Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz

hayırlı olsun ablacım yeniden tedaviye mi başladın rabbim bu sefer nasip eder inşşşşşşşş nasılsınız keyifler nasıl
İyiyim canım sen nasılsın ortalarda yoktun merak ettim seni annen nasıl oldu.İnşallah canım tekrar başladık bu seferki aşılama olucak sen tekrar gittinmi çapaya.

İyiyim canım sen nasılsın ortalarda yoktun merak ettim seni annen nasıl oldu.İnşallah canım tekrar başladık bu seferki aşılama olucak sen tekrar gittinmi çapaya.

annem daha iii saol ablacım ben gtmedim çapaya başka bi yere gttim
oda bana kilo vermezsen 3 sene beklemişsin 33 sene bekle çocuğun olmaz dedi

annem daha iii saol ablacım ben gtmedim çapaya başka bi yere gttim
oda bana kilo vermezsen 3 sene beklemişsin 33 sene bekle çocuğun olmaz dedi
Valla inan bazı doktorlar kiloya çok takık benim kemdi çevremdede bu topiklerdede bir sürü killolu hamile var bence sen doktorunu değiştir.

cok sagol canım bende anlamadımki kardeloşum obur yerlerim iyi ama bebegin alındıgı yer biraz iltihaplanmış şimdi ilac sürdüm iyi olur inş...
slm kızlar nasılsınız bizim gelin doğmuş Allah sağlık sıhhat versin derdamla esmaya bakın gelinime göz koymayın emre kızıyo
oy oy maşallah emremize ya allah nazarlardan saklasın inş bizlerde bu güzel duyguyu tadarız bir gün hayırlısıyla...
Nasılsınız kızlar ben bugün 3.iğnemi oldum biraz burnum akıyo sanki inşallah grip olmam tam tedavi ortasında.

canım hayırlı olsun inş bu sefer bebişin sıkı sıkı tutunur ve hic birakmaz seni...hastada olmassın inş dikkat et kendine nane limon kaynatıp ic banucum iyi gelir...

selam kızlar hepinize iyi akşamlar nasılısınız...ben ebrarımı merak ettim nasıl acaba haberi olan varmı...ben smiliyleri kullanamıyorum sizde de öylemi...

Canım inşallah bu sefer tutunur bebişim meyva yiyiyorum hiç yemem normalde vitamin olsun diye.
Ebrarla bugün konuştum sesi kötüydü daha iyi olmaya çalışıyoruz dedi ama yaşadıkları çok zor Allah sabır versin.
Sen nasıl oldun canım.

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?

Birsencim gelinine kim göz koycak biz bi oğlan bulupda doğurana kadar siz nişanı takarsınız anacım

Lagrima geçmiş olsun aşı olmuşsun

Pelinim iltihap oldu demek pansumanla çabucak düzelir inş.

Banucum iğneler başladı hadi hayırlısı bende nezle oldum bu ara normal bu havalarda bişey olmaz rahat ol yaz nezlesidir olsa olsa:2:

iyi işte cnm 2 gün hapis yattım çıktım... :) hemen geldim yanınıza aman soran yok hadisana iyi geceler bende cıkıyorum..
ne hapsi kıs anlamadı ben uykum varda çakmadım:))

ayy demek hırsızıkta var tüh yaaa...vallahi Allah yardımcınız olsun cnm ya...konuşun desemmm anlamıylar diyosun,böylede olmaz ama yaaa...dayına söyleyin bu durumu bari.üzüldğm şimdi he,inşallah rabbim bi kolaylıgını verir canım sıkma canını...
Duayı yaptım ama kimsecikler yok herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah.

Lagrimacım seni görüyorum altta hayırlı cumalar:80:
aminnnn canım benim...agzına saglık...rabbim defne bebegin anne babasına,ebuşumuza ve tüm ailesine sabır versin.en yakın zamanda b uacıyı dindirecek bir evlat nasip etsin hayırlısıyla.
Arkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
çok şükür Allahıma...rabbim ananlı babalı büyütsün geçmiş olsun derdammmmm
elime baş örtüsünün iğnesi battı elim morardışişti doktor tatanoz iğnesi vurdu..Allah ım ya en olmayacak işler beni buluyor..kolumu kıpırdatamıyorum..
hay Allahımm,geçmiş olsun cnm ya,Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun selinacım,iyi geçmesine ve en önemlisi sonuçların temiz çıkmasına çokkk sevindim canım.hadi hayırlısı bundan sonra.bakarsın hemen kalırsın kuşum.

peloşum cnm,iltahap oldu demek.geçmiş olsun tatlım...

selam kızlar..cuma saati giremedim..geçmiş cumanız mübarek olsun...duaya canı gönüldennn AMİN diyorum...
birazdanda yatıyorum canlar..herkese iyi geceler...

Derincim iyi geceler canım

Selinam bende çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına benim yazdığım yöntemi uygula sen bu ay

ebuşum bugün mesaj yolladı bana canlar...dua için hepinize teşekkür ediyor Allah razı olsun diyor..gelinleri daha iyiymiş şükÜR..sevindim bende iyi olmasına.

inş canım ye tabi her şey bebişler icin:)ya kötü geliyodu sesi demek canım benim ya kıyamam ben ona gercekten kolay degil rabbim sabır versin hepsine bende iyi olmaya calışıyorum biraz iltihap yaptı sol tarafım pansuman yapıyorum inş daha kotü olmaz...

h.g canım...evet ya iltihap oldu sagol kardelencim...sanada gecmiş olsun bol bol c vitamini al bu havalara dikkat etmek lazım...

derinim sagol canım... valla niye oyle oldu anlamadım bebegin alındıgı yer iyileşemedi üc yerden daha delik acmışlardı oralar iyi allaha şükür...iyi geceler tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…