kimisi netten alıyo,kimisi eczaneden,çok pahalı değilmiş sanırım ama ben hiç kullanmadım.[/QUO
offf benim yumurtam olmuyokiii yumurtlasam bilem nasıl haberim olcakkkkkk allah ım benim bebegim omıcak sanırım yaaaa
aynı canım mevlam kötü etmesin bi imtihandayız rabbim yardım eder inş
senden naber balım naptın işlerini
çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:
hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?
giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?
sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,
hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
ewet DERİNİMMM geldi kırmızılarrrr çok rahatladım inan ama baya bi ağrım war...demek adetin geldi cnm hadi hayırlısı..beklemek çok kötü..bak bana,soganı da devirdim hala gelen giden yok
hb hayatım adet sancısıyla uğraşıyorum canım gecikme olduğu için baya bi zorluyor ...biz bildiğin gibi hoşgeldin sen nasılsın
hoş gelin canım nasıl olalım herkes dertli ...:)sen nasılsın
canım geçmiş olsunnnnn ....herkese iyi geceler kızlaaar
Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.
Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa
Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:
cnmmm hoşgeldin...yaa üzüldüm Allah beterinden korusunn...giden tv olsun napıcanherkese iyi geceler kızlaaar
Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.
Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa
Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:
evet öyle vala cnm.inş...
iş bitti cnm,pazartesi yeni yerdeyim kısmetse...
ay iş dedinde evde de işler bekliyo.makinede çamaşır var.
çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..
Cnm annecigine geçmiş olsuniiltahaplı romatizma felaket bişy...inş iyileşir zamanla..sen naptın sökülebildinmi kuşum özledim seni
sagol bebem inşallah...evet
evet cnm şimdilik ilaçla tedavi olcak.inşallah hayırlı sonuçlar alırız..sagol kuzum..sen nasılsın selinam iyisin?
ohhh süpermişş çokkk sevindim ..pelinimin ameliyatıyla ilgili ciddi endişelerim vardı çok şükür Allahıma tüplere zarar glemeden bitmiş ne kadar şükretsek azdır...semacıgımada çok çok sevindim cnm benim inşallah herşey yolunda gider az kalmış...birsoşumun emrecigide iyiye gidiyo ohh maaşallahhh daha ne isteriz
ewet DERİNİMMM geldi kırmızılarrrr çok rahatladım inan ama baya bi ağrım war...
sen nasılsın canım???
hb hayatım adet sancısıyla uğraşıyorum canım gecikme olduğu için baya bi zorluyor ...
ahh canım ahhh RABBİM DERMANSIZ DERT WERMESİNNN elbet bugünleride atlatıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş ama zamanı gelince bizimde yüzümüz gülecek hiç sıkmayın canınızı....
aminnn canım . evet haklısın bize bırkasalar rahat olcazda çevre faktörü işteee bebek ne zaman diyenler deli ediyo insanıhevesini kırıyolar insanın
Derin ayrıldınmı işyerinden yeni yeremi karar verdin hayırlı olsun bacım
iyi geceler canım arkadaşım yat dinlen sen tabi bu güzel dileklerin içinde çok saol canım bütün yüreğimle AMİNNN diyorummm
ben çıkıyorum kızlar eşim geldi uyurum belki biraz hepinize güzel bir gece diliyorum
öğle bir sabaha uyanınki bütün dertleriniz bitmiş olsun
hepinizi seviyorum iyi bakın kendinize
canımmm geçmiş olsun canınız saolsunda olan mala olsun canım RABBİM korumuş wallahi...herkese iyi geceler kızlaaar
aminnn canım . evet haklısın bize bırkasalar rahat olcazda çevre faktörü işteee bebek ne zaman diyenler deli ediyo insanıhevesini kırıyolar insanın
haklısın bitanemiyi geceler canım arkadaşım yat dinlen sen tabi bu güzel dileklerin içinde çok saol canım bütün yüreğimle AMİNNN diyorummm
canımmm geçmiş olsun canınız saolsunda olan mala olsun canım RABBİM korumuş wallahi...
canım amannnn deyip geçmeye çalış çewreyi taktıkça daha beter oluyoruz elinden geldiğince bi kulağından girsin diğerinden çıksın ewet zor ama eger bebeğinin gelmesini istiyorsan bunu başarmalıyız ...
canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsunnasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine
bilirsin ben çabuk gidenlerdenimne çabuk gittin yafffffffffffffffffffffffffff
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsinnasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonrahayırlı cumalar selına :))
senin de cnmmm
ablam senın de cuman mübarek olsun.kolay gelsin.ben de cumanın bitmesini beklerdım.topaarladım.şimdi süpürüp sileceğim sonra da anneme gideceğim,oradan girerim inşallah.yanıma alırım.olursanız görüşürüzz
tüm kalbimle amin diyorum.allah kabul etsin...
ablam bende soru işareti warbenim 1yıl 8 ay oldu bekleyeli ve allah razı olsun bir kez okundu bana da
hayırlı cumalar cnmmm
selam cnım ıyı sen de ıyısın inşallah...allah kabul etsin.ben de hepinizi anarak ettim rabbim kabul etsin amin...
sana da hayrlı cumalar cnmm
iyiyim canım şükürrr.canım sabırsızlıkla kısçeni görmeyi bekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah...hayrlısı cnm.yerinde olsun da sezeryanla olsun cnm.korkma sakın,uyuycaksın zaten
kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruzkardeloşum önceden bende öyle düşünüyordum ama herkesin düşüncesi farklı belki onlarda biz yanlış anlarız diye gelmiyor hani nispet yaparmış gibi olmasın diye sanırım herkes ii olsunda varsın gelmesinler ,bu arada nasılsın görüşemiyoruz sabah ben gelince kaçtın hemen
Allah razı olsun cnm inşaallah senin kızçende zamanında sağlıcakla doğar...
esnartcım aklında soru işareti kalmasın zekai tahire de git bi bak ortamına...
oldum kuzum zaten bu ay yumoş günleri boşdubüyük bi zevkle gelirim bu arada sen hallet misafirlerini de buluşuruz kuzum inşş....
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktıALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAMMM en kısa zamanda inş RABBİM seni sewindirir hiç birbirimizi tanımadan yüreğimizde hissederek birbirimize dua ettik en başından bulunamadım aranızda ama yinede aranızda oldum sonlara yakın çok mutlu oldum ALLAHIM gönlüne göre wersin inşşşşşşş...!!!
mrb canım öncelikle bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inş ...
zekai tahir burak hastanesini bi çok kişiden duydum güzel olduğunu ben muayene için gittim bi kaç kez ama doğum bölümünü bilemicem istersen git bi araştır canım ...
bu arada bende sincanda oturuyorum :79:
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldiMrb Ebrar sanirim sen okuyorsun. Allah dualarini kabul etsin. Eger benide bu listene eklersen cok sevinirim...Cünkü bende hasretle bir bebis istiyorum.
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet olselam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:
hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?
giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?
sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,
hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmuKızlar benimde az kaldı bu sefer daha çok korkuyorum geçen seferki olumsuzluktan sebeb ya bu seferde tutmazsa daha yeni toparlandım offf çok daralıyorum salında.
kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendineiyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canımadet oldugum için sevindim yaaaa bugün hastalandım yoksa çatlayacaktım . bu ay bebek hayalim gittttiiiiiii kızlarrrrrr .....
derinim konuştuk zaten merak etmiştim .selam derdam nasılsın kuzum...biraz iyimisin..dün keyifsizdin çok...
diger tüm arkadaslarım hepinize selamlar.
herkese iyi geceler kızlaaar
amin ebrarcım sen nasılsın???canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
bilirsin ben çabuk gidenlerdenim
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin
evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonra
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zatenallahım daha çok bekletmesin bizleri
kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruz
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
özelden biraz zor oluyo yoksa devam etmek isterdim
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
devam etseydikyazardım tabiki :26:
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol
kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmu
kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendine
olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canım
derinim konuştuk zaten merak etmiştim .
seninde kandilin mübarek olsun canom
ayy allahım korusun yaa çok geçmiş olsun kuzum beterinden korusun inşallah
nasıl oldu yaa ilginç valla
hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?