Canım ya çok zor aslında anneni kandırsan hem sizin için hem çocuklar için çok daha iyi olur en azından çocuklar orda disiplin öğrenir hem artık yuvalar eskisi gibi değil sabret canım mükafatı vardır sabret.dedim çocuk esergemeye verelim ama annemistemedi yazık dedi kıyamam dedi eşim de yurtta büyüdügü için biliyorlar oranın nasıl bir yer oldugunu.. bana kalsa atarım sokaga hepsini.. şuan hatta 2 aydır o kadar sinirliyim yani..
cano yaa bi doktoramı gitsen sen uyku ilacı verir belki gerçi gökcede emiyo ama belki bi çözümü olur yani .yoksa çocuğa bakcak gücün kalmaz bide insan çok sinirli olur .inşallah düzene gier canım .bide akşamları çay filan içiyosan içme bide öyle deneherkese güzel bi hafta sonu diliyorum ... evettt gelelim gece uykuma gece 12 de gittim uyumaya sizde biliyonuz gene 2.5 ta uyudum vee sabahta 6 da gökce hanımla uyandık yaf çıldırcam ben yaaneyse evde biton iş var kociş işe gitti kaldım tek başına içimden iş yapmakda gelmiyo ..
derdam kıyamam kuzum yaa çok zor olcak senin için iki canlısın fazla bişey yapma sakın allah muhafaza sonlara geldin zatennasılsınız canalr ben iyiym
evde boya var eşimi bekliyotum topladım etrafı gğcğm yettiğince
annemi aradım herşey aynı ağladı benide üzdü iğleşemmek yıprattı annemi mevlam beterinden saklasın inş
sizlerden naber herşey yolunda inş
güzel bir gün olur dilerim hepiniz için hava çok güzle mis gibi herkezin gönlüde böğle günlük güneşlik olsun
mevlam ezan okunuyo onun hürmetine hastalarımıza tez vakitte şifa siz kardeşlerimede evaltlarınızı çifter çifter versin inş
canım demek ovalasyon kullanıyosun bende buay yapıyım dedimde hala tık yok zaten akıntıda yok dediğin gibi .nolcak halimiz bilmem yaabende iyiyim derdacım sagol ovulasyon testi kullanıyorum bugun 14. günüm yumurtlayamıyorum akıntımda yok anlamadım
annenin rahatsızlıgı troitse aldırsa olmazmı acaba troitlerini adıran cok duydum ama iy bi dr gözükmekte yarar var canım
canım yaa çok sıkılmışsın belli alahım yardımcın olsun bazı insanr için hayat gerçekten zordur bazısıda lay lay lom yaşar bizler zorluklarla imtihan olanlardanız .senin işin çok daha zor rabbim sabrını artırsın .aslında bi çözüm olmalı yaa annen kendinide düşünmeli senide tabiki .yani biyerin iyi olması için çabalarken arada siz harap oluyosunuz .bide kıymet bilseler .allahım akıl fikir versin çocuklarada ama enbaşta babalarına yani sizi düşünmeli bukadar duyarsızlık olmaz .üzülme lütfen dediğin gibi hastalık sahibi olursun .rabbim ferahlık versin sizeselammm....kardeşim denizde kolunu çıkartmış hastanede ameliyata almışlar ve ben yarın gece bincem ve sabaha ordayım inş.. değiştiremedim yeryok
sağol cnm inş yarın cıkacagım yola..
geçmiş olsun.. Rabbim şifasını veersin.. artık yaşlanıyorlarcıkıyor binbirçeşit hastalık..
kimseler yok sanırım...
çok sıkılıyorum kocamla kapıştıkk.. ya bir insan bu kadar mı anlamaz.. hiç anlaşamıyoruz ya.. zaten kültürümüz farklı, hayata bakışımız, eğitim durumumuz, dinlediğimiz müzik, yediğimiz yemek ya herşey mi farklı olabilir evet herşey farklı.. bu sebepleryüzünden hep tartışıyoruz.. iletişim namına bir şey yok.. iyiyken cok iyiyiz çünkü öylehavadan sudan.. kötüykende cok kötüyz o zaman birbirimizi anlamadıgımız ortaya cıkıyor... hanii ayrı dünyaların insanıyız derler ya aynen öyle bam başka dünyaların insanıyız ikimiz.. seviyormuyum ewet seviyorum biliyorum oda beni seviyor gel gelelim anlaşamıyoruz... cok yoruldum artık.. tükendim laf anlatmaktan, anlatamamaktan.. zaten bir sürü insanla uğraşıyorumm.. pestilim çıkıyor cogu zaman evde..
anneannemin ölümü hayatımızı inanılmaz zora soktu.. bakmakla yükümlü oldugumuz cocuklar var ve onlarda birbiinden öküzzz ben yotuldumama ya.. sanırım çok yaşamam bu kadar dert skıntı varken..
bazen düşünüyorum en iyi çıkış yolu hangisi ne yapmalıyım ama yok çıkış yolum yok. sıkışıp kalmışım kıpırdayamıyorum artık.. kıpırdamak istesem hemen farklı birgüç dur yapamazsın diyor meselavicdanım mesela merhametim.. amabana da yazık.. bende akranlarım gibi gezeyim tozayım.. bu kadar yük çok bana yaa.. bu yaşıma kadar zaten bir sürü derdimtasam vardı şükür eksik olmadı hiç ama azcık yaşamak istiyorum.. istiyorum sadece işte.. olmayacak duaya amin demek böyle birşey olsa gerek...
tutişim inşallah kuzum bende derinime gitmeyi çok istiyorum ama şimdi iş değiştirirse nasıl olcak onuda bilmiyorum .ama kuzuma gitmek istiyorum nasipse .konuşalımda bi hal yoluna koyalımİyi akşamlar kızlar kocişlerinizle gezmelerde misiniz:)
Derinim yeni işin hayırlı olsun cnm inşaallah bu işinde biraz daha rahat olursun cnm Rabbim kolaylık versin
Kardelen49um cnm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi...
Kardeloşum evet adet oldum ama dünden beri anam ağladı çok fazla ağrım var ilk defa böyle oldum duramıyorum yerimde...
Eboşumm tamam cnm inşaallah müsait olurumda bende gelirim cnm çok isterim derin işinide unutmayak pls...
Canlarım tek tek yazmıyorum isimlerinizi hepinize iyi akşamlar iyisinizdir inşaallah...
ohh sevcanım demek pazara gittin çok bahsediyolar güzelmi gerçektende ?neler aldın bakıyımkimsecikler yok dünden beri...gezmelerde mi herkess???:82::82::82::82:
ben de bugün dışardaydım.şu an ayaklarımın altı yanıyor.eşim dün dedi bakırköy pazarına götüreyim sizi diye.annemle beni götürdü 11de çıktık ewden akşam 7de geldik ama bittim ben,sonra babacığımı da çağırdık yemek faslı.şimdi de oturuyoruz hep birliktee...
gökçerana hoşgeldin cnm nasılsın???
sen de uykusuzmuşsun bu aralar hep...çocuktan dolayı yoruluyorsundur fakat uykusuz kalınca kendimden bilirim dirençsiz kalıyor insan,ruh gibi dolanıyor ortalıkta dikkat et canım ama arkadaşımdan biliyorum 2 kızı war,hep koşturmada...:97::97:
ayy kuzum bugün benide aradı ama ben yetişemedim sonrada hiç fırsatım olmadı aramaya .demek iyiymiş çok şükür yaa allahım daha iyi etsin .birsoş selam cnm...emremiz nasıl kuşum oyy yirim ben onu
kızlar pelinim aradı bugün,evindeymiş.hepinize çok selamı var...biraz agrıları oluyomuş tabiki..çok şükür neşeli geliyodu sesi ama...
kuzum yetişemedim sanırsam yaa anca fırsatım oldu öyle yorgunumki aslında hiç girmesemmi dedim ama haber almadanda edemedim .neyse kızlar bugun bana yazasınız yok herhalde kactım ben
neyse cıkıyorum ben mideme gene kramplar girmeye başladı.. sabah olmayacak yoksa...Allah rahatlık versin.. dua edin sonumuzuda hayır etsin...
Naber ebrarcım nasılsın.
Canım ben çıkıyorum yarın annemi edirneye götürücez sabatan belki 3 gün kalırım evi temizleriz kıştan beri kapalı çok iş var yani yandım ben seni çok öpüyorum kardeşim internetini verirse girerim seni çokk öptüm iyi geceler.
Valla geldi gelicek kopuyorum ağrıdan yarın nasıl gidicem nasıl iş yapıcam düşünüyorum inanki benim bir ay iyi bir ay çok zor geçiyor adetlerim.napıyım canım iyiyim sen nasılsın ?kırmızılardan ses yok heralde
Sanada iyigeceler canım inşallah uyurumda sabaha erken kalkarım valla iyice yatmaz kalmazlardan oldum.canım kusura bakma geçmişteydim anca oldu
demek götürceksiniz anneciğini iyi yolculuklar olsun sende stres atmış olursun kolay gelsin çok öpüyorum seni canım .iyi geceler
Valla geldi gelicek kopuyorum ağrıdan yarın nasıl gidicem nasıl iş yapıcam düşünüyorum inanki benim bir ay iyi bir ay çok zor geçiyor adetlerim.
beğenmez olurmuyuz hiç şu tatlılığa bak büyüsün ne canlar yakacak baksana bakışlardan belli
saol ablacım .....canım yaa kıyamam evde süt ve bal varsa karıştırıp iç iyi gelir inşallah
canım yaa şeker çok zordur bilirim kaynanamdada vardı sürekli perhiz yapması gerek ama şeker hastalarıda yemeğe düşkün oluyolar.allahım şifa versin .evet iyi gelir bahce işleri inşallah halledersiniz
iyi uykular kuzum mevlam şifa versin
[/QUOTE]ewet cnm her ihtimale karşı söyliyim dedim :)
iinş ama bu ay sanmıyorum klomenı kullanmaya bugün başladım ama mersinde olacagım yumurtalarım çatladıgında yada büyüyormuydu neydi işte.... bir dahalki ay artık..
sağol cnm Allah razı olsun... sen nasılsın? eşin düzeldimi? gerçi bayadır girmiyorum düzelmiştir.. :) pelinin iyi olmasına cok sevindim.. birsende emrsini eve götürmüşşş ohhh.. ne güzelll :)
QUOTE=ebrar_53;19535966]
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet oli
olabilir cnm benim gideriz valla,eşlerimizide alalım ama deli olsunlar biz gezerkencnm benım ben de seni özledim...kıss bır hafta birlikte gidelim pazara heee :)))
sen de yorgunsun bu aralar ama,kıyamam yaa sana
ay cnm ebnım ya MAŞALLAHÇOK TTATLI BU YAWRUUUU miss gibi de kokar,kokla benim yerime
cnm benım face te yazmışsın fakat yeni gordum annemleri geçiriyorduk kusura bakma cnm.sen de allaha emanet ol cnmm
olsun cnmm.
iyi cnm yatacağım ben de bırzdan.sen de yat dinlen.iyi geceler cnm
canım yaa,Allahım güç versin sanada annene de...işin gerçektende çok zor.ama hepimizin imtahan edildigi degişik şeyler var işte.rabbim sabrını arttırsın.bu mübarek üç aylarda içine ferahlıklar evliliginede güzellikler versin...aslında bence,senin en büyük sorunun eşinle anlaşamıyor olmanız,herşey yolunda gitse tam istedigin gibi bir eş olmuş olsa belki çocuk olayı bile vız gelecek sana...inşallah yoluna girer bişeyler..ama çocukların babasını da sıkıştırın olmaz böyle..yarın bigün dahada büyüyüncemi alcak yanına,hazır büyümüş çocuk ne güzel oh ne ala...kendini toparlamaya çalış..öyle ölüm falan da deme bu kadar çıkmaza sokma kendini cnm...haklısın çok zor ama yapma,akıl verir gibi düşünme ama insan olayların içindeyken hakikatten saglıklı düşünemiyo,uzaktan bakan biri olarak yazıyorum...yapma cnm,herzaman kendinden çok daha beter durumda olanları düşünüp şükret,bak bide bi namaz var onu kıl kurtuluş namazı..Allahın izniyle herşey yoluna girsin inşallah...eşim burda kaldıgımız için değil normalde de çok mükemmel anlaşan tipler değiliz.. ayrı ayrı dünyaların insanlarıyız.. çocuklardan bahsettim işte.. bana dua edin cidden aşırı sıyırmış durumdayım.. yani bunun bir an önce yola girmesilazım olacak iş değil..
kuzum gece kalamadım özledim senidecano yaa bi doktoramı gitsen sen uyku ilacı verir belki gerçi gökcede emiyo ama belki bi çözümü olur yani .yoksa çocuğa bakcak gücün kalmaz bide insan çok sinirli olur .inşallah düzene gier canım .bide akşamları çay filan içiyosan içme bide öyle dene
derdam kıyamam kuzum yaa çok zor olcak senin için iki canlısın fazla bişey yapma sakın allah muhafaza sonlara geldin zaten
canım demek ovalasyon kullanıyosun bende buay yapıyım dedimde hala tık yok zaten akıntıda yok dediğin gibi .nolcak halimiz bilmem yaa
canım yaa çok sıkılmışsın belli alahım yardımcın olsun bazı insanr için hayat gerçekten zordur bazısıda lay lay lom yaşar bizler zorluklarla imtihan olanlardanız .senin işin çok daha zor rabbim sabrını artırsın .aslında bi çözüm olmalı yaa annen kendinide düşünmeli senide tabiki .yani biyerin iyi olması için çabalarken arada siz harap oluyosunuz .bide kıymet bilseler .allahım akıl fikir versin çocuklarada ama enbaşta babalarına yani sizi düşünmeli bukadar duyarsızlık olmaz .üzülme lütfen dediğin gibi hastalık sahibi olursun .rabbim ferahlık versin size
tutişim inşallah kuzum bende derinime gitmeyi çok istiyorum ama şimdi iş değiştirirse nasıl olcak onuda bilmiyorum .ama kuzuma gitmek istiyorum nasipse .konuşalımda bi hal yoluna koyalım
ohh sevcanım demek pazara gittin çok bahsediyolar güzelmi gerçektende ?neler aldın bakıyım
ayy kuzum bugün benide aradı ama ben yetişemedim sonrada hiç fırsatım olmadı aramaya .demek iyiymiş çok şükür yaa allahım daha iyi etsin .
sen nasılsın canom yarın tuhaf olur senin için çok koyar tahmin ediyorum .dükkanımı sattığımda çok fena olmuştumhayırlısı olsun canom
oyy teyzesi yesin paşayı maşallah hüseyin emreme topicimizin pğaşası o yaa maskotumuz bizim emremiz uğurlu gelcek inşallah bizlere
kuzum yetişemedim sanırsam yaa anca fırsatım oldu öyle yorgunumki aslında hiç girmesemmi dedim ama haber almadanda edemedim .
canım allahım yar ve yardımcınız olsun sıkma canını
buarada kardeşinede çok geçmişler olsun
Canım ben çıkıyorum yarın annemi edirneye götürücez sabatan belki 3 gün kalırım evi temizleriz kıştan beri kapalı çok iş var yani yandım ben seni çok öpüyorum kardeşim internetini verirse girerim seni çokk öptüm iyi geceler.
sağol derdam çok şükür bende iyiyim...biz iyiz canım sen nasılsın
bende iyiyim cnm adetten kaynaklanıyordu iki gün çektim ama şuan yok şükür...sagol cnm enim inş hayırlısı olur...
sen nasılsın cnm,grınmı vardı dün ben yanlışmı hatırlıyom.:26:
sen başkasın kuzum senin yerin ayrı kendini gelmeyenlerle bir tutma biz gelenlerre bişey demiyoruz çok mutlu oluyoruz ama gelmeyenelerin düşüncesini bilmediğimiz için öyle konuştuk emre paşaya da maşallah bu arada,kuzenimin bebeğide erken doğdu biliyorsun o da biraz toparladıgında bukadarcıktı çok tatlı oluyorlarama ben hep geldim nispetsiz geldim ama tutişim olarmı beni kabul ettin demi
insanlardan çok yoruldum evet.. gitmek istiyorum kimsenin olmagı bir yere.. kendimi dinlemek istiyorum ya.. bedenim çok yorgun ruhum çok yorgun.. birçok kişi kalıyoruz bir süredir.. aslında eşim ve ben varız sadece ama 2 3 ay önce anneannem vefat etti biliyorsunuz annemde anneannemle yaşıyordu kendi evi dolandırıldı bir daha gitmedi.. anneannem de dayımın 3 cocuguna bakıyordu dayımın hanımı vfat edince üvey anneye vermedi anneannem.. şimdi bu bebeler yani kuzenlerim anneme kaldı üvey yenge Alah ılah etsin bide karşılıklı oturuyoruz.. annemin tükendiğini hissediyorum bu bebelerle uğraşırken.. ne laf dinlerler ne söz. ne tmizlik ne başka birşey.. pisler.. anneannemi kanser yapan bu 3 bebeydi doktorlar bile dedi senin yaşındakilerin kanser olması imkansız ne yaşadın diye kadını heyete cıkardılar araştırdılar zaten kalbi dayanamadı öldü.. annemid cok yıpratıyorlar bende annemle kalıyorum her yükleri bende anneme bırakmak istemiyorum ama bu hayat böyle bitmez böyle geçmez.. anneme diyorum evlen yok evlenmem bu cocuklar ne yapcak diyor.. hadi ben evime geçicem ama ya aklım.. anneminde katili olurlar.. çoksinirliyim hiçbir çıkar yol yok.. aslında anlatamadım daha derin bir konu.. bu anlattıgım devede kulak kadardeğil yani siz düşünün.. cok sıkıldım artık.. böyle hayatın içine .... bana göre değil ya katil olcam birini öldürcem yani o kadar sinirlendiriyorlar.. elimde kalcaklar görcem o zaman.. anneme diyorum bak anne gel gidelim ya ben ya kardeşimi katil edeceksin.. annem diyor 1i küçük daha onu nasılbırakayım.. ya babası var anası var üveyde olsa bananeeeee bizene yaa.. bakmak istemiyorum anneminde bakmasını istemiyorum.. annemide onlara feda edemem..içim şişti offffff zaten mide ağrılarından duramıyorum sinirsel.. Allah aşkına bu hayat nasıl düzelir.. b.ktan ir hayat.. ya annem evlenecek ya bu cocuklar evi terk edecekler kaybolacaklar ya gitsinler.. bilmiyorum anca uzak oldugumuzda hayatımız düzelecek.. anneme baskı yapıp duruyorum evlen diye ama yok nuh diyor Peygamber demiyor ya.. bu kadar fedakarlıga deyecek cocuk bile degiller.. Allah ım hayırlı düzgün bir yol çizsin yoksa sonumuz hiç iyi değil.. hayırlar versin Rabbim..
çok uzun oldu istersenizokumayın hakkınızı helal edin.
köye gitmeden ayarlarız artık onu da...tutişim inşallah kuzum bende derinime gitmeyi çok istiyorum ama şimdi iş değiştirirse nasıl olcak onuda bilmiyorum .ama kuzuma gitmek istiyorum nasipse .konuşalımda bi hal yoluna koyalım
Afiyet olsun cnm sana bende geçmişe bakıyordumanatolişim kuşum benim altta gördüm seni hayatım nasılsın..kahvaltı hazırlamaya gidiyorum gerçi ama olsun..yazarsan okurum sonra.
canlarım nasılsınız ????:79:
dün annemdeydim geçmişi pek okuyamadım ...
dün KLOMENE başladım + incir kürü yapıyorum bu ay inş umudum boşa çıkmaz ....
RABBİM cümlemizin hakkında hayırlısını wersin herşey YARADANDAN ...!!!
DERİNCİMMMM nasılsın ???
ANATOLİA canım nasılsın ???
Afiyet olsun cnm sana bende geçmişe bakıyordum
Ranacım inşaallah faydasını görürsün ki bana göre bi patlama olur hem klomen hem incir kürü
sağol cnm iiyim sen nasılsın agrın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?