slmm kızlarrr nasılsınnzz güzel hatunlar...........
senın evımı su bastı sevtun gecmıs olsun bacımm yaa
kız br elimde bez bir elimde kova ne romantigim ah bir bilsen dogru arkadaşım eşim yanımda benim için en önemlisi o ya allah daha başka keder göstermesin ne deyim dogum günü hayal oldu ama kardeşim pasta almış resimlerimizi çekti ıslak her yer pastayı eşim suların içinde garibim üfledi iyiki dogmuşsun iyiki varsın bitanem allahıma şükrediyorum senin gibi bir insanı karşıma çıkardıgı için en önemlisi o opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet tatlımm en onemlısı o Rabbım senı onsuz onu sensız bırakmasınn canımm benımm huzurunuzu daim etsın Allahımm...
teşekkürler uğurboncuğu... ben 1 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bebek istiyoruz. inşallah bütün isteyenlerin de bizim de sağlıklı bebeklerimiz olur
yok canım benim annemgilin evini eşimin bugün dogum günü garibe tam bir süpriz yapıcaktım kardeşim bana yaptı kerata:roflol::roflol::roflol:evi bir görseniz halılar çok fena kız bu kışın ortasında nasıl kurutucaz dedim yıkamaya verelim hiç sevmem ama ben yıkamayınca içim rahat etmez ama ben kırklıyım suya girememsenağlamasenağlama allahım hiç sans yok bende eşimin dogumgününü ne zaman kutluyum ya misafir gelir yada böyle aksilikler olur adamdamı bendemi şans yok anlamadım gitti he:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah razı olsun canım hep beraber diyelim canım allah razı olsun çok memnunum ondan 10 senelik evliyim hiç dayagını yememişimdir canım ne istersem yapar bazen sinir bile eder :mymeka::mymeka:ama olsun her ailede olur o demi allahım herkeze öyle bir eş nasip etsin canlarım işşallah öteki taraftada yarenim olur benim:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz
kızz sevtun cıkmıssın ben yazana kadar hemen yazamadım esım meyve istedı onunla ılgilenıydumm
ayyyyyyyy kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm rüyamda bebek emziriyordum allah hayır etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?