selam cnm nasılsın? ben iyiyimm.. oturuyorum
rabbim saglik,sihhat versin derincim,kisa sürede borclarinizi ödeyince rahat edersiniz,allah yardimciniz olsun,sIkIntilarinizi gidersin insallah.bende iyiyim cok sukur canim,adeti hic sorma gecikti bu ay,ama hic kaptirmiyorum kendimi,kaptirinca daha kötu oluyor cunkubu ay hem telasli,yogun hemde bir yakinimizi kaybettigimizden dolayi moralim cok yerinde degildi,sanirim onlar etkiledi bekliyorum bakalim,1 hafta daha gelmesse o zaman test yapmayi dusunuyorum,hayirlisi olsun hakkimizda
allah daha iyi etsin canim
Canım rapor mesele var onun için raporun şartı böyleymiş maddi olarak çok faydası var mecburen.rabbim sifa versin annecigine canim,senin de iyi olmana sevindim canim
bir an bu yaziyi kendimin yazdigini dusundumbana da herkes hamilemisin diye soruyor..artik giyimede bakmiyorlar,her gördukleri yerde konu bebek maleseff
hakkinda hayirlisi olsun banucumama neden tupbebek yaptiramiyorsun onu anlamadim??:26::26:
allah daha iyi etsin selinacim,bende iyiyim cok sukur
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
derdacim uzme kendini bu kadar,allah buyuk,gun dogmadan neler dogar,sen dua et,edelim hep beraber,
kandilin hurmetine olsa gerek,guzel haberler pes pese gelmis,cok sukur..pelinimiz semosumuz,birsenimiz adina cok sevindim..
Aman kuzum hepimizin başında var habire soranlar oluyor ama ben onların cahilliğine veriyorum.
Birsencim çok sevindim emrecik evine hoşgelmiş inşallah annesi babası ve kardeşiyle bir ömür sağlık mutlulula büyüsün.slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Üzülme canım ya herşey Allahtan birgün hepimizin olucak inşallah.kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın
Selam canım anca geçmişteydim naber.banu145145,
sewimli54+,
DerinSu+,
lagrima
selam kızlar nasılsınız????
sewimli takma canım ne güzel adet olmuşsun yeni bir şans demek...ben hala bekliyorum .ama yokkk bişeyin geldiği
İnşallah canım uğurlu gelsin.Sevimli=gökçen ismim en basta soyleyecegımı sona bıraktım esime fabrıkadan bır arkadası demıs 1 yıldır bebek ıstıyormus onlarda doktora gıtmısler doktor saglıklı bıle olsann artık yenılenlerden mıdır nedır bılmıyorumm doktor ınsanalrınn %40 hamıle kalma sansı oldugunu soylemıs eskıden kısırlık bıle %1 ıhtımalmıs sımdı yenılendmıdır ıcılenden mıdırr bılmıyorumm boyle ben her ay duzenlı adet oluyorum ama henuz ortada bırsey yok o an bebek yerıne baska seymı dusunuyoruz artık nedır bılmemm
Rabbım hepıze hayırlısını versın (inşallah) bugun 3 gunum bıtecek bakalım 2 gun sonra tatılede cıkıyoruz yazlıga yıllık ızne ılk tanıstıgımız yere gıdıyoruz belkı orda hamıle kalırımm .......
İyi tatiller canımBEN ÇIKIYORUM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKINN BELKİ TATİL BOYUNCA GİREMEYEBİLİRİM AKLIM BURDA DUALARIMIZ HEPİMİZLE VE TÜM İSTEYEN BU ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESLE OLSUNN HAYIRLI HABERLER İLE KARŞILARIZ İNŞALLAHH HOŞCAKALINN
kızlar mesaj biraz karışmış
sağol canım rabbim kabul etsin,kolay doğumlar nasib etsin sana ve tüm hamilelere.nasılsın kardelenim dua ettim balım sana ve diğer arkadaşlarıma bol bol dilerim mevlam kabul eder
he kız gidiyo gül gibi damat ama az kaldı onlar benim kızımı görünce beğeniler inş
üzülme canım güğn doğmadan neler doağr neler mevlamherşeyin hayırlısını veririr niş ben inanaıyorum en kısa sürede olucak
merhaba canım saol güzle dilekelerin için inş herşey düzelicek bende öğle umut ediyorum
saol sewcanım inş herşey yoluna gireie biran evvel sen naıslınbalım
birsenim çok sevimdim balım mevlam daha iyi etisin inş paşamıız uzun ömür versin benim yakışıklı damadıma az kaldı kız bekleyin ecik zaten sezaryanla gelcek kızım bakalım gelsin beğenirsiniz inş vericem resimini siteye
nasılsın sevcancım,geçti mi başının ağrısı?GokceRana23,
esnart
selam kızlar.çıkmalıyım ama sizi gördüm altta selam wermeden çıkmayayım dedim.iyisiniz inşallah.
gökçerana;nasılsın canımmm kısçemiz nasıl??
esnart; daha önce karşılaşmadık ama hemileymişsin geçmişe baktım da...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yawrunu...cinsiyeti ne cnm bu arada?
çok acıkmıştım kız,daha dayanamıyodum napim?kardeloşum önceden bende öyle düşünüyordum ama herkesin düşüncesi farklı belki onlarda biz yanlış anlarız diye gelmiyor hani nispet yaparmış gibi olmasın diye sanırım herkes ii olsunda varsın gelmesinler ,bu arada nasılsın görüşemiyoruz sabah ben gelince kaçtın hemen
Allah razı olsun cnm inşaallah senin kızçende zamanında sağlıcakla doğar...
esnartcım aklında soru işareti kalmasın zekai tahire de git bi bak ortamına...
oldum kuzum zaten bu ay yumoş günleri boşdubüyük bi zevkle gelirim bu arada sen hallet misafirlerini de buluşuruz kuzum inşş....
selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:
hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?
giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?
sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,
hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
Kaçgün kalıcan tatilde.Ya birsey sorcam aklıma geldı ben sımdı 1 hazıranda oldum ya pazar gunu gıdıyoruz o gun bıtmıs oluyor ben yanıma ne olur ne olmaz dıye ovulasyon testı mı alsam acaba bırde denıze falan gırcem ya bu benım sansımı zorlarmıkı nasıl olcak bak aklım karıstıı bılen varmı kızlarr ne yapayım ne zaman yapmalıyım :)
Yok ben yazdığım mesajı karıştırmışım kardelene yazcamla garip arasındahangı mesaj benım yazdıgım mıı:18:
BEN ÇIKIYORUM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKINN BELKİ TATİL BOYUNCA GİREMEYEBİLİRİM AKLIM BURDA DUALARIMIZ HEPİMİZLE VE TÜM İSTEYEN BU ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESLE OLSUNN HAYIRLI HABERLER İLE KARŞILARIZ İNŞALLAHH HOŞCAKALINN
O zaman istersen al çok faydası oluyo hem kendinide kasmassın birde tavsiye aklına bebek getirmemeye çalış sanki hiç istemiyomuşsun gibi takıl tatilde ben öyle yaptım hamile kalmıştım tabi düştü bebeciğim ama bir kere tuttu.20 gün kalcaz :82:
Geçmiş olsun canım iyigeceler.iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?