Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rana20,
swcnprlk,
KAYRAM29,
DerinSu,
kardelen5233
arkadaslar hepinize slmlar ve hayırlı kandillerşimdiden nasılsınız
slm cnm ıyı geceler sen nasılsın?

tmm cnm konusuruz
ben yine,hala deniyorum bakalım msni kopuyor

sağol canım nasılsın dua edelim yarın gece hepimiz için inşallah
cnm senın de regaib kandılın sımdıden mübarek olsun

evet canım kandil regaib kandili 3 aylar baslıyo yani
ah canım yaaa bırbırımıze dua edelım ne guzel olurrrrr senınde mubarek olsun

tmm cnm konusuruz

tamam kuzum dene bakalım olmadı ben bırazdan burdan cıkınca face e gecerım canım

tmm cnm konusuruz

sağol canım yorgunum valla kaçgünüdr misafir var düğün vardı eşimimn memleketinden gelenler filan geldi baya yorulmuşum sen nasılsın düzeldin mi gecmişi okuyamadım fazla

berrincim,elbetteki dua etcez bol bol,bizi bizden başka kim anlar ki?
eşinin memleketi,bizim memleket mi acaba?

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız

Pelinin ameliyatı iyi geçmiştir inşallah

Derinim hakkında hayırlısı olur inşallah.Rabbim hayırlı olandan yana açsın kalbini

Derdacım sezeryan olcakmışsın gelsinde bebiş sağlıkla varsın öyle gelsin

misafirlerim vardı akşam gündüzde sohbete gitmiştim garibim bugün o yüzden giremedim

ah canım yaaa bırbırımıze dua edelım ne guzel olurrrrr senınde mubarek olsun

tamam kuzum dene bakalım olmadı ben bırazdan burdan cıkınca face e gecerım canım
tamam cnm bu akşam bnm nette sorun war sanırım bu sayfa da durup durup kopuyor

sağol canım yorgunum valla kaçgünüdr misafir var düğün vardı eşimimn memleketinden gelenler filan geldi baya yorulmuşum sen nasılsın düzeldin mi gecmişi okuyamadım fazla
geçmiş olsun cnm atlatmışsın yoğunluğu...cnm ben ıyıym kan testı yaptırdım fılan bısey yok.ağrılarım da azaldı psikoljık mıydı neydi bılmıyorum

selam kızlar gıremedımm kaç gundurr eltımın sunnetı vardıı vee kırmızılar geldıı moralımm bozukkkk
cnm selam olsun adet olmuşsun ya yeni ümit demektir işte

iyi geceler kardelen ıyıdır sen nasılsın?

yok canım eşim bizim oralı değil çok özledim valla oraları yakında gelecem inşallahevet canım kimse anlamaz valla herkes bebiş var mı diye soruyo sinir oluyorum ya
aman boşwer cnm şu insanları,kısmet de geç

artık bende cok ıstemıcem ALLAH ne zman verırse o zman bendee hoşgeldın dıyıp sevınecegımm cunku her ay husrana ugramaktan beklemekten yıprandımm

boşvermek isityorum ama olmuyo düğünde belki 20 kişi sormuştr bi tanesi de diyo ki düşünmüyosun heralde düşünsen olurdu sanki benim elimde ya

iyiyim sevcancım sağol.Seni kızdırdıkları gibi bugünde biraz beni kızdırdılar.Yani ne giydiğimede dikkat etmek zorundamıyım ben.Sohbete giderken uzun bol bi gömlek giydim.Herkes hamilemisin yoksa dedi durdu.6 senedir ben bıktım cevap vermekten millet bıkmadı sormaktan

yok hayır bıkmazlar moral bozacaklar ya filancanım oldu senle evlenmişti olsun artık olsun. sanki ben onlar kadar biliyom ya

ben cıkıyorum kızlar optum herkesı
son olarak
derdam sezeryan olcakmısın canım saglıcakla gelsın yavrun ınsallah
pelınım ınsallahıyısındır ınsallah hersey olabıldıgının en ıysıı ıle sonuclanmıstır canım

rana20,
swcnprlk,
KAYRAM29,
DerinSu,
kardelen5233
arkadaslar hepinize slmlar ve hayırlı kandillerşimdiden nasılsınız
hg canım seninde kandilin mübarek olsun bu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş RABBİM yüzümüzü güldürür en kısa zamanda ....

ahh canım benim inşşş ama şu kırmızılar bi gelse başlıcam klomenede ama gelmiyorlar ki deli etti beni bu ay söktürücüde etki etmedi yahu bitki çayıda içiyorum ama yok ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…