Canım çokk üzüldüm Allah sabır versin.Başka yazabilecek hiçbişey bulamadım hep aklımdaydın öğrenince şok oldum kendini topla ve çapaya git bak seni sevindiricek bişley anlatıyım kardeşimin komşusuda aynı durumdaydı hemde onundikilebilecek kadar rahmi bile yoktu ama dooğurdu onun doktorunun adını alığp sana veriyim istermisin canım seni çokk öpüyorum inşallah herşey düzelicekmerhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilsenizevde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çok hepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyüm ne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucak çünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dedi inanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti
canım benim inşallah güzel günler çok yakındadır mevlam hayırlısını nasip etsincanım ablam benim çok sağolasın...4amın ablam hayırlısı dıyelım duaya dewam edelım başka yapacak birşey yok
kolay gelsin ablam...görüşürüzzz
canım kelimelerin bittiği yer gerçektende iki gündür acını içimde hissettim allahım dayanma gücü versin ümidini kesme asla rabbimin mucizeleri bitmez inşallah enkısa zamanda güzel haberler alırız sendenmerhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilsenizevde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çok hepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyüm ne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucak çünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dedi inanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa zamanda anne olursunkızlar hayırlı akşamlar .....herkese
öncelikle hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun dilerim rabbim birdaha yaşatmaz sağlıkla evladına kavuşursunAranıza yeni katıldım Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Bende dış gebelik geçirdim 2 ay önce çok üzücü çok yıkıcı bir durum, HSG filmi çektirdim cumartesi günü çok şükür bir sorun çıkmadı doktorum birdahaki aya çocuk için izin verdi
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz en kısa zamanda ve hayırlısıyla anne oluruz
bende bugün biraz iyyim annem biraz iyiymiş bu gün onun için rabbim herkeze iyiylik versin inş
cicişim hayırlısı olsun kuzum hayırlısıyla tutar aşılaman inşallah dualarımız seninlecanlarım benimm nasılsınız bakalımm ???
hepinizi özledimm
ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm
benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:
doktorumun verdiği ilaçlar
gonal- f 450/0.75
crınone
ovıtrelle
bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn
ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee
tostim taşınıcakmışsın hayırlı olsun şimdiden evin kuzum sevindim senin adına inşallah rahat edersiniyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
samyeli hastaneye yatmış rabbim yardımcısı olsun dilerim bebeği biraz daha dayanır bir daha o acıları yaşamaz
canım kıyamam çokmu yoruldun olsun annelere can feda değilmi sevindim sorun olmamasına çok şükür kuzum allahım daha iyi etsin anacığını başımızdan eksik etmesin onlarıcanlarım selamlar herkese...
öncelikle derdamızın annecigine okunan dualara amin diyorum.rabbim acil şifalar nasip etsin...
sevcanım testi yaptırmışın cnm benim...saglık olsun üzülmedim desem yalan olur ama olsun..yeni ay yeni umut tatlım inşallah bu önümüzdeki ay nasip olur
boncuum ugramışsın karşılaşamadık fıstıgım iyisindir inşallah...
ebuşum seni de kaçırdım bitanem...inş gelirsin de azcık konusuruz...
kardeloşum cnm,sen nasılsın ?öpüyom senide tam geldim sen gittin
sevgi..çok çok üzgünüm ne dicegimi inanki bilmiyorum...Allahım sabur versin...öyle umutsuzda düşünme..Allah isterse herşey olur biliyosunki...belkide bi daha kaldıgında herşey oylunda gider Allahtan ümidini kesme cnm...
kayram sen nasıl oldun cnm..moralin biraz iyimi?
rahim filmi çekilecek bir arkadas varmış.ismini unuttum...korkma cnm...Allahın izniyle atlatırsın...herkeste agrılı olmuyor.bende çeklimeden önce çok korkuyordum,en son sistemleri araştırdım..radyotom-radyomar(bakırköy)oraları araştırdım hep..en sonunda avrupa şafak hastanesinde çekildim...inan hiçişey anlamadım.dayımın kızıda orada çekildi.gerçi istanbuldamısın bilmiyorum da...hayırlısıyla atlatırsın inşallah....
kızlarr...annemin sintigrafisini çok şükür çektirdik bugün...doktorunada gösterdik,ameliyat demedi annemde sevindi cnm benim kıyamam...bende sevindim tabii...ama kızlar öyle yoruldum ki anlatamam...çok kalabalıktı okmeydanı...sabah erkenden kalktım..annemin buradaki doktoruna bende göründüm..karnımın agsından dolayı,bide böbreklerimde agrılar oluyor dedim...kan verdim bide idrar.yarında ultrason için gidicem sabah...orda işimiz 12 ye dogru bitti.sonra kayınvalideme geçtim.eşimin işleri vardı gene,bende orada oturdum...akşam iş görüşmesine gittim çok olumlu...ama ben çok iyi bir fırsat oldugu halde kararsızım...dönüm noktası yaşıyorum işle ilgili..hayırlısını diliyorum...pazartesi oraya başlayabilirim kızlar...bu akşam fena halde canım sıkkın çok sinirliyim..kararsızlıgıma kızıyorum,aglayıp duruyorum.sadece iş konusuna degil içimden hep aglamak geliyo sinirlerim bozuk ondan sanırım...neyse...
he sevcnm sende sinir olmuşun cnm takma kafaya..insanların bazıları öyle dar fikirli işte...sanıyolarki sadece kapalı insanlar ibadetlerini yapıyor...kapalı açık ne farkederki..herşeyin hesabı ayrı sorulacak...ama işte bunu bilene tabi.neyse...
kızlar ben kalamıyorum.hepinizi çok öptüm.inanın 9 gibi evdeydik ama yeni oturdum ben..11 de odayı süpürdüm düşünün...artık bu yeni işede başlarsam evi kim toparlıcak silcek süpürcek bilmiyorum..haftanın iki günü akşam 10 çıkış var...çok uzun çalışma saatleri..anlıcagınız şartları çok iyi ama canını da çıkarıyolar insanın.napıcam bilmiyorum....
canım kullandığın ilacın etkisiyledir korkma bencekızlar hayırlı geceler ben bu ay 2 defa adet oldum neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı yardım edin lütfen ha bu arada bitkisel bi ilaç kullanıyorum iki haftadır etkisi olabilirmi acaba :18::18::18::18::18::18::18::18:
Naber ebrarcım sonunda buluştuk
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.
selam kızlar günaydın . herkes için güzel bi gün olsun inşallah bizim iş yeri çokkk gergin şuanhep ay başları böyle oluyor ya öfffffffff ..... hesaplar ödemeler gergin anlar bıktımmmm :84::84::84::84::84::84:
canım ALLAH sabır versin basın sağolsunmerhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilsenizevde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çok hepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyüm ne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucak çünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dedi inanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti
canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???
hepinizi özledimm
ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm
benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:
doktorumun verdiği ilaçlar
gonal- f 450/0.75
crınone
ovıtrelle
bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn
ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.
CNM AKŞAM YAZMIŞSIN FAKAT BEN ÇIKMIŞTIMMs.a nasılsın sevcan
ewet öle düşün cnm allahtan herşey.geçti cnm taksan ne olcak böyle ınsanları kiii,zaman kaybııyıyım sevcanım yaaa nasıl olayım hayrlısı allahtan deyıp duruyorum sen nasıl oldun sınırın gectımı bırazcık da olsa
sağol ablam aminnncanım benim inşallah güzel günler çok yakındadır mevlam hayırlısını nasip etsin
ağrılarınada enkısa zamanda şifa versin bitanem
cnm çok geçmiş olsun...çok kötü olur o sancılar bilirimhayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.((
allah yardımcın olsun
canım evet yaa bende merak ediyorum belkide girmek istemiyo artık biara demişti çünkügünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
ebrar ablam evet bi lagrımamız vardı kayıplara karıştı bende merak ediyorum.
ayy kıyamam kuzum yaa neden öyle oldunki neyse vardır bir hikmeti belkide iyi geldi spor filan .öbür ayda bebişin gelir inşallah kuzum .hayırlı sabahlar arkadaşlar.
canım benımmmm kıyamam ben sana yaaa nıye bole oldu kı anlamadım kardelosum senın hıc bole olmazdı yaaaaaaaa
ablacım kardesın gelmıs gercı konustuk ama yınede selamlarımı sole canım
derınım kararsız olcek ne var bebegım yaa nerde daha ıyı olacaksan ve fırsatlar senın lehıne olacaksan oraya gıtbence tatlım
merhaba canım nerelerdeydin sen ya????merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim kan verdim şayet hormonlarım düzgün çıkarsa prolaktinim düşmüşse klomen vercekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?