Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canı yürekten amin diyorum adaşım için,rabbim inş.çok yakın zamanda meleğini gönderir.
kardelen,tuğçe,aleyna,hale,afed,boncuk ,derda
kızlar nerdesiniz yaa
canım,ben akşam yasaklıydım,gelemedim malesef.

ben adam yemiyorum kızlar yaa kaçmışsınızklava:
ben burdayım turkuazcım,gerçi azsonra mr ımı göstermeye gitcem,bıktım ya dr dr koşturmaktan,yapılabilcekte bişey yok.
bu arada benim yımırtam görünmedi,bugün sekizinci gün,cuma 10 mm lik olan vardı bitane,o da kaybolmuş,başkada yok,iğnenin dozunu söylicekler e 2 ye bakaraktan,tlf.bekliyorum,belkide bu ay hiç oluşmicak folikül.
yelizin kulakları çınlasında gelsin inş,görsün sadece onda mı olmuyomuş folikül.

amin Allah kardelen arkadasımıza en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebısler verrsinn

senağlamasenağlama sevtun böyle yapma ne olur,herşeyde bi hayır vardır Allah hepimize herşeyin hayırlısıını nasip etsin

mızmıza katılıyorum sevtun,misal ben hiç hamile kalamadım 26ay oldu
hamile kalamadığıma göre bi problem var işte ama nee

Ay kızlar gitii gidiyordan baktımda ovulasyon teslerine 15 tanesi 23 tl kargoyla 30 tl bulur galiba iyimi sizce
aleynaammm cnm bence uygun ggden alabilirsin, her akşam aynı saate yaparsın yapmadan önce 4 saat idrara çıkmamış olman lazım ama...
selam kuzuu bugunde tatil hee:)
kardeşceğizine mi gittin kaydirigubbakcemile3 hadi iyi eğlencelr

afedcim,samyeli ne yaptınız kızlar test sonuçları nedir?inş iki bomba hbr alırız bugun:Saruboceq:
Allah gönlünüze göre versinn

kardeloşummm hoşgeldin bacım,napıyosun ne var ne yokŞeniz

boyun fıtıgı kesin mi cnm Allah şifa versin ya,bu arada adetin 2.günü sen baktırmışmıydın foliküle senin yumurtlamanda problem yoktu diye hatırlıyorum ben...
inş bu sefer görünür cnm yumoşun karından baktıysa belki o yuzden görmedi dr he,alttan mı girdin ultrasona

selam datluşlar hepiniz iyisinizdir inşallah
tutişim ben burdayım kuzum gel bi öpeyim seni Şeniz
samyelim,afedim kızlar hadi coşturun topici inşallah
kardeloş aaa niye öyle oldu yaa hayırdır dur bakalım belli olmaz hayırlısı olsun inşallah
derinim kardeşine gittin demek ohh sefan olsun dertleşin kardeşciğinle bol bol

semoş belli olmadımı kuzum yaa valla heyecanlandım
derinimde demişya dün konuştuk onunla içimizde çok ümit var sana dair inşallah yanılmıyoruzdur

ŞenizŞenizŞeniz

hoşbuldum balım nasılsın
ya sizin bebeklerden nehaber tutiş hep aklımda sorucam çıkıyo sonra aklımdan
inşallah iyilerdir

eboş 6,5aylık doğan bebişimiz geçen hafta istanbul'a geldi gözden ameliyat oldu geri gtmişti trabzona,bugunde yola çıkıyorlar Allah'ın izniyle evine gidecek ama sürekli kontrol altında olacak makine de vermişler sanırım onu tam anlamadım kuzenime öğretmişler makineye bağlayacakmış arada
eltimin bebişi yine hastanede bazı tahlilleri çapaya sevk ettiler,büyük ihtimal başına darbe almış ya da doğum esnasında bişe olmuş beyine sinyal gitmiyormuş öyle demişler hani kendini kasıyor ya bebek ondan diyolar tabi bu ihtimal sonuçlar çıkmadı henüz,çıkan bazı sonuçlara göre bunları demişler

fıtık kesinde,derecesi önemli oluyomuş,sadece hareketlede geçebilenler varmış canım,ondan mr a girdim.
benim hep alttan bakıyolar zaten,ikinci gün durumum gayet iyi,rahimde iyi,bu kalınlığa şimdiye iyi bi folikül olmayıdı dedi dr,haklı adam,ama yok işte,belki çok minik minik,fazla yumurtlamıştır dedi,onları göremiyolar galiba.

bende bilmiyorum canım niye öyle oldu,takdir işte,dün çok moralim bozuktu,ondan kaybolmuştur belki.

canım yaa allahım ikisinede şifa versin çok zor
hele eltininki çokdaha zor ya benim öyle bi akrabam vardı ama onun erkek çocuklarında oluyodu kızlarda sorun olmuyodu .off ne zor alahım acısın ailelerine güç versin .herşey çocuk doğurmakla bitmiyo işte örnekler gösteriyo .rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin .ellerinden bişey gelmiyo enacısıda oo

kardeloşum hayırlısı olsun canım aslında keşke biraz ara verseydin dinlenmiş olurdun çok peş peşe oldu gibi yaa .gerçi nasip inşallah büyür biranda nediyim kuzum .buarada hayırdır önemli bişey yok inşallah

benim bulaşıklar makineye yerleşcek,çamaşırlar keza,elimi kaldırasım yok ama işim çoıkkkkkkkkkkk,biri beni kurtarsın.

oyy nedemek ben geliyim hemen neolcak sanki ayıpsın iki dakkada hallederiz
buarada benimde işler çok ama adam yokki yapsın bide yarın misafirim var eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…