Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tşk. Allaha şükür çok iiyim biraz ev temizliği yaptım sonra bebişimin kıyafetlerini yıkadım... biraz garipsedim ama ufak ufak kıyafetler olunca ben ona şimdi küççük insan diyorum ... ön hazırlık için kıyafetleri hazırlıyorum hastane için işte bir yandan da müzik dinliyorum...

salı doktora gıtcem cnm artık bı rota cızmenın vaktı geldı beklıcek sabrım kalmadı elımden gelenı yapmak ıstıyorum allahım ınsallah yormadan gönderır yavrularımızı
anladımm cnm hayırlısı olsun herşeyin...

Kızlar siz geldiniz ama ben çıkıyorum galiba hasta oldum ağrım var
Tekrardan hayırlı cumalar belki siz çıkmadan yakalarım sizi Allah'a emanet olun...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM sen SEMA arkadasımızın bebişinin vaktinde dünyaya gelmesini nasip et . dualarımızı vesile kıl .sağlıkla kucağına almasını ve hayırlı bir evlat olmasını nasip et .
.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

daha çok erken değilmi canım ??
Kolay gelsin sana
anladımm cnm hayırlısı olsun herşeyin...

kızlar siz geldiniz ama ben çıkıyorum galiba hasta oldum ağrım var
Tekrardan hayırlı cumalar belki siz çıkmadan yakalarım sizi allah'a emanet olun...

kuzu adetmi oldun yaa hayırlısı balım .buarada misafirden fırsat bulursam buluşalım okiş
Bide biz banuyla buluşmayı düşünüyoruz gelirmisin ?

SEMOŞUMUZUN duasına amin diyorum
RABBİM vakti saati geldiğinde hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin mübarek vaktin yüzü suyu hürmetine

büyükler ne diyosa ben onu yapıyorum şuan onlar benden daha hevesliler 25 haftalık oldum sen hazırlada hazır dursun dediler bende yavaştan hazırlıyorum işte ...

bencede cok erken daha

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YILokundu
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YILokundu
LAGRİMA...........2 YILokundu
TOSTİ.............2 YILokundu
EGAL..............2 YILokundu
ELAEZEL...........19 AYokundu
KAYRAM............1,5 YILokundu
PELİN.............1,5 YIL okundu
SELİNA............11 AY okundu
RANA..............7 AYokundu
SEVCAN............? okundu
CİCİŞ.............4 AY okundu
ELİXSİR...........(HAMİŞ)
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)okundu(EMREMİZ DÜNYAYA GELDİ )
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu

ühühüüüühüüüüüüüüüüüüüüü
SEMOŞUMUZUN duasına amin diyorum
RABBİM vakti saati geldiğinde hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin mübarek vaktin yüzü suyu hürmetine

aminnn,inşallah sağlıklı bi şekilde,gününü tamamlayınca doğar bebiş.

kardeloşum sen geldin ama çıkmam gerek kuzum
sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum

kızlar sizide öptüm tekrardan hayırlı cumalar

Listeye baktımda ne çok uğramıyan var yaa merakta koyuyolar bizi

evet canım,merakta bırakıyolar,niye böyle oluyo anlamıyorum.
zaten hamile olanın gitmeside cabası,gecelerce sohbet ettiklerimiz,hamile olduktan sonra uğramıyolar,sağlık nedeniyle olsa anlayabiliriz ama kk de görüyorum yazılarını,acaba nazar değdiririz diye mi gelmiyo bu hamile kalanlar eboşum.
bu arada herkeze hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…