sevtun cok haklısın üzülmekte ama elden bişe gelmiyo canım kendini daha cok üzüp kendinide hasta yaparsın allah korusun
niye gidiyosun bebek magazasına yaaa ben hiç gitmem gidip iyice bide onamı üzülıyım kendini mutlu hiisetceyin yerlere git eşinin imkanı varsa bi tatile gidin bak o cok iyi gelir sana
kız baya calışmışsın bi cogunu yaptım ben ama tekrar yapıyım
bişi daha sorcam kusura bakmassan
ilişki günlerini dikkat ettinizmi mesala yumurtlama günlerini hesapladınmı yoksa rast gelemi
doktorun nerde canım valla iyiyse bide yakınsa neden olmasın çok iyi olur
öyle tabi canım imtihan oluyoruz herkesin imtihanı farklıebrarcım sana katılıyorum kendimizi çok yıpratmayada gerek yok eğer rabbim yazdıysa erkende verir geçte en önemlisi sabır bence isyan etmemek rabbim bizi sınıyo ölçüyo bnce ben artk üzmüyorum kendimi
Erbarcım ne guzel duaydı
bınlerce kez bınlerce kez amın dedım allah tez zamanda tez zamanda herkese bır melek hedıye ederrrrr sevındırır burdakı arkadaslarımı
valla cnm yumurtlama donemını asla kacırmadım ben ama oncesı ve sonrasıda calıstım cunku sans mesele buuuu adetın bıttıgı gun hemen basla ıkı gunde bır ama yumurtalam donemı geldıgınde hergun
beylikdüzü medıcana mehtap derelioglu tavsıye ederım
sag olun allaha razı olsun allahtan imit kesilmez biliyorum allahıma inanmazsam zaten secde etmem canlarım kusura bakmayım sizinde canınızı sıkıyorum ama bunları kimselerle konuşamıyorum millet hep bir laf sokuyo sogan kürü yaptım canım o ay hamile kaldım allahtan hayırlısı bir doktorla kalmıcam beni kürtaj eden doktorla işim bitsin çapada bir doktor buldum onada gidicem kız samyelicim adam çok iyiymiş canım tam rahim agzı açıklıgı olanların doktoruymuş ona gidicem ben sende gel ne kaybedersin sen ban vermiştinya istedigim adresi oruya yazdım adamı araştırdım adam dört dörtlükmüş eşim sag olsun götürücek allahım izniyle 3 bebegimi sag saglim alıcam kucagıma allahımın izniyle eşim hocaya baktırmış hocanın her dedigi çıkıyomuş benim hamile kalıcagımı bildi o adam 3 ay içinde hamile kalıcak dedi şansmıdır ney dedigi çıktı kız bu sefer bakmışta arkadaşı adam ikiz görüyorum demiş ama biraz zamanı var demiş allah bilir gene demiş kız 1 taneyi tutmuyo dedim eşime 2 taneyi nasıl tutsun dedim eşimde allahtan umut kesilmez allahım isteyince olur dedi kız acabamı ne güzel olur ya :dance::dance:
öyle tabi canım imtihan oluyoruz herkesin imtihanı farklı
sabırlı olmalıyız bazen insan çok daralıyo ama yapıcak bişey yok parayla filan alıncak bişey değilki alalım allah vericekki olucak
amin canım çok saol yaa
yeliz buarada kocan nasıl heyecanlımı
Duygu pregestonla ilgili soru sormuşsun dr takip yaparken benden istemişti yumurtan olmuşmu catlamışmı diye bakılıyo galiba yaptırdınmı kac cıktı
anladım canım peki yuurtlama günlerini nasıl anlıyosun ovulasyon teslerindenmi kullandın BİDE ADET DÜNÜNE KADARMI CALIŞILCAK
O TESLERDEN Mİ onlardanmı alsam acaba
AY COK SORU SORDUM KUSURA BAKMA CANIM AMA HEP AKLIMDAYDIN SEN SORUCAKTIM
amin canım çok saol yaa
yeliz buarada kocan nasıl heyecanlımı
anladım canım cok sagol bu ay gecti benim artık öbür aya cünkü kurulu başadıcnm onlardan alsan ıyı olur ama ben hep kendım anlarım sıvı akıyorya o boyle sumuksu bır yapıya gelınce ahannn dıyorum basladı
baslasın calısmalarrrr:lepi:
Takı o akıntı azalana kadar calısma devam zaten bır kuruluk baslıyor adetde yaklasmıs oluyor kı
eyer yüksek cıkarsa hamile olma şansın üksek canım aklında bulunsunhenuz vermedıkk tahlılı canım dr persembe gunune ıstedıı bakalımm 2 kez asılama denedıkk bu sefer nıyeyse rhattım ılkınde cokk stres olmustumm bu sefer rahattım ınss olur...
oy ebrarcım oy oy oyyyyyy
bunaltıyoooo kız benı delı edıyo
benı degıl bebek ılgılendırıo onu aman yelız cok yurume aman yelız ac kalma aman yelız sıkı gıyın bebek usur aman yelız aman yelız delırtıyo arada benı utanmasa 10 dakkada bır bazen cıse gıdıyorum ayıptır soylemesı yorulma dıye altına et dıyecek yanı ben temızlerım dıyecek o kadar gerısını sen dusun
kız 40 çıksım yapıcam bide size tavsiyem folik plas alın için vitamin ben sabah aksam içiyorum bugün başladım hem sinirler iyi geliyo hemde vucudu bebege hazırlıyomuş ben içmeye başladım bebegin saglıklı olmasını saglıyomuş ablam içti ikize hamile kaldı vallahı ama 23 haftalıkken vefat ettiler gene içmeye devam etti 4 ay sonra ogluna hamile kaldı bana o dedi al iç diye ne kaybederim demi vitamin bu not- bebek magazasına degil mobilya bakmaya gittik eşyaları degiştiriyorum ondan bebek mobilyasıda vardı merak ettim gidiyim dedim ama keşke gitmeseydim artık üzülmek yok söz size bu arada ben çıkıyorum benimki geldi uyu diyo :a015::a015:
geldim kızlar naaptınız bakıyım
sevtuncum hep mutlu ol olurmu ümidini asla kaybetme tatlım
oy ebrarcım oy oy oyyyyyy
bunaltıyoooo kız benı delı edıyo
benı degıl bebek ılgılendırıo onu aman yelız cok yurume aman yelız ac kalma aman yelız sıkı gıyın bebek usur aman yelız aman yelız delırtıyo arada benı utanmasa 10 dakkada bır bazen cıse gıdıyorum ayıptır soylemesı yorulma dıye altına et dıyecek yanı ben temızlerım dıyeceK o kadar gerısını sen dusun
kız 40 çıksım yapıcam bide size tavsiyem folik plas alın için vitamin ben sabah aksam içiyorum bugün başladım hem sinirler iyi geliyo hemde vucudu bebege hazırlıyomuş ben içmeye başladım bebegin saglıklı olmasını saglıyomuş ablam içti ikize hamile kaldı vallahı ama 23 haftalıkken vefat ettiler gene içmeye devam etti 4 ay sonra ogluna hamile kaldı bana o dedi al iç diye ne kaybederim demi vitamin bu NOT- BEBEK MAGAZASINA DEGİL MOBİLYA BAKMAYA GİTTİK EŞYALARI DEGİŞTİRİYORUM ONDAN BEBEK MOBİLYASIDA VARDI MERAK ETTİM GİDİYİM DEDİM AMA KEŞKE GİTMESEYDİM ARTIK ÜZÜLMEK YOK SÖZ SİZE bu arada ben çıkıyorum benimki geldi uyu diyo :a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?