Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya yazıcak bişey bulamıyorum kaç gündür kardeşim bende yanında seni arıyomuyorum biliyosun oda hamile çok tedirgin zaten ama kalbimdesin ve çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin.canım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
benim minik DEFNEM şuanda kucağımızda olucaktı ama olmadı RABBİM onu cennetine aldı .içimiz çok yanıyo çok zormuş ben kendi acımı unuttum ben 10 yıldır bu imtihandayım ama bu çok başkaymış .ne yapacağımızı bilemez haldeyiz herşey hazırdısadece kuzumuzu bekliyoduk ama olmadı kader yazgı kardeşim çok kötü bana sarılıp sarılıp ağlıyo canım acıyo tarifsiz bişey .gelinimiz hala doğum yapmadı normal doğum yaptırmya çalışıyolar gelinin sağlığı açısından ama .
suni sancılarda şimdilik işe yaramadı .aklımız fikrimiz onda
.sizden dua istiyorum kızlar nolur dua edin kurtulsun hayırlısıyla ve bu acıları hafiflesin .benimki bukadar yüreğim yanıyo onu düşünemiyorum bile .bu bizim ailemizin imtihanı galiba ne ANNE olabildim nede HALA
HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
şu zor günlerimde yanımda oldunuz ALLAH RAZI OLSUN duanızı eksik etmeyin.ALLAHIM hiçbirimize bu acıları yaşatmasın
Canım bende bu ay başladım bugün ilk iğnemi yaptım.kızlar merhaba, aranızda aşılama yapan varmı
canım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
benim minik DEFNEM şuanda kucağımızda olucaktı ama olmadı RABBİM onu cennetine aldı .içimiz çok yanıyo çok zormuş ben kendi acımı unuttum ben 10 yıldır bu imtihandayım ama bu çok başkaymış .ne yapacağımızı bilemez haldeyiz herşey hazırdısadece kuzumuzu bekliyoduk ama olmadı kader yazgı kardeşim çok kötü bana sarılıp sarılıp ağlıyo canım acıyo tarifsiz bişey .gelinimiz hala doğum yapmadı normal doğum yaptırmya çalışıyolar gelinin sağlığı açısından ama .
.sizden dua istiyorum kızlar nolur dua edin kurtulsun hayırlısıyla ve bu acıları hafiflesin .benimki bukadar yüreğim yanıyo onu düşünemiyorum bile .bu bizim ailemizin imtihanı galiba ne ANNE olabildim nede HALA
şu zor günlerimde yanımda oldunuz ALLAH RAZI OLSUN duanızı eksik etmeyin.ALLAHIM hiçbirimize bu acıları yaşatmasın
Kızlar ebrar aradı haber vermemi istedi gelinleri doğum yapmış kurtulmuş çok şükür.Sağlıkla kucağına almak nasip olsaydı çok güzel olcaktı ama Allah daha iyi bilir en iyisini.İnşallah ondan daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim o kardeşimizede bizlerede acılarımızı unutturacak evlatlar nasip etsin..
birsencim emremiz nasıl,agucuk gugucuklar başladı mı![]()
cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıylaCANLARIM NASILSINIZ ????
dün ben hastaneye gittim kontrol için tam 3tane yumoş olmuş çatlamak üzereymiş dr iğne wermedi kendin çatlatırsın dedi boyutları baya büyüktü boşuna hormon yüklemeyelim dedi bu ara hergün çalışın dedi moralim çok yerine geldi bakalım herşeyin hyırlısı olsun bu ay inş güzel haberlerle müjdelerim sizi emeklerimiz boşa çıkmaz inş....
evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasıncanım,kusura bakma,akşam çok başım ağrıyodu,pc açtım ama hiçbişey yazamadım.
gerçi hala da ağrıyo ya,bakalım ne vakit geçer?
gece hastanede kaldı ebrar,çok zor bi durum yaşananlar ama rabbim ömür vermemiş bebişe,elden ne gelir?
öbür dnyada beklicek anne babasını kuzucuk.
hayırlısıyla çok pozitif sonuç alırsın inşallah rana cım.
banu cum dileklirim senin içinde gçerli canım.
bu bizim kayra nerelerde kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy ne kötüüüüüebrarım allta gördüm senin nasılsınız canım yengen nasıl merak ettmi sabaha kadar iyisiniz inş
benden aynı canım ben sana demiştim yaa ben o hastanede doğum yapmıycam balım cumartesi günü benim doktorum yaptığığı sezeryan ameliyatında bir kadın vefat etti narkozdan uyanamamış nedenini kimse bilmiyo ama doktorum izne ayrıldı kısmet kaldım ortada ya devlete gidicem yada doktor arıyoruz bakalım kısmet herşey
sizden anber kızlar nasılsınzı umarım herşey yolundadır
canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsuncanım arkadaşlarım nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok zor ve acı günler geçiriyoruz .ALLAHIM beterlerinden korusun .
canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi aracnm özelden mesajını aldım sabah okuyacagım bugun hep kotu haber alıyorum canım zaten sıkkındı amcam da hastaneye yattı(( allah o anneye sabır wersın yarabbım ...
cnm adına SEWINDIM HYRLISI OLSUNN
cnm bırkac gundur ıyı hıssetmıyordum sıkıntılarım bu olumsuz haberlereymıs rabbım yardımcımız olsun
cnm hadı hyrlısı olsun senın ıcın de ınsallah tutar bu ay
ablam benım yaa allah sabır wersın sızlere.ne dıyecegımı bılemıyorum dualarımız sızınle((
aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız içinablacımmm çok üzüldümmm ne denirki rabbim çok ama çok sabır versinnnn sizlere gelininizinde ALLAH YARDIMCISI OLSUN dualarım onunla ablam meleğide annesine dua ediyodur....seni üzmek istemezdim ama benim meleğimde bıraktı beni cennete gitti düşüyo ablaaaaaaaaaa bende bişey yapamıyorum elden ne gelirki rabbimden acısı kadar sabır diliyorum acımıza sabırla göğüs gericez canım ablam benim:85:
kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...Günaydın kızlar hayırlı günler diliyorum hepinize...
Geçmişe göz gezdirdim ama zaten doğru dürüst gelen olmamış,kardelenim dün akşam daha doğum yapamamıştı kızcağız Allah'ım yardım etsin acısını dindirsin inşaallah eboşumada,kardeşine de yakınlarına da dayanma gücü versin
çok zor bi durum
Derinim ben duayı okumuştum söyledim galiba birde eksik varsa hbr verirsin cnm bana olur mu ben okurum...
sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...Kızlar ebrar aradı haber vermemi istedi gelinleri doğum yapmış kurtulmuş çok şükür.Sağlıkla kucağına almak nasip olsaydı çok güzel olcaktı ama Allah daha iyi bilir en iyisini.İnşallah ondan daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim o kardeşimizede bizlerede acılarımızı unutturacak evlatlar nasip etsin..
agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemdeablacım ben sana msnden de mesaj bırakmıstım ama okumaya vaktın olmamıstır cok ama cok uzuldum ama rabbım sabrını verıcektır ve onlarada sana da saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp ede ınsallah dogum yapmısolmasına da sevındım cunku ınsan o hastane korıdorlarında gercekten bır an once kurtulmak ıcın yalvarıyor allaha sonra acısı ıcıne dusuyor rabbım annesıne babasına ve sana da sabırlar versın
derıncım yarın dularım bıtıyor benım allahım sabırlar versın ve dularımızı kabul etsın ınsallah
slm kızlar,çok yoğun bi gün geçirdim,yatmadanda size bi bakayım dedim.
ebroşumla bende görüştüm,genel olarak iyiymiş gelinleri,inşallah hep iyi olur,rabbim acılarını dindirsin en kısa zamanda inşallah.
Canım inşallah sende atlatıcaksın kendini topla tekrar git doktora umarım bu sefer olur.İnan hep aklımdasın.canım inan şans eseri girdim bakıyım benim kızlar ne yaptı dedim ama kötü haberlerle karşılaştımmevlan eyüp sabrı versin klardeşim allahım anasına babasına sabır versin sözün bittigi yer işte herşey gelince üst üste geliyo işte böyle ne yapıcez imtaandayız canım rabbim sabır versin tekrardan hepimizin başı sag olsun
gül tamercim canım senide yeni gördüm yaradan işşallah birdahakine nasip eder kardeşim üzülme ne güzel bak hamile kalabiliyoruz ama ne biliyim sözün bittigi yer işte rabbim sabrımızı sınıyo yuaradan bakalım isyan ediyo kulum diyo 2 çocugumu görmeddim kızımı gördüm pişman olursun bakmazsan dedi içimdeki ses ama böylesi daha kötüymüş inanın bebegim olmuyo diye sakın üzülmeyin böylesi çok zor 3 kere gebelik geçirdim hep 5 aylıkken kaybetim elimden geleni yaptım ama yaradan istemedikten sonra bişey yapamadım malesef rabbim birdaha acı keder göstermesin işşalah inanın acınzı tüm kalbimle hissediyorum tekrardan başımız sag olsun canlarım rabbim bir daha ne elem keder göstermesin işşallah zaman herşeyin ilacı diyolara ama göz pınarlarım bir durmadı gitti![]()
Çok şükr kurtulmuş Allah bir daha böyle acı vermesin çok zor.Kızlar ebrar aradı haber vermemi istedi gelinleri doğum yapmış kurtulmuş çok şükür.Sağlıkla kucağına almak nasip olsaydı çok güzel olcaktı ama Allah daha iyi bilir en iyisini.İnşallah ondan daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim o kardeşimizede bizlerede acılarımızı unutturacak evlatlar nasip etsin..
Naber derincim hayırdır kim kızdırdı seni.cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıyla
evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasın(
ayyy ne kötüüüüü(Allah korusun yaaaa...sen sıkma canını derdam herşeyde bi hayır vardır cnm daha iyi bi yerde yapıcaksındır dogumunu inşallah...Allahım hayırlısıyla kurtarsın senide canım.
canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsundogumuda yapmış kurtulmuş nihayet öylece oralarda beklemek dahada kötüdür
Allahım bi daha yaşatmasın...yengen ve kardeşin en yakın zamanda yeniden anne baba olacaklar inşallah kuzum üzme canını...sende hala olacaksın,hemde annede olacaksın Allahımın izniyle...canım benim...
canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi ara
aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız içinama söylediysen ben bilmiyosam şimdiden özür dilerim dedigim için...çok geçmiş olsun
((
kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...
sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...
agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemde
hayırdır canım ,neden yogun misafir mi geldi kuşum...haber ettigin içinde sagol kardeloşum,Allahım onları tez zamanda dahada iyi etsin sabır versin rabbim...gidiyosun galiba kuzum iyi geceler...
selamlar canım arkadaslarım...bende kardleoşun dedigi gibi yogun bi gün geçirdim gene..yanımdaki kızın izin günü e haliyle daha çok yoruluyo insan...dünde giremedim hiç izinliydim ama çok sinir bi gün geçirdim,gün demiyeyim de gece diyeyimdüşündükçe sinirm kalkıyo hala.
canım inan şans eseri girdim bakıyım benim kızlar ne yaptı dedim ama kötü haberlerle karşılaştımmevlan eyüp sabrı versin klardeşim allahım anasına babasına sabır versin sözün bittigi yer işte herşey gelince üst üste geliyo işte böyle ne yapıcez imtaandayız canım rabbim sabır versin tekrardan hepimizin başı sag olsun
gül tamercim canım senide yeni gördüm yaradan işşallah birdahakine nasip eder kardeşim üzülme ne güzel bak hamile kalabiliyoruz ama ne biliyim sözün bittigi yer işte rabbim sabrımızı sınıyo yuaradan bakalım isyan ediyo kulum diyo 2 çocugumu görmeddim kızımı gördüm pişman olursun bakmazsan dedi içimdeki ses ama böylesi daha kötüymüş inanın bebegim olmuyo diye sakın üzülmeyin böylesi çok zor 3 kere gebelik geçirdim hep 5 aylıkken kaybetim elimden geleni yaptım ama yaradan istemedikten sonra bişey yapamadım malesef rabbim birdaha acı keder göstermesin işşalah inanın acınzı tüm kalbimle hissediyorum tekrardan başımız sag olsun canlarım rabbim bir daha ne elem keder göstermesin işşallah zaman herşeyin ilacı diyolara ama göz pınarlarım bir durmadı gitti![]()
cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıyla
evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasın(
ayyy ne kötüüüüü(Allah korusun yaaaa...sen sıkma canını derdam herşeyde bi hayır vardır cnm daha iyi bi yerde yapıcaksındır dogumunu inşallah...Allahım hayırlısıyla kurtarsın senide canım.
canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsundogumuda yapmış kurtulmuş nihayet öylece oralarda beklemek dahada kötüdür
Allahım bi daha yaşatmasın...yengen ve kardeşin en yakın zamanda yeniden anne baba olacaklar inşallah kuzum üzme canını...sende hala olacaksın,hemde annede olacaksın Allahımın izniyle...canım benim...
canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi ara
aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız içinama söylediysen ben bilmiyosam şimdiden özür dilerim dedigim için...çok geçmiş olsun
((
kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...
sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...
agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemde
hayırdır canım ,neden yogun misafir mi geldi kuşum...haber ettigin içinde sagol kardeloşum,Allahım onları tez zamanda dahada iyi etsin sabır versin rabbim...gidiyosun galiba kuzum iyi geceler...
selamlar canım arkadaslarım...bende kardleoşun dedigi gibi yogun bi gün geçirdim gene..yanımdaki kızın izin günü e haliyle daha çok yoruluyo insan...dünde giremedim hiç izinliydim ama çok sinir bi gün geçirdim,gün demiyeyim de gece diyeyimdüşündükçe sinirm kalkıyo hala.
Kızlar sonunda aşılama için start verdik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.Raporlu olduğu halde ilaçlar 440 tl tuttu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ben bu sefer çok ümitliyim umarım içimdeki ses doğrudur.Banada dua edinde 11 senelik hasret bitsin.
İnşallah canım güzel haberlere çok ihtiyacımız var hasretin biter artık aşılaman olumlu sonuç verir
Gültamer geçmiş olsun canım inşallah yerini doldurcak evlatlar verir Rabbim