Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah cnm benımm allah gönlüne göre wersin ama bence yakın zamanda olacak senin.öyle hissettim:34::34:

Ya senin agzın bal yesinnnnnnnnn.AMİNNN.İNŞALLAHH.ne adaklar adıyorum bebegime.arkadaslarım bile adıyor düşün..babasıda adadı :( tedavimizede başladık..bismilllah diyerek.. ee ot mot ne varsa duydugumuz iyi geliyor denen onlarıda içiyoruz/yiyoruz faydasını görürüz umarım bütün bunların..en yakın zamanda...

Ya senin agzın bal yesinnnnnnnnn.AMİNNN.İNŞALLAHH.ne adaklar adıyorum bebegime.arkadaslarım bile adıyor düşün..babasıda adadı :( tedavimizede başladık..bismilllah diyerek.. ee ot mot ne varsa duydugumuz iyi geliyor denen onlarıda içiyoruz/yiyoruz faydasını görürüz umarım bütün bunların..en yakın zamanda...
inşallah cnm umut etmek çok güzelll,o günler de gelecek inşallah.ama dedım ya ben yakında olcak dıye hıssedıyorum amin...
cnm bız de adadık doğunca dıye allahım yardımcımız olsunnn sewındırsın bızı o duaları da oku emı o düzenle..

Bir ricam var bu mesajı görenlerden-Pko olsun olmasın,bebek özlemi çeksin çekmesin..Bu mesajı gören herkez ben ve benim gibi bebek özlemi çekenlerden dualarını eksik etmesin.SAmimiyetle yapıldıgı sürece illaki birimizin duası kabul olur..

ben de hamıle kalmadan once bır kez incirle hacuç kurunu yapmıstım :S:76::76::76:

Canım sogandan sonra inciri bende yaptım.İnciri bıraktım doktora gittim zaten pko oldugumu söyledi :) Yani incir bende patladı işe yramadı.

ewet cnm benım buyumedeydı sorun,,,yoksa çatlamasa iğne olacaktı ama hiçbiri olmadı cnmm senın de boledır ınsallah çatlatmaya gerek kalmaz.
ewet cnm druma cok guwenıyorum cewapları tatmın edıyor benı fakat arastırmadan da yapamıyorum:1:

:) İnş..Ben doktorumu daha tanıyamıyorm 2 defa gördüm ama cvpları suanlık benı tatmın etmıyor :) Pko oldugumu duyunca gözlerim doldu :)) Beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.. Dur bakkk üzülmee!! Bende pkoluyum ama benim çocugum var diye. :) bende çok araştırıyrum.

inşallah cnm umut etmek çok güzelll,o günler de gelecek inşallah.ama dedım ya ben yakında olcak dıye hıssedıyorum amin...
cnm bız de adadık doğunca dıye allahım yardımcımız olsunnn sewındırsın bızı o duaları da oku emı o düzenle..

Ben okucam..İnş..kabul olur hepimizin duaları..2gündür kendimi daha iyi hissediyorum.Alıştıkça kabulleniyorum.kabullendikçede iyi hissediyorum.. Madem ben bu pkodan ömür boyu kurtulamıcam. ozaman onunla yaşamayı ögrenicem..sadece bebegim olsun diye degil veya olana kadar degil daha sonrasıda..Okudugum kadarıyla yine pko olup herhangi bir şekilde hamile kalanların hamileliğide sorunlu oluyormuş.. Eee bebek olduktan sonrada ciddi riskler altındayız..Rahim kanseri,inme,kalp hastalıkları gibi ciddi hastalıklar konusunda..

Yani, ya bu pkonun hakkından gelip bebeklerimizi (hamile kalıp-dogurup) büyütücez..Ve kendimiizi koruyarak bir ömür geçiricez.yada yenik düşüp aglayıp zırlıcaz..Hem saglıgımızdan hemde umudumuzdan olucaz...

Bir ricam var bu mesajı görenlerden-Pko olsun olmasın,bebek özlemi çeksin çekmesin..Bu mesajı gören herkez ben ve benim gibi bebek özlemi çekenlerden dualarını eksik etmesin.SAmimiyetle yapıldıgı sürece illaki birimizin duası kabul olur..

Canım sogandan sonra inciri bende yaptım.İnciri bıraktım doktora gittim zaten pko oldugumu söyledi :) Yani incir bende patladı işe yramadı.

:) İnş..Ben doktorumu daha tanıyamıyorm 2 defa gördüm ama cvpları suanlık benı tatmın etmıyor :) Pko oldugumu duyunca gözlerim doldu :)) Beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.. Dur bakkk üzülmee!! Bende pkoluyum ama benim çocugum var diye. :) bende çok araştırıyrum.
cnm takma stres yapma sen sakın pkolu cok ahmıle tanıyorum ben deee...
canım amınn emın ol ederler dua cok samımı burdakı arkadaslar...
bırbırıme dua okuyoruz zaten bu haftaya dek okuduk bölüşüp duaları...her hafta 2 kişiye.
ilerde de yaparız ınsallah...umutlar paylaştıkça artar...dualar da paylaştıkça kabul olur

cnm takma stres yapma sen sakın pkolu cok ahmıle tanıyorum ben deee...
canım amınn emın ol ederler dua cok samımı burdakı arkadaslar...
bırbırıme dua okuyoruz zaten bu haftaya dek okuduk bölüşüp duaları...her hafta 2 kişiye.
ilerde de yaparız ınsallah...umutlar paylaştıkça artar...dualar da paylaştıkça kabul olur

Evet dogru söylüyosun.. stres konusunda senin mesajının bir üstünde bir yazım var düşüncelerimi anlatan =) Yani artık stres yoookkk. Hem bak burda forumda baska bir topicte okudum.PkOlu hamile kalmış ve bebegini kaybetmiş bir bayanın yazdıgını.Yine hamile kalıcam diyor üzülmüyor..

Şu benzetmesi çok hoşuma gitti.Normalde her kadında 1 yumurta oluyor..büyüyor.sperm yoksa atılıyor..Bizde birden fazla yumurta oluyor :))) birde bu yönden bakın dedi :)))))) Dogru =) heyecanlı bizim yumurtalar :) bebek bebekkk diyorrr :)

Ben okucam..İnş..kabul olur hepimizin duaları..2gündür kendimi daha iyi hissediyorum.Alıştıkça kabulleniyorum.kabullendikçede iyi hissediyorum.. Madem ben bu pkodan ömür boyu kurtulamıcam. ozaman onunla yaşamayı ögrenicem..sadece bebegim olsun diye degil veya olana kadar degil daha sonrasıda..Okudugum kadarıyla yine pko olup herhangi bir şekilde hamile kalanların hamileliğide sorunlu oluyormuş.. Eee bebek olduktan sonrada ciddi riskler altındayız..Rahim kanseri,inme,kalp hastalıkları gibi ciddi hastalıklar konusunda..

Yani, ya bu pkonun hakkından gelip bebeklerimizi (hamile kalıp-dogurup) büyütücez..Ve kendimiizi koruyarak bir ömür geçiricez.yada yenik düşüp aglayıp zırlıcaz..Hem saglıgımızdan hemde umudumuzdan olucaz...

ne guzel konusuyorsun cnm işte budur!!:34::34::34:
böyle dusunmeye dewam wt STRES YOK!!BEBEK WARR!!! :))))

EWET CNM İYİ yönden düşünelım kı ıyı seyler olsun değil mi ama :))) ???**
ben ona ınanıyorum ıyı dusunce ıyı olaylar getırır.
uğurboncuğum hosgeldın cnm nASILSIN?

EWET CNM İYİ yönden düşünelım kı ıyı seyler olsun değil mi ama :))) ???**
ben ona ınanıyorum ıyı dusunce ıyı olaylar getırır.
uğurboncuğum hosgeldın cnm nASILSIN?

Hıhı dii.... =) Birşey sorucam kuş.. Ben şimdi yumurta takibindeyim ya her gün uyangıdımda ateşimi ölçüyorum ben yinede =) sende ovulasyon testi alıyımmı?

Son düzenleme:
Hıhı dii.... =) Birşey sorucam kuş.. Ben şimdi yumurta takibindeyim ya her gün uyangıdımda ateşimi ölçüyorum ben yinede =) sende ovulasyon testi alıyımmı?
CNM ATESI DE ÖLÇ ONA GORE ÇALIŞINN:1::1::1::1:
ovülasyon programı ındırdım ben de testını almadım ama zaten adetın 31-31 gunde 1 oluyorsa adetının ılk gununden sayıp 15. ya da 16.gun çalşmalara başlamalısın.
ben ates olcme yapmadım fakat drum klomen kullanırken adetımın 13.gunu günaşrı çalşma yapmamızı soylemişti.sana oyle bır takvım werdımı dr un??

CNM ATESI DE ÖLÇ ONA GORE ÇALIŞINN:1::1::1::1:
ovülasyon programı ındırdım ben de testını almadım ama zaten adetın 31-31 gunde 1 oluyorsa adetının ılk gununden sayıp 15. ya da 16.gun çalşmalara başlamalısın.
ben ates olcme yapmadım fakat drum klomen kullanırken adetımın 13.gunu günaşrı çalşma yapmamızı soylemişti.sana oyle bır takvım werdımı dr un??

Ölçüyorum Genelde sabit. 36.8' 36.7 veya 36.6 da oluyor arada =) Ölçüyorum ama pek anladıgım söylenemez..Sadece en az yarım derece yükseicegine dair birşey ler okumustum.ama karman corman bilgiler. =) son 10günde beyne aşırı yükleme yapıldıgı için bazıları birbirine karışıyor =))

Canım doktor bana hemen bugun klomene basla (günde 1 adet 50mg) dedi ogünde adetimin 5.günüydü.adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi.. 5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra bana gel yumurtarına bakıcam durumuna göre çatlatma ignesi vurucaz dedi..

Ovulasyon programıda ne oluyor?? hiç duymamıştım. canım benim 2-3gün erken gecler dısında adet problemım yok tabi cok uzun ve agrılıda oluyor bunu sorundan saymazsak yok. gecen ay ve bu ay tam gununde oldum aa dıer ay 4 gun önceydi oyuzden guvenmek istemiyorum

Son düzenleme:
ah canımcım,ne demek,sen bana,ben sana,hepimiz birbirimize destek oluyoz burda.
bende seni sefiyorum tatlım tatlım.

hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir:49:

canım,senin gördüğün resim,çok gençlik yıllarıma ait,şu an bi beş kilo fazlam kaldı,ama inat etti,daha bi gram veremiyorum,ilaçlarında etkisi oldu sanırım,bende hem elastikiyet kazanayım,hem sağlıklı olayım,hemde zayıflayım istedim,ama sabahları artık hiç sevmiyorum,işkence gibi geliyo erken kalkmak,neyse az kaldı,daha sonra tekrar senas alırsam,öğleden sonraları alırım.

hiççç anlamayabilirsin,bi belirtisi olmaz.

kiz sen simdide gencsiiin:52:sanki yasli gibi genclik yillarim demis:76:keske benimde 5 kilo fazlam olsaydi:59:benim nerden baksan 30,40 kilo fazlam varr:43:yolum daha uzun,ama birgun gelecek kisalacak insallah:61:spor cok iyi geliyor insana,her ne dusunce ile yaparsa yapsin.sabahlari gitmek insani yorar,ögle sonuna alinca rahatlarsin..

cnm çok sevindim dış gebelik olmamasına inşallahhhhh herşey düzelecek inşallahhhh.

garibim hoşgelmişsin cnm...sagol cnm iyiyim..dükkanı boşverdim cnm.hem kredi çekemedim hemde hayırlısı böyle bence Allah nasip etmedigine göre...kredyi alıyo olsaydım dahi,eşimle vazgeçtik.askerlikten sonra yapcaz ne yapıcaksak...evet kırmızılar iyice unuttum beni çok sıkıldım.

selam kızlar..gündüz giremedim işlerim çoktu...kayınvalidme gittik sonra kociş aldı gezdik 7 den sonra...10 da eve geldik...

tosti ve samyeliden haber yok...duamız erken yapılsaydı daha iyi olcaktı ama olsun.cumaya yaparız yetişmezse..

canim benim,herseyde bir hayir vardir,demek ki hakkinda hayirlisi olan buuu..insallah daha iyi seyler cikar karsina,rabbim yardimcin olsun..esin askere gitmedimi daha:53:simdi zor olur ayrilik,neyse rabbim verir kolayligini.

slm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız

birsencim dogum yapmissin,hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin.dilerim en yakin zamanda kendini toplar emremiz,yuvanizda hep berarber olursunuz:61:

canım en ıyısı yaa bende kılo vermeye verdım kendımı yarın 87 yı gorcem cok mutluyum ama resmen acım ama mutluyum yemek yemekle mutlu olunmuyormus demekkı darısı basına kusum

bak bak 5 kılo fazlası varmıs sabah ıltıfatlar yagdırdım ama sımdı dovecem benım 25 kılo fazlam var bu sımdı bana solenecek sozmuydu delüşüm benım ne yaptın nasılsın

canım emremız buyuyor ıste ınsallah en kısa zamanda kendısı boberonla beslenecek ah kuzum benım yaaa senın kokun bıle ıyı gelıyordur ona anne kokusu sonucta kyamam ona ben ınsallah evıne annesıne babasına ablasına kavusur en kısa zamanda

derınım sen hala beklmedemısın kuzu hanı tahlıl hanı
pelıncıgıme bende cok sevındım yaaaa ınsallah kanaması da durur da keseyı gorurler

haklisin kayracim,bende diyet yaptigim zamanlar ac ama mutlu olurdum:31:simdi o funleri özler oldum..masallah sen kac kilo verdin tatlim?diyetisyenemi gidiyorsun?

kızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...

en yakin zamanda pozitifleride görursun insallah derincim:61:vakti saati degilmis demek kii:38:

ohh banum valla sende yorulmuşsundurda tam temizlik olmuş işte darısı bana kocişi bi razı edip badana yaptırsam sonrada temizlikci alıcamda buara hastalık filan olmadı .ah keşke yakın olsaydık yardımı geçde enazından oturup dertleşirdik be kuzum çok iyi olurdu :31:
evet peloşumdan daha iyi haberler alıreız inşallah canım

saol canım anneme gittim epeydir evdeyim hastalık filan bunalmıştım iyi geldi .sen nasılsın canım yumurtlama günlerinmi
?

saol tatlışım çok teşekküğrler evet dün akşam bolca muhabbet ettik özlem giderdik :38:

ayy canım ya çok korkmuşsundur allah korusun insanın aklına neler geliyo
neyse çok şükür sorun yokmuş bazen insan düşünemiyo işte

kuzum benim ya yarın ararım seni sevindim inanki çok teşekkür ederim balım :29:

garibim çok saol bitanem geçti çok şükür allahım kimseyi hasta etmesin
sen neler yapıyosun karşılaşsakda bi özlem gidersek kuzum

ayy maşallah paşamıza hep böyle iyi devam etsin kilo alınca çok daha iyi olcak canım .bitecek bu sıkıntılar inşallah

ay kuzu herkesde aynı sorun var galiba benimkide farklı değil napalım sağlık olsunda

hatun gelemedi evet iğneye filan gittik zaten akşam annemlerdeydik bu saat oldu işte :34:

canom yaa nediyimki üzüldüm gerçektende :43:hayırlısı sakın sıkma tatlı canını birgün otestler tekrardan pozitif olcak cano :48:

canom ya yetişemedim çokda yorulmuşsun galiba aslında iyi olmuştur buara sıkılmıştın .yat dinlen bitanem çok öptüm

amin canim,bende seni özledim,en yakin zamanda karsilasirda muhabbet ederiz insallah..ev tasima telasimi bitirdim,simdide misafirler basladi,neyse allah misafirsiz birakmasin:34:

Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...

pelincim tebrik ederim canim,dilerim bebegin ile ilgili tum kaygilarin sonra ersin,rabbim kucaginada almak nasip eylesin:38:

nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin annecigine:38:

Back
X