Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese çok tşk ederim iyi temennileriniz için ve Allahım dualarımızı kabul eder inşallah annelerimizi bebişlerine bir an önce kavuşturur hasretler biter umarım bu mübarek gün anne olmak isteyen arkadaşlarımızın sesi göğe yükselirde rabbim açılan elleri duaları boş çevirmez O istedikten sonra herşeyi oldurandır...

nasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine

aminnnnnnnnnnnnn...!!!

nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm

arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var... ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı

ooo maşallah minik paşa ya,demek eve çıktınız da,bide kız arıyosunuz.
derda cım,elini çabuk tut,yoksa kaçcak gül gibi damat.
nasılsın kardelenim dua ettim balım sana ve diğer arkadaşlarıma bol bol dilerim mevlam kabul eder
he kız gidiyo gül gibi damat ama az kaldı onlar benim kızımı görünce beğeniler inş
üzülme canım güğn doğmadan neler doağr neler mevlamherşeyin hayırlısını veririr niş ben inanaıyorum en kısa sürede olucak
merhaba canım saol güzle dilekelerin için inş herşey düzelicek bende öğle umut ediyorum
saol sewcanım inş herşey yoluna gireie biran evvel sen naıslınbalım

birsenim çok sevimdim balım mevlam daha iyi etisin inş paşamıız uzun ömür versin benim yakışıklı damadıma az kaldı kız bekleyin ecik zaten sezaryanla gelcek kızım bakalım gelsin beğenirsiniz inş vericem resimini siteye

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar selına :))

Günaydın kızlar Cumanız mübarek olsun

....
senin de cnmmm

]

ablam senın de cuman mübarek olsun.kolay gelsin.ben de cumanın bitmesini beklerdım.topaarladım.şimdi süpürüp sileceğim sonra da anneme gideceğim,oradan girerim inşallah.yanıma alırım.olursanız görüşürüzz
tüm kalbimle amin diyorum.allah kabul etsin...
ablam bende soru işareti war benim 1yıl 8 ay oldu bekleyeli ve allah razı olsun bir kez okundu bana da

hayırlı cumalar cnmmm
nasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine

nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
selam cnım ıyı sen de ıyısın inşallah...allah kabul etsin.ben de hepinizi anarak ettim rabbim kabul etsin amin...

arkadaslar hayırlı cumalar nasılsınız
sana da hayrlı cumalar cnmm

iyiyim canım şükürrr.canım sabırsızlıkla kısçeni görmeyi bekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah...hayrlısı cnm.yerinde olsun da sezeryanla olsun cnm.korkma sakın,uyuycaksın zaten

GokceRana23,
esnart

selam kızlar.çıkmalıyım ama sizi gördüm altta selam wermeden çıkmayayım dedim.iyisiniz inşallah.
gökçerana;nasılsın canımmm kısçemiz nasıl??
esnart; daha önce karşılaşmadık ama hemileymişsin geçmişe baktım da...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yawrunu...cinsiyeti ne cnm bu arada?

birşey dikkatimi çekti her seferinde kaç haftalık oldugunu yazıyorsun hemde sana sorulmadan
birde burda bu sorularının cvplarını bulamazsın
yazamadan duramadım seni biraz daha özen göstermeye davet ediyorum

iyi ben de cnm ne olsun,cuma saatini bekledim işe başlayayım dedim anneme gideceğim ama topladım yeni süpüreceğim,canım iş yapmak istemiyor:97:

sorma bende yapayım dedim belim koptu artık süpürdüm toz aldım o kadar şimdide msnde annemle konusuyorum
aannemede yarın gidicem orda kalıcam inş
cokta sıcak insanın iş yapası gelmiyoo

sorma bende yapayım dedim belim koptu artık süpürdüm toz aldım o kadar şimdide msnde annemle konusuyorum
aannemede yarın gidicem orda kalıcam inş
cokta sıcak insanın iş yapası gelmiyoo

ayy ben de bitirsem süpürüp silmeyi ...annen uzak senin sanırım cnmm.
benimkisi yakın arabayla 10 dakika.gidip akşama döneceğiz.ewet cnm yaaa daha yapacağım işler,duş alacağım da ooo çok işim war ama yapacak yürek yok
cnm tanımasam da anneciğine benden selamlar...
ben çıkayım yoksa gidemeyeceğim bir yere
öpüyorum cnm kendine dikkat et,fazla yorma kendini muckk
byby

a.s cnm sana kolay gelsin sende selam söle annecine

naber kızlar
annelerinizi ellerinden öperim kızlar oh ne güzle benim yerimede sarılın annelerinize
bende pazara çıktım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…