Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tmm cnm olsun ..iyi seyirler size öptüm

olsun sen onları düşünme şimdi 10 ay duran bebek hiç duymadım:)taktıgın şeye bak :)

AREN ne demek cnm kulaga degişik geliyor ...

canım normalde Arel ama biz eşimle Aren olarak değiştirdik... İki isminde anlamı var tabiki... AREN : Kum tanesi anlamında AREL : Cesur ve yürekli demek

tşk ederim canım ... hayırlısı bakalım .......................... Aklında değişik çok nadir duyulmuş erkek isimleri olanlar paylaşabilir :):81:

şuan için yok ama duyarsam yazarım cnm...çok nadir duyduklarımız da koysak bi zaman sonra hepsi moda oluyor,mesela tuana ismini kardeşim hep isterdi hiç kimsede duymamıştım degişik geliyodu şimdi heryer adım başı tuana oldu

slm naber canım çıktınmı işten

ben anlarım
gnc emr tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

ebroşum,sağlık olsunda,görüşürüz tatlım
öyle kuzum yaa buara yine yoğunluk var sendede bendede bi bitsinde bol bol konuşuk ederiz
kuzu teldede konuştuk zaten evet yazmadan çıkmamda zaten yazsamda oanda kimse cevap vermiycekti herkes geçmişe gömülmüştü bende çıktım
misafir geliyo cano zaten var devamıda çarşambaya gelicek yatılı kuzum
canım çok şükür haber alabildik zor günler geçiriyormuşsun allah kolaylık versin her evlilikte olur aslında hemen boşanma olayına girmesen .tabi yaşadıklarını sen bilirsinde geçecektir anlaşmazlıklar orta yolu bulmaya çalışın canım .herşey gönlünce olsun
nasılsınız canlar ben iyiyim biraz size bakıyım dedim mutfak dolabını siliyorum yoruldum baya sizden anber
kuzum yorma kendini yaa kıyamam sana
peloşum bugün konuştuk zaten kendini yıpratma herşeyden önemli senin sağlığın allahım güç versin sana dualarımız seninle
ranam hayırlısı kuzum yaa belkide gelicek adetin ondan oluyo .ayy nezor olduğunu bilirim allah yardımcın olsun canım
esnart hoşgeldin canım taşınmışsın hayırlı olsun
nekadar zaman geçmiş sen gelmiyeli 24 hafta dile kolay oğluşun olcakmış gözünaydın sağlıkla gelsin canım

ohhh negüzel sinema keyfi demek bizde epydir gidemedik benim kocişimde bugün paintbol oynamaya gitti delüü yaa .aslında gelip gezmeye götürcektide bu saat oldu gelmedi tadını çıkarın kayram

merhaba arkadaşlar benim sınavlarım bitti çok şükür inşallah 2.sınıfa geçtim ve 6 ay tatil ohhh.

Pelincim geçmiş olsun inşallah bu son olur bencede biraz ara ver dinlen bi dahaki sefere bebişin gelicek
Uğurboncuğum geçmiş olsun sanada senin sınavlarda bitti bu arada bende merak ettim hee ne olduğunu.Benim cumartesi günü girdiğim oturumda telefonları almıyoruz dediler telefonu olanlar beklemesin dediler.Arkadaşlarla şaşırdık sınavda başladı saat 9 oldu.Hemen karşı caddedeki markete koştuk kasadaki adama rica ettik telefonları ona emanet ettikÇok şükür sorunsuz atlattık.

pelincim,rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıları canım,inşallah sorunsuzca atlatırsın ameliyatınıda.

sat a göre kırk hafta olarak hesaplanıyo bildiğim kadarıyla.
kardelencim,boncuğum,sınavlarınız bitmiş,çok geçmiş olsun kızlar.

egalcim hosgeldin,seni merak etmistim..bazi sorunlarin varmis,allah yardimcin olsun..ama inan her evlilikte buna benzer seyler yasanir,sevgi emek ve fadakarlik ister canim..hemen bosanmayi dusunme bence ..rabbim yardimcin olsun,sIkIntilarini gidersin..

pelinim sana ne desem bilemiyorum,kelimelerin kiyafeyesiz kaldigi yerdeyimrabbim yardimcin olsun,kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin

boncugum demek sinavin bitti,gecmis olsun.insallah sonucuda seni sevindirirbasina ne geldi bilmiyorum ama,allah yardimcin olsun,insallah önemli birsey yoktur:26:

hosgeldin canim,masallah 24 haftalik oldun demekallah kucagina almak nasip eylesin

iyi seyirler kayracim

tebrik ederim kardelencim,senin adina cok sevindim.

Egal bencede hemen pes etme helede seviyosan sabır göster inşallah eşini kazanacaksın vazgeçmek kolay kazanmak zor hep olumsuzluklara bakma eşinin olumlu yönlerine odaklan onuda motive et ne yaşadığınızı bilmiyorum tabiki ama yinede önce sabır derim ben yaşın da küçüktü hatırladığım kadarıyla yaş ilerledikçe daha farklı bakıcaksın olaylara inşallah eşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…