canım hayırlı yolculukların olsun ınsallah kolay gelsın bu aradaCanım ben çıkıyorum yarın annemi edirneye götürücez sabatan belki 3 gün kalırım evi temizleriz kıştan beri kapalı çok iş var yani yandım ben seni çok öpüyorum kardeşim internetini verirse girerim seni çokk öptüm iyi geceler.
olabilir cnm benim gideriz valla,eşlerimizide alalım ama deli olsunlar biz gezerkenbeni özellikle bijuterilere salın tamam mı çıkmam ordan gerçekten çok özledim.hatta yatıyodum topice yazdım face iki dk bakim dedim seni gördüm selam verip yatacaktım .olsun başka akşam konusuruz.
canım yaa,Allahım güç versin sanada annene de...işin gerçektende çok zor.ama hepimizin imtahan edildigi degişik şeyler var işte.rabbim sabrını arttırsın.bu mübarek üç aylarda içine ferahlıklar evliliginede güzellikler versin...aslında bence,senin en büyük sorunun eşinle anlaşamıyor olmanız,herşey yolunda gitse tam istedigin gibi bir eş olmuş olsa belki çocuk olayı bile vız gelecek sana...inşallah yoluna girer bişeyler..ama çocukların babasını da sıkıştırın olmaz böyle..yarın bigün dahada büyüyüncemi alcak yanına,hazır büyümüş çocuk ne güzel oh ne ala...kendini toparlamaya çalış..öyle ölüm falan da deme bu kadar çıkmaza sokma kendini cnm...haklısın çok zor ama yapma,akıl verir gibi düşünme ama insan olayların içindeyken hakikatten saglıklı düşünemiyo,uzaktan bakan biri olarak yazıyorum...yapma cnm,herzaman kendinden çok daha beter durumda olanları düşünüp şükret,bak bide bi namaz var onu kıl kurtuluş namazı..Allahın izniyle herşey yoluna girsin inşallah...
kuzum gece kalamadım özledim senideevet bugün toplanacaz ve üzülüyorum gerçekten (inşallah rabbim hayırlısını verir...sen naptın kuşum neden yoruldun o kadar kıyamam...peloş önce seni aramış zaten kuzum duymamıştır dedi olsun.
cnm iyi yolculuklar.ohh ne güzel gidin yaaa.temiz hava..anneciginin ellerinden öperim.
kızlarrrr kahvaltıyı hazırlıyayım ben..sonrada dükkana çuf çuffyarın neler olacak Allah bilir..ama o dedigim önceki magazaya gitmeyecegim kesinleşti..adamlar bekliyodu ama benimki kıllandı benimde midem bulandı bu işten dedim gitmicem git desende sinir yaaa...ben özgür çalışmayı seviyorum biraz kızlar bu yaştan sonra gelemiyom öyle tepemde patron vs...hayırlısı bakalım.
anatolişim kuşum benim altta gördüm seni hayatım nasılsın..kahvaltı hazırlamaya gidiyorum gerçi ama olsun..yazarsan okurum sonra.
bu ay neden herkezinki ağrılı oldu acaba?:26:İyi akşamlar kızlar kocişlerinizle gezmelerde misiniz:)
Derinim yeni işin hayırlı olsun cnm inşaallah bu işinde biraz daha rahat olursun cnm Rabbim kolaylık versin
Kardelen49um cnm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi...
Kardeloşum evet adet oldum ama dünden beri anam ağladı çok fazla ağrım var ilk defa böyle oldum duramıyorum yerimde...
Eboşumm tamam cnm inşaallah müsait olurumda bende gelirim cnm çok isterim derin işinide unutmayak pls...
Canlarım tek tek yazmıyorum isimlerinizi hepinize iyi akşamlar iyisinizdir inşaallah...
galiba gezmelerde kalmış herkez,şuandada kimseler yokkkkkkkkkkkimsecikler yok dünden beri...gezmelerde mi herkess???:82::82::82::82:
ben de bugün dışardaydım.şu an ayaklarımın altı yanıyor.eşim dün dedi bakırköy pazarına götüreyim sizi diye.annemle beni götürdü 11de çıktık ewden akşam 7de geldik ama bittim ben,sonra babacığımı da çağırdık yemek faslı.şimdi de oturuyoruz hep birliktee...
gökçerana hoşgeldin cnm nasılsın???
sen de uykusuzmuşsun bu aralar hep...çocuktan dolayı yoruluyorsundur fakat uykusuz kalınca kendimden bilirim dirençsiz kalıyor insan,ruh gibi dolanıyor ortalıkta dikkat et canım ama arkadaşımdan biliyorum 2 kızı war,hep koşturmada...:97::97:
anam,beni mi yollican kı,hehe,seve seve,gider,söke söke alırız evelallahkardeloş takma kafanı ben geliyom hepinize yeterim sen merak etme daha emreye derdanın kızını alacaz bak istemeye seni yollayacam
ben zekai tahire gittim 2 doğumumuda orda yaptım eğer ordaki dr ların sözünü dinler dediklerini yaparsan bence rahatça doğumunu yaparsın dışardan ilgisiz gözükürler ama gerçekten çok ilgilenirler
derdacım sgl canım inşallah kolay doğum yaparsın annenede geçmiş olsun
ama ben hep geldim nispetsiz geldim ama tutişim olarmı beni kabul ettin demi
canım geçmiş olsun canınıda sıkma biraz rahatla benim gibi herkesin sorununu kafana takma
oooo maşallah,ne kadar tatlı,rabbim hayırlı,sağlıklı bir ömür nasib etsin.
cano sağlık olsun yaa ben çok geç girdim zatenolabilir cnm benim gideriz valla,eşlerimizide alalım ama deli olsunlar biz gezerkenbeni özellikle bijuterilere salın tamam mı çıkmam ordan gerçekten çok özledim.hatta yatıyodum topice yazdım face iki dk bakim dedim seni gördüm selam verip yatacaktım .olsun başka akşam konusuruz.
canım yaa,Allahım güç versin sanada annene de...işin gerçektende çok zor.ama hepimizin imtahan edildigi degişik şeyler var işte.rabbim sabrını arttırsın.bu mübarek üç aylarda içine ferahlıklar evliliginede güzellikler versin...aslında bence,senin en büyük sorunun eşinle anlaşamıyor olmanız,herşey yolunda gitse tam istedigin gibi bir eş olmuş olsa belki çocuk olayı bile vız gelecek sana...inşallah yoluna girer bişeyler..ama çocukların babasını da sıkıştırın olmaz böyle..yarın bigün dahada büyüyüncemi alcak yanına,hazır büyümüş çocuk ne güzel oh ne ala...kendini toparlamaya çalış..öyle ölüm falan da deme bu kadar çıkmaza sokma kendini cnm...haklısın çok zor ama yapma,akıl verir gibi düşünme ama insan olayların içindeyken hakikatten saglıklı düşünemiyo,uzaktan bakan biri olarak yazıyorum...yapma cnm,herzaman kendinden çok daha beter durumda olanları düşünüp şükret,bak bide bi namaz var onu kıl kurtuluş namazı..Allahın izniyle herşey yoluna girsin inşallah...
kuzum gece kalamadım özledim senideevet bugün toplanacaz ve üzülüyorum gerçekten (inşallah rabbim hayırlısını verir...sen naptın kuşum neden yoruldun o kadar kıyamam...peloş önce seni aramış zaten kuzum duymamıştır dedi olsun.
cnm iyi yolculuklar.ohh ne güzel gidin yaaa.temiz hava..anneciginin ellerinden öperim.
kızlarrrr kahvaltıyı hazırlıyayım ben..sonrada dükkana çuf çuffyarın neler olacak Allah bilir..ama o dedigim önceki magazaya gitmeyecegim kesinleşti..adamlar bekliyodu ama benimki kıllandı benimde midem bulandı bu işten dedim gitmicem git desende sinir yaaa...ben özgür çalışmayı seviyorum biraz kızlar bu yaştan sonra gelemiyom öyle tepemde patron vs...hayırlısı bakalım.
anatolişim kuşum benim altta gördüm seni hayatım nasılsın..kahvaltı hazırlamaya gidiyorum gerçi ama olsun..yazarsan okurum sonra.
canım hadi hayırlı olsun iyi düşünmüşsün şifa olsun kuzucumcanlarım nasılsınız ????:79:
dün annemdeydim geçmişi pek okuyamadım ...
dün KLOMENE başladım + incir kürü yapıyorum bu ay inş umudum boşa çıkmaz ....
RABBİM cümlemizin hakkında hayırlısını wersin herşey YARADANDAN ...!!!
tamam kuzum konuşuruz ama öncesinde seninle buluşalım olurmu vaktin oluncasağol derdam çok şükür bende iyiyim...
bende iyiyim cnm adetten kaynaklanıyordu iki gün çektim ama şuan yok şükür...
sen başkasın kuzum senin yerin ayrı kendini gelmeyenlerle bir tutma biz gelenlerre bişey demiyoruz çok mutlu oluyoruz ama gelmeyenelerin düşüncesini bilmediğimiz için öyle konuştuk emre paşaya da maşallah bu arada,kuzenimin bebeğide erken doğdu biliyorsun o da biraz toparladıgında bukadarcıktı çok tatlı oluyorlar
ya lagrimacım kusura bakmada bu çocukların babası ne halt ediyor çok merak ettim hiç mi merak etmiyor evlatlarını yazık günah çocuklara da annenlere de babasıyla falan konuşun bence en azından herzaman sizde kalmasınlar annen kafa dinlesin biraz temiz olmama konusuna gelince biraz disiplinli davranmayı deneyin
köye gitmeden ayarlarız artık onu da...
off gerçekten çok zor tatlım yaa allahım kolaylık versin .bolca oku sabır dile rabbimden inşallah bi çözümü olurda rahatlarsınızhemde ne sıkılmak.. ewet zor bir hayatım var fazla zor..
Rabbim sabır versin vermezse zaten sonum hiç hayır değil.. arada kalan hep benim kimi zaman da annem.. ewet biryeri yapmaya calısırken biz mahfoluyruz.. ben benden gittim vallahi.. kıymet bilmezler ne bilecekler anneannem onlar yüzünden öldü ama daha mezarına bile gitmediler.. yazık bir fatiha yanı başında okumak cok zor geldi.. düşünmüyor dayım onun evi ayrı köyü ayrı o karısından da bir piçi var. oda arada babasının yanına geliyor cinnet geçirmezsem iyi..üzülmeden ah olsa ah bi başarabilsem sallamayı .. Rabbim güzel hayırlıbir yok çizsin... sağol kardeşim de iyiymiş şimdi..
saol ablam yaa işte elimden geldiğince okumaya çalışıyorum .neyse misafirler gitti daha rahatım artık gerçi şimdide bahar temizliğine başlıycamda .canım hayırlı yolculukların olsun ınsallah kolay gelsın bu arada
canımın ıcı hakkında hayırlısıolsun eskı yere devammı sımdı yoksa orası kapatmakta kararlımı gulum yaaa ınsallah ıcıne sınecek rahat bır ıs bulursun
ablacım onemlı degıl gulum yaa sonucta kardesın var mısafırlerın var anca o saate kalmısındır gırıp okuman bıle mucıze
ya kızlar garıp test yapıcaktı nerelerde bu hatun bak bı de haber ver dıye ozellıkle belırtmıstım
bu ay neden herkezinki ağrılı oldu acaba?:26:
galiba gezmelerde kalmış herkez,şuandada kimseler yokkkkkkkkkk
anam,beni mi yollican kı,hehe,seve seve,gider,söke söke alırız evelallah
oooo maşallah,ne kadar tatlı,rabbim hayırlı,sağlıklı bir ömür nasib etsin.
nasılsınız çok güğzle bir pazar olur inş sizin için
benim herzamnki gib işte annem gitmek isityorum eşim götürmüyo adamda haklı aslında rahimde fena sancım var oturamıyorum bile nedenini anlamadım
canım selam hoşgeldin
oyy kıyamam yaa yoruldun onanmı oldu acaba yaa bolca dinlen derdam son zamanların yaa
ebroşum,tam çıkıyodum kız,niye toplandınız böyle yaaa,offfffffffffffffffffffff
pelincim öpüyorum kuzu,alttakiler sizi de öpüyorum.
ondan oldu heralde canım dün çok yoruldum
senden naber napıyosun sizin oralar çok güzledir bugün hava sıcacık
hepinize mutlu bir pazar diliyorum bugece kabuslar gördüm off kötü başladım sanki güne hiç enerjim yok .
buarada misafirler gitti
hepiniz iyisinizdir inşallah
altta peloşumu ve kardeloşumu gördüm sanki napıyosunuz kuzular peloşum ağrıların nasıl oldu ?dün yetişemedim telefona kusura bakma kuzum
ebroşum,tam çıkıyodum kız,niye toplandınız böyle yaaa,offfffffffffffffffffffff
pelincim öpüyorum kuzu,alttakiler sizi de öpüyorum.
neyse sizde akşam çıkarsınız gari dimi canım çalışsın boşver parada lazımah be kuzum yorma kendini nolur dikkat et kendine yaa
evet hava çok güzel ama kocişim çalışıyo evdeyim yani
ebosum daha iyiyim canım allaha sukur sen nasılsın...onemlı degıl tatlım ben anladım zaten bır ara konusuruz ins...
ebosum daha iyiyim canım allaha sukur sen nasılsın...onemlı degıl tatlım ben anladım zaten bır ara konusuruz ins...
neyse sizde akşam çıkarsınız gari dimi canım çalışsın boşver parada lazım
benimkide tek başına geziyo hava üzel olsa ne yazar
nasıl oldun pelincim iyimisn tatalşım merak ettim seni
herkese iyi pazarlar kizlar,hepiniz iyisinizdir insallah:26:ben pek iyi degilim malesefdün test yaptim malesef negatif,16 günluk gecikmeden sonra ümitlenmistim djital testlerden yapmistim,dun biraz arastirma yaptim,malesef yanilma olasiligi yokmus,genelde dogru cikarmis.. 16 gün boyunca kasiklarimda(yumutaliklarimin oldugu yerde)olan agri ve gelmeyene adet beni ümitlendirmistii neyse nasip degilmis,sanki hic bebegim olmayacakmis gibi bir his var icimde,dilerim tersi olur herseyin hayirlisi olsun,
kayram beni merak etmissin,dun musait degildim canim,o yuzden giremedim siteye,birde cok kötüydum esim zor teselli etti,tüm gun..hakkini helal et,haber veremedim....
kardelen49,canim gecmis olsun,rabbim birdaha yasatmasin...
lagmira,allah sabirlik versin canim,ama ne kadar sevap kazaniyorsunuz annesi olmayan bir cocuga bakarak,ama babasida bu konuda hassasiyet göstermesi gerek tabiii,rabbim hyirli kapilar acsin,esinle olan sikintilarini gidersin..inan hersey dört dörtlük olmuyor,herseyi uyusan ve denk olan esler cok nadirdir,hatta yok denecek kadar azdir,hepimizin hayatinda eslerimiz ile farkliliklar var,bize dusen bu farliliklarda bulusup,birbirimizi degistirmeye calismadan oldugu gibi kabul etmektir.inan böyle oldugunda daha mutlu oluyor insan..insaniz sonucta hepimizin eksiklikleri var..allah yardimcin olsun...
ebrarim,misafirin gitmis,senin adina sevindim...olmadi ebrarim yaa seni yaniltimm,yine negatifi gördüm bu ayy
derinim,yeni isin hayirli olsun tatlim,ugur getirsin sana insallah
altta ki arkadaslarim hepinize selam olsun:80::80:
bakalım kuzum yorgun olmazsa gideriz belki aslında ikimizinde ihtiyacı var buara hastalıkdı misafirdi kafa olarak çok yorgunuz .napalım sağlık olsun
oyy kıyamam sana yaa aslında yavaş yavaş sende takılsaydın peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?