Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy bebem kopardın beni akşam akşam ne güzel anlatımış tam bizi anlatmış offfff offfff zaten bütün gece dizide osmana ağladım şimdi de buna ağladım gözlerim şişti ağlamaktan....akannehir akannehir mafoldumben

canım yaaa kıyamam ona ben inşallah tez vakitte iyileşir boncuğum....

canım kendine dikkat et iki canlısın artık inşallah pıt pıtları da duyucaksın tez vakitte....

ayoolll kız ne romantik olmuş ıslak heeee hahahaha..... bu doğumgününü hiç unutmassınız ikinizde...

anaaaa kardelen bak becerdim :)
çok güzel olmuş tatlım....

hmm anladım cnm bnm allahın izniyle olur işlhh wardır bi zmnı burdaki herkes için dua ediyorumm

neden ki kardelen

he ya,azcık gircem dedim adama,daha bitmedi mi diyo,yazmadan daha,oku oku bitmiyoki,hainler sizi.guclubacismile

ben de kırk yılın başı izin aldım bu gece nete gircem ben diye amma bizim gacılar yok ortada.... ebrar,aleyna,derin,hale,sevtun,hayal nerdesiniz yahu....heee benim saat 1 e kadar iznim var gelin de kaynatalım acık.....

ben izni mizni takmıyomda,boynum ağrıyo,hele öğrendikten sonra daha ağrıyo,psikolojik olarakta hissediyorum galiba.

kız birsen geçmiştemisin??? nasılsın dedim ama cevap vermedin yoksam beni öslemedin mi???:çok üzgünüm:

ben izni mizni takmıyomda,boynum ağrıyo,hele öğrendikten sonra daha ağrıyo,psikolojik olarakta hissediyorum galiba.
kız düzleşme dedi dimi dr un... ben birkaç gündür giremedim ebrarın mesajında gördüm geçmiş olsun anacım... nasıl bir tedavi verdi???

kız düzleşme dedi dimi dr un... ben birkaç gündür giremedim ebrarın mesajında gördüm geçmiş olsun anacım... nasıl bir tedavi verdi???
sağol canım,fıtık öyle önemsencek büyüklükte değilmiş,sadece düzleşme dedi,ay bide komik dr du ki,şöyle tv izlemişin diyo,boynunu uzatıpta,daha bissürü komik komik şeyler dedi,hiçte öyle dr a rastlamamıştım.
bişey veremedi,çünkü gebelik tedavisindeyim,ilacı ona göre ver dedim,o zaman kalsın dedi,emilimi az olan bi merhem verdi de,almayı unuttum iyi mi?
bide boyun hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…