Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cicişim hayırlısıyla güzel sonucu alırsın inşallah
daha bu günden endişelenmeye başlarsan işin kötü,pozitif ol canım,boşuna kendini strese sokma.

hoşgeldin cnm görüşemiyoruzzz
cnm inşallah aşılama ile en kısa zamanda kavuşursun yawruna.öpüyorum seni

ben naladım canım sorun değil platesi bende merak ediyorum fit olucan kız zaten güzle gacisin valla artık kim tutar seni maşallah

derinim sen geldin ama ben çıkmak zorundayım eşim geldi kalk diyo işi varmış
ben kaçar hepnizi öptüm iyi bakın kenidnize iyi geceler

sewcannnn canım koçişi ikna ettim hafta sonu küçük salona alıcaz koşu bandınııı :))) ben desem almazsın diyo dedim bebek için aşkım herkes yaz geldi bişeyler yapıyor . yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
samyeli hastaneye yatmış rabbim yardımcısı olsun dilerim bebeği biraz daha dayanır bir daha o acıları yaşamaz

oh oh iyisin hadi cnmmm
kadının fendi erkeği yendi

iyiyim canım çok şükür.canım sıkıldı sadece.eşim yorgunmuş erken yattı bende tv de cemile bitince sıkıldım size bakim dedim.

iyiyapmışsın cnm.ay cemile yaşıyor muı hala
ben izlemiyorum neler oluyor acaba...
sıkılıyorum izlerken dizi tek izlediğim aşk ve cea ile sülüman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…