haklısın bitanem
mrb kızlar nasılsınız
derinim demek yeni işe başlıyıcan umarım çok yorulmazsın şimdiden hayırlı olsun inşşş
pelinimn ameliyatı iyi geçmiş çok geçmiş olsun tekrardan
birsencim oglunla evine dönmüşsün nihayet saglıkla büyüt yavrunu inş canım
semoşun da bebegi iyi durumdaymış inş bikaç hafta daha dayanır erkenden gelmek istemez minik yegenimiz
ebroşum misafirlerin varmış naptılar gittiler mi
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa
bazı anlar geliyorki gönül laf dinlemiyor bende yaşıyorum aynı şeyleri bazende ağlıyorum ama sonra durup birden düşünüyorum ben bebeğim gelsin çok istiyorum o zaman neden böyle yapıyorum kolayı zorlaştırıyorum diyorum o bunu dedi şu şunu dedi diye taksam ne olacak sanki bebeğim mi gelecek hayır dahada zora girecek işim deyip kendi kendimi teseli ediyorum cnm ....
canım,çok çok geçmiş olsun.herkese iyi geceler kızlaaar
Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.
Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa
Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:
belki bende öyle düşünmeliyim bundan sonra.canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
bilirsin ben çabuk gidenlerdenim
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin
evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonra
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zatenallahım daha çok bekletmesin bizleri
kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruz
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
özelden biraz zor oluyo yoksa devam etmek isterdim
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
devam etseydikyazardım tabiki :26:
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol
kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmu
kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendine
olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canım
derinim konuştuk zaten merak etmiştim .
seninde kandilin mübarek olsun canom
ayy allahım korusun yaa çok geçmiş olsun kuzum beterinden korusun inşallah
nasıl oldu yaa ilginç valla
hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi
Ayy Allahım biran önce annene şifa versin inan herşey sağlık gerisi boş.öğle canım mevlam herkeze iyiyilik versin ama hayat işte herzan toz pembe değil
benim annem rahatsız balım canım ona sıkkın
Gelde yüreğime anlat cano ya.canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zatenallahım daha çok bekletmesin bizleri
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi
mrb kızlar nasılsınız
derinim demek yeni işe başlıyıcan umarım çok yorulmazsın şimdiden hayırlı olsun inşşş
semoşun da bebegi iyi durumdaymış inş bikaç hafta daha dayanır erkenden gelmek istemez minik yegenimiz
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa[/QUOTE
Bazen oluyor canım ıkık bir süt iç belki faydası olur.
kardelen49 cum sizede çok geçmiş olsun ay çok kötü bişey yaa allahtan size bişey olmamış gelen mala gelsin sizler iyi olunda
ranacım çok güzel söylemişsin bizler başkalarının ne diyicek lafları ile kendimizi çok yıprattık bayramlarda bende herkesle karşılaşıcam gene hamilemisin die sorucaklar die kaç gün önceden keyfimi bozardım ee şimdi oldu bitane ikincisi ne zaman die soruyolar ben o kadar şey yaşadım kimsenin haberi yok herkes bazen düşüncesizleşebiliyo ve bizler sadece sabırlı olmak zorundayız rabbim bigün inş hepinizide sevindiricek
saol tatlım bende iyiyim çok şüküramin ebrarcım sen nasılsın???
çok doğru düşünüyosun aynen bu şekilde devambazı anlar geliyorki gönül laf dinlemiyor bende yaşıyorum aynı şeyleri bazende ağlıyorum ama sonra durup birden düşünüyorum ben bebeğim gelsin çok istiyorum o zaman neden böyle yapıyorum kolayı zorlaştırıyorum diyorum o bunu dedi şu şunu dedi diye taksam ne olacak sanki bebeğim mi gelecek hayır dahada zora girecek işim deyip kendi kendimi teseli ediyorum cnm ....
bencede düşün cano boşunada üzme kendini
canım,çok çok geçmiş olsun.
belki bende öyle düşünmeliyim bundan sonra.
oyy onun türkü söyleyen dillerini yerim ben öp benim için canotamam canım geç sen diger pc ye :) ya cano bende bilmiyorum noldu bana 3 gündür böyle zombi gibiyim :) geçen osmaniye gitcez die konuştuk yaa 1 ay kalıcaz die kocişe söylüyom acaba diyom psikolojimi bozucak biey mi oldu son günlerdede uykum kaçıyo diyom kocişte acaba neden diyip saf saf soruyo bana ): bende dedim sizin oraya gitcez yaa tek ondan atıştık die:) neyse dünde gökce hanım 2 de kalktı 4 e kadar türkü söyledi oyunlar oynadı gece gece bazen bogasım geliyo sonra güldük kocişle halimize :)
Ayy Allahım biran önce annene şifa versin inan herşey sağlık gerisi boş.
Gelde yüreğime anlat cano ya.
mrb kızlar nasılsınız
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa[/QUOTE
Bazen oluyor canım ıkık bir süt iç belki faydası olur.
Ebrarcım nerede kaldın kız.
saolasın ablacım wallahi sabhtan beri ölüp ölüp diriliyorum inan ama dayanıcaz mecbur napalım ..canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
canım dikkat et kendine uyku düzensizliği çok kötü oluyor insan sabah akşam halsiz oluyor birde senin bebiş war çok zorlanırsın canım aman dikkat....mrb kızlar nasılsınız
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa
çok haklısın bitanem ama birde bizim yaramız warya o yüzden gözümüz hep hamiş görüyor bende çok yaşıyorum inan hep beni mi buluyor diye düşünüyorum ama sonra durup bi baktığımda aslında ben çok istediğim için benim dikkatimi çekiyor diyorum bak burda o kadar çok arkadaşımız war ki yıllarca uğraşıp ancak stresi yenince anne olmuş o yüzden bize ders olmalı böyle stres yapmamalıyız elimizden geldiğince ....inan bende senin gibi davranmaya çalışıyorum ama insan cevresindekileri görünce daha bi buruluyo yemin ederim geçen eşimle alış verişe çıktı abartısız 10 kadın görmüşümdur karnı burnunda . inan o zaman çok fena oluyorum eşimle birbirimize bakıp ilerliyoruz içim acıyo
kardelen49 cum sizede çok geçmiş olsun ay çok kötü bişey yaa allahtan size bişey olmamış gelen mala gelsin sizler iyi olunda
ranacım çok güzel söylemişsin bizler başkalarının ne diyicek lafları ile kendimizi çok yıprattık bayramlarda bende herkesle karşılaşıcam gene hamilemisin die sorucaklar die kaç gün önceden keyfimi bozardım ee şimdi oldu bitane ikincisi ne zaman die soruyolar ben o kadar şey yaşadım kimsenin haberi yok herkes bazen düşüncesizleşebiliyo ve bizler sadece sabırlı olmak zorundayız rabbim bigün inş hepinizide sevindiricek
Napıcan o zaman kendini rahat bırak bende eğer kendimi kasıyım uyuycam diye uyuyamam zaten tam gece kuşuyum 3 4 ten önce kapanmıyo gözlerim.banucum bilsem faydası oluyo 5 bardak içerim süt ama benim pisss bi huyum var yogurt süt gibi şeyler beni etkilemez anca iyice gözlerim yorulucak ki uykum gelsin bakalım azcık agrımaya başaldı sanki gözlerimsennasılsın bu arada :)
Doğru diyosun canımmm bir hastalansam rahatlıycam şimdi birde ya gecikirsem ya o olursa cart curt offf valla pisikopata bağladım ben cancazım aşılamadan sonrada yatıcakmıyım ben yaa.ama bu sefer zararlı uzun yanan şey varya onu bırakmıycam birde onu stersi olmasın tutarsa zaten bırakırım.saol tatlım bende iyiyim çok şükür
çok doğru düşünüyosun aynen bu şekilde devam
bencede düşün cano boşunada üzme kendini
oyy onun türkü söyleyen dillerini yerim ben öp benim için cano
ya kocişler anlarmı onlar sadece kendilerini düşünsünler
stres yapma kuzum kıyamam
anlatmaya çalış canım bu çok önemli unutma
saolasın ablacım wallahi sabhtan beri ölüp ölüp diriliyorum inan ama dayanıcaz mecbur napalım ..
sen nasılsın ablacım özledim seni yaa ne zamandır konuşamıyoruz senle ....
canım dikkat et kendine uyku düzensizliği çok kötü oluyor insan sabah akşam halsiz oluyor birde senin bebiş war çok zorlanırsın canım aman dikkat....
çok haklısın bitanem ama birde bizim yaramız warya o yüzden gözümüz hep hamiş görüyor bende çok yaşıyorum inan hep beni mi buluyor diye düşünüyorum ama sonra durup bi baktığımda aslında ben çok istediğim için benim dikkatimi çekiyor diyorum bak burda o kadar çok arkadaşımız war ki yıllarca uğraşıp ancak stresi yenince anne olmuş o yüzden bize ders olmalı böyle stres yapmamalıyız elimizden geldiğince ....
canım zaten bu sorular hiç bitmez ki ömür bitiyor bu sorular bitmiyorrrr malesef en iyisimi wurdum duymaz olup önüne bakmak ancak öyle gelir bebişler...
Valla bugün çok yoruldum annemin şeker için ilaç raporu çıkarttık birde uğraştık öğlene kadar eczaneye bir gittik o doktorun raporu geçersizmiş artık pazartesi gene uğraşıcaz sıcakta perişan oldum.burdayım canım napıyosun
cano hayrolsun aslında yoruluyosun uyuman gerekde olmazsa bi doktora gidersincano sıkmıyorum canımıda uykusuzlugun sebebini çözemedim ondan yani stresim :) neyse ee siz ne zaman gidiyonuz tatile
Napıcan o zaman kendini rahat bırak bende eğer kendimi kasıyım uyuycam diye uyuyamam zaten tam gece kuşuyum 3 4 ten önce kapanmıyo gözlerim.
Doğru diyosun canımmm bir hastalansam rahatlıycam şimdi birde ya gecikirsem ya o olursa cart curt offf valla pisikopata bağladım ben cancazım aşılamadan sonrada yatıcakmıyım ben yaa.ama bu sefer zararlı uzun yanan şey varya onu bırakmıycam birde onu stersi olmasın tutarsa zaten bırakırım.
kızlar ben kaçayım gidip uyumayı demeyim inş uyurum başım agrımaya başladı çünkü kib öptm hepinizi hayırlı geceler ii muhabbetler sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?