canım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
benim minik DEFNEM şuanda kucağımızda olucaktı ama olmadı RABBİM onu cennetine aldı .içimiz çok yanıyo çok zormuş ben kendi acımı unuttum ben 10 yıldır bu imtihandayım ama bu çok başkaymış .ne yapacağımızı bilemez haldeyiz herşey hazırdısadece kuzumuzu bekliyoduk ama olmadı kader yazgı kardeşim çok kötü bana sarılıp sarılıp ağlıyo canım acıyo tarifsiz bişey .gelinimiz hala doğum yapmadı normal doğum yaptırmya çalışıyolar gelinin sağlığı açısından ama .
suni sancılarda şimdilik işe yaramadı .aklımız fikrimiz onda
.sizden dua istiyorum kızlar nolur dua edin kurtulsun hayırlısıyla ve bu acıları hafiflesin .benimki bukadar yüreğim yanıyo onu düşünemiyorum bile .bu bizim ailemizin imtihanı galiba ne ANNE olabildim nede HALA
HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
şu zor günlerimde yanımda oldunuz ALLAH RAZI OLSUN duanızı eksik etmeyin.ALLAHIM hiçbirimize bu acıları yaşatmasın
Canım bende seni merak ediyodum sürekli aramakda istemiyorum.Rabbim kurtarsın bir an önce gelininizi.Hepinizede sabırlar versin