Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim cnm arkadasım...ne demek hayatım Allah senden de razı olsun sabrınızı arttırsın rabbim...inşallah bu günlerde geçecek cnm..bi bakmışsın gelininiz yine hamile ve 9 ay sonra saglıcakla kucagında..zaman hangi yaraları kapamıyo kiseni seviyorum güzel arkadasım üzülme diyemiyorum çok zor çünkü...Allah gönül ferahlıgı versin..bunlar hep imtahan bizlere...Allah sana ve ailene saglıklı günler nasip etsin gerisi boş cnm...çok özledm seni bu arada...
selinam kanallar açılmıştır tabiki canım,inşallahh bu ay kalırsında başka ilaç degilde bebişin için folik asit yazar doktorun
sagol cnm evet alışıyor insan.ilk haftanın yorgunlugu yok...zaten millet tatil aışverişini yapıyor şimdi bu aydan sonra kimse kalmaz işler duruyo.
çok yorgunum,geçmişi okudum ama cevap yazmaya mecalim yok kızlar.
gerçi şu an kimsede yok topicde.
cancagzım gel öpim yorulmuşsun iyi gelirdinlen bolca canım olsun daha sonrada konusuruz...iyi geceler...

cnm benim kıyamam( çok geçmiş olsun fıstıgım konustuk zatensenden sadece hiçbişeye canını sıkmamanı rica ediyorum..bak hep sıkıntıdan oluyo bunlar...rabbim şifanı versin inşallah....

selamlar iyi geceler canlar....hepinizi sevigyle kucaklıyorummmmbiraz bakınayımda yatıcam haftasonuydu malum kalabalıktı popoma kadan agrır

sevcanımmm bu arada seni özledim cnm bi karşılaşamadık(

geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin..

Naber canım nasılsın.
cnm benım ben cıktım sen yazdın sanırım ıyı allaha şükür sen nasılsın?

cnm kendıne dıkkat et ya lutfen yapma stres herşey olacağına varır canım sağlığından önemlı degıl hıcbırsey

cnm ben de senı ozledım.karşılaşamıyoruz ewet...sağlıklar ıyı olsun da canım yıne görüşürüz biz.sen de hep yoruluyorsun kilolar da gider canım bu tempoda değil mi?

Stres yapma canım herşeyin başı stres boşver herşey olucanı varıyo zaten sen kendini üzsende hiç birşey değişmiyor.Çok geçmiş olsun.

İyiyim valla canım iğnelerimi oluyorum baklalım pazartesi ne olucak yumurta oluşmuştur inşallah.

slm kızlar ben yeni üyeyim iyiki varsınız bende anne olmak isteyenlerdeyim çoçuklarınıza hayırlı ömür ve saglık versin işallah hepimizin gönlünce olur istereniz yazdıgım mektuplardan bir iki tane gönderirim bebeklerime yazdım

boncuğum,çok geçmiş olsun balım,niye bu kadar dertleniyon yaaaa,elimizde olmayan şeyler bunlar,lütfen kendine başka hastalıklar çıkarcak kadar stres yapma.
bu arada,ne zaman geliyon,görüşcez mi bu defa?
ohhhh,bi iyi geldiki canım benim,yalnız şunu farkettim,akşam pek bi sevgi böcüüüüü olmuşun,hep böyle pozitif enerjili ol inşallah.
Kızlar neoldu bizim topicimize kimseler yok normalde bu saatte nasıl kalabalık olurdu nazaramı geldikkkkkkk.
canım,sanırım şu ara herkez stresli bi dönemden geçiyo,yakında şenlenir mahallemiz,hele ramazanı şerifte gör sen burayı.
bu arada ben ebroşla görüştüm,daha iyi,yengeside iyiymiş,atlatcaklar inşallah.
selamı vardı herkezlere.

hoş geldin berna,ne kadardır bebek istiyosun,tedavi falan uygulandı mı,yoksa sende ben gibi,çocukluktan beri bebeklere hasta olanlardanmıydın da,mektuplar yazdın bebeğine?
paylaşmak istersen paylaşabilirsin,biz seve seve okuruz.
kızlar bu arada benim figürlerin kimisi çıkmıyo bayadır,sebebini bilmiyorum.
peloşum alttasın,selam tatlım.
kahvaltı yapmadıysan gel buyur,kocişim melemen yapıyo,tam ağızlara layık.

sagol canım dikkat ediyorum su anda daha iyi şükürler olsun...
bilmiyoruki canım bende anlamadım cok sagol ama şimdi daha iyi...sen nasılsın garipim epeydir karşlaşamıyoruz öptüm seni...
ebrarım canım benim ne demek allah sendende razı olsun sen bizler icin o kadar ugraştın bizim yaptıgımız yanında kücük kalır bile keşke elimizden daha fazlası gelebilseydi...inş bu günleri en kısa sürede atlatırsınız rabbim sabır versin sizlere cok zor gercekten ama rabbim boyle nasip etmiş her şeyde vardır bi hayır...gelininiz bundan sonra tekrar hamile kalıp inş saglıklı bebişini kucagına alır...kendine iyi bak canım cok sagol bu arada bende kendimle ugraştıgım icin fazla arayamadım seni kusura bakma cok öpüyorum ...
canım inş başka bişeye gerek kalmadan hamile haberini alırız hayırlısıyla hsg den sonra cok hamile kalan oluyo allahımın izniyle sende bizlere güzel mujdeyi veririsin inş...evet canım haklısın sularda mikrop oluyo ama doktorum bana ustlerini kapatma su degsin dedi şimdi daha iyi şükür...öpüyorum seni kendine iyi bak...
canım benim ilk düşügümde cok sancım oldu kanamayla düşürdüm ama zor olmadı...simdiki dış gebelik oldugu icin amaliyatla alındı kanamam yok agrımda ama degerlerim yavaş yavaş düşecekmiş...inş sende cok agrın olmadan düşürüsün cok zor ama rabbim böyle nasip etmiiş elimizden bişey gelmiyoki bundan sonraki hamilelilkelerimizde inş hayırlısıyla saglıklı alırız kucaklarımıza kendine cok iyi bak öpüyorum seni...
canım cok gecmiş olsun özledik seni kendine cok iyi bak görüşmek üzre öpüyorum...

hoşgeldin canım aramıza inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...

hayırlı pazarlar kızlar kimse yok topikte tek kaldım neyse ben de cıkıyım işlerimi yapıyım hepiniz i öpüyorum kendinize iyi bakın

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?

Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...

Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.

canim benim yaa,inan bende hepinize dua ediyorum..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,saglikli sihhatli evlatlar versin insallah..bu arada bende iyiyim canim,ay sonunu bekliyorum doktora gidecegim insallah,bakalim ne diyecek;((

bu gunlerde gececek insallah ebrarcim,rabbim gelinize kaybettiginden daha hayirli evletlar versin canim:)

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah.bu kadar uzme kendini boncugum yaa,saglik herseyden önemli inan..

daha iyi olmana sevindim pelincim,evet seninle bu aralar karsilasamiyoruz canim yainsallah en yakin zamanda karsilasiriz,bende seni öptum canim:)

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?

insallah hersey guzel cikar canim,vakti saati geldiginde alirsin bebegini kucagina,allah yardimcin olsun..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.

ohh ohh masallah banucum,bu aralar cok pozitifsin,dilerim nesen hic bozulmasin canim..saclarinida iyi gunlerde kullan,eminim cok guzel yakismistir..

selam kizlar............

sanirim bu aralar kimsenin keyfi yok(((((topigimiz bos kaldiii(

bu arada kayram nerelerde yaa,merak ettim onuuu??

ohh iyi yapmışsın güle güle kullan cnm... bizler iyiyizz valla aynen devam :)

kızlarr nerelerdesiniz? okullar tatiloldu diye topiktemi tatil oldu :d heee bu kadar boş bırakmayın yavvv

Sağol canım fena olmadı ama tabi şu an fönlü esas yıkandıktan sonra nasıl olucak bilmem inşallah hep böyle gider geçen tedavide hep olmsuzdum artık bunda daha pozitifim artık herşey kısmet.

amin cnm saglıgımız yerinde olsun..valla sevcanım bayadır görmeyenler zayıflamışsın diyo annemde teyzemde dedi:))
annemmm ben hep sevgi böcüüyüm yaa ama yorgunluktan enerjim olmuyo bazen:))seni sefiyom..bayadırda öyle öpmediydim seni ohh iyi oldu
cnm hayırlısı inşallahh...seninde bi dogum haberini alsak hayırlısıyla.

ohh iyi etmişsin banucum...güle güle kullan cnm...

kardeloşumm,ebrarımlak onustun demek iyiydi..aleykümselam cnm sagolsasın..konusursan selam söyle...

nasılsınız geçmişe baktım ama pek giren olmuyo galiba herkes iş güç koşturuyo sanırsam .iyi olunda koşturun kızlar allahım hepimize sağlık sıhhat versin .benim günlerim nasıl geçiyo tahmin edersiniz inanın pek fırsatım olmuyo .gece geç vakitte geliyorum eve zaten keyifsiz olunca pek nete girmiyorum .bugünler geçicek ama azcık delip geçiyor .ailecek daha iyiyiz çok şükür .herşeyi anlatıp keyfinizi kaçırmak istemiyorum .dün çok zor birgündü ama geçti çok şükür .
MEVLAM kimseye evlat acısı vermesin biliyoruzki bizden daha kötü durumda olanlar var ve buyüzden toparlanmalıyız .hepinizi çok özledim ve inanınki herzaman duamdasınız sizde bizleri unutmuyosunuz biliyorum .ALLAH hepinizden razı olsun
yarın kardeşim işe başlıyo gelinimiz
n yanında ben durucam bir müddet daha böyle olucak sanırsam daha sonra yine burda hep beraber oluruz .hepinizi çok öpüyorum .ALLAHA emanetsiniz
sağlıkla kalın canım arkadaşlarım

selina sen de hoşgeldin canım güzel geçmiştir tatilin umarım.filmin de temiz çıkmış hadi hayırlısı,güzel haberlerini bekliyorum
hoşbuldum canım saolasın.çok şükür tatilde güzeldi gelince film de temiz çıkınca daha iyi oldum.hayırlısı inş cümlemize güzel haberler vermek nasip olsun inş.
canım sende film çektirecektin ama sonucunu yazdınmı göremedim baktım ama.kanallarda tıkanıklıkmı varmış neden histereskopi oluyorsun.?hakkında hayırlısı olsun inş canım.strees yapma lütfen herşey atlatılıyo ama sağlık çok önemli.dikkat et kendine.öptm canım.
hayırlısı canım inş hiçbişeye gerek kalmadan olur.yoksa yapacak bişey yok tabi allah yardımcımız olsun hepimizin.
saol canım allah razı olsun hepimiz dualarımızı esirgemiyoruz çok şükür.inş dr dan güzel haberlerle dönersin canım.hakkımızda hayırlısı.
ben kendi adıma iyiyim abla çok şükür.inş tez zamanda atlatırsınız ailecek.yengenin yanında ol abla en büyük destek bu olur sanırım.elden başka bişey gelmiyor.Allah yardımcısı olsun onunda.kendine iyi bak.öptm.
selam kızlar hayırlı günler.sabahtır temizlik çamaşır uğraştım işleri bitirdim anca.nasılsınız bakalım gerçi kimse yok şuan ama olsun gelenlere selamlar.öptm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…