- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
amın cnm ya.işte cnm boyle duyunca ben de takıyorum ya.biz yanıp tutuşuyoruz.mıllet ıstemıyor.herkes ayrı şekılde sınav oluyor sanırım cnm...
selam cnm.hadı gecmıs olsun cnm yorulmuşsundur.guzel de geçmiş ama.ben de mısafırı cok sewerım
ewet cnm öyle oluyor ınsan...aynen öle canım bu arada sana katılıyorum misafiri bende cok severim benimkilerde gitti boşlukta kaldım valla ne güzel canım da sıkılmıyodu
kızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi,hepinize hayırlı geceler.
tmm kuşum..bende kaçıyom yaa uyku bastı...
iyi geceler hepinize kıslar.tatlı rüyalar.bende kaçar:80iyi geceler canım bende uyuyayım valla herkese hayırlı gecelerr
ben debende ebuşumu çok özledim((
iyi geceler kardelenımkızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi,hepinize hayırlı geceler.
yat cnm hadı ıyı geceler sana da...tmm kuşum..bende kaçıyom yaa uyku bastı...
iyi geceler hepinize kıslar.tatlı rüyalar.bende kaçar:80:
ıyı geceler berrıncıgımtmm kuşum..bende kaçıyom yaa uyku bastı...
iyi geceler hepinize kıslar.tatlı rüyalar.bende kaçar:80iyi geceler canım bende uyuyayım valla herkese hayırlı gecelerr
herkese ıyı geceler ben de kaçar
sağolasın canım inşallah ama bi dahaki aya zor biras memlekete gidecez eşimle annemlere :)
cnm cewap yazma yerı bende de degısık acık mavı ve bende bazen senın gıbı kullanamyorum yaa ben de anlamadım :S
amın cnm sağolasın.aman cnm yavaş yavaş yap acele etme zaten yeterınce yoruluyorsun sen.ay cnm keşke ama yok bılıyorum aman hap wersın klomen wersın de adet olup ıceyım onla kalmıstım ya ümidim o hap :).ewet cnm ne bıleyım gorunce huzunlendim,göbişini sewdım ...
cnm olsun her adet olman şans demektır ben hıc olmuyorum ya yıen =(
20 gun gectı adetım ama tık yok ctesı dr a gıdecegım hap werır sanırım ınsallah hayrlısıyla onlarla olur yıne...takma cnm dediğim gibi en azından adetın duzenlı olcak ınsallah.
ıyıyım canım ben de aynı hep işte ne olsun...ewet garıbım gıdecegım bakalım.ınsallah dıyeyım yıne cnm ama adet olamdıgı ıcın gıdıyorum aslında drum da temmuza kadaer hamıle kalmazsan gel demsıtı kurtajdan sonra bakalım...senın kac gun gecıktı cnm? dr a gıtmedın mı hap fılan?
aynen canım..hele camlarımı pırıl pırıl görüyom ya içim eriyo..tozluyken cam açmak istemiyo insan...miss gibi oldular:))köpükledim bol bol...
napayım garibim işe devam..ilk haftaki yorgunluk gitti şükür.alıştı vücudum..sadece çok ayakta kalırsam belim agrıyo...ama zayıfladım bira işe yaradı...
heee ay sonunda gidicen demek..hayırlısı canım...ben bilirim o gecikmenin ne can sıkıcı oldugunu...ben ugraşmıyorum bile artık..eskiden doktor yazıyodu içiyodum progestanı oluyodum...kaç aydır doktora gitmedigim için kendiliginden olmasını bekliyorum o da biraz zor:))öyle bekleyip durucam işte ne zaman gelirse artık napalım.
Amin canım çok zor günler yaşıyosunuz bunu anlamak çok zor Allahım kimselere yaşatmasın inşallah zamanla yarası küllenicek hepinizin desteğiyle.Senin yokluğun çok belli canım inşalah en kısa zamanda mutlu bir şekilde gel aramıza seni çokk öptüm.nasılsınız geçmişe baktım ama pek giren olmuyo galiba herkes iş güç koşturuyo sanırsam .iyi olunda koşturun kızlar allahım hepimize sağlık sıhhat versin .benim günlerim nasıl geçiyo tahmin edersiniz inanın pek fırsatım olmuyo .gece geç vakitte geliyorum eve zaten keyifsiz olunca pek nete girmiyorum .bugünler geçicek ama azcık delip geçiyor .ailecek daha iyiyiz çok şükür .herşeyi anlatıp keyfinizi kaçırmak istemiyorum .dün çok zor birgündü ama geçti çok şükür .
MEVLAM kimseye evlat acısı vermesin biliyoruzki bizden daha kötü durumda olanlar var ve buyüzden toparlanmalıyız .hepinizi çok özledim ve inanınki herzaman duamdasınız sizde bizleri unutmuyosunuz biliyorum .ALLAH hepinizden razı olsun
yarın kardeşim işe başlıyo gelinimiz
n yanında ben durucam bir müddet daha böyle olucak sanırsam daha sonra yine burda hep beraber oluruz .hepinizi çok öpüyorum .ALLAHA emanetsiniz
sağlıkla kalın canım arkadaşlarım
Canım ya pazardı geldim yoksa aklımdaydın hemende yanda levent pastanesi var bilirsin heralde otururduk orda eskiden onu karşısında oturuyodum bem ama ben aralarda geliyorum gene görüşürüz.hadı bakalım cnm ınsallahhh
aramıza hosgeldın cnmmm allah gonlune gore wersın yakın zamanda yüzün guler ınsallah
merhaba cnmm hayırlı gusel haberleırnı beklıyoruzzz
selam cnm ya haberlesmedık hanı bulusacaktık saç yaptırmaya geldıgınde bızım buralara gelmıssın de haberım yok ama yaaa
o kadar koşturmyaa normaldır cnmm olsun gıtsın kılolar
ablam gun geçtıkce ıyı olacaksınız ınsallah...allahım yarımcınız olsun.ewet ablam tek kalmasın gelınınız...yıne gorusuruzz...
Geçmiş olsun canım inşallah çok önemli bişey değildir.cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?
Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım inşallah seneye 3 kişi girersiniz.Sevcan geçmiş olsun canım amcana.
Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydıkRabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hangi doktora gidiyosun canım.anladım canımm.,şte anlayanı bulmak meseke değil mi canım yaşamayn çok anlamaz zaten arkadaşım...
yaa özür dılerım canım yaaa :'(
ay ewet cnm arada sırada gelıyo ses bebek war sanırım bınada...
amın ınsallah canım hepımız duyalım .canım ewet yaa ilaçsız çok olmaz aten benım ki...
yarın randewu alacak eşim drumuza gideceğiz bir baksın bakalım versın klomen ve adt ıcın hap artıkkk
Canım güle güle kirlen oh insan evini temizleyince çok rahatlıyor.Allah kabul etsin tatlım...
evet ev mis oldu da bende mis oldumdahada yapacaklarım var ama haftaya erteledim napiyim.
anladım cnm.cumartesi bi sürprizle karşılaşsan keşke...hayırlısı inşallah...üzme kendini sakın,insan öyle oluyor.benimde aynı anda hamile kaldıgım bi abla vardı ogluyla yaşıt olacaklardı şimdi.görünce aklıma geliyo benimde naparsın...
Canım anca geçmişteydim bende iyi geceler.banucum altta göruyorum senii:82::82:simdi cikmam gerek kusura bakma,iyi geceler canim
CNM AYNEN HAYIRLISI İNŞALLAH..BENİM SORMA YAA ÇOKKKK GECİKTİ:)))en son nisanın 11inde lekelenmem oldu baya sürdü..ondan sonra olmadım.sadece çok akıntım var..arada tabi kan testide yaptırdım bikaç kere bişi yok bende yani garipçim...inşallah senin kasık batmaları bebiştirrrrrolsun canim,ummadigin anda gelir insallah..
bende de aynen öyle canim,insallah guzel haberler ile gelirsin sevcancim...bende adet olmadigin icin gidecegim,benim 1 ay oldu gecikeli canim ya,hic bu kadar gecikmezdi,ilk defa oldu bu kadar gecikme...test yaptim ama negatif iste,herzaman ki gibi((ay sonu gidecegim insallah doktora,insallah guzel haberler ile gelirimmm...
ohhhh mis gibi olmustur evinnn,haklisin insan camlar pis olunca acmak bile istemiyor..ayakta olunca zor oluyor canim yaa,allah sabirlik versin..demek zayifladin
gecikmek cok zor oluyor canim ya,birde bende ne hikmetse kasik agrisida oluyor,rabbim hayirlara cikarsin..benim ilk defa bu kadar gecikti,normalde 5,6 gun gecikirdi ama bu kadar olmamisti hic,hayirlisi olsun hakkimizda..senin ne kadar gecikti canim,test yaptin mi,belki bebis vardir,insallah senin yasadigin gecikme bebektendir derincim,hersey diledigin gibi olsun...
kizlar az önce komsum geldi,basildim yaniiionun icin yazamadim,kusuruma bakmayin olurmuuu...zaten sizde cikmissiniz hepinize iyi geceler.
olsun cnm dedigin gibi 1 tane olsun olsun da...hayırlısı banucum.Kızlar dün doktoara gittim 1 tane yumurtam olmuş napalım bir olsun benim olsun diyorum ve moralimi bozmuyorum dün gece ablamda kaldık bizim ufaklık bizi göndermedi çok ağladı kalalım diye bende kırmaadım bu gecede kaçtım.Kızlar karnım çok ağrıyor benim neden acaba dün gecede ilaçtan heralde çok kötü oldum içim darlandı falan bu gece daha iyiyim ama genede huzursuzum inşallah bu tedavi son olur bu ilaçlar mahvediyor beni hepoinizi çok öptüm kızlar beni dualarınızda unutmayın inşallah perşembe doktor gününü söyliycek bakalım pazara gelirse düğün var çok zor olucak ama olsun.
cnm..çok fazla strese girme dahada gecikir..kist olsa agrın olur çok bence.hemen öyle düşünme..8.gündeyim hala bişi yok.
bazı arkadaşlarda da olmuş böyle ama kist çıkmış sonunda.olabilir mi diyorum ama olmasını da istemiyorum.
ben hala inanmak istediğim şeye inanmak istiyorumm
CNM AYNEN HAYIRLISI İNŞALLAH..BENİM SORMA YAA ÇOKKKK GECİKTİ:)))en son nisanın 11inde lekelenmem oldu baya sürdü..ondan sonra olmadım.sadece çok akıntım var..arada tabi kan testide yaptırdım bikaç kere bişi yok bende yani garipçim...inşallah senin kasık batmaları bebiştirrrrr
olsun cnm dedigin gibi 1 tane olsun olsun da...hayırlısı banucum.
cnm..çok fazla strese girme dahada gecikir..kist olsa agrın olur çok bence.hemen öyle düşünme..
herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar hayırlı günler herkeze
ranacım derinim selam canlarım nasılsınız...
Kızlar dün doktoara gittim 1 tane yumurtam olmuş napalım bir olsun benim olsun diyorum ve moralimi bozmuyorum dün gece ablamda kaldık bizim ufaklık bizi göndermedi çok ağladı kalalım diye bende kırmaadım bu gecede kaçtım.Kızlar karnım çok ağrıyor benim neden acaba dün gecede ilaçtan heralde çok kötü oldum içim darlandı falan bu gece daha iyiyim ama genede huzursuzum inşallah bu tedavi son olur bu ilaçlar mahvediyor beni hepoinizi çok öptüm kızlar beni dualarınızda unutmayın inşallah perşembe doktor gününü söyliycek bakalım pazara gelirse düğün var çok zor olucak ama olsun.
a.s canımmmmmmm
çok şükür iyiyim sen nasılsın ???bayadır görüşemiyoruz iyisindir inşşşşş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?