yarın gece kandılmı kuzum yaaaa ben unutmusum valla hıc bırseyden haberım yok ne kandılı acaba
slm cnm ıyı geceler sen nasılsın?rana20,
swcnprlk,
KAYRAM29,
DerinSu,
kardelen5233
arkadaslar hepinize slmlar ve hayırlı kandillerşimdiden nasılsınız
tmm cnm konusuruzsevom msn nıye acılmıyokı canım yaaa neyse bırazda face acarım ordan konusuruk
berrın cım selam canım
derınım gule gule gıt kesın dızıye gıdıyondur hehe
kardelsoum anenede allah sıfalar versın canım
cnm senın de regaib kandılın sımdıden mübarek olsunsağol canım nasılsın dua edelim yarın gece hepimiz için inşallah
ah canım yaaa bırbırımıze dua edelım ne guzel olurrrrr senınde mubarek olsunevet canım kandil regaib kandili 3 aylar baslıyo yani
tamam kuzum dene bakalım olmadı ben bırazdan burdan cıkınca face e gecerım canımslm cnm ıyı geceler sen nasılsın?
tmm cnm konusuruz
ben yine,hala deniyorum bakalım msni kopuyor
cnm senın de regaib kandılın sımdıden mübarek olsun
slm cnm ıyı geceler sen nasılsın?
tmm cnm konusuruz
ben yine,hala deniyorum bakalım msni kopuyor
cnm senın de regaib kandılın sımdıden mübarek olsun
ah canım yaaa bırbırımıze dua edelım ne guzel olurrrrr senınde mubarek olsun
tamam kuzum dene bakalım olmadı ben bırazdan burdan cıkınca face e gecerım canım
berrincim,elbetteki dua etcez bol bol,bizi bizden başka kim anlar ki?
eşinin memleketi,bizim memleket mi acaba?
a.s canımselam kızlar gıremedımm kaç gundurr eltımın sunnetı vardıı vee kırmızılar geldıı moralımm bozukkkk
tamam cnm bu akşam bnm nette sorun war sanırım bu sayfa da durup durup kopuyorah canım yaaa bırbırımıze dua edelım ne guzel olurrrrr senınde mubarek olsun
tamam kuzum dene bakalım olmadı ben bırazdan burdan cıkınca face e gecerım canım
geçmiş olsun cnm atlatmışsın yoğunluğu...cnm ben ıyıym kan testı yaptırdım fılan bısey yok.ağrılarım da azaldı psikoljık mıydı neydi bılmıyorumsağol canım yorgunum valla kaçgünüdr misafir var düğün vardı eşimimn memleketinden gelenler filan geldi baya yorulmuşum sen nasılsın düzeldin mi gecmişi okuyamadım fazla
cnm selam olsun adet olmuşsun ya yeni ümit demektir işteselam kızlar gıremedımm kaç gundurr eltımın sunnetı vardıı vee kırmızılar geldıı moralımm bozukkkk
iyi geceler kardelen ıyıdır sen nasılsın?iyi geceler arkadaşlar nasılsınız
Pelinin ameliyatı iyi geçmiştir inşallah
Derinim hakkında hayırlısı olur inşallah.Rabbim hayırlı olandan yana açsın kalbini
Derdacım sezeryan olcakmışsın gelsinde bebiş sağlıkla varsın öyle gelsin
misafirlerim vardı akşam gündüzde sohbete gitmiştim garibim bugün o yüzden giremedim
aman boşwer cnm şu insanları,kısmet de geçyok canım eşim bizim oralı değil çok özledim valla oraları yakında gelecem inşallahevet canım kimse anlamaz valla herkes bebiş var mı diye soruyo sinir oluyorum ya
tamam cnm bu akşam bnm nette sorun war sanırım bu sayfa da durup durup kopuyor
geçmiş olsun cnm atlatmışsın yoğunluğu...cnm ben ıyıym kan testı yaptırdım fılan bısey yok.ağrılarım da azaldı psikoljık mıydı neydi bılmıyorum
cnm selam olsun adet olmuşsun ya yeni ümit demektir işte
iyi geceler kardelen ıyıdır sen nasılsın?
aman boşwer cnm şu insanları,kısmet de geç
iyiyim sevcancım sağol.Seni kızdırdıkları gibi bugünde biraz beni kızdırdılar.Yani ne giydiğimede dikkat etmek zorundamıyım ben.Sohbete giderken uzun bol bi gömlek giydim.Herkes hamilemisin yoksa dedi durdu.6 senedir ben bıktım cevap vermekten millet bıkmadı sormaktan
herkese hayırlıı gecelerrr KANDILINIZ MUBAREK DUALARIMIZZ KABUL OLSUNN inşallahhhhh
hg canım seninde kandilin mübarek olsun bu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş RABBİM yüzümüzü güldürür en kısa zamanda ....rana20,
swcnprlk,
KAYRAM29,
DerinSu,
kardelen5233
arkadaslar hepinize slmlar ve hayırlı kandillerşimdiden nasılsınız
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim,neden olduğunu bilmiyorum,galiba sökülme olmadığı için şiddetlendi,ne zamanki söküldü,geçti ağrılarım
annemin rahatsızlığı iltihaplı romatizma ve ara ara ağrıları çoğalıyo,yürümektede baya zorlanıyo ağrılarından,hareket edemedikçe kilo alıyo,kilo aldıkça ağrıları artıyo,kısır döngü yani.
derincim,demek karar verdin,hayırlı olsun tatlım.
derdacım,hayırlısıyla doğur esma sultanı inşallah.
rana cım,üzüLme inşallah klomenle ilk ayda hamile kalırsın canım.
kızlar aklımda kalanlar bu kadar şimdilik.
eboşum,kayracım nerdesiniz kızlar?
peloşumuz inşallah daha iyidir bu arada.
tabi hüseyin emre mzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?