canım benım bole metanetlı olman benı cok mutlu ettı senden ogrenecek cok seyım var galıba allahım en kısa zamanda hayırlı saglıklı dogumlar yapabılecegımız koly hamılelıkler nasıp etsın ınsallah bıtanem tekrar gecmıs olsun
nerden anladın kuzus ama gelıyor gıdıyor gırdapta degılım yanı
kızlar selamlar nasılsınız
hoşgelmişsin cnm..inşallah çok beklemeden anne olursun...herzaman bekleriz topicimize tatlımuykum kaçtı.. başlık hoşuma gitti.. bende anne olmak istiyorummmm.... ama bu bekleme işi çok sıkıntılı...
he kız yaptırıver gitsin meraktan bayılceene:))var bitanede yarin bi gidim kan testi yaptırayım kıs çatlıycam artık çat diye valla meraktan
olsun bitanem,yok sen çıkıyom demeden çıkmassın ya ondan dedim niçin bi anda gitti diye..netten düştün sandım önce..ama gelmeyince heralde işin çıktı dedim...evet uyku alamyınca sersem oluyoz valla...misafirlerin mi gelcek cnm uzaktan mı?anlamadı ben:26:canım benim sen bakma onlara yaa onlar alışmışlar iğneyi bile hiç acımadan batırıyolar bide herşeyi onlar biliyo deli oluyorum deli bitanesini pataklıyodum beninşallah hayırlısıyla kurtulcaksınız kuzum azcık daha sabır
bende iyiyim şükür semoşum bildiğin gibi işte
oyyy paşamız bizim o yaa tabiki boncuğum gelsin ekler
canım benimde tek kişi ama bu çarşamba 2 kişi daha eklenicekmişyaz geldi benim misafirler bitmez .napalım sağlık olsunda
evet ya bende kaç kere yazdım merak ediyoruz insan bi haber verir ama yaa bukadar uzak kalmak olurmu
evet kuzum deliksiz uyku şart bende aynı senin gibi olurum çalışınca zor be cano bide geç yatıyosun allah kolaylık versin .evet dün bianda çıktım netten bişey bakıcaklarmış laptobu vermek zorunda kaldım sonrada giremedim film izledikde
bende seni özledim canom görüşürüz inşallah
cano beklemişsiniz ama gelemedim ev pek müsatyit değil anlıyacağın ondan yani
gözünaydın canım çok sevindim senin adına tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kuzucum inşallah 7 haziranda halay çekeriz allahım gönlüne göre versin
a.selam cnm benim,hoşgeldin derdam..ya neden yoruyosun kendini cnm..biliyorum diceksin kim yapıcak ama boşverr.şöyle bi üstten halediver otur cnm ...iyilik nolsun.ben dükkandayım işte aynı tas aynı hamam..az önce kadının birine çok sinirlendim..ne çocugunu zaptediyo ne bişy aldıgı var habire taramalı tüfek gibi o nekadar bu ne kadar sorular soruyo..çocuk bilgisayarı elliyo basıyo ayyy delirdim yaaaa...bikaç gündür de zaten çok tahammülsüz oldummnasılsınız canlar ben iyiyim biraz size bakıyım dedim mutfak dolabını siliyorum yoruldum baya sizden anber
slm hanimlarrr .. uzun zaman oldu yazmayalii.. herzaman okuyup cikiyordumm.. esim malum girmemi yasaklamisti bende girip okuyup ondan habersiz geri cikiyordumm. neyse simdi tartistigimiz icin küssüz o yüzden bisi diyemiyorhala bisi yok bende aynii sadece bebek beklemek her ay umutlani aha bu sefer demek biktimm artik hic arkasinda kosmuyorum.. beni hatirlayip soran arkadaslar cok saollun .. zaten bu ayda morellim yerlerde moralim hicc yokk esimle 2 hafta önce tartistik ve bosanma karari aldik daha sonra birazdaha deneyelim dedik ve gene tartistik bu ilskinin üstüne cocuk düsünemiyorum artikk off gercek cok sikildim hanimlarr ne yapacagimi sarsirdim bazen seytan dioo cek git bosanma davasinida ac herseyden kurtull ama seviyorum iste keske sevgi denen sey olmasaydi
a.selam cnm benim,hoşgeldin derdam..ya neden yoruyosun kendini cnm..biliyorum diceksin kim yapıcak ama boşverr.şöyle bi üstten halediver otur cnm ...iyilik nolsun.ben dükkandayım işte aynı tas aynı hamam..az önce kadının birine çok sinirlendim..ne çocugunu zaptediyo ne bişy aldıgı var habire taramalı tüfek gibi o nekadar bu ne kadar sorular soruyo..çocuk bilgisayarı elliyo basıyo ayyy delirdim yaaaa...bikaç gündür de zaten çok tahammülsüz oldummçekemiyorum insanların hareketlerini.
egal hoşgeldin cnm...ya demek boşanma kararı aldın...ortada çok büyük affedilemeyen bi mesele yoksa iyice düşün cnm..zaten de biraz daha denicekmişsiniz gerçi..inşallah herşey yoluna girer...
selam kızlar nasılsınız...ben bildiginiz gibiyim yine sevincim yarıda kaldı ama bundada da bi hayır vardır diyorum su anda hic bişey düşenemiyorum sadece ameliyatımı olup hayırlısıyla yeniden kaldıgı yerden başlamak istyorum...bebilş konusuna uzun bi ara verecem ama burdan da kopmayı düşünmüyorum sizlerin hamiş haberleiyle sevinirim inş...derinim nasıl olayım canım yazdıgım gibiyim artık yoruldum ama isyan etmiyorum allahıma sıgındım bugunleri yaşıycakmışım demekki
canım hakkında hayırlısı buymuş elden de bişi gelmiyor o yüzden ilerisini düşün canım umudunu kaybetme buda senin sınawın işte RABBİM güç kuwwet wersin yar we yardımcın olsun ....
cok teşekkür ederim canım amin ...umudumu kaybetmiyorum ama uzun bir süre bebiş defterini kapattım rabbim sizlere nasip eder inş en kısa zamanda hayırlısıyla...
tabiki kaybetme canım benim RABBİM büyük biliyorsun inş tekrar sagkılı bi sekilde bebişine kawuşup kucagına alırsın hep iyi düşün ki iyi olsun hayatım bizimde sınawımız buymuş elbet bigün RABBİM sabrımızın mükafatini wericektir cümlemizin yüzünü güldürür inşş...
sıkma canını..herşey olacagına varıyo hayatta...bu anlattıgına istinaden konusuyorum tabi ama basit inatlaşmalar gibi geldi bana cnm..böyle şeyler yüzünden psikolojini bozma..gerekirse alttan al.iki taraf alttan almayı bilirse herşey yolunda gider..oda sana yüklendiginin farkına varır elbet..hakkında hayırlısı ne ise o olsun...anlasamiyoruzz. artik dayanamiyorum beni bi hic yere koyupp kendi ailesine deger vermesine .. aha simdi bile deli ediyorr ben o vardi hafta sonlari temizlik yapmiyorumm oda kizardi zaten temizlik yapmama simdi malum hava bi yagiyor bi günes acioo simdi beni deli etmk icin balkonu temizlio yaaa ben 4 gün önce temizledim hava bozuk die biraktim diom anlamioo bende temizlicen 4 gün birakcan diyorr.. en sinir oldugumu yapiyor.. ben daha ne kada sabrederim bilmiyorum piskolojim bozuldu ya hersefer anlatiyorum anlami salak yerine yatio resmen yaaa
selam kızlar nasılsınız...ben bildiginiz gibiyim yine sevincim yarıda kaldı ama bundada da bi hayır vardır diyorum su anda hic bişey düşenemiyorum sadece ameliyatımı olup hayırlısıyla yeniden kaldıgı yerden başlamak istyorum...bebilş konusuna uzun bi ara verecem ama burdan da kopmayı düşünmüyorum sizlerin hamiş haberleiyle sevinirim inş...derinim nasıl olayım canım yazdıgım gibiyim artık yoruldum ama isyan etmiyorum allahıma sıgındım bugunleri yaşıycakmışım demekki
kızımm ben diyorum sana Allahın izniyle hamilesin galiba..öyle geçiyo içimden.hayırlısı inş..ama daha uzun süre gelmezse ki böyle olmuyo hiç diyosun,doktora git hemen...gecikmenin başka sebepleri olmasın.ilaç fln verir bari..ama umarım benim içimden geçendir...kızlar şu 2 gündür elimin içi ayagımın altı yanıyor taeş basıyor birden ben hiç böyle olmazdım bugünde gecikmenin 12.günü sökülsün diye neler içtim ama yok inat ediyor gelmiyor üfffff :84:
DERİNCİMMMM nasılsın canım ???
haklısın canım rabbim hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin hepimize...benimki üst üstte geldi düşükten sonra dış gebelik o yüzden biraz kötü oldum ama şimdi amaliyatı düşünüyorum inş kolay gecer...:18:
kızımm ben diyorum sana Allahın izniyle hamilesin galiba..öyle geçiyo içimden.hayırlısı inş..ama daha uzun süre gelmezse ki böyle olmuyo hiç diyosun,doktora git hemen...gecikmenin başka sebepleri olmasın.ilaç fln verir bari..ama umarım benim içimden geçendir...
iyilik cnm ya nolsun..sinirlenip duruyom bugün o kadar..insanlar pazar oldugu için dolaşmaya çıkıyolar,heryeri karıştırıyolar bizede toplamak düşüyo...bende her haftasonu kocişimi alıp dolaşabilsem nolurdu sanki
kuzummmm AMİNNNNNNNNNNN ,
bilemiyorum ki canım bu ay ki durumumu biliyorsun işte hiç hamilelik aklıma gelmiyor o derece umudum kesik gerçekten bu ay böyle oldum ateş basıyor 2 gündür mesela geçen ayda tam 20 küsür gün geciti ama böyle olmamıştı inş seninde içinden geçendir canım umarım iyi yöndedir bu ateş falan eger bi kaç gün daha bekleyimde dr gideyim adetim gelmezse...:97:
bende senin gibiyim canım eşim çalışıyor ancak arada bi izin alırsa çıkıyoruz hafta sonları ewde çok sıkılıyorum senin durumunda zor gerçekten insan gıcık olur gelen müşteriye ...
sıkma canını..herşey olacagına varıyo hayatta...bu anlattıgına istinaden konusuyorum tabi ama basit inatlaşmalar gibi geldi bana cnm..böyle şeyler yüzünden psikolojini bozma..gerekirse alttan al.iki taraf alttan almayı bilirse herşey yolunda gider..oda sana yüklendiginin farkına varır elbet..hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
cnm benim ya.hemen yazamadım..tam açtım müşteri geldi...
kıyamam sana nolur üzülme.dedigin gibi bian önce hayırlısıyla ameliyatı olup tekrardan başlıcan..umarım bundan sonrası senin için en hayırlı şekilde gelişir pelinim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?