Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız br elimde bez bir elimde kova ne romantigim ah bir bilsen dogru arkadaşım eşim yanımda benim için en önemlisi o ya allah daha başka keder göstermesin ne deyim dogum günü hayal oldu ama kardeşim pasta almış resimlerimizi çekti ıslak her yer pastayı eşim suların içinde garibim üfledi iyiki dogmuşsun iyiki varsın bitanem allahıma şükrediyorum senin gibi bir insanı karşıma çıkardıgı için en önemlisi o opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senın evımı su bastı sevtun gecmıs olsun bacımm yaa

yok canım benim annemgilin evini eşimin bugün dogum günü garibe tam bir süpriz yapıcaktım kardeşim bana yaptı kerata:roflol::roflol::roflol:evi bir görseniz halılar çok fena kız bu kışın ortasında nasıl kurutucaz dedim yıkamaya verelim hiç sevmem ama ben yıkamayınca içim rahat etmez ama ben kırklıyım suya girememsenağlamasenağlama allahım hiç sans yok bende eşimin dogumgününü ne zaman kutluyum ya misafir gelir yada böyle aksilikler olur adamdamı bendemi şans yok anlamadım gitti he:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

teşekkürler uğurboncuğu... ben 1 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bebek istiyoruz. inşallah bütün isteyenlerin de bizim de sağlıklı bebeklerimiz olur

evet tatlımm en onemlısı o Rabbım senı onsuz onu sensız bırakmasınn canımm benımm huzurunuzu daim etsın Allahımm...

kızlar yüzsüz eltim gene aradı konuştu benimle düşünmüş salak ben sana ne yaptımki ban ogün kızdın dedi bende boşver beni birdaha arama sorma obana yeter dedim

evet tatlımm en onemlısı o Rabbım senı onsuz onu sensız bırakmasınn canımm benımm huzurunuzu daim etsın Allahımm...

allah razı olsun canım hep beraber diyelim canım allah razı olsun çok memnunum ondan 10 senelik evliyim hiç dayagını yememişimdir canım ne istersem yapar bazen sinir bile eder :mymeka::mymeka:ama olsun her ailede olur o demi allahım herkeze öyle bir eş nasip etsin canlarım işşallah öteki taraftada yarenim olur benim:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz

teşekkürler uğurboncuğu... ben 1 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bebek istiyoruz. inşallah bütün isteyenlerin de bizim de sağlıklı bebeklerimiz olur

canım allahtan umut kesilmez ben 10 senelik evliyim 20 haftalık ve 19 haftalık bebegimi kaybettim allah alnımıza ne yazarsa onu yaşıyoruz bunu unutma sakın allah tez zamanda hepimize saglıklı sahatli eli ayagı saglıklı allahını bilen peygamberini bilen anasına babasına hayırlı evlat olsun işşallah elbette bizde sevinicez alıcaz kucagımıza emziricez uyutucaz onun için uykusuz kalıcaz bir annee lafını duyunca dünyalar bizim olucak allahım duy sesimizide bizim boynumuzu bükük bırakma bazı mikroplara bizede ver saglıklı çi,fter çifter nasip et amin:Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

oyy canımm benımm ya gecmıs olsun boşver gırme zaten suyun içine soguk soguk valla hasta olursun benımde halım var yıkanacak napıcam bılmıymm yaa

Allah bozmasın canım benımm ya eşimizden baska kımsemız yok zaten herseyimz onlar bizim bende hep dua ederım ahirette deeşim yarenım olsun dıye canım o benım yaa haa bu arada pazar gunu dogun gunumdu eşim bana süpriz yapmış evde otuyrduk hc bı hazrlık yapmadı tamam mı bu aralar işlerıde cok yogundu ve bıde fazla tarhlerı aklında tutamaz oyuzden dedım kesın unuttu sonra dedı ben sıkıldım hadı bıraz dolasalım sonra markete gıderz bıseyler alırz cıktık dolsıyrz habıre sonra burda migros var ust katında bı kafe gıbı bı yer var hadı gel çay içelim dedı yukarıya cıktık yarım saate yakın oturduk hala bısey yok sonraaaa ışıklar sondü garson kucuk bı pasta getrdı herkes alkıslıyo falan bı taraftanda havai fişekler patlamaya başldı karsı bınanın tersından Allahım bı mutlu oldum kı anlatamam harıkaydı yaa tek kelımyle süperdi meger herseyı ayarlamış benım kocişm çok sevıyrm onu çokkk

ayyyyyyyy kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm rüyamda bebek emziriyordum allah hayır etsin inşallah

kızz sevtun cıkmıssın ben yazana kadar hemen yazamadım esım meyve istedı onunla ılgilenıydumm

kız çıkmadım canım düştüm düştüm:roflol::roflol::roflol:allahım ayırmasın canım senide eşlerimiz olmasa biz ne yapardık onlar bizim anamız babamız atamız herşeyimiz inan hiç başıma vurmadı hamile kalamıyorum diye bizim burda biri var eşi çok kötü ddemiş 2 düşügü var sen kar olsaydın bebegi tutardın seni boşucan eger bir daha düşürürüsen demiş ay duyunca ne üzüldüm beterin beteri var bebem ya 3 hamileligi garibin hep duayla geçti he bir kızı var şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…