Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin derinim..........

özür dilenecek ne varki canım .amin inşallah çok doğru canım rabbim herseyin hayırlısını versin

derinim sizin de başınız sağolsun...
kayram özür dilemene gerek yok cnm.acılar paylaştıkça azalır,mutluluk ise paylaştıkça büyür...
yanındayız her zaman cnmm..allah gani gani rahmet eylesin kayıplar için...

bayram ertesi gibi düşünüyorum canım,inşillih gerek kalmadan gelir meleğim.
İnşallah ya hiç belli olmaz kardelencim inşallah

ya yonetıcısıne ıtaat etmeyı yedırememıs kendısıne hayvan herıf
aslında oz amcam degıl babamın kuzenı ama ben onlara amca ve hala dıyorum oz olan kadar da severım hala ınanamıyorum
Vay hay...n herif üzülme demek çok boş olucak Alalh sabır versin....

özür dilenecek ne varki canım .amin inşallah çok doğru canım rabbim herseyin hayırlısını versin

saolun canım arkadaslarım cok ama cok tesekkur edıyorum ne yapacagımı bılemedım sızınle paylasmak ıstedım hala soktayım allah hepınızden razı olsun

siteye yeni üye oldum bana yardım ederseniz sıkıntılarım var paylaşmak rahatlamak isterim bana yardımcı olurmusunuz
Hoşgeldin canım bugece topiğimiz hüzünlü 2 arkadaş bebeğini kaybettim biri hastahanede bir arkadaşımızında amcası vefat etti ondan çok ilgilenemezsek kusura bakma.

sagolun kızlar...Allah geride kalanlara sabır versin.benim çok yakınım akrabam fln degil ama çok kıymetli bi esnafımızın babası...

sagol sewcanım hoşbuldum cnm benim..nasılsın?

kayram sacmalama ya.tabiki gelip paylaşıcaksın..sen oralarda memleketinden uzaktasın...sıkıntını böyle atmıcaksan neye yaradı arkadaslıgımız.

yeni gelen arkadasımız hoşgeldin...hayırdır?bebeginmi olmuyor seninde cnm?paylaşabilirsin.

Hoşgeldin canım bugece topiğimiz hüzünlü 2 arkadaş bebeğini kaybettim biri hastahanede bir arkadaşımızında amcası vefat etti ondan çok ilgilenemezsek kusura bakma.

samyelininki henüz sağ canım,inşallahta rabbim ömür vermiştir ama riskli durumda tabiki.

iyi diyelim cnmm.tabii böyle haberlerle ne kdar iyi olunabilirse...derinden hissediyorum acıları
migren benle dünden beri cnmm saman gibi kafam yeni ayaklandım...

swcnprlk,
DerinSu,
melegimnerdesin,
kardelen5233,
KAYRAM29
arkadaslar hepinize hayırlı geceler duramayacam daha fazla çok canım sıkıldı inşallah hepinizden güzel haberler alırız bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…