Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptim fakat cok ama cok hafif cizgi gibi var yada yok anlayamadim
Neyse yarin tekrar denicem.
In$allah cizgi koyulasir![]()
amin canım üzülme olur benimde kolay olmadı
Test yaptim fakat cok ama cok hafif cizgi gibi var yada yok anlayamadim
Neyse yarin tekrar denicem.
In$allah cizgi koyulasir![]()
selam jensu nasılsın??
iyi ben de canım bir yandna diziye bakıyorum öyle işte...iyiyim cnm sen nasılsın
benim adet 4 gündü geckiyo ama umutlanmakta istemiyorum cnm ya![]()
benım de öyle canım yaaa :Sevt 4 gündür cnm sigara bile içemiyorum anlatama acayip midem bulanıyo inşallahlahda öyledir cnm bu sitedeki isteyen herkese bide bana hayırlısıyla versin işalllah![]()
öyle yapcam cnm..başladım bugün..üzlme ben üzülmedim çünkü..bekledigim gibi boşlugada düşmedimkızlar selamlar nasılsınız hemen cıkıcam
derınım bebegım valla uzuldum bıtanem yaaa hayırlısı olsun artık en azından sogan suyu kullan da adetın gelsın balım
pelıncımmmm canım demek eve cıktın tatlım cok ama cok sevındım canım benım doktorum 6000 oldugunda degerler kese gorunur demıstı bence bıraz daha beklesın doktorun senı de bosuna telaslandırdı bak goruyonmu hele bı dogsun sole poposuna poposuna vuralım
selınam pazara gıtmısın kuzu neyse bugunu de atlattın darısı haftaya
derdam gecmıs olsun canım benım allah sıfalar versın annecıgıne
kızlar ben cıktım optum hepınızı
canomm sen bu satırları yazarkene ben müşterilere bakıyodum sonrada direk çıktım ...evet soganıma başladım bitanem hayırlısı inşallah...adetlerim düzene girsin artık..soganın zamanı geldide geçiyodu zaten...kocişin iyiymiş sevindim cnm ...senin ayak nasıl oldu süslü karu platformları giyin çık sonrada ayakın burkulsunhepiniz iyisiniz inşallah
derinim canom napıyosun ?
rana bence sen hamilesin..ahada yazdım şuriye bak he demedi demeçok sewindim ablacım aman iyi olsun eşlerimiz bzim herşeyimiz dimi ....
hala bekliyorum gelmedi kırmızılar karnım öyle şiş ki gören hamiş sanıyor o derece düşün artık bugnde sabah bi öksürdüm ayy sandım ki rahmim dışına çıktı tüpler falan koptu o derece ağrıdı zaten gecden beri kasıklarım ağrıyordu inş artık gelirde şu kırmızılar rahatlarım yaaa....
ya cano evi bi görsen ortada eşya kalmayacak yakında orta sehpa kalktı örtüler kalktı biblolar kalktı yakında tv de kalkacak gibi ): bilgisayar başına oturdumda oda direk geliyo sandalyenin altınakızıyomda gitmiyo atıyom o tarafa bakıyom gene altına girmiş masanın
öyle işte bakalım saglıkla büyür inş
derinimde test yapmış galiba canım benim üzülme vardır bi hayır bundada inş çok beklemezsin gelir bebagin
kızlar sizden ses çıkmıyo nasılsınız??![]()
aaaa içim hopladı heeeee ay inşallah sana malum olmuştur cnm yaaa...bu arada ben seni ilk görüyorum topicte,ebrarı sorduguna göre tanıdıgımız biri olabilirmisin acep?kızlar ebrar hamilemi ben rüyamı gördüm![]()
benim adet 4 gündü geckiyo ama umutlanmakta istemiyorum cnm ya![]()
öyle yapcam cnm..başladım bugün..üzlme ben üzülmedim çünkü..bekledigim gibi boşlugada düşmedim
canomm sen bu satırları yazarkene ben müşterilere bakıyodum sonrada direk çıktım ...evet soganıma başladım bitanem hayırlısı inşallah...adetlerim düzene girsin artık..soganın zamanı geldide geçiyodu zaten...kocişin iyiymiş sevindim cnm ...senin ayak nasıl oldu süslü karu platformları giyin çık sonrada ayakın burkulsun
rana bence sen hamilesin..ahada yazdım şuriye bak he demedi deme
demek atıyon gene geliyo..bian tuana geldi aklıma...biricigim benim..seninkide çok eker maaşallah cnm gökçem..
aaaa içim hopladı heeeee ay inşallah sana malum olmuştur cnm yaaa...bu arada ben seni ilk görüyorum topicte,ebrarı sorduguna göre tanıdıgımız biri olabilirmisin acep?
aa senindemi geçti jensu hadi inşallah vardır bişiler...
kardeloşum,sevcanım selam kızlar![]()
inşalllah cnm nasılsın
Derınım sagol canım allah razı olsun dualarınız ıcın benımde dualarım sızlerle...sevcanım sagol tatlım ins kucukturde gozukmuyodur bebısım...ecrınım degerım 2553 doktor bu degerde gozukmesı gerek dedı ama kucuk oldugu ıcınde gozukmeyebılırmis canım...
iyiyim cnm nolsun...bi bakayım dedim..hayret sen geceleri gelmezdin.