Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben çıkıyorum kızlar eşim geldi uyurum belki biraz hepinize güzel bir gece diliyorum
öğle bir sabaha uyanınki bütün dertleriniz bitmiş olsun
hepinizi seviyorum iyi bakın kendinize

fıstık,sorunun kesin cevabını bilmiyoruz ama edindiğimiz tecrübelere göre,vereceğimiz cevabı dr un zaten sana söylemiş,ya tutunma,yada adet başlangıcı
bi yumurta döllenmişse,hali hazırdaki diğeride çatlayabilir,neticede çift yumurta ikizleri böyle oluyo

herkese iyi geceler kızlaaar

Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.

Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa

Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:

çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..
demek adetin geldi cnm hadi hayırlısı..beklemek çok kötü..bak bana,soganı da devirdim hala gelen giden yok
ewet DERİNİMMM geldi kırmızılarrrr çok rahatladım inan ama baya bi ağrım war...
sen nasılsın canım???
biz bildiğin gibi hoşgeldin sen nasılsın
hb hayatım adet sancısıyla uğraşıyorum canım gecikme olduğu için baya bi zorluyor ...
hoş gelin canım nasıl olalım herkes dertli ...:) sen nasılsın

ahh canım ahhh RABBİM DERMANSIZ DERT WERMESİNNN elbet bugünleride atlatıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş ama zamanı gelince bizimde yüzümüz gülecek hiç sıkmayın canınızı....

Son düzenleme:
canım geçmiş olsunnnnn ....

kızlar,azcık müsade,kocişimle ilgilenecekmişim.
eboşum bekle beniiiiiiii
kayra nerelerde acap?
derincim,konişiyrik kuzum zati.

cnmmm hoşgeldin...yaa üzüldüm Allah beterinden korusunn...giden tv olsun napıcan

kızlar biraz işim var.çamaşır fln asıcam...mutfagıda bulaşıkları bi sıyırıp bıraktım makineye diziyim geliyim...belim agrıyo heee

ben çıkıyorum kızlar eşim geldi uyurum belki biraz hepinize güzel bir gece diliyorum
öğle bir sabaha uyanınki bütün dertleriniz bitmiş olsun
hepinizi seviyorum iyi bakın kendinize
iyi geceler canım arkadaşım yat dinlen sen tabi bu güzel dileklerin içinde çok saol canım bütün yüreğimle AMİNNN diyorummm
canımmm geçmiş olsun canınız saolsunda olan mala olsun canım RABBİM korumuş wallahi...
aminnn canım . evet haklısın bize bırkasalar rahat olcazda çevre faktörü işteee bebek ne zaman diyenler deli ediyo insanı hevesini kırıyolar insanın

canım amannnn deyip geçmeye çalış çewreyi taktıkça daha beter oluyoruz elinden geldiğince bi kulağından girsin diğerinden çıksın ewet zor ama eger bebeğinin gelmesini istiyorsan bunu başarmalıyız ...

haklısın bitanem

nasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine
canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
ne çabuk gittin yafffffffffffffffffffffffffff
bilirsin ben çabuk gidenlerdenim
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano
nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin
evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonra
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zaten allahım daha çok bekletmesin bizleri
kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruz
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
özelden biraz zor oluyo yoksa devam etmek isterdim
Mrb Ebrar sanirim sen okuyorsun. Allah dualarini kabul etsin. Eger benide bu listene eklersen cok sevinirim...Cünkü bende hasretle bir bebis istiyorum.
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
devam etseydikyazardım tabiki :26:
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol
Kızlar benimde az kaldı bu sefer daha çok korkuyorum geçen seferki olumsuzluktan sebeb ya bu seferde tutmazsa daha yeni toparlandım offf çok daralıyorum salında.
kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmu
iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendine
adet oldugum için sevindim yaaaa bugün hastalandım yoksa çatlayacaktım . bu ay bebek hayalim gittttiiiiiii kızlarrrrrr .....
olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canım
selam derdam nasılsın kuzum...biraz iyimisin..dün keyifsizdin çok...

diger tüm arkadaslarım hepinize selamlar.
derinim konuştuk zaten merak etmiştim .
seninde kandilin mübarek olsun canom

ayy allahım korusun yaa çok geçmiş olsun kuzum beterinden korusun inşallah
nasıl oldu yaa ilginç valla

hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi

mrb kızlar nasılsınız
derinim demek yeni işe başlıyıcan umarım çok yorulmazsın şimdiden hayırlı olsun inşşş
pelinimn ameliyatı iyi geçmiş çok geçmiş olsun tekrardan
birsencim oglunla evine dönmüşsün nihayet saglıkla büyüt yavrunu inş canım
semoşun da bebegi iyi durumdaymış inş bikaç hafta daha dayanır erkenden gelmek istemez minik yegenimiz
ebroşum misafirlerin varmış naptılar gittiler mi
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa

amin ebrarcım sen nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…