Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen öle canım bu arada sana katılıyorum misafiri bende cok severim benimkilerde gitti boşlukta kaldım valla ne güzel canım da sıkılmıyodu

bende ebuşumu çok özledim ((
ben de ((

kızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi,hepinize hayırlı geceler.
iyi geceler kardelenım

tmm kuşum..bende kaçıyom yaa uyku bastı...

iyi geceler hepinize kıslar.tatlı rüyalar.bende kaçar:80:
yat cnm hadı ıyı geceler sana da...

sağolasın canım inşallah ama bi dahaki aya zor biras memlekete gidecez eşimle annemlere :)

olsun canim,ummadigin anda gelir insallah..

bende de aynen öyle canim,insallah guzel haberler ile gelirsin sevcancim...bende adet olmadigin icin gidecegim,benim 1 ay oldu gecikeli canim ya,hic bu kadar gecikmezdi,ilk defa oldu bu kadar gecikme...test yaptim ama negatif iste,herzaman ki gibi((ay sonu gidecegim insallah doktora,insallah guzel haberler ile gelirimmm...

ohhhh mis gibi olmustur evinnn,haklisin insan camlar pis olunca acmak bile istemiyor..ayakta olunca zor oluyor canim yaa,allah sabirlik versin..demek zayifladin
gecikmek cok zor oluyor canim ya,birde bende ne hikmetse kasik agrisida oluyor,rabbim hayirlara cikarsin..benim ilk defa bu kadar gecikti,normalde 5,6 gun gecikirdi ama bu kadar olmamisti hic,hayirlisi olsun hakkimizda..senin ne kadar gecikti canim,test yaptin mi,belki bebis vardir,insallah senin yasadigin gecikme bebektendir derincim,hersey diledigin gibi olsun...

kizlar az önce komsum geldi,basildim yaniiionun icin yazamadim,kusuruma bakmayin olurmuuu...zaten sizde cikmissiniz hepinize iyi geceler.

Amin canım çok zor günler yaşıyosunuz bunu anlamak çok zor Allahım kimselere yaşatmasın inşallah zamanla yarası küllenicek hepinizin desteğiyle.Senin yokluğun çok belli canım inşalah en kısa zamanda mutlu bir şekilde gel aramıza seni çokk öptüm.

Canım ya pazardı geldim yoksa aklımdaydın hemende yanda levent pastanesi var bilirsin heralde otururduk orda eskiden onu karşısında oturuyodum bem ama ben aralarda geliyorum gene görüşürüz.

cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?
Geçmiş olsun canım inşallah çok önemli bişey değildir.

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım inşallah seneye 3 kişi girersiniz.

Hangi doktora gidiyosun canım.

Canım güle güle kirlen oh insan evini temizleyince çok rahatlıyor.

banucum altta göruyorum senii:82::82:simdi cikmam gerek kusura bakma,iyi geceler canim
Canım anca geçmişteydim bende iyi geceler.

Kızlar dün doktoara gittim 1 tane yumurtam olmuş napalım bir olsun benim olsun diyorum ve moralimi bozmuyorum dün gece ablamda kaldık bizim ufaklık bizi göndermedi çok ağladı kalalım diye bende kırmaadım bu gecede kaçtım.Kızlar karnım çok ağrıyor benim neden acaba dün gecede ilaçtan heralde çok kötü oldum içim darlandı falan bu gece daha iyiyim ama genede huzursuzum inşallah bu tedavi son olur bu ilaçlar mahvediyor beni hepoinizi çok öptüm kızlar beni dualarınızda unutmayın inşallah perşembe doktor gününü söyliycek bakalım pazara gelirse düğün var çok zor olucak ama olsun.

8.gündeyim hala bişi yok.
bazı arkadaşlarda da olmuş böyle ama kist çıkmış sonunda.olabilir mi diyorum ama olmasını da istemiyorum.
ben hala inanmak istediğim şeye inanmak istiyorumm

CNM AYNEN HAYIRLISI İNŞALLAH..BENİM SORMA YAA ÇOKKKK GECİKTİ:)))en son nisanın 11inde lekelenmem oldu baya sürdü..ondan sonra olmadım.sadece çok akıntım var..arada tabi kan testide yaptırdım bikaç kere bişi yok bende yani garipçim...inşallah senin kasık batmaları bebiştirrrrr
olsun cnm dedigin gibi 1 tane olsun olsun da...hayırlısı banucum.
8.gündeyim hala bişi yok.
bazı arkadaşlarda da olmuş böyle ama kist çıkmış sonunda.olabilir mi diyorum ama olmasını da istemiyorum.
ben hala inanmak istediğim şeye inanmak istiyorumm
cnm..çok fazla strese girme dahada gecikir..kist olsa agrın olur çok bence.hemen öyle düşünme..

herkese günaydınnnnnnnnnn

günaydınnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
nasılsın ???

günaydın kızlar hayırlı günler herkeze

ranacım derinim selam canlarım nasılsınız...

Son düzenleme:
benim bugün 21.günüm dün gece çok tuhaf bi kasık ağrısı yaşadım ne acı weriyor nede wermiyor tarifi çok tuhaftı sanki rahatsız edici bi histi halada war ayaklarımı kasıklarıma doğru çektiğimde sanki rahmim şişte sıkıştırıyor gibi bi his weriyor gögüslerim acayip derecede şiş ve sızlıyor ateşimi düzenli takip ettim bu ay ve 15.günümde yumurtam çatladı yani çatlamadı kist oldu desem çatlayan yumurta kist olmaz anlamadım gitti yani nedir bendeki bu ağrıya benzemeyen şey ???

canım hakkında hayırlısı olsun inş bu tedawinin sonunda MELEĞİN seni bulur dualarımız seninle....

a.s canımmmmmmm
çok şükür iyiyim sen nasılsın ???bayadır görüşemiyoruz iyisindir inşşşşş.....

sagol canım bende iyiyim şükür yarın doktor knt var bakalım ne diycek doktorum...canım senin belirtilerde inş bebişinin habercisidir...bende ateş olcumu yaptıgım ilk ay hamile kalmıştım ama devamı gelmediinş sen hamilesindir ve hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbimya ben rar sıra giriyorum ama karşılaşamıyoruz bi türlü cogu kızlarlada görüşemedim eboşumuda cok özledim cok sessiz kaldı topigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…