Canım ya başın sağolsun isim benzerliği falan olmasın ara sor istersen.Çok üzüldüm.
İnşallah canım ya ama elimde değil işte bencede en azından oluyosun kardelancim o fda çok kötü sen bir tedavi düşünüyomusun bu yakında canım.
cnm yazık yaa gerıde kalanlara.saçma bir sebeptir kesin.ne gereği war 3 günlük dunyada.sana ve alıseıne allah sabır wersın cnmm
canım sordum sormammı dogruymus bugun oldgu ıcın bana solememısler hala ınanamıyorum ben
hayat ne kadar bos yaaaaa ne ıstersek ısteyelım hayırlısını ve saglıklısını ısteyelım gercekten rabbım eslerımızı basımızdan eksık etmesın bızı onlara onları bızlere bagıslasın gerısı bossss
selam berrincim,hoş geldin.herkese slmlar arkadaslar nasılsınız demicem çünkü iyi olunacak haberler alamadık bu gün malesef
Canım ya başın sağolsun isim benzerliği falan olmasın ara sor istersen.Çok üzüldüm.
İnşallah canım ya ama elimde değil işte bencede en azından oluyosun kardelancim o fda çok kötü sen bir tedavi düşünüyomusun bu yakında canım.
Amin canım ben eşimi hep tembihlerim aman trafikte olsun sana bir laf söyler duyma umrun olmasın bırak gitsin diye tembihliyorum.canım sordum sormammı dogruymus bugun oldgu ıcın bana solememısler hala ınanamıyorum ben
hayat ne kadar bos yaaaaa ne ıstersek ısteyelım hayırlısını ve saglıklısını ısteyelım gercekten rabbım eslerımızı basımızdan eksık etmesın bızı onlara onları bızlere bagıslasın gerısı bossss
selamınaleyküm kızlar iyi geceler...
ilk önce kayrama başsaglıgı dilemekle başlıyayım bende şok oldum şimdi..senin durumunu düşünemiyorum.Allahım sabur versin kayram yaaa((
şimdi geçmiş hakkında yorumlar yapıcam olmayacak şuanki konu hepsinden önemli çünkü((
saol canım oncelıkle anlayısın ıcın cok saol ınan kendı uzuntumu hıc dusunmuyorum tek dusundugum esı ve cocuklarıselamınaleyküm kızlar iyi geceler...
ilk önce kayrama başsaglıgı dilemekle başlıyayım bende şok oldum şimdi..senin durumunu düşünemiyorum.Allahım sabur versin kayram yaaa((
şimdi geçmiş hakkında yorumlar yapıcam olmayacak şuanki konu hepsinden önemli çünkü((
Bende hiç anlam vermiyorum bu erkeklerdeki sinir off ya aslında yapan vurduğu an pişman olmuştur ama kıydı bir cana geri dönüşü varmı azıcık dursa düşünse 1 dk yeter ama ahhh gideneeeee.
Ne zaman düşünüyosun kız.selam berrincim,hoş geldin.
ben bu gidişle direk tüp taktırcam sanırım canım,vaziyet onu gösteriyo.
amin canım ya allah ayrdımcısı olsn hepinizin çok zor
Evet canım versin burdada bulucakta öbür dünyada napıcak onu düşünsün pislik.Bu ne sinir yaaaaaa nasıl bir öfke offf Allah karısına çocuklarına sabır versin.saol canım oncelıkle anlayısın ıcın cok saol ınan kendı uzuntumu hıc dusunmuyorum tek dusundugum esı ve cocukları
kuzum eve gıdıp sılahı alana akadar vaktı varsa eger demekkı dusunmek ıcın de vaktı vardır allah belasını versın
bugün sabaht işe başladıgmdan beri kötü haberler aldım...Allahımdan ölenlere rahmet diliyorum...yakından tanıdıgım bi amcamızın vefat haberini aldım sabah sabah...şimdi topice girdim birsürü kötü haber...off kızlarr..herşey biz insanlar için işte..mevlam bol sabır versin herkese...
Ne zaman düşünüyosun kız.
selam berrincim,hoş geldi
sağol canım ama hoş bi gece değil çok canım sıkıldı ya
ben bu gidişle direk tüp taktırcam sanırım canım,vaziyet onu gösteriyo.
Evet canım versin burdada bulucakta öbür dünyada napıcak onu düşünsün pislik.Bu ne sinir yaaaaaa nasıl bir öfke offf Allah karısına çocuklarına sabır versin.
aleyküm selam cnm sana da iyi geceler nasılsın?selamınaleyküm kızlar iyi geceler...
bugün sabaht işe başladıgmdan beri kötü haberler aldım...Allahımdan ölenlere rahmet diliyorum...yakından tanıdıgım bi amcamızın vefat haberini aldım sabah sabah...şimdi topice girdim birsürü kötü haber...off kızlarr..herşey biz insanlar için işte..mevlam bol sabır versin herkese...
cümlemizden razı olsun canımcım.saol canım allah razı olsun
kardelosum senden rabbım razı olsun kuzum
sağol canım ama hoş bi gece değil canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?