benı delı edıyo

benı degıl bebek ılgılendırıo onu aman yelız cok yurume aman yelız ac kalma aman yelız sıkı gıyın bebek usur aman yelız aman yelız delırtıyo arada benı utanmasa 10 dakkada bır bazen cıse gıdıyorum ayıptır soylemesı yorulma dıye altına et dıyecek yanı ben temızlerım dıyeceK o kadar gerısını sen dusun

Son düzenleme:
anladım canım cok sagol bu ay gecti benim artık öbür aya cünkü kurulu başadı
bide son soruuuu bu sogan beyaz soganmı yoksa kırmızı soganmı olcak canım
henuz vermedıkk tahlılı canım dr persembe gunune ıstedıı bakalımm 2 kez asılama denedıkk bu sefer nıyeyse rhattım ılkınde cokk stres olmustumm bu sefer rahattım ınss olur...
eyer yüksek cıkarsa hamile olma şansın üksek canım aklında bulunsun

oh oh maşallah darısı bizim başımıza inşallah

kız 40 çıksım yapıcam bide size tavsiyem folik plas alın için vitamin ben sabah aksam içiyorum bugün başladım hem sinirler iyi geliyo hemde vucudu bebege hazırlıyomuş ben içmeye başladım bebegin saglıklı olmasını saglıyomuş ablam içti ikize hamile kaldı vallahı ama 23 haftalıkken vefat ettiler gene içmeye devam etti 4 ay sonra ogluna hamile kaldı bana o dedi al iç diye ne kaybederim demi vitamin bu NOT- BEBEK MAGAZASINA DEGİL MOBİLYA BAKMAYA GİTTİK EŞYALARI DEGİŞTİRİYORUM ONDAN BEBEK MOBİLYASIDA VARDI MERAK ETTİM GİDİYİM DEDİM AMA KEŞKE GİTMESEYDİM ARTIK ÜZÜLMEK YOK SÖZ SİZE bu arada ben çıkıyorum benimki geldi uyu diyo :a015::a015:

tatlı ruylar kocısınle cnm sozunde dur bak sakın uzulme goreceksın allahım senı tez zamanda sevındıreck

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğinizi versin emi hep böyle olun inşallah
boşver tadını çıkar azcık kullan eşini sende madem öyle işte böyle dersin kaydirigubbakcemile3

bak bu sözünü asla unutma tamammı canım hep iyi ol inşallah
hadi öptüm iyi geceler sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…