Geçmiş olsun canım annenede çok geçmiş olsun benim dedemdede vardı annenin rahatsızlığı bazı dönemler çok zorluyo.hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.
Aynısı başıma geldi canım hatta kesin hamileyim dedim dr gittim eve geldim foşşşş kırmızılar stres yaptın ya ondandır bişey yoktur korkma.kızlar dr u aradım dedi ki;
prolaktinin düşmüş söktürücüde içmişsin bitei bi hafta olmuş o zaman mutlaka adetin gelmeliydi dedi bu durumda muayene gelmen lazım dedi cumaya kadar mutlaka gel dedi ....
neden böle oldum fikriniz war mı ???
Mecburen çapa garipcim raporu almam lazım yoksa tüpbebek yaptıramam inşallah iyilerle karşılaşırım.merhaba arkadaslar,hepiniz iyisiniz insallah???
PASAM;rabbim sabirlik versin canim,derdi veren rabbim dermanini da verecektir insallah,uzme kendini,esin ve kendin icin guclu olmaya calis,rabbim yardimcin olsun
EBRARCIM,kardesin gelmis canim,gözun aydingöresemedik seninlede canim yaa,yogunsun bu aralar.iyimisin?:26:
KARDELENCIM,hayirdir canim,ben birsey mi kacirdim acaba,annen hastamiydii??rabbim sifa versin tatlim annecigine.ayrica sana gecmis olsun tatlim
KAYRACIM,sen nasilsin tatlim?daha iyisin insallah??
DERINCIM,annecigine gecmis olsun,sonuclarinin guzel cikmasina sevindim.yorulmussun sende tatlim,olsun deger anneciginesanirim yeni ise basliyorsun,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim,simdiden hayirli olsun..
RANACIM,seninde testin negatif cikmis vakti saati degilmis demek kii,insallah bu ay gelir bebisin.uzme kendini
LAGMIRACIM,sende hosgeldin canim,merak ettik seniiklomene baslayacakmissin sanirim,simdiden hayirli olsun tatlim..
SWCNPRLK,canim bas agrilarin nasil oldu?daha iyisin insallah?:26:
TOSTICIM,tasiniyormussun,yeni evin hayirli olsun canim,sanirim kendi eviniz dimi?tok i evleride cok beyniliyor genelde,iyi gunlerde otur insallah
DERDANURCUM,sanada sezaryan demis doktor,uzme kendini bebisin saglikli olsun da,gerisi olur gider..tabiki normal dogum en iyisi,ama sartlar el vermeyincede sezaryanda kötu birsey degil ki canim,uzme kendiniii
ECRINSAMET,sen nasilsin canim?oglusun nasil???:26:
BANUCUM,sen neler yaptin,asilam isin kesinlestimi?karar verdin insallah nereye yaptiracagina..hakkkinda hayirlisi olsun tatlim..seni anlayabiliyorum,ayni durumda oldugumuz icin,allah karsina iyi insanlari cikarsin tatlim
KARDELEN49,canim sende iyisin insallah?bugun hic göremedim seni,önemli birsey yoktur insallah?:26:
SELINACIM,sen nasilsin canim??
kizlar insallah unutugum yoktur:26:varsada kusuruma bakmayin olurmuuuubu arada kardelenbhr arkadasimizi göremedim uzun zamandir,haberi olan varmiii??
Bıkmazlar tatlım bıkmazlar zevk alıyo millettt.iyiyim sevcancım sağol.Seni kızdırdıkları gibi bugünde biraz beni kızdırdılar.Yani ne giydiğimede dikkat etmek zorundamıyım ben.Sohbete giderken uzun bol bi gömlek giydim.Herkes hamilemisin yoksa dedi durdu.6 senedir ben bıktım cevap vermekten millet bıkmadı sormaktan
herkese hayırlıı gecelerrr KANDILINIZ MUBAREK DUALARIMIZZ KABUL OLSUNN inşallahhhhh
s.a canım aslında streste yapmadım bu ay gayet rahattım yumoş gelişmedi nasılsa hamile olamam diye saldım gtmişti ama adette gelmedi bakalım artık hayırlısı olsun ama korkmaya başladım bu belirsizlik ne böyle diye ....:18:Geçmiş olsun canım annenede çok geçmiş olsun benim dedemdede vardı annenin rahatsızlığı bazı dönemler çok zorluyo.
Aynısı başıma geldi canım hatta kesin hamileyim dedim dr gittim eve geldim foşşşş kırmızılar stres yaptın ya ondandır bişey yoktur korkma.
Mecburen çapa garipcim raporu almam lazım yoksa tüpbebek yaptıramam inşallah iyilerle karşılaşırım.
Bıkmazlar tatlım bıkmazlar zevk alıyo millettt.
Kızlar pelinden haber yok dimi umarım ameliyatı iyi geçmiştir.
hayırlısıyla istediğin gibi olsun herşey rana cım.hg canım seninde kandilin mübarek olsun bu üç ayların yüzü suyu hürmetine inş RABBİM yüzümüzü güldürür en kısa zamanda ....
ahh canım benim inşşş ama şu kırmızılar bi gelse başlıcam klomenede ama gelmiyorlar ki deli etti beni bu ay söktürücüde etki etmedi yahu bitki çayıda içiyorum ama yok ....
Geçmiş olsun canım annenede çok geçmiş olsun benim dedemdede vardı annenin rahatsızlığı bazı dönemler çok zorluyo.
Aynısı başıma geldi canım hatta kesin hamileyim dedim dr gittim eve geldim foşşşş kırmızılar stres yaptın ya ondandır bişey yoktur korkma.
Mecburen çapa garipcim raporu almam lazım yoksa tüpbebek yaptıramam inşallah iyilerle karşılaşırım.
Bıkmazlar tatlım bıkmazlar zevk alıyo millettt.
Kızlar pelinden haber yok dimi umarım ameliyatı iyi geçmiştir.
Canım 2 3 güne hastalanırsın inşallah bence bişey yok inan.s.a canım aslında streste yapmadım bu ay gayet rahattım yumoş gelişmedi nasılsa hamile olamam diye saldım gtmişti ama adette gelmedi bakalım artık hayırlısı olsun ama korkmaya başladım bu belirsizlik ne böyle diye ....:18:
İyigeceler tatlımmmmmben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
İyigeceler canım tatlı rüyalar.Kardeloşum geçmiş olsun annene canım
Bende kaçıyım kimse kalmamış zati Ranacım seni görüyorum altta sadece iyi geceler
en iyisi cnm stres yapınca daha çok olmaz zaten.oluruna bırak bak nasıl oluyor inşallahartık bende cok ıstemıcem ALLAH ne zman verırse o zman bendee hoşgeldın dıyıp sevınecegımm cunku her ay husrana ugramaktan beklemekten yıprandımm
işte cnm anlamıyorlar kiii var böyle insanlarrboşvermek isityorum ama olmuyo düğünde belki 20 kişi sormuştr bi tanesi de diyo ki düşünmüyosun heralde düşünsen olurdu sanki benim elimde ya
ah canım ah hele kalabalığa girmekten çekiniyor insan.ben o yüzden çok gitmem her yere.ewdeyim hep.eşimle haftasonu çıkarım dolaşırım tamam.hiiiç kadıncıkların bu laflarını çekememiyiyim sevcancım sağol.Seni kızdırdıkları gibi bugünde biraz beni kızdırdılar.Yani ne giydiğimede dikkat etmek zorundamıyım ben.Sohbete giderken uzun bol bi gömlek giydim.Herkes hamilemisin yoksa dedi durdu.6 senedir ben bıktım cevap vermekten millet bıkmadı sormaktan
canım ya demek kızımız geliyo artık.hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların dinecek canım.Allahım hayırlısıyla doğumunu nasiip etsin canım.allah yardımcın olsun.canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim
canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel
canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim
derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim,neden olduğunu bilmiyorum,galiba sökülme olmadığı için şiddetlendi,ne zamanki söküldü,geçti ağrılarım
annemin rahatsızlığı iltihaplı romatizma ve ara ara ağrıları çoğalıyo,yürümektede baya zorlanıyo ağrılarından,hareket edemedikçe kilo alıyo,kilo aldıkça ağrıları artıyo,kısır döngü yani.
derincim,demek karar verdin,hayırlı olsun tatlım.
derdacım,hayırlısıyla doğur esma sultanı inşallah.
rana cım,üzüLme inşallah klomenle ilk ayda hamile kalırsın canım.
kızlar aklımda kalanlar bu kadar şimdilik.
eboşum,kayracım nerdesiniz kızlar?
peloşumuz inşallah daha iyidir bu arada.
tabi hüseyin emre mzde.
canım benim...allah hepimizden razı olsun
sevcanım paylaşımın çok güzeldi sabah erkenden bunu okumak çok iyi geldi.allah razı olsun.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş.
COLOR][/COLOR][/B]
teşekkür ederim canım.Kardeloşum geçmiş olsun annene canım
Bende kaçıyım kimse kalmamış zati Ranacım seni görüyorum altta sadece iyi geceler
selinacım,çok teşekkürler,inşallah geçer bütün hastaların hastalıkları.canım ya demek kızımız geliyo artık.hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların dinecek canım.Allahım hayırlısıyla doğumunu nasiip etsin canım.allah yardımcın olsun.
canım benim annene çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin inş.sende sökülünce geçmiş sancıların sevindim canım.kendine iyi bak.öptm
pelinim nasıl şimdi haberi olan varmı?geçmişe baktım ama sadece ameliyata gireceği haberi vardı.allahım yardımcısı olsun inş tez zamanda toparlanır gelir yanımıza.
derinim annenin tahlillerin iyi çıkmasına sevindim.yani ameliyatlık olmaması çok daha iyi ilaçla tedavisi inş hayırlısıyla kısa zamanda sonuç verir sağlığına kavuşur.iş durumunda hakkında hayırlısı neyse Rabbim o tarafa yöneltsin seni.
garibimm ben iyiyim canım sen nasılsın?
sevcanım paylaşımın çok güzeldi sabah erkenden bunu okumak çok iyi geldi.allah razı olsun.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hepinizin regaib kandilini mübarekliyor,Allaha el açıp ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını diliyorum.hayırlı kandiller hepimize.
kızlar hepinize günaydınnnnnn hayırlı kandiller ... allah a emanet oluuunnnnnn
hepimizin,hepinizin kandili mübarek olsun,rabbim en güzel şekilde istifade edebilmeyi nasib etsin bu gecenin niğmetlerinden.GÜNAYDINN
regaip kandilimiz mubarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin inşallah tüm dualarımızı kabul etsin saglık huzur mutluluk versin hayırlı evlatlar göndersin cümlemize tüm sevdiklerimii ve bizi korusun bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah.. amin..
saolun arkadaşlar desteğiniz için arık hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum ama olmuyo rabbim bu gecenin hürmetine hepinize hepimize merhametini rahmetini versin inş
dilerim mevlam bu gece tüm dularımızı kabul eder rabbimin merhametine çok ihtiyacım var
alıntı yapamadım kusura bakmayın bugün hiç iyi değilim ne kendim ne psikolojim rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin ne zaman hayırlı ise o zaman versin meleklerinizi inş hepiniiz seviyorum dularım sizinle olucak bu akşam ve herzaman
teşekkür ederim canım.
selinacım,çok teşekkürler,inşallah geçer bütün hastaların hastalıkları.
hepimizin,hepinizin kandili mübarek olsun,rabbim en güzel şekilde istifade edebilmeyi nasib etsin bu gecenin niğmetlerinden.
derdacım,az kaldı canım,dünyanın en tatlı niğmetine kavuşmana,lütfen daha rahat olmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?