Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi diyelim cnmm.tabii böyle haberlerle ne kdar iyi olunabilirse...derinden hissediyorum acıları
migren benle dünden beri cnmm saman gibi kafam yeni ayaklandım...

sevcan canım çok geçmiş olsun hayırlı geceler dikkat et kendine 7 hazirana ne kaldı bizi sevindirirsin inşallah

akızlar ben kaçtım setretmediğiö dizim başladı azıcık ona bakıyım havam değişsin hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

evet 3 yıldır istiyroummm artık özlemden öte bişi oldu (( ama olmuyo hep umudumu yitiriyorum
cnm sen tedavı fılan goruyor musun??? 3 yıldır??? ne aşamalardan geçtğn???
umudunu yitirirsen olmaz amaaa.sabredip hayrlısı dıye dua edeceksın rabbım bılır zamanını
ewet beklemek çok zor ama dua etmekten başka yapcak birşeyımız de yok

arzu bişi yazmadınki cnm nerden bilces neyin oldugunu..hayırdır inşallah...gebleik dışında bir derdin varsa "bir derdim var"bölümü var anasayfada cnm...

sevcan genemi tuttu yaa kıyamam rabbim şifa versin...

kızlar ayrıca bugünkü tatsız olayı ben sahsım adına hiç okumadım farzediyorum...isim anmak istemiyorum uzamaması için ama gereksiz alınganlıklar yüzünden kimse kimseyle dargın olsun istemem...inşallah birdaha yaşanmaz...

annne olmak istiyorum 9 yılır evliyim ve evladım olmuyor piskolojik sıkıntıya girdim ve cıkamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum araştırdım ve konusarak bu sıkıntıyı atlatabilecegime inanıyorum bana yardım edin lütfen

ben salaklıgıma doymıyım ki hep başka başka başka doktorlara gittim . hepsi ayrı bi ilaç yol kat edicem derken iyicede kilo aldım şiştim . sonra eşimde problem çıktı ameliyat oldu 1yıl önce . varikosel şuan iyi şüürler olsun . sayısı düşüktü şuan iyi allah a şükür ama ben kilo aldım yumurtlayamıyorum . stress işte evde hep akrabalar görünce hani bebek yokmu demiyolarmı vallahi kahroluyorum . zayıflarsam olurmuş o gücüde toplamıyorum ama aklım heppppp bebekte heppppp((

ewet cnmm tuttu walla ((( saol cnm sen iyisin ya???
sana katılıyorum derinim sudan sebeğlerle hiç gerek yok böyle atışmalara kalp kırmaya değmez bakın neler oluyor hayatta

cnm elbette konuşuruz ...
öncelıkle dr a gıtmişsindir sanırım.neler dendi?

arzu ve melegimsin..kusura bkmayın kızlar...ben şıanda kalamıyorum daha müsait bi zamanda bende dinlemek isterim...şimdi çıkmam gerek...

kızlar hepinizi çok öptüm...yarın erken kalkıcam annemle doktora gidicez..bakalım bu sefer sintigrafi çekilecek mi..dua edin işlerimiz rast gitsin barisizi seviyorum canlar..Allaha emanet olun...

cnm öncelıkle stres yapmamalıısn benden tavsiye ...sanırım hormon ilaçları kullandın sen de benım gibi.kilodan hem sağlığın hem de bebğin olması için kurtulmalısın cnmm...bir spora başla hem psikolojıne de iyi gelecek bak göreceksin.bak eşin de atlatmış amelıyatı şükür ki.cnm aklın bebekte ama kendinde o gücü göremezsen,pes edersen olmazz
yumurtlaman için ilaç kullanmıyor musun şu anda?

dualarımız seninle cnm ...iyi geceler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…