Valla bugün çok yoruldum annemin şeker için ilaç raporu çıkarttık birde uğraştık öğlene kadar eczaneye bir gittik o doktorun raporu geçersizmiş artık pazartesi gene uğraşıcaz sıcakta perişan oldum.
cano hayrolsun aslında yoruluyosun uyuman gerekde olmazsa bi doktora gidersin
biz temmuz 10 gibi canım sizin nezamandı
evet kuzum yatarsın 5 gün kadar tabi arada kalkarsında
aynen öyle yap stres olma kuzum raumarım bbim nasip ederse her şekilde olur
buarada psikopatada bağlama
Bende çok cinsi ev azcık batsa banı batar ama sabredicem zaten knmadan 1 gün önce evi kazırım büyük ihtimal napam can sikıntısı oyalancak bişey olmayınca.cano bu ayın 17 sinde gidicez büyük ihtimal :) dört gözle bekliyorum :)
banucum bencede stres yapma bikaç gün yatarsın iş yapmazsın sonra yavaştan ayaga kalkarsın rabbim inş nasip eder canım gelir bebişin:)
neyse hadi görüşmek üsre gidiyomben öptm sizi
yak yak,aferin vercem tüm yakanlaraNapıcan o zaman kendini rahat bırak bende eğer kendimi kasıyım uyuycam diye uyuyamam zaten tam gece kuşuyum 3 4 ten önce kapanmıyo gözlerim.
Doğru diyosun canımmm bir hastalansam rahatlıycam şimdi birde ya gecikirsem ya o olursa cart curt offf valla pisikopata bağladım ben cancazım aşılamadan sonrada yatıcakmıyım ben yaa.ama bu sefer zararlı uzun yanan şey varya onu bırakmıycam birde onu stersi olmasın tutarsa zaten bırakırım.
güle güle kardelencimArkadaşlar benimde çok uykum geldi herkese iyi geceler:79:
iyi uykular canım öpüyorum seniArkadaşlar benimde çok uykum geldi herkese iyi geceler:79:
cano bu ayın 17 sinde gidicez büyük ihtimal :) dört gözle bekliyorum :)
banucum bencede stres yapma bikaç gün yatarsın iş yapmazsın sonra yavaştan ayaga kalkarsın rabbim inş nasip eder canım gelir bebişin:)
neyse hadi görüşmek üsre gidiyomben öptm sizi
yok ablacım içmem ağrı kesici mecbur dayanıcam napıyım ....canım yaa bende özledim sizide misafir olunca olmuyo zaten laptobu ellerinden almak imkansız diğer pcyede geçemiyorum ayıp olmasın diye .öyle işte
canım ağrı kesici içmeseydin kesilmesin adetin dayanmaya çalşış kuzum
kızlar ben kaçayım gidip uyumayı demeyim inş uyurum başım agrımaya başladı çünkü kib öptm hepinizi hayırlı geceler ii muhabbetler sizlere :)
Yüksek ya günde 4 defa insülün oluyo canım annem tansiyonuda var inşallah ilaçlarını halletsek edirneye gidicek yazı orda geçiriyo oralar şekerinede iyi geliyo bahçede sebzeler meyvalrla uğraşırken.ayy zor ya hastane işleri ben yıllarca kaynanamı götüre getire mahvoluyodum allahım şifa versin anneciğine yüksekmi şekeri ünsilinmi kullanıyo yoksam
Arkadaşlar benimde çok uykum geldi herkese iyi geceler:79:
Napalım kız oda bir eğlence oluyo dermişim kızma kardelenim.yak yak,aferin vercem tüm yakanlara
güle güle kardelencim
İyigeceler canım azcık çikolata ye bana çok iyi geliyor.canlarım bende çıkıyorum ağrım artıyor en iyisi uyuyumda geçsin hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ...!!!
umarım valla
Bende çok cinsi ev azcık batsa banı batar ama sabredicem zaten knmadan 1 gün önce evi kazırım büyük ihtimal napam can sikıntısı oyalancak bişey olmayınca.
canım yaa kıyamam evde süt ve bal varsa karıştırıp iç iyi gelir inşallahyok ablacım içmem ağrı kesici mecbur dayanıcam napıyım ....
iyi geceler canım inş rahatca uyursun...
canım yaa şeker çok zordur bilirim kaynanamdada vardı sürekli perhiz yapması gerek ama şeker hastalarıda yemeğe düşkün oluyolar.allahım şifa versin .evet iyi gelir bahce işleri inşallah halledersinizYüksek ya günde 4 defa insülün oluyo canım annem tansiyonuda var inşallah ilaçlarını halletsek edirneye gidicek yazı orda geçiriyo oralar şekerinede iyi geliyo bahçede sebzeler meyvalrla uğraşırken.
canlarım bende çıkıyorum ağrım artıyor en iyisi uyuyumda geçsin hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ...!!!
banum herşey elimizde kuzum
İnşallah ya pazartesi uğraşıcaz bakalım.Doğru diyosun herşey elimizde.canım yaa kıyamam evde süt ve bal varsa karıştırıp iç iyi gelir inşallah
canım yaa şeker çok zordur bilirim kaynanamdada vardı sürekli perhiz yapması gerek ama şeker hastalarıda yemeğe düşkün oluyolar.allahım şifa versin .evet iyi gelir bahce işleri inşallah halledersiniz
iyi uykular kuzum mevlam şifa versin
sen geçendede giremem dediydinde,girdiydin,kesin girersin.
kız bizden fazla gittin he mersin e,biz seneyi geçiyo gidemedik.
çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..
saol canım iyi çok şükür düzeldiewet cnm her ihtimale karşı söyliyim dedim :)
iinş ama bu ay sanmıyorum klomenı kullanmaya bugün başladım ama mersinde olacagım yumurtalarım çatladıgında yada büyüyormuydu neydi işte.... bir dahalki ay artık..
sağol cnm Allah razı olsun... sen nasılsın? eşin düzeldimi? gerçi bayadır girmiyorum düzelmiştir.. :) pelinin iyi olmasına cok sevindim.. birsende emrsini eve götürmüşşş ohhh.. ne güzelll :)
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol
saol canım iyi çok şükür düzeldi
evet pelinde ameliyatını oldu iyi geçmiş çok şükür
emrecikde artık evinde
darısıda samyeli arkadaşımıza
onun neyi var?.
Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 15 adettir.
canım oda hamileydi 24 haftalık erken doğum riski var hastanede yatıyo şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?