kız aşkolsun özürdilencek bişe yokki bende görmüyom bazenözür dilerim kuzum ozaman vallahi görmedimm
saol kuzum gel öpeyimm
nasıl gidiyo canım varmı bi yaramazlık
nice senelere canım eşinle sana rabbim her daim mutlu etsin
deyişiklik istiyosan canım kapıdan başla küçükk güzel renkli kagıtlara sevgi sözcükleri yaz sende saklan biyere kagıtların sonu senin oldugun yere gelsin okuya okuya seni bulsun kocişin sonra bi ceeee yap ona hahaha
anam anam bu kızlarda ne cevherler var böyle siz ne cadısız öyle ama aklıma yattı bende birgün denerim İNŞALLAHkızzz sevtun bacı eşinin doğum günü mü evlilik mi ben görmedim de ondan soruyom... her ne ise tebrik ederim eşinle sana uzun bol bebekli bir ömür dilerim canım arkadaşım... bak hayalim fikri güzel ben yaptıydım... ama evin heryerini mumla donatıp kendim saklanmıştım heeee bi de çeyizlerimden bişeyler giymiştim üstüme.... anladın sen onuuuu.....a.s:smiley-cool::asigim:
Olmaz bacım ben perhizdeyim o yemekleri yaparsam dayanamaz yerim eşime yeşil mercimek ile salata yatım kendimede sebze yemeyi yagsızkızzz aleyna kuzusu yemek mi yapıyon.... nohut yap yanına da pilav cacık veya ayran ohhh bide marul salatası yap....
hoşgeldin nazzz bizde senin gibiyiz buraya alışırsan bırakamassın canımtmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
ayyyyy bizide nasıl anlatmış bu yazı offfffffff içim bir hoş olduAnne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…
bi topikte okudum şimdi :gitme:
kızlar işlerimi kolayladım bibakıyım dedim amanın şok oldum ya ne çok konuşmuşsunuz
şaka biyana allah muhabbetimizi artırsın inşallah bebişlerimiz olsunda kucakımızda onlarla muhabbetin belini kıralım inşallah .
HAYALİM öncelikle şuyazı beni kopardı daha öncede okumuştum ve gözyaşlarımı tutamamıştım yine aynı oldum misafir geleceği gün yapılırmı be kuzum şimdi gözlerim şişmi karşılıycam ohaoldumsmile
ALLAHIM hiçbirimizi daha fazla bekletmesin canlarım .hayalim filmden korkmakta haklısın canını çok yakmışlar dilerim busefer canın yanmaz ve tüpler açık çıkar allahım güldürsün gülen yüzünü .
TUĞÇEM sory yaa görmemişim dimek ağzına sağlık .buarada gel kuzum yaa sana neler yaparım ayıpsın olumunekankayizsmile
SEVTUNUM eşinin doğumgünü kutlu olsun bir ömür ayırmasın rabbim .birlikte yaşlanın inşallah .ben sana geçen demiştim arkadaşlarda aynı demişler mum ve müzik ayrıca süslendinmi bu iş tamamdır sempatiksalakcinni
FLANCIM oğluşunun doğum günüde kutlu olsun nice güzel yaşlara erdirsin rabbim .allah seneye yeni yaşına kardeşiyle girmesini nasip etsin
KARDELEN49 canım inşallah bizde görücez ogünleri ümit kesmek yok pozitif olucaz hep tamammı
NAZ tekrardan hoşgeldin aramıza hala çözemedin galiba anlıyamadığın olursa yardımcı oluruz
ALEYNAM sende sebze ye bolca artı salata ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim yee akşamda 2 dilim ye inşallah verirsin kilo
TUTİŞİM perşembeye inşallah çektirirsin filmide içindeki kuşkuların korkuların gider .inşallah temiz çıkıcak canım .
GÖKCEM kuzum nasılsın ?minik gökcenazım nasıl yesin teyzesi onu benim yerime kokla onu .duanda unutmadın allah razı olsun canım arkadaşım .öptüm seni
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kızlar sizi görüyorum ama benim cıkmam lazım hoşcakalın bayyyyyyy samyeli26, semraozsoy
kızlar nasılsınız?
iyilik canım sen nasılsın
iyim bende,,, çok uykum var, gelince hemen uyucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?