ayyy afedde hadi gel kıss noldu naptın çıkıyom bennn çıbık de hele yaptın mı test
afedd yaptın mı testtt
canı yürekten amin diyorum adaşım için,rabbim inş.çok yakın zamanda meleğini gönderir.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49 A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım,ben akşam yasaklıydım,gelemedim malesef.kardelen,tuğçe,aleyna,hale,afed,boncuk ,derda
kızlar nerdesiniz yaa
ben burdayım turkuazcım,gerçi azsonra mr ımı göstermeye gitcem,bıktım ya dr dr koşturmaktan,yapılabilcekte bişey yok.ben adam yemiyorum kızlar yaa kaçmışsınızklava:
amin Allah kardelen arkadasımıza en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebısler verrsinn
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49 A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
senağlamasenağlama sevtun böyle yapma ne olur,herşeyde bi hayır vardır Allah hepimize herşeyin hayırlısıını nasip etsinallahım bana bir daha şans verirmi bilmiyorum çünkü çok zor hamile kalıyorum pko var bende allahım duysun sesimide bana tez zamanda tekrar versin bugüm mobilya magazasına gittik eşimle bebek mobilya yerine girdik eşim boşver dedi girme ben iyiyim dedim gel bakalım dedim girdik baktık herşet okadar güzelkiydi bir rüya dersiniz geziniyoduk benim istedigim gibi benbeyaz bir mobilya vardı baktım aklıma mercimegim geldi elimi karnıma götürdüm bir elim karnımda bir elim beşikte dedim içimden yavrum dursaydın sana bunu alırdım dedim eşim arkamda beni görmüyo agladıgımı koşarak çıktım ordan aglayarak eşim sevtun dedi dedim dayanamıyorum ordan biri demezmi ne oldu bişeymi oldu diye eşimde demiş bebegimizi kaybetti ondan bişey yok dedi aglayarak dışarı çıktım millet öyle bakıyo dışarı çıktım eşim koşarak yanıma geldi dedi sen yeterki sag saglim dogur sana söz kaç para olursa olsun alıcam diye teselli etti ben ona aglamıyorum diyemedim özledim çok özledim onu diyemedim allahım halime acıda tez zamanda gene nasip et sag saglim yoksam kafayi yicam allahım affetsin:çok üzgünüm::a015:
al ıste boyle olllllll olcak ınan buna hıc kalamayanlar var cnm dusuk yapmak bıle bazen ınsan sans gelebılıyor doktorlar bıle en azından kalabılıyorsun dıyor dusun hıc bu sansı yakalayamayanlar var ne olur uzulme
sogan kurunu herkese herkese sıddetle tafsıye edıyorum bır kere olmaz yapın yapabıldıgınız kadar bu ay olmadımı dıger ay gene dıger ay olmadı obur ay ınanın tutar tutmayan gelsın yuzume tukursun allahın ıznıyleeeeeeeeee
aleynaammm cnm bence uygun ggden alabilirsin, her akşam aynı saate yaparsın yapmadan önce 4 saat idrara çıkmamış olman lazım ama...Ay kızlar gitii gidiyordan baktımda ovulasyon teslerine 15 tanesi 23 tl kargoyla 30 tl bulur galiba iyimi sizce
selam kuzuu bugunde tatil hee:)kıslarrr selammmmmmmopuyorumnanaktan
gününüz her gününüzden kat kat güzel geçsin...hayat önünüze ummadıgınız güzellikleri getirsin...
kızlar dün bi video izledim hala daha etkisindeyim..gece onu düşünerek uyudum hep..
hac sırasında melekler iniyor kabenin üzerine..tüylerim ürperdi kızlar...kurban oldugum Allahım yaa:gitme:çok duygulandım..ama nasıl çekim yapabildiler ona hayret ettim dogrusu nasıl yakalamışlar en ilgincide kameraya nasıl yansımış ki görüntüleri mübareklerin...eşimede böyle dedim gerçem çekim mi acaba diye de.onun patronu hacı öyle gören çokmuş orada gerçek demiş eşime ay çok güzel hemde bi acaip oldum izleyince yaaa.
boyun fıtıgı kesin mi cnm Allah şifa versin ya,bu arada adetin 2.günü sen baktırmışmıydın foliküle senin yumurtlamanda problem yoktu diye hatırlıyorum ben...canı yürekten amin diyorum adaşım için,rabbim inş.çok yakın zamanda meleğini gönderir.
canım,ben akşam yasaklıydım,gelemedim malesef.
ben burdayım turkuazcım,gerçi azsonra mr ımı göstermeye gitcem,bıktım ya dr dr koşturmaktan,yapılabilcekte bişey yok.
bu arada benim yımırtam görünmedi,bugün sekizinci gün,cuma 10 mm lik olan vardı bitane,o da kaybolmuş,başkada yok,iğnenin dozunu söylicekler e 2 ye bakaraktan,tlf.bekliyorum,belkide bu ay hiç oluşmicak folikül.
yelizin kulakları çınlasında gelsin inş,görsün sadece onda mı olmuyomuş folikül.
ebrar_53+, flan, samyeli26 hoşgeldiniz kızlarrrrra.s.
selam datluşlar hepiniz iyisinizdir inşallah
tutişim ben burdayım kuzum gel bi öpeyim seni Şeniz
samyelim,afedim kızlar hadi coşturun topici inşallah
kardeloş aaa niye öyle oldu yaa hayırdır dur bakalım belli olmaz hayırlısı olsun inşallah
derinim kardeşine gittin demek ohh sefan olsun dertleşin kardeşciğinle bol bol
ŞenizŞenizŞeniz
hoşbuldum balım nasılsın
ya sizin bebeklerden nehaber tutiş hep aklımda sorucam çıkıyo sonra aklımdan
inşallah iyilerdir
fıtık kesinde,derecesi önemli oluyomuş,sadece hareketlede geçebilenler varmış canım,ondan mr a girdim.boyun fıtıgı kesin mi cnm Allah şifa versin ya,bu arada adetin 2.günü sen baktırmışmıydın foliküle senin yumurtlamanda problem yoktu diye hatırlıyorum ben...
inş bu sefer görünür cnm yumoşun karından baktıysa belki o yuzden görmedi dr he,alttan mı girdin ultrasona
selam datluşlar hepiniz iyisinizdir inşallah
tutişim ben burdayım kuzum gel bi öpeyim seni Şeniz
samyelim,afedim kızlar hadi coşturun topici inşallah
kardeloş aaa niye öyle oldu yaa hayırdır dur bakalım belli olmaz hayırlısı olsun inşallah
derinim kardeşine gittin demek ohh sefan olsun dertleşin kardeşciğinle bol bol
kızlar sesiniz çıkmıyo bende bulaşık makinamı bi çalıştırıyım gelirim
canım yaa allahım ikisinede şifa versin çok zoreboş 6,5aylık doğan bebişimiz geçen hafta istanbul'a geldi gözden ameliyat oldu geri gtmişti trabzona,bugunde yola çıkıyorlar Allah'ın izniyle evine gidecek ama sürekli kontrol altında olacak makine de vermişler sanırım onu tam anlamadım kuzenime öğretmişler makineye bağlayacakmış arada
eltimin bebişi yine hastanede bazı tahlilleri çapaya sevk ettiler,büyük ihtimal başına darbe almış ya da doğum esnasında bişe olmuş beyine sinyal gitmiyormuş öyle demişler hani kendini kasıyor ya bebek ondan diyolar tabi bu ihtimal sonuçlar çıkmadı henüz,çıkan bazı sonuçlara göre bunları demişler
fıtık kesinde,derecesi önemli oluyomuş,sadece hareketlede geçebilenler varmış canım,ondan mr a girdim.
benim hep alttan bakıyolar zaten,ikinci gün durumum gayet iyi,rahimde iyi,bu kalınlığa şimdiye iyi bi folikül olmayıdı dedi dr,haklı adam,ama yok işte,belki çok minik minik,fazla yumurtlamıştır dedi,onları göremiyolar galiba.
bende bilmiyorum canım niye öyle oldu,takdir işte,dün çok moralim bozuktu,ondan kaybolmuştur belki.
benim bulaşıklar makineye yerleşcek,çamaşırlar keza,elimi kaldırasım yok ama işim çoıkkkkkkkkkkk,biri beni kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?