hee ben seni istanbulda sanıyodum daga dogrusu profile bakmadan yazmışım aklımda öyle kalmış nedense..yap cnm yap..ben yapamadım bana göre degil ama yapanlar memnun yani.
yaşa sevtun kim tutar seni yürü arkandayız kız döversen bizde geliriz yardıma her daim ama sizde benim eltilerimi döverken yardıma geleceniz tamammı yoksam karışmam ay Allahım nedir bu eltilerden çektiğimiz gerçi onlar şanslı benim gibi eltileri var ama ben mafoldumben mafoldumben hayatımı kararttılar
kız üzülme sen bana yolla ben icaplarına bakarım benim eltim gibi lafmı sokuyolar benimki beter kimseler eline su dökemez :roflol::roflol::roflol:
kız sevtun bi anlatsam yaptıklarını dudağın uçuklar bi o... olmadığımız bile kalmadı yani anlarsın ama Allaha havale ettim kendileriyle uğraşmaktan bana vakit bulamasınlar ama genede laf sokmadan geçemiyolar aslında çekemiyolarda yapıyolar
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı
arkadaşlar bu eltiler neden böyle olurlar anlamam allahtan öyle bi sorunum yok ama bizimde üç gelinimiz var ama hiç anlaşamıyolar bende buna bi anlam veremiyorum alsanaalsanasmile
selamm..ebrarım inşallah gelirsin hemencik yaa(ben birazdan yatmayı düşünüyorum da...özledim seni canom yaa.
afedcim selam tatlım naber evet kimseler yok..diyorum ya hep benim şansıma bka..iki gündür evdeyim bi dogru dürüst muhabbet edemedik..yarın iş var ya yarın akşam full dolar buralar:)
evet canım.bende kaç kere baktım yok of canım sıkıldı..zaten yatıcam birazdan yarın iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?