olmasın cnm iştee hyr cnm benım de yok.1 yıl 7 aylık ewlıyım ılk 3 ay korunduk ama baktım kı adetlerım duzensiz gec oluyorum 4 ayda 1 fılan.gıttım dr a hormon bozuklugu dedı hap kullandım klomen vs...
sonra ocak 26 da hamıle oldugumu öğrendım.subat 24 te gıttık rutın kontrole 2 aylıktı ve kalp atışlarını duymustuk ywrumun.ondan 5 gun sonra kalbi durmuş

(
tabii bız aylık kontrole gıttıgımız için(herşey normaldi çünkü)3 ayında cinsiyet öğreneceğiz,kol bacağını göreceğiz dıye içimiz içimize sıgmayarak gıttıgımzde kalbının 25 gun once durdugunu soyledı dr.umuz...yıkıldık.oysa neler görmeyi bekliyorduk...parça patolojıye gonderıldı fakat bır neden bulunamadı.dr umuz doğa gereği sakat cocukların yaşama gelmek ıstemedıgını soyledı yenıden olacak dedı.hayrlısı boyleymıs ısyan etmedım asla! ılk 1 ay cok kotuydum aglama krızlerı gecırıyordum fakat sukurler olsun ki atlattık.rabbım yenısıne saglık wersın.şimdi de ne zaman hayrlı zamansa o zamn olsun allahım dıye dua edıyorum.1 ay korunma werdı dr.o bıttı ustune adet oldum 1 kez (çok şaşırdım ılacsız ılk kez dr un dedıgı tarıhte hastalanmıstım)ve ılk çalışmalarımız oldu.
bakalım hayırlısı beklıyoruz,sabırla...
işte benim hıkayem özetle bu canım.