Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canım hoşgeldin.hayırlısıyla taşında gel canım aramıza.iyisin dimi.evet allahım samyelimize yardım etsin,sağlıkla doğurmak nasip etsin bebeğini.

bu bölüm cemile paso yattı gözünü bile açmadı hastanede geçti bölüm zaten.herkes öğrendi karolin söyledi cemile hamileymiş diye balıkçıyla ondan evlenmek istiyodu diye.herkes balıkçıyı linc etti resmen ali de sinsi sinsi bekledi az dayak yesin diye.sora dedi benim çocuğum o diye.herkes şokta bende şokta bebeğin yaşadığına bile şaşırdım geçen bölüm aldırmıştı sözde görüntülerde iç açıcı değildi.arıca cemile hariç bende 3 dizi seninkiler bide fatmagüll

canım allah kolaylık versin taşınmak zor iş o ıvır zıvırları toplamak

ıyı geceler cnmm...ewet yoktun ne zamandır...
allah gonlune gore wersin cnm zordue taşınma işleri kolay gelsin cnmm

amanın neler de olmuş yaaaa.tam entrika bu diziler heee

ıyı geceler cnmm...ewet yoktun ne zamandır...
allah gonlune gore wersin cnm zordue taşınma işleri kolay gelsin cnmm

kızlar ben çıktım size hayırlı geceler.iyi sohbetler.uyku bastırdı yatim sabahın köründe uyanıyom zaten.öptm hepinizi.:79:

teşekkür ederim kızlar evet zor gercekten taşınmak ama evden eve nakliyata verdik ben sadece ıvır ıvırları cam eşyalarımı ve kıyasfetlerimizi toplıycam digerleri onlara ait ama yınede yoruyor insanı

canlarım selamlar herkese...

öncelikle derdamızın annecigine okunan dualara amin diyorum.rabbim acil şifalar nasip etsin...

sevcanım testi yaptırmışın cnm benim...saglık olsun üzülmedim desem yalan olur ama olsun..yeni ay yeni umut tatlım inşallah bu önümüzdeki ay nasip olur

boncuum ugramışsın karşılaşamadık fıstıgım iyisindir inşallah...

ebuşum seni de kaçırdım bitanem...inş gelirsin de azcık konusuruz...

kardeloşum cnm,sen nasılsın ?öpüyom senide tam geldim sen gittin

sevgi..çok çok üzgünüm ne dicegimi inanki bilmiyorum...Allahım sabur versin...öyle umutsuzda düşünme..Allah isterse herşey olur biliyosunki...belkide bi daha kaldıgında herşey oylunda gider Allahtan ümidini kesme cnm...

kayram sen nasıl oldun cnm..moralin biraz iyimi?

rahim filmi çekilecek bir arkadas varmış.ismini unuttum...korkma cnm...Allahın izniyle atlatırsın...herkeste agrılı olmuyor.bende çeklimeden önce çok korkuyordum,en son sistemleri araştırdım..radyotom-radyomar(bakırköy)oraları araştırdım hep..en sonunda avrupa şafak hastanesinde çekildim...inan hiçişey anlamadım.dayımın kızıda orada çekildi.gerçi istanbuldamısın bilmiyorum da...hayırlısıyla atlatırsın inşallah....

kızlarr...annemin sintigrafisini çok şükür çektirdik bugün...doktorunada gösterdik,ameliyat demedi annemde sevindi cnm benim kıyamam...bende sevindim tabii...ama kızlar öyle yoruldum ki anlatamam...çok kalabalıktı okmeydanı...sabah erkenden kalktım..annemin buradaki doktoruna bende göründüm..karnımın agsından dolayı,bide böbreklerimde agrılar oluyor dedim...kan verdim bide idrar.yarında ultrason için gidicem sabah...orda işimiz 12 ye dogru bitti.sonra kayınvalideme geçtim.eşimin işleri vardı gene,bende orada oturdum...akşam iş görüşmesine gittim çok olumlu...ama ben çok iyi bir fırsat oldugu halde kararsızım...dönüm noktası yaşıyorum işle ilgili..hayırlısını diliyorum...pazartesi oraya başlayabilirim kızlar...bu akşam fena halde canım sıkkın çok sinirliyim..kararsızlıgıma kızıyorum,aglayıp duruyorum.sadece iş konusuna degil içimden hep aglamak geliyo sinirlerim bozuk ondan sanırım...neyse...

he sevcnm sende sinir olmuşun cnm takma kafaya..insanların bazıları öyle dar fikirli işte...sanıyolarki sadece kapalı insanlar ibadetlerini yapıyor...kapalı açık ne farkederki..herşeyin hesabı ayrı sorulacak...ama işte bunu bilene tabi.neyse...

kızlar ben kalamıyorum.hepinizi çok öptüm.inanın 9 gibi evdeydik ama yeni oturdum ben..11 de odayı süpürdüm düşünün...artık bu yeni işede başlarsam evi kim toparlıcak silcek süpürcek bilmiyorum..haftanın iki günü akşam 10 çıkış var...çok uzun çalışma saatleri..anlıcagınız şartları çok iyi ama canını da çıkarıyolar insanın.napıcam bilmiyorum....

teşekkür ederim kızlar evet zor gercekten taşınmak ama evden eve nakliyata verdik ben sadece ıvır ıvırları cam eşyalarımı ve kıyasfetlerimizi toplıycam digerleri onlara ait ama yınede yoruyor insanı
ay cnm walla kolay gelsin sanaaaa zordur

selam cnm yorgunmuşsun...annen için çok sewındım cnmm.şükür ki iyiymiş.
cnm yeni iş fırsatın warmış.hyrlısı cnm.hayırlısıysa olsun.iyi düşün karar wer cnm.kıyamam sana ben yoğunsun hep cnm opuyorum seni

sagol sevcanım..sizin hayır dualarınızla belkide iyi sonuçlar aldık..Allah hepinizden razı olsun...hepimizin anacıgını babacıgını korusun saglıklı ömürler versin...iyi geceler canlar...

kızlar hayırlı geceler ben bu ay 2 defa adet oldum neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı yardım edin lütfen ha bu arada bitkisel bi ilaç kullanıyorum iki haftadır etkisi olabilirmi acaba :18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlar hayırlı geceler ben bu ay 2 defa adet oldum neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı yardım edin lütfen ha bu arada bitkisel bi ilaç kullanıyorum iki haftadır etkisi olabilirmi acaba :18::18::18::18::18::18::18::18:

paşamcım allah sabırlar versin rabbim onsuz merhametı olan rabbım mutlaka sana da yuregının acısını dındırecek bır evlat verecektır ınsallah sebeb neyse ortaya cıkar ve sende tekrar hamıle kalıp ınsallah bu sefer yavruna kavusursun rabbım sabırlar versın dıyecek soz bulamıyorum cok uzuldum
canım sana da kolay gelsın gulum tasınmak zor ama bır o kadar da tasınmak temızlık demek ondan severım hem yenı ev degısıklık cok gusel valla ahyırlı olsun canım
kocam sanslı masayı izliyor deli olucam nefret ediyorum bu programdan yaaa
ama ben bayılıyorummmmmmmmmm o programa
ah kuzum bebegımmmm yoruldunmu sen kıyamam ben sana cok sukur bak annecıgıne amelıyat dememıs bıtanem allahım korusun sıfasını eksık etmesın ınsallah bu arada ben daha ıyıyım aklımı basıma getırdı bu olay bıtanem

sarı kusummmm sevcanımmm sen nasılsın balımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…