Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BEN ÇIKIYORUM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKINN BELKİ TATİL BOYUNCA GİREMEYEBİLİRİM AKLIM BURDA DUALARIMIZ HEPİMİZLE VE TÜM İSTEYEN BU ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESLE OLSUNN HAYIRLI HABERLER İLE KARŞILARIZ İNŞALLAHH HOŞCAKALINN

Kızlar benimde az kaldı bu sefer daha çok korkuyorum geçen seferki olumsuzluktan sebeb ya bu seferde tutmazsa daha yeni toparlandım offf çok daralıyorum salında.

Ya birsey sorcam aklıma geldı ben sımdı 1 hazıranda oldum ya pazar gunu gıdıyoruz o gun bıtmıs oluyor ben yanıma ne olur ne olmaz dıye ovulasyon testı mı alsam acaba bırde denıze falan gırcem ya bu benım sansımı zorlarmıkı nasıl olcak bak aklım karıstıı bılen varmı kızlarr ne yapayım ne zaman yapmalıyım :)

sağol canım rabbim kabul etsin,kolay doğumlar nasib etsin sana ve tüm hamilelere.
nasılsın sevcancım,geçti mi başının ağrısı?
ay sana çok üzülüyorum çünkü benimde aynen senin gibi ağrıyo başım,migren,ama ben beş hareket varmış,ona başladım,baş ağrısınada iyiymiş,henüz ağrımadı,bir ay oluyo,ama benimki bazen iki ay ara verebiliyo nöbete,bakalım hep kesilirse hareketlerden diye düşüncem.
hofff amma çok yazdım.:93:
çok acıkmıştım kız,daha dayanamıyodum napim?

sen geçendede giremem dediydinde,girdiydin,kesin girersin.
kız bizden fazla gittin he mersin e,biz seneyi geçiyo gidemedik.

Kaçgün kalıcan tatilde.

rabbim gnlüne göre versin inşallah.

iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun

Birde hıc oyle test falan ullanmadım bılmıyorum nasıl bırsey 4 aylık evlıyım ve bebek ıstıyoruz hemde cokk olsa ne guzel olurr bırde cevre faktoru baskı sorularr keskee olsunn hemen

bence hiçççç bişey alma,akışına bırak ve mümkün mertebe unut,stres olma,tatilin tadını çıkar,belki o arada sürpriz yapar bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…