İyigeceler birsencim emreyide kokladım mis kokor şimdi.kızlar ben çıkıyorum herkese iyigeceler kendinize iyi bakın
Nasılsınız kızlar ben bugün 3.iğnemi oldum biraz burnum akıyo sanki inşallah grip olmam tam tedavi ortasında.
slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
İyiyim canım sen nasılsın ortalarda yoktun merak ettim seni annen nasıl oldu.İnşallah canım tekrar başladık bu seferki aşılama olucak sen tekrar gittinmi çapaya.hayırlı olsun ablacım yeniden tedaviye mi başladın rabbim bu sefer nasip eder inşşşşşşşş nasılsınız keyifler nasıl
İyiyim canım sen nasılsın ortalarda yoktun merak ettim seni annen nasıl oldu.İnşallah canım tekrar başladık bu seferki aşılama olucak sen tekrar gittinmi çapaya.
Amin canımm canı gönülden amin.
Allah analı babalı büyütsün.
Geçmiş olsun canım.
Valla inan bazı doktorlar kiloya çok takık benim kemdi çevremdede bu topiklerdede bir sürü killolu hamile var bence sen doktorunu değiştir.annem daha iii saol ablacım ben gtmedim çapaya başka bi yere gttim
oda bana kilo vermezsen 3 sene beklemişsin 33 sene bekle çocuğun olmaz dedi
cok sagol canım bende anlamadımki kardeloşum obur yerlerim iyi ama bebegin alındıgı yer biraz iltihaplanmış şimdi ilac sürdüm iyi olur inş...maşallah,rabbim sağlıklı bi ömür nasib etsin esma sultana
geçmiş olsun lagrima.
sen başörtülü müydün?
herşeyin güzel olmasına,sonucun güzel çıkmasına sevindim canım,inşallah gelir bebiş.
peloşum,çok geçmiş olsun canım,neden iltihiplanmış ki,mikrop falan mı kapmış?
bizim bi boncuk vardı,nerelerde acaba ki?
oy oy maşallah emremize ya allah nazarlardan saklasın inş bizlerde bu güzel duyguyu tadarız bir gün hayırlısıyla...slm kızlar nasılsınız bizim gelin doğmuş Allah sağlık sıhhat versin derdamla esmaya bakın gelinime göz koymayın emre kızıyo
Nasılsınız kızlar ben bugün 3.iğnemi oldum biraz burnum akıyo sanki inşallah grip olmam tam tedavi ortasında.
Canım inşallah bu sefer tutunur bebişim meyva yiyiyorum hiç yemem normalde vitamin olsun diye.cok sagol canım bende anlamadımki kardeloşum obur yerlerim iyi ama bebegin alındıgı yer biraz iltihaplanmış şimdi ilac sürdüm iyi olur inş...
oy oy maşallah emremize ya allah nazarlardan saklasın inş bizlerde bu güzel duyguyu tadarız bir gün hayırlısıyla...
canım hayırlı olsun inş bu sefer bebişin sıkı sıkı tutunur ve hic birakmaz seni...hastada olmassın inş dikkat et kendine nane limon kaynatıp ic banucum iyi gelir...
selam kızlar hepinize iyi akşamlar nasılısınız...ben ebrarımı merak ettim nasıl acaba haberi olan varmı...ben smiliyleri kullanamıyorum sizde de öylemi...
ne hapsi kıs anlamadı ben uykum varda çakmadım:))iyi işte cnm 2 gün hapis yattım çıktım... :) hemen geldim yanınıza aman soran yokhadisana iyi geceler bende cıkıyorum..
ayy demek hırsızıkta var tüh yaaa...vallahi Allah yardımcınız olsun cnm ya...konuşun desemmm anlamıylar diyosun,böylede olmaz ama yaaa...dayına söyleyin bu durumu bari.üzüldğm şimdi he,inşallah rabbim bi kolaylıgını verir canım sıkma canını...kızlarr offf offf şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine anneme bana kardeşime sabırlar versin..
baktığımız cocuklar varya para çalıyorlar bide zira farediyordum cantamda paralar eksiliyor oturup düşünüyordum nereye harcadım dieannem yakalamış anneminde üzdanından para calarken teyzeside yakalamıs para calarken offff ne zor yaa... bi bu eksilti yalanlar, pislik, terbiyesizlik üstüne de hırsızlık... off Allah ım ya..biz ne yapcaz? bana diyordunuz ya yapma böyle düşünme hadi bi bizim yerimize koyun kendinizi.. ney yapardınız ne düşünürdünüz?
aminnnn canım benim...agzına saglık...Duayı yaptım ama kimsecikler yok herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah.
Lagrimacım seni görüyorum altta hayırlı cumalar:80:
çok şükür Allahıma...rabbim ananlı babalı büyütsün geçmiş olsun derdammmmmArkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
hay Allahımm,geçmiş olsun cnm ya,Allah beterinden saklasın.elime baş örtüsünün iğnesi battı elim morardışişti doktor tatanoz iğnesi vurdu..Allah ım ya en olmayacak işler beni buluyor..kolumu kıpırdatamıyorum..
çok geçmiş olsun selinacım,iyi geçmesine ve en önemlisi sonuçların temiz çıkmasına çokkk sevindim canım.hadi hayırlısı bundan sonra.bakarsın hemen kalırsın kuşum.saol canım tşk ederim evet zor olmadı çok şükür.ama anestezi aldım.uyandığımdada benim adet sancımın yarısı kadar sancım vardı.biraz dinlendikten sonra çıktım.dr a sonuçları gösterdik.çok şükür temiz çıktı.bu ay düzenli ilişkiniz olsun.eğer regl olursan 3.cü günü gel iğnelere başlarız dedi.hayırlısı hakkımızda inş gerek kalmadan olur.
derdam doğum yapmış çok şükür prensesimizde geldi Allah bağışlasın inş.nazarlardan saklasın.sağlıklı ömür versin inş.
lagrımacım geçmiş olsun sanada.
ben biraz dinleneyim.öptm hepinizi.dualara tüm kalbimle amin diyorum.Rabbim tez zamanda acılarını dindirsin inş.sabır versin.
bende iyiyim canım sagol sol tarafımdaki amaliyat yerim biraz iltihap yaptı doktora gittim ilac yazdı sabah akşam pansuman yapcam seninde iyi olmana sevindim kardeloşum...
iyiyim canım benim sende iyisindir inş taşınma işi bittimi...
canım allah kolaylık versin inş en kısa sürede sorunları cözersiniz...temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin cok zor ya bende haftaya badanaya başlıycam inş ondan sonrada kocaman evi temizliycem
sagol drinim bende iyiyim allaha şükür amaliyat yerlerim iyi kapanmaya başladı bile sadece sol tarafım bira iltihap kapmış onada pansuman yapcam...
canım benim ya sagol... valla zor ama hayırlısı buymuş demekki bizim icin...hic kafana takma gülüm sıfırlanır zaman gectikce benimkide daha sıfırlanmadı pazartesi kan testi yaptırcam yine sakın stres yapma...inş rabbim bundan sonra hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder bizlere öpüyorum seni cok...
canım ya hayırdır ne olduki iyisindir inş biraz sorunlar yaşanmış okudugum kadarıyla sıkma canını düzelir inş her şey saglık olsun yeterki...
oh canım tatilden dönmüşsün inş eglenmişsindir...hsg yide cektirmişsin bişey cıkmamış cok sevindim şükür allahıma inş rabbim melegini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde gönderir melegini..
ne güzel canım benim ya gözü aydın olsun mis kokulu kızına hayyırlısıyla saglıklı bir ömür diliyorum ailesiyle
ebrarımın yengesinin duasına yürekten amin diyorum rabbim sabır versin hepsine...bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş...hayırlı cumalar kızlar...
inş canım ye tabi her şey bebişler icin:)ya kötü geliyodu sesi demek canım benim ya kıyamam ben ona gercekten kolay degil rabbim sabır versin hepsineCanım inşallah bu sefer tutunur bebişim meyva yiyiyorum hiç yemem normalde vitamin olsun diye.
Ebrarla bugün konuştum sesi kötüydü daha iyi olmaya çalışıyoruz dedi ama yaşadıkları çok zor Allah sabır versin.
Sen nasıl oldun canım.
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
Birsencim gelinine kim göz koycak biz bi oğlan bulupda doğurana kadar siz nişanı takarsınız anacım
Lagrima geçmiş olsun aşı olmuşsun
Pelinim iltihap oldu demek pansumanla çabucak düzelir inş.
Banucum iğneler başladı hadi hayırlısı bende nezle oldum bu ara normal bu havalarda bişey olmaz rahat ol yaz nezlesidir olsa olsa:2:
Derincim iyi geceler canım
Selinam bende çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına benim yazdığım yöntemi uygula sen bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?