- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
selam jensucum,sen adet mi oldun 18 gün sonra?
evet cnm doktarlar hiç bişey yok diyolar 2 gündür gitmedim doktor kalmadı:44:
arada böyle gecikmeler olabilir,bu kadar takılma,belki rahim bebeğe hazırlanıyodur,böyle düşün.
Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile
ver canım ver,bu akşam kandil,kimse ikramsız dönmesin.maaşallah ebrar blam yok yerine ben misafirlere kahve ikram edeyim:126::126::126:
selim canım,nasılsınız oğluşunla?hhuuu selam kızlar hayırlı aksamlar bir bakam dedim
Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile
burdayım kardeloşum nıhat hatıpoglunu dınlıyorum bıyandandagecmıs olsun cnm annecıgıne allah sıfa versın
teşekkür ederim canım,ben çıkıyorum,biraz dua edeyim
kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?