kuzum okey görüşürüz sonra bugece gelmeye çalışıcam fırsat bulursam misafirdenebusum senı altta görüyorum cnm cıkmam lazım gecelerı gelemıyorsun galıba ben gece burdayım gelırsen sohbet ederız ınsallah kib
mrh. arkadaşlar nasılsınız hepiniz hoşgeldiniz...
anladımm cnm hayırlısı olsun herşeyin...salı doktora gıtcem cnm artık bı rota cızmenın vaktı geldı beklıcek sabrım kalmadı elımden gelenı yapmak ıstıyorum allahım ınsallah yormadan gönderır yavrularımızı
daha çok erken değilmi canım ??tşk. Allaha şükür çok iiyim biraz ev temizliği yaptım sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım... Biraz garipsedim ama ufak ufak kıyafetler olunca ben ona şimdi küççük insan diyorum ... ön hazırlık için kıyafetleri hazırlıyorum hastane için işte bir yandan da müzik dinliyorum...
anladımm cnm hayırlısı olsun herşeyin...
kızlar siz geldiniz ama ben çıkıyorum galiba hasta oldum ağrım var
Tekrardan hayırlı cumalar belki siz çıkmadan yakalarım sizi allah'a emanet olun...
bencede cok erken dahatşk. Allaha şükür çok iiyim biraz ev temizliği yaptım sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım... biraz garipsedim ama ufak ufak kıyafetler olunca ben ona şimdi küççük insan diyorum ... ön hazırlık için kıyafetleri hazırlıyorum hastane için işte bir yandan da müzik dinliyorum...
büyükler ne diyosa ben onu yapıyorum şuan onlar benden daha hevesliler 25 haftalık oldum sen hazırlada hazır dursun dediler bende yavaştan hazırlıyorum işte ...
ühühüüüühüüüüüüüüüüüüüüüdaha çok erken değilmi canım ??
Kolay gelsin sana
kuzu adetmi oldun yaahayırlısı balım .buarada misafirden fırsat bulursam buluşalım okiş
Bide biz banuyla buluşmayı düşünüyoruz gelirmisin ?
SEMOŞUMUZUN duasına amin diyorum
RABBİM vakti saati geldiğinde hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin mübarek vaktin yüzü suyu hürmetine
ühühüüüühüüüüüüüüüüüüüüü
aminnn,inşallah sağlıklı bi şekilde,gününü tamamlayınca doğar bebiş.
Listeye baktımda ne çok uğramıyan var yaa merakta koyuyolar bizi
kardeloşum sen geldin ama çıkmam gerek kuzum
sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum
kızlar sizide öptüm tekrardan hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?