Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haklısın cnm valla..üst üste oldu...bi dahakine yaşatmasın rabbim...üzülmemek elde degil...

slm kızlar nasıl geçiyo gününüz
derinim sağlık olsun çalış balım valla çalışmak güzle em,in ol ev dha sıkıcı ve boş vakitn oluncada gezmek gelmiyo insanın aklına çalışırken gezerim diyosun boş veakitn oluncada hep b,i bahanen oluyo
ama zordur tabi yaşayan bilir

pelinm çok geçmiş olsun balım mevlam bir daha yaşatmasın inş
ama takdir kusura bakma bu sırada benimde psikolojim iyi değil ne diyeceğimi bilmiyorum ama dualrım sizinle balımn

haklısın cnm valla..üst üste oldu...bi dahakine yaşatmasın rabbim...üzülmemek elde degil...

amin derinim inş...canım ben cıkıyorum sonra görüşürüz k.i.b

derdanurum senide gördüm ama cıkıyorum canım bebişine ve kendine iyi bak

ranacım sende k.i.b canım görüşmek üzre öptüm...

Son düzenleme:
pelinm çok geçmiş olsun balım mevlam bir daha yaşatmasın inş
ama takdir kusura bakma bu sırada benimde psikolojim iyi değil ne diyeceğimi bilmiyorum ama dualrım sizinle balımn

cok teşekkür ederim derdam amin inş... bir daha yaşatmaz rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler verir hepimize inş...önemli degil canım bu sıralar her kezin psikolojisi öyle ama sen moralini bozma bebişini düşün allaha emanet ol

kızlar sınav bıttı çok şükür
ama basıma öyle bırsey geldıkı burdan anlatamam msnden artık
pelınım cnm cok gecmıs olsun cnm üzme kendını demek bos ama güçlü ol cnm neolur rabbım asılmıcak sıkıntı vermesın yeterkı

mrh. arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum... evi taşıdık neti bağlatmadık sonra bende sizlerden uzak kaldım dün bağlattım tekrar ... nasılsınız bakalım umarım çok hamişimiz olmuştur hayırlısıyla bu arada bende 24 haftalık oldum oğluşum olucak hayırlısıyla...

selam cnm benim...aynı işte bildigin gibi ben
haklısın evde oluncada sıkılıyoz napcaz böyle bilmem...
tmm peloşum görüşürüz cnm benim
ohh gözünaydın fıstıgım benim...inş hayırlı sonuçlar alırsın...merak ettim kız nolduuu?

aa esnart hoşgeldin cnm.gelir gelmez tanıdım çoktandır yoktun evet..maaşallah sen giderken hamişmiydin ki:26:unutmuşum vallaha..hadi hayırlısı cnm ogluş geliyo demek..saglıcakla gelsin

evet canım burdan yok olmadan önce hamiştim... şimdi tamamen geldim şimdide 24 haftalığım valla ne olsun... hayırlısı herşeyin canım sizler nasılsınız iiyisinizdir umarım

selam kıslar
esrant h.g cnm ee cinsiyeti ne bebeğin gittin birdaha gelmez oldun özlettin kendini
hoşbulduk canım ... erkek bebişimin cinsiyeti hayırlısıyla 24 haftalık olduk... yavaş yavaş hazırlıklara başladık işte ne olsun hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde elimize almayı nasip etsin ALLAHIM ...

evet canım burdan yok olmadan önce hamiştim... şimdi tamamen geldim şimdide 24 haftalığım valla ne olsun... hayırlısı herşeyin canım sizler nasılsınız iiyisinizdir umarım
hee ben unutmusum valla cnm bize demişmiydin onu hatırlamıyom yani...
iyilik diyelim iy olsun cnm ya...bi seviniyoz bi üzülüyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin...
ee evinden memnun musun cnm yerleştin iyice?
selam kıslar
esrant h.g cnm ee cinsiyeti ne bebeğin gittin birdaha gelmez oldun özlettin kendini

hoşgeldin ecrincim..nevar neyok?

ya kızlar bişe sorucam size ... ben şimdi 24 haftalığım ve bebeğimin doğumu eylülün 20 sine doğru... buraya kadar tamam ... 14 aralık 2010 da hamiş kaldım... gebelik 40 hafta sürüyormuş ama 40 hafta da 10 aya tekamül ediyo... buna göre benim doğumum ne zaman oluyo

cnm en geç 40 hafta benim bildigim...36-38 de dogum muhtemelen gerçekleşiyor...zaten herzaman hesaplanandan farklı tarihte oluyo dogum 1 hafta oynuyo bazılarında.

cnm en geç 40 hafta benim bildigim...36-38 de dogum muhtemelen gerçekleşiyor...zaten herzaman hesaplanandan farklı tarihte oluyo dogum 1 hafta oynuyo bazılarında.

tşkler canım ya ... düşün düşün nereye kadar ya ... bu arada bebişimin ismi Aren Erbey 2 isim koyduk sizce nasıl...

kayram????orda mısın,iyi misin cnm koptun msn den:44:

canım dun ben cıkmadım bosuna uzulmusun kuzum netım gıttı bende sana yazmıstım yazdıklarmda bosa gıttı daha yenı geldı gelır gelmez de yazdım tamammmı haber vermeden kesınlıkle cıkmam kuzum uzulme sen gorusuruz
kız boncuk osledım valla senı ıyı hade bkalım ınsallahgecmısındır kuzum yalnız cok merak ettım ne oldu
kardelen49um neyaptı acaba ınsallah ıyı gecmıstır onun da sınavları
derınım bebegım burdasın ama hemen cıkmam gerek kcısle sınamaya gıtcez ıkı haftadır cıkmıyoruz artık gına geldı bı cıkalımdolasalım optum senı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…