- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???
hepinizi özledimm
ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm
benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:
doktorumun verdiği ilaçlar
gonal- f 450/0.75
crınone
ovıtrelle
bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn
ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee
hoşgeldin cnm görüşemiyoruzzzcanlarım benimm nasılsınız bakalımm ???
hepinizi özledimm
ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm
benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:
doktorumun verdiği ilaçlar
gonal- f 450/0.75
crınone
ovıtrelle
bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn
ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee
teşekkür ederim canım,bi yandanda annem ve eşimle ilgilenince,arada atlanıyo.
spor iyi gidiyo canım,haftaya sürem doluyo zaten,yeni dönemde plates e yazılcam sanırım,yada bir ay daha devam ederim kondisyona.
başka sefere görüşürük tatlım,yukarıda anlattım zaten sebebini.:82:
ben naladım canım sorun değil platesi bende merak ediyorum fit olucan kız zaten güzle gacisin valla artık kim tutar seni maşallah
güzel bakan,güzel görür tatlım,teşekkür ederim,artık gerçekten istiyorum fit olmayı.
kızlar ben kaçıyorum yatayım...
hepinize hyrlı akşamlar.allaha emanet olun
bende çıkıyorum kızlar,sabah erken kalkcam.
iyi geceler cnmmmderinim sen geldin ama ben çıkmak zorundayım eşim geldi kalk diyo işi varmış
ben kaçar hepnizi öptüm iyi bakın kenidnize iyi geceler
selam selına ıyı sen nasılsın cnm??selam kızlarr.nasılsınız?
iyi geceler cnmmm
selam selına ıyı sen nasılsın cnm??
selam selinaaa iyi akşamlar cnm
oh oh iyisin hadi cnmmmsewcannnn canım koçişi ikna ettim hafta sonu küçük salona alıcaz koşu bandınııı :))) ben desem almazsın diyo dedim bebek için aşkım herkes yaz geldi bişeyler yapıyor . yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiyim canım çok şükür.canım sıkıldı sadece.eşim yorgunmuş erken yattı bende tv de cemile bitince sıkıldım size bakim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?