Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ıyıyım sevcanım yaaa nasıl olayım hayrlısı allahtan deyıp duruyorum sen nasıl oldun sınırın gectımı bırazcık da olsa

Canım çokk üzüldüm Allah sabır versin.Başka yazabilecek hiçbişey bulamadım hep aklımdaydın öğrenince şok oldum kendini topla ve çapaya git bak seni sevindiricek bişley anlatıyım kardeşimin komşusuda aynı durumdaydı hemde onundikilebilecek kadar rahmi bile yoktu ama dooğurdu onun doktorunun adını alığp sana veriyim istermisin canım seni çokk öpüyorum inşallah herşey düzelicek

Son düzenleme:
canım ablam benim çok sağolasın...4amın ablam hayırlısı dıyelım duaya dewam edelım başka yapacak birşey yok
kolay gelsin ablam...görüşürüzzz
canım benim inşallah güzel günler çok yakındadır mevlam hayırlısını nasip etsin
ağrılarınada enkısa zamanda şifa versin bitanem
canım kelimelerin bittiği yer gerçektende iki gündür acını içimde hissettim allahım dayanma gücü versin ümidini kesme asla rabbimin mucizeleri bitmez inşallah enkısa zamanda güzel haberler alırız senden
kızlar hayırlı akşamlar .....herkese
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa zamanda anne olursun
öncelikle hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun dilerim rabbim birdaha yaşatmaz sağlıkla evladına kavuşursun
bende bugün biraz iyyim annem biraz iyiymiş bu gün onun için rabbim herkeze iyiylik versin inş
ohh maşallah allahım daha iyi etsin inşallah çok sevindim
cicişim hayırlısı olsun kuzum hayırlısıyla tutar aşılaman inşallah dualarımız seninle
bende senden haber alıyorum saolsun kayram söylüyo
tostim taşınıcakmışsın hayırlı olsun şimdiden evin kuzum sevindim senin adına inşallah rahat edersin
allahım kolaylık versin
canım kıyamam çokmu yoruldun olsun annelere can feda değilmi sevindim sorun olmamasına çok şükür kuzum allahım daha iyi etsin anacığını başımızdan eksik etmesin onları
buarada iş olayı varmış merak ettim yaa giremedimde nete neyse konuşuruz hakkında hayırlısı olsun kuzucum .nasdıl iyi olcaksan onu yap bence özledim seni kuzum
canım kullandığın ilacın etkisiyledir korkma bence
Naber ebrarcım sonunda buluştuk

selam kuzum nasılsın

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
ebrar ablam evet bi lagrımamız vardı kayıplara karıştı bende merak ediyorum.

selam kızlar günaydın . herkes için güzel bi gün olsun inşallah bizim iş yeri çokkk gergin şuan hep ay başları böyle oluyor ya öfffffffff ..... hesaplar ödemeler gergin anlar bıktımmmm :84::84::84::84::84::84:

hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.

ben şimdi çıkıyorum,bi bakim size dedim.
derincim,gönlün ve şartlar nerde daha mutlu olmanda etki edecekse orda devam et canım.

hayırlı sabahlar canım.geçmiş olsun canımmm,neden bu kadar sancılı oldun ki?reglin miktar olarak gelişi nasıl yoğunmu azmı?anneciğine de geçmiş olsun canım ya üzülme o da onun oğlu sonuçta.acil şifalar versin allahım anneciğine inş.

günaydın canım sana da.elemanları çalıştırırken gerilmiyolarda emeğinin hakkını verirken neden geriliyorlar ben anlam veremiyorum.

canım ALLAH sabır versin basın sağolsun

cicişim inş tutar cnm

cnm geçmiş olsun ALLAH annecinin ağrısını dindirsin

canım benımmmm kıyamam ben sana yaaa nıye bole oldu kı anlamadım kardelosum senın hıc bole olmazdı yaaaaaaaa

ablacım kardesın gelmıs gercı konustuk ama yınede selamlarımı sole canım

derınım kararsız olcek ne var bebegım yaa nerde daha ıyı olacaksan ve fırsatlar senın lehıne olacaksan oraya gıtbence tatlım

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
ebrar ablam evet bi lagrımamız vardı kayıplara karıştı bende merak ediyorum.
canım evet yaa bende merak ediyorum belkide girmek istemiyo artık biara demişti çünkü
ayy kıyamam kuzum yaa neden öyle oldunki neyse vardır bir hikmeti belkide iyi geldi spor filan .öbür ayda bebişin gelir inşallah kuzum .
anneciğinede mevlam şifa versin üzülme elinden olmadan yapılmış bir durum yoksa canla başla giderdin

kuzucum saol yaa çok şükür artık yaz tatili uzunca birsüre burda ileticem kuzum selamını
sen nasılsın buarada moralin iyi dimi

merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim kan verdim şayet hormonlarım düzgün çıkarsa prolaktinim düşmüşse klomen vercekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…