Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar merhaba adet olmamıştım ama olmak istiyodum 2 gün geçmişti bebek tahmin etmiyodum hislerim doğru çıktı ve kırmızılar geldi test yapmadım derincim ebrarcım kızlar meraklandırdım sizide ama gerçkten sevindim zaten biliyosunuz bitkisel ilaç kullanıyodum demek fayda etmiş eşimi aradım oda sevindi ne tuhafım demi millet üzülür biz seviniyoz rabbime yine şükürler olsun zamanı glince olur zaten hiç canımı sıkamam bu gece kutlama var eşimle ilaçların faydasını grdüm demekkiiiiiiii .

hayırlısı olsun be afedcim herşey yoluna girsin vardır bi bildiğin

neyse ben çıkıyorum kızımı okuldan almam gerek sonra görüşürüz

turkuaz napıyon
napim cnm test sonuçlarıma bakıyordum bende tahmini nasıldır diye

cnm bu adetimde bnde aynı senin gibiydim bian öce olmak istiyordum:)
tedaviye başlamak için başka bi vaktim olmayacaktı çünkü,çok şükür erkenden oldum...

bu arada kızlar ben demiyor muyum kaç aydan beri her rahim filmi çekilicem dediğimde problem çıkıyor diye bu ayda öyle oldu perşembe iznim iptal oluyorduklava: ama çok şükür olmadı inş perşembeye kadr problem çıkmaz inş, valla rahim filmi çekilemicem diye yine ertelenecek diye korkuyorum yaa var mı bnm gibi biri dahakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aynen canım senin içinde hayırlısı olsun tatlım

ben geldim ne yapıyosuz bakalım kız oglumu sevdim geldim motive oldum onu görüncekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay çok şeker olmuş elime dogdu görmeyeli ne kadar büyümüş kereta uyuz eltim aradı bugün hatun beni ne için aramış bir duysanız şaşar kalırsınız he ohaoldumsmileohaoldumsmile yenge dedi bak bakalım pcden bebek kaç haftalık olmuş dedim ben o defteri kapattım dedi ona göre gidicem dedim bakarım baktım dedim 15 hafta 3 günlük olmuş bebek sen bir hafta sonra git tam 4 aylık olur dedim oda demezmi kız hiç bişey yemiyorum birdaha bakarmısın gramı ne olmuş canım bir şey istemiyo bebek çüçücük olmuştur kilo almamıştır dedim yaradanım sen beni sınıyomusun yarabbi dedim dedimki sen bana haftasını sordun ben gramına bakmadım dedim oda bak dedi ısrarla allahım beni affet dedim sonra benim şarterler atmaya başladı ablamın oglu kucagımda çocuk bagırmama korktu ablamın kaynanası aldı oglanı başka odaya götürdü ablam yanımda sinirden telefonu okadar sıkmışımki attı benim şarterlerim ablam dedi sevtun dur dedim bırak beni agzıma geleni söyledim hem diyorum hem bagırıyorum hemde sinirden tepiniyorum dedim kızım sen benim başıma belamısın seni bana paraylamı verdiler dedim inadımamı yapıyosun dedim bagırmaya başladım dedi ben ne dedimki sen hiç bişey demedinki anca laf sokup duruyosun dedim allahından bul beni maffeettin dedim benim çocugum ölmüş sen hep nispet yapıp duruyosun beni sinir ediyosun benle birdaha ugraşam senin için kötü olur dedim beni bir daha arama sorma yoksa sen sonunu düşün dedim hamile kalmakla anne olunmaz ona bakmakla anne olunur allahım dedim affetsin seningibi kıymet bilmeyene veriyo çocuk dedim birdaha beni ne ara sor beni görünce yolunu degiştir dedim yoksa senin için hiç iyi olmaz dedim sen acımı dertmi gördünki beni nasıl anlıcaksın benim oglum öldü sanki it ölüsü gibi umrunda bile olmadı allaha havale ettim seni anneligini hiç takdir etmiyorum dedim başladım bagırmaya ablam dediki bak kıpkırmızı oldun sinirden boş ver dedi aldı elişmden beni sinir etme yazık bu kızın senden çektigi dedi aldım elinden ablamın ne ölün ölüme ne dirin dirime gelsin seni asla görmek istemiyorum sana sinir kıl oluyorum dedim sen benim başıma bela olma yoksa ben sana öyle bir bela olurumki şaşar kalırsın dedim kapadım telefonu ohhhh içim rahatladı be söyleyince yiyosa birdaha yanaşsın bakalım ne oluyo :mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar,,, sesiniz çıkmıyor,,
10-15 dakika sonra çıkcam,,, çıkmadan gireyim dedim....
samyelim bişe sorucam eşin test yaptırmış mıydı sonucu nasıldı?
bu aarada eşin biliyor mu sürpriz mi olacak

aynen canım senin içinde hayırlısı olsun tatlım
amin cnm inş

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ohhhh rahatladın dimiiikaydirigubbakcemile3

samyelim bişe sorucam eşin test yaptırmış mıydı sonucu nasıldı?
bu aarada eşin biliyor mu sürpriz mi olacak

amin cnm inş

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ohhhh rahatladın dimiiikaydirigubbakcemile3

kız sorma yiyosa bidaha bana bulaşsın içim rahatladı vallahi üstümden bir yük kalktı keşke bide dövseydim sen ozaman keyfime bak:roflol::roflol::roflol:

kız sorma yiyosa bidaha bana bulaşsın içim rahatladı vallahi üstümden bir yük kalktı keşke bide dövseydim sen ozaman keyfime bak:roflol::roflol::roflol:

hiçbişe diyemez artık eğer derse de Allah ıslah etsin ozaman güzelce döversin bende gelirim yardıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…