Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banucum kardelencim,yazamadım gitmişsiniz zaten.
banu haber et tabi cnm merak ederiz...inş herşey çok olur tatlım içini ferah tut.

kardeelnim rafet dinliyon demek..insanın aklına bi şarkı takılınca bozuk plak gibi onu söylüyo zaten hep:)

alttaki kıslar selam hoşgeldiniz...

ebuşuşmu arasamıydım ki,naptılar acaba ya..bebegi aldılarmı:(

sevcanımda ugramadı bu gece kayramda.
Aradınmı derincim ne yapmışlar acaba bende çok merak ettim yarın arıycam bende.

hayırlı geceler diliyorum
ebrar ablacım cok üzüldüm gerçekten ama herşeyde vardır bir hayır
beterin beteri var ya kucagına almış olsaydı kokusunu duymuş olsaydı daha zor olacaktı rabbim sabrını versin inş.

banucum aramadım cnm ,geç oldu diye..belkide uyuyodur...offf.Allahım yardım etsin ya..kuzum gene çok aglıyodu bugün:(((
Derincim yaşadıkları hiç kolay değil valla inan benide uyku tutmadı çok üzüldüm kim o ne halde keşke yakınlarda olsaydık giderdik destek olurduk...

ay banucum ben yazdıgımda sen olmuyosun,sen yazdıgında da ben yoktum cnm..eşim sacımı boyuyodu.
valla zeynep kamildeymişler cnm,gidebilsem giderdim ama gidemiyom.

evet yarın izin günü ama bisürü iş beni bekliyo,işi bırak annemleri 10 gün oldu görmüyorum,kardeşimi tuananmı:(onlarıda görmeye gidicem.babamıda tabi...bi izin günü neye ayrlcagımı şaşıyom valla:31:

Canım ebrarın erkek kardeşinin karısı hamileydi yarın sezeryana alacaklardı ama dün bebeğin kalbi durmuş doğuma almışlar.bebeğin hareketlerini hissedemeyince hastaneye gitmişler ve maalesef bebek karnında ölmüş.Plasentada kireçlenme vardı bide bebeğin eşi öndeydi sezeryan olcaktı o yüzden.Rabbim sabır versin:58:

ya canım çok üzüldüm allah sabır versin merakıma bu saatte girdim ve çok üzüldüm ben düşüğe dayanamadım allah sabır versin ebrar ablam üzülme allah beterinden saklasın olcakla ölceğe çare yok allahım meleği nı yanında istemiş

canım hakkında hayırlısı olsun nasıl düşüüyosan oyle yap derinim inş ummadıgın bi zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni kendine cok iyi bak öpüyorum...

ebrarım kolay gelsin canım badana zor iştir biliyorm...bende başlıycam ama nasıl temizlik yapcam onu düşünüyorum artık yerlere muşamba serdircem eşyaların ü
stünüde bana fazla iş cıkmasın diye kendine cok iyi bak öpüyorum seni tatlım...

canım benim cok sagol haklısın sinemim rabbim inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder bizlerede...

canım ne güzel ya tatildesin demek bol bol dinlen eglen tatilin tadını cıkar bende seni öpüyorum kendine iyi bak...

ay inanmıyorum ya bende cok üzüldüm allahım sabır versin... şimdi aradım eboşumu sesi kötü geliyodu ama elimizden bişey gelmiyo malasef... hepimiz bi şekilde imtihan oluruz rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın cok zor gercekten...:14::14::14::14:

canım hayırlısı olsun sakın üzülme rabbim ol dedigi zamanda olur inş...yeterki allahım hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin hepimize....

öle canım ama psikolojim çok bozuldu bazen dayanamıyorum işte neyse canım kib aeo hepiniz öpüldünüz

kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldım:14:az önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı:14:malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur:14:Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim:14::14::14:
EBRAR ABLAM başınız saolsun öyle çok üzüldüm ki anlatamam RABBİM sabır wersin böyle bi imtihanı bidaha hiç yaşatmasın özelliklede anne we babasına büyük sabırlar wersin ALLAHIM gerçekten herşeyin hayırlısı olsun çok zor bi durum .....
Kızlar bende adet oldum yarın çapaya gidiyorum hayırlısıyla tedavi başlıyor Allahım herşeyin hayırlısını versin yaşananları gördükçe insan çok korkuyor.

canım hakkında hayırlısı olsun tedawin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inş....
hiç kendini stres yapma ALLAHIM YAR WE YARDIMCIN OLSUN....

CANLARIM NASILSINIZ ????
dün ben hastaneye gittim kontrol için tam 3tane yumoş olmuş çatlamak üzereymiş dr iğne wermedi kendin çatlatırsın dedi boyutları baya büyüktü boşuna hormon yüklemeyelim dedi bu ara hergün çalışın dedi moralim çok yerine geldi bakalım herşeyin hyırlısı olsun bu ay inş güzel haberlerle müjdelerim sizi emeklerimiz boşa çıkmaz inş....

Naber kardeloş nasılsın canım.
canım,kusura bakma,akşam çok başım ağrıyodu,pc açtım ama hiçbişey yazamadım.
gerçi hala da ağrıyo ya,bakalım ne vakit geçer?
banucum aramadım cnm ,geç oldu diye..belkide uyuyodur...offf.Allahım yardım etsin ya..kuzum gene çok aglıyodu bugün:(((
gece hastanede kaldı ebrar,çok zor bi durum yaşananlar ama rabbim ömür vermemiş bebişe,elden ne gelir?
öbür dnyada beklicek anne babasını kuzucuk.
CANLARIM NASILSINIZ ????
dün ben hastaneye gittim kontrol için tam 3tane yumoş olmuş çatlamak üzereymiş dr iğne wermedi kendin çatlatırsın dedi boyutları baya büyüktü boşuna hormon yüklemeyelim dedi bu ara hergün çalışın dedi moralim çok yerine geldi bakalım herşeyin hyırlısı olsun bu ay inş güzel haberlerle müjdelerim sizi emeklerimiz boşa çıkmaz inş....

hayırlısıyla çok pozitif sonuç alırsın inşallah rana cım.
banu cum dileklirim senin içinde gçerli canım.
bu bizim kayra nerelerde kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım,kusura bakma,akşam çok başım ağrıyodu,pc açtım ama hiçbişey yazamadım.
gerçi hala da ağrıyo ya,bakalım ne vakit geçer?

gece hastanede kaldı ebrar,çok zor bi durum yaşananlar ama rabbim ömür vermemiş bebişe,elden ne gelir?
öbür dnyada beklicek anne babasını kuzucuk.

hayırlısıyla çok pozitif sonuç alırsın inşallah rana cım.
banu cum dileklirim senin içinde gçerli canım.
bu bizim kayra nerelerde kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

AMİNNNN,
saol canım inş hayırlısı olur ......
sen nasılsın ??? ben bayadır giremiyordum misafirlerim wardı yoğundum yani ....

CANLARIM NASILSINIZ ????

canım inş güzel müjdelerle gelirsin dualarım seninle hadi bakalım bizi sevindir inş

canım inş güzel müjdelerle gelirsin dualarım seninle hadi bakalım bizi sevindir inş

AMİNNNNNNNN,
canım inş bende çok istiyorm hayırlı haberler wermeyi ALLAHIM RAZI OLSUN duaların için sizlerde benim her an dilimdesiniz inanıyorum ki RABBİM en kısa zamanda hepimizi sewindircek.....

ebrarım allta gördüm senin nasılsınız canım yengen nasıl merak ettmi sabaha kadar iyisiniz inş
benden aynı canım ben sana demiştim yaa ben o hastanede doğum yapmıycam balım cumartesi günü benim doktorum yaptığığı sezeryan ameliyatında bir kadın vefat etti narkozdan uyanamamış nedenini kimse bilmiyo ama doktorum izne ayrıldı kısmet kaldım ortada ya devlete gidicem yada doktor arıyoruz bakalım kısmet herşey
sizden anber kızlar nasılsınzı umarım herşey yolundadır

:14:canım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
benim minik DEFNEM şuanda kucağımızda olucaktı ama olmadı RABBİM onu cennetine aldı .içimiz çok yanıyo çok zormuş ben kendi acımı unuttum ben 10 yıldır bu imtihandayım ama bu çok başkaymış .ne yapacağımızı bilemez haldeyiz herşey hazırdı :14::14::14::14:sadece kuzumuzu bekliyoduk ama olmadı kader yazgı kardeşim çok kötü bana sarılıp sarılıp ağlıyo canım acıyo tarifsiz bişey .gelinimiz hala doğum yapmadı normal doğum yaptırmya çalışıyolar gelinin sağlığı açısından ama .:14:suni sancılarda şimdilik işe yaramadı .aklımız fikrimiz onda :14::14::14::14:.sizden dua istiyorum kızlar nolur dua edin kurtulsun hayırlısıyla ve bu acıları hafiflesin .benimki bukadar yüreğim yanıyo onu düşünemiyorum bile .bu bizim ailemizin imtihanı galiba ne ANNE olabildim nede HALA :14::14::14::14:HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
şu zor günlerimde yanımda oldunuz ALLAH RAZI OLSUN duanızı eksik etmeyin.ALLAHIM hiçbirimize bu acıları yaşatmasın

:14:canım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
benim minik DEFNEM şuanda kucağımızda olucaktı ama olmadı RABBİM onu cennetine aldı .içimiz çok yanıyo çok zormuş ben kendi acımı unuttum ben 10 yıldır bu imtihandayım ama bu çok başkaymış .ne yapacağımızı bilemez haldeyiz herşey hazırdı :14::14::14::14:sadece kuzumuzu bekliyoduk ama olmadı kader yazgı kardeşim çok kötü bana sarılıp sarılıp ağlıyo canım acıyo tarifsiz bişey .gelinimiz hala doğum yapmadı normal doğum yaptırmya çalışıyolar gelinin sağlığı açısından ama .:14:suni sancılarda şimdilik işe yaramadı .aklımız fikrimiz onda :14::14::14::14:.sizden dua istiyorum kızlar nolur dua edin kurtulsun hayırlısıyla ve bu acıları hafiflesin .benimki bukadar yüreğim yanıyo onu düşünemiyorum bile .bu bizim ailemizin imtihanı galiba ne ANNE olabildim nede HALA :14::14::14::14:HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
şu zor günlerimde yanımda oldunuz ALLAH RAZI OLSUN duanızı eksik etmeyin.ALLAHIM hiçbirimize bu acıları yaşatmasın

canım benim nasıls üzüldüm anlatamam rabbim yardımcınız olsun hepimiz zor günler geçiriyorum mevlam daha beterini vermesin inş dilerim biran evvel yapar sağlıkla doğumunu çok zor anlamaya çalışıyorum aam eminim onu ondan başka kimse anlayamaz rabbim sabrını veririr acısını dindirir biran evvel
sende topla kendini canım inş tez vakitte tadıcaksın iki duyguyuda rabbim büyük ona sığınıcaz

Back
X