Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım inş yarın güzel çıkar sonucun bende aynı dertten muzdaribim bu ay bende yine baktırcam prolaktine inş yükselmemiştir ...
cnm hayırlısı olsun üzülmek yok yola dewam!!!

kolay gelsin cnmm
yok canım üzülmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim RABBİM bilir en hayırlı wakti bizde sabırla beklicez elimizden gelen tek sey bu...
AMİNNNN,
canım kafana takma nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun yeterki bebeğin sağlıklı olsun canım RABBİM kolaylık wersin ...
ewet canım sen hissetmiştin ama olmadı işte belki yakındır senin hislerin buna işarettir ...

kızlar dr u aradım dedi ki;
prolaktinin düşmüş söktürücüde içmişsin bitei bi hafta olmuş o zaman mutlaka adetin gelmeliydi dedi bu durumda muayene gelmen lazım dedi cumaya kadar mutlaka gel dedi ....
neden böle oldum fikriniz war mı ???

merhaba arkadaslar,hepiniz iyisiniz insallah???

PASAM;rabbim sabirlik versin canim,derdi veren rabbim dermanini da verecektir insallah,uzme kendini,esin ve kendin icin guclu olmaya calis,rabbim yardimcin olsun

EBRARCIM,kardesin gelmis canim,gözun aydingöresemedik seninlede canim yaa,yogunsun bu aralar.iyimisin?:26:

KARDELENCIM,hayirdir canim,ben birsey mi kacirdim acaba,annen hastamiydii??rabbim sifa versin tatlim annecigine.ayrica sana gecmis olsun tatlim

KAYRACIM,sen nasilsin tatlim?daha iyisin insallah??

DERINCIM,annecigine gecmis olsun,sonuclarinin guzel cikmasina sevindim.yorulmussun sende tatlim,olsun deger anneciginesanirim yeni ise basliyorsun,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim,simdiden hayirli olsun..

RANACIM,seninde testin negatif cikmis vakti saati degilmis demek kii,insallah bu ay gelir bebisin.uzme kendini

LAGMIRACIM,sende hosgeldin canim,merak ettik seniiklomene baslayacakmissin sanirim,simdiden hayirli olsun tatlim..

SWCNPRLK,canim bas agrilarin nasil oldu?daha iyisin insallah?:26:

TOSTICIM,tasiniyormussun,yeni evin hayirli olsun canim,sanirim kendi eviniz dimi?tok i evleride cok beyniliyor genelde,iyi gunlerde otur insallah

DERDANURCUM,sanada sezaryan demis doktor,uzme kendini bebisin saglikli olsun da,gerisi olur gider..tabiki normal dogum en iyisi,ama sartlar el vermeyincede sezaryanda kötu birsey degil ki canim,uzme kendiniii

ECRINSAMET,sen nasilsin canim?oglusun nasil???:26:

BANUCUM,sen neler yaptin,asilam isin kesinlestimi?karar verdin insallah nereye yaptiracagina..hakkkinda hayirlisi olsun tatlim..seni anlayabiliyorum,ayni durumda oldugumuz icin,allah karsina iyi insanlari cikarsin tatlim

KARDELEN49,canim sende iyisin insallah?bugun hic göremedim seni,önemli birsey yoktur insallah?:26:

SELINACIM,sen nasilsin canim??

kizlar insallah unutugum yoktur:26:varsada kusuruma bakmayin olurmuuuubu arada kardelenbhr arkadasimizi göremedim uzun zamandir,haberi olan varmiii??

ewet canım demekki zamanı değilmiş RABBİM hayırlısını wersin ....

evet cnm ya çok ilginçç...baksana kuşum 1 hafta olmuş yaa...mutlaka gelmesi gerekiyodu maksimum 1 haftadır zaten.bebem,belkide kanda çıkmamıştır herey olabilir.geçen gün örnegini gördük topicte...inş muayenede bebiş çıkar...başka ne olabilir bilemiyorum cnm.

derıncım balım demek karar verdın ve ıs degıstırmeye karar verdın kuzum hakkında hayırlısı olsun bıraz msn gelebılırmısın acaba
ranacım canım doktorun gel dedıyse bı gıt bakalım ne olcek bızı de habersız bırakma olurmu gulum

sagol garibim...inşallah dedigin gibi hayırlısı olur iş konusu...benim için biraz zor olacak ama borç harç da kısa sürede kapanıcak Allahın izniyle..rabbim bana çalışma gücü versin yeter...

sen nasılsın cnm,senin adet ne zaman(gelmeyesice).

cnm enteresan yaa neden gelmedi acaba...çok beklemeden git canım bir muayene ol bakalım nedenmiş:97::97:

cnm garipçiğim sağolasın şükür şimdi iyiyim.psikolojık diydi neydi anlamadım test yaptırdım yumurta ağrılarım da çok değil.şükür iyiyim...

ewet canım gerçekten çok ilginç bende şaşırıyorum artık cuma gidicem muayeneye inş kötü bişi yoktur düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma bişi gelmiyor nedeni ....:26:
ewet gidicem canım tabiki haber wericem merak etme sen ....
tamam sewcanım gidicem kuzum ....

gel sewcanım hoşgeldin...ama ben gidiyom kuzu yaaa...(işlerim var.çıkıcaktım da kayram çagırınca bi bakim dedim...

ranacım valla cnm sıkma canını..beklicen artık.inş önemli bi sorun yoktur...ne olabilirki ztn.benimde biş i gelmiyo aklıma...

hoşçakalın kızlar öptüm hepinizi kaçtım. ben...

tmm cnm işlerine bak sen gorusuruz.hoşçakal

canım benim işte bende anlamıyorum inş ciddi bişi yoktur ne bileyim cumaya gidicem yazarım size de hadi cnm öpüyorum görüşürüz hayatım.....

sevom msn nıye acılmıyokı canım yaaa neyse bırazda face acarım ordan konusuruk
berrın cım selam canım
derınım gule gule gıt kesın dızıye gıdıyondur hehe
kardelsoum anenede allah sıfalar versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…