aminnnnnnnnnnnnn...!!!ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
allahım sen sema arkadasımızın bebişinin vaktinde dünyaya gelmesini nasip et . Dualarımızı vesile kıl .sağlıkla kucağına almasını ve hayırlı bir evlat olmasını nasip et .
.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .senin herşeye gücün yeter
amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
“ezhib”l be”se rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(bu hastaligi gider ey insanlarin rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim amin…
aminnnnnnnnnnnnn...!!!
nasılsın kardelenim dua ettim balım sana ve diğer arkadaşlarıma bol bol dilerim mevlam kabul ederooo maşallah minik paşa ya,demek eve çıktınız da,bide kız arıyosunuz.
derda cım,elini çabuk tut,yoksa kaçcak gül gibi damat.
üzülme canım güğn doğmadan neler doağr neler mevlamherşeyin hayırlısını veririr niş ben inanaıyorum en kısa sürede olucakkızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın
merhaba canım saol güzle dilekelerin için inş herşey düzelicek bende öğle umut ediyorumhepinize merhaba kizlarr:80::80::80::80::80::80:
hepinizin regaip kandili mübarek olsun,rabbim bu gece affedilenlerden olmayi hepimize ve sevdiklerimize nasip etsin...yine bu gece hürmetine hepimize ve tum evlat isteyenlere iki dunyada yuzumuzun aki olacak hayirli,saglikli ve sihhatli evlatlar versin..dualarinizin kabul olmasi dilegi ile....hepinize hayirli kandiller
dualarinizda benide unutmayin olur muuu?????
saol sewcanım inş herşey yoluna gireie biran evvel sen naıslınbalımcnm olmuyor deme sakın,sakın yılma canım.allahım büyük yakında feraha kavuştursun seni inşallah.ama sen de inan artık herşeyin güzel olacağına emi ;?
inan hepınız için dua ettim isimlerinizi sayıp bütün arkadaşlarım için allahım kabul etsin inşallah...
ay allaha şükür ablm yaaa süper haberler bunlar.,inşallah topiğimizde başka acılar,hüzünler olmaz bundan sonra.amin...
rica ederim ablam allah kabul etsin...
canım çekinecek birşey yok,paylaşmak için buradayızcanım ben bu şekilde durarak kaldığım için ben o kadar değil de yarım saat kadar bekliyorum çalışma haftasında,ve yatarken popo altına yastık koyuyorum,yoksa hemen çıkıyolar benim :SSSS
cnmm ewet ben de tereddütlü oluyorum banyo yapmadığım için normalde asla yatmam öyle ama işte herşey bebiş için,1 hafta bunu uyguluyorum...
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hayırlı cumalar selına :))günaydın kızlar hayırlı cumalar.
senin de cnmmmGünaydın kızlar Cumanız mübarek olsun
....
ablam senın de cuman mübarek olsun.kolay gelsin.ben de cumanın bitmesini beklerdım.topaarladım.şimdi süpürüp sileceğim sonra da anneme gideceğim,oradan girerim inşallah.yanıma alırım.olursanız görüşürüzzselam canım arkadaşlarım cumanız mübarek olsun
ALLAHIM gönül muratlarınızı versin inşallah
dün gece bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
RANACIM adet olmuşsun çok sevindim kuzum gözünaydın
BONCUĞUM seninle konuştuk zaten ama yinede söyliyim canını sıkma benimki benim inadıma 3. doğurdu bide nispet yapa yapa söylemesi vardıki ah ah ogünü asla unutmam .yüce MEVLAM elbet birgün bizide güldürcek .üzülme kıyamam .
BİRSENİM tekrardan gözünaydın kuzum evde olmak gibisi yok değilmi
kızlar EZGİMİN hepinize çok selamı vardı yaa kaç gün oldu unuttum ben şimdi söyleyimde üstümde kalmasın .ondada durumlar aynıymış
buarada GÜL nerelerde yaa onuda merak ediyorum gelsin bigüzel pataklıycam onu insan ablasına haber etmezmi
kızlar geçmişi okudum alıntı yapamadım okadar yorgunumki ev almış başını gidiyo
buarada DERİNİM uğramamış merak ettim onuda netimi yok acep yaa uğramadan duramazdı kuzum
CANANIM aslında dua listesi tamamlandı ama biz bu hafta samyeli hastanede olduğu için ona okuduk .seni bayadır görmeyince yazmadım canım bide adetliydin sanırsamtekrardan başlarsak yazarım canım saol düşündüğün için
tüm kalbimle amin diyorum.allah kabul etsin...YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen SEMA arkadasımızın bebişinin vaktinde dünyaya gelmesini nasip et . dualarımızı vesile kıl .sağlıkla kucağına almasını ve hayırlı bir evlat olmasını nasip et .
.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…
ablam bende soru işareti warbebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YILokundu
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YILokundu
LAGRİMA...........2 YILokundu
TOSTİ.............2 YILokundu
EGAL..............2 YILokundu
ELAEZEL...........19 AYokundu
KAYRAM............1,5 YILokundu
PELİN.............1,5 YIL okundu
SELİNA............11 AY okundu
RANA..............7 AYokundu
SEVCAN............? okundu
CİCİŞ.............4 AY okundu
ELİXSİR...........(HAMİŞ)
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)okundu(EMREMİZ DÜNYAYA GELDİ )
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu
hayırlı cumalar cnmmmevet canım,merakta bırakıyolar,niye böyle oluyo anlamıyorum.
zaten hamile olanın gitmeside cabası,gecelerce sohbet ettiklerimiz,hamile olduktan sonra uğramıyolar,sağlık nedeniyle olsa anlayabiliriz ama kk de görüyorum yazılarını,acaba nazar değdiririz diye mi gelmiyo bu hamile kalanlar eboşum.
bu arada herkeze hayırlı cumalar
nasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine
selam cnım ıyı sen de ıyısın inşallah...allah kabul etsin.ben de hepinizi anarak ettim rabbim kabul etsin amin...nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
sana da hayrlı cumalar cnmmarkadaslar hayırlı cumalar nasılsınız
iyiyim canım şükürrr.canım sabırsızlıkla kısçeni görmeyi bekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah...hayrlısı cnm.yerinde olsun da sezeryanla olsun cnm.korkma sakın,uyuycaksın zatennasılsın kardelenim dua ettim balım sana ve diğer arkadaşlarıma bol bol dilerim mevlam kabul eder
he kız gidiyo gül gibi damat ama az kaldı onlar benim kızımı görünce beğeniler inş
üzülme canım güğn doğmadan neler doağr neler mevlamherşeyin hayırlısını veririr niş ben inanaıyorum en kısa sürede olucak
merhaba canım saol güzle dilekelerin için inş herşey düzelicek bende öğle umut ediyorum
saol sewcanım inş herşey yoluna gireie biran evvel sen naıslınbalım
birsenim çok sevimdim balım mevlam daha iyi etisin inş paşamıız uzun ömür versin benim yakışıklı damadıma az kaldı kız bekleyin ecik zaten sezaryanla gelcek kızım bakalım gelsin beğenirsiniz inş vericem resimini siteye
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var...ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı
slm ecrinsamet nasılsın cnm???
iyidir sarı şeker ne olsun senden nbr
iyi ben de cnm ne olsun,cuma saatini bekledim işe başlayayım dedim anneme gideceğim ama topladım yeni süpüreceğim,canım iş yapmak istemiyor:97:
sorma bende yapayım dedim belim koptu artık süpürdüm toz aldım o kadar şimdide msnde annemle konusuyorum
aannemede yarın gidicem orda kalıcam inş
cokta sıcak insanın iş yapası gelmiyoo
ayy ben de bitirsem süpürüp silmeyi ...annen uzak senin sanırım cnmm.
benimkisi yakın arabayla 10 dakika.gidip akşama döneceğiz.ewet cnm yaaa daha yapacağım işler,duş alacağım da ooo çok işim war ama yapacak yürek yok
cnm tanımasam da anneciğine benden selamlar...
ben çıkayım yoksa gidemeyeceğim bir yere
öpüyorum cnm kendine dikkat et,fazla yorma kendini muckk
byby
naber kızlar
annelerinizi ellerinden öperim kızlar oh ne güzle benim yerimede sarılın annelerinize
bende pazara çıktım geldim
sağol cnmm pazaramı gittin oo neler aldın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?