Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlarrr b e n geldim bakayım dedim samyeline ama haber yokuş daha. tuana kucagımda:))yazmaya çalışıyorum..kıslarrr diyo sizekaydirigubbakcemile3bide öptümmm diyoo..öpücükveriyo pc ye:)))

HAYALİ çok merak ediyorum noldu bukızlara yaa insan bi haber eder çatlıyoruz burda
yeliz,hayal,hale gelince bigüzel pataklıycam sizi kaydirigubbakcemile3

kızlarrr b e n geldim bakayım dedim samyeline ama haber yokuş daha. tuana kucagımda:))yazmaya çalışıyorum..kıslarrr diyo sizekaydirigubbakcemile3bide öptümmm diyoo..öpücükveriyo pc ye:)))

hoşgeldn cano oyy yerim ben onu
bende tunişi öpüyorum nanaklarından gıdışından Şeniz

çok peşpeşede,artık tüpe geçmem lazım cano,o yüzden böyle,bide herşey temizdi,normalde kadınlar her ay yumurtluyolar zaten,ben iğneyle bile zorlanıyom,nasıl bişeyse,gerçi dozu çok düşük,75,benim gibi zorlananlara yükseltmelilerdi baştan,böyle moralimde bozuluyo git gel iğneye.

ebrarım turkuazım e vet kardeşimdeyim.klavyede sorun var biraz.
bu arada h ale dün gece ben çıkmadan buralardaydı ama konusama dık.

ya canım önceki seferlerdede 75 vurulmuştun ama nebiliyim insan anlamıyo gerçektende
haklısın öylede hemsen hem vücudun yoruldu bence canım
ebrarım turkuazım e vet kardeşimdeyim.klavyede sorun var biraz.
bu arada h ale dün gece ben çıkmadan buralardaydı ama konusama dık.

aaa niye yazmadıki merak ediyoruz onu inşallah iyidir yaa
morali yerindedir

oyy nedemek ben geliyim hemen neolcak sanki ayıpsın iki dakkada hallederiz
buarada benimde işler çok ama adam yokki yapsın bide yarın misafirim var eyvahedigeldismile

kim geliyo gene,seninde amma misafirin geliyo,menüyü saymayı unutma,bari adını duyalım.kaydirigubbakcemile3

anladım cnm inş hareketlerle falan geçebilir...
o zaman minil minik yumurtlamışta olabilirsin bence canını sıkma,bu arada bi hafta yoktum ya ben sen bu ayda iğne mi yaptırıyorsun yumurtlama için
benim bulaşıklar makineye yerleşcek,çamaşırlar keza,elimi kaldırasım yok ama işim çoıkkkkkkkkkkk,biri beni kurtarsın.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

amiiin ablamm inş yaa hastanelerde mahvoldular,Allah şifa versin bütün bebişlere çok zor her tarafları delik deşik oldu

değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....

değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süper yaa çok şükür canım ay nasıl mutlu oldum
gözün aydın semoşum
kızlar halaya hadi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…