Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol semracım .çok istiyorum güzel bebeğimi artık.kokusunu duymak istiyorum. içimden bir his evet meleğim karnımda diyor ama testler de negatif çıkına çok ta canım sıkılıyor

sıkma canını hayırlısı olsun inşallah canım .inşallah meleğin seninledir güzel haberlrini bekliyorum

ayy canım bnm hayırlar olsun inşşşşş,
belkide bebeğin seninledir canım arkadaşım .....
hoşgeldın arkadaşım...

kuzum dün tam alıntı yaptım elektrikler gitti şimdi yazıyorum .....

cnm böyle örnekler gördük sen yıne çok umutlanma sonra üzülmeyesin ama bıraz bekle sonra yınele testını.belkı de bu ay gecıkmiştir kırmızılar...tez zamanda bebeğine,kokusuna kavuşman dileğiyle cnm

ayy canım bnm hayırlar olsun inşşşşş,
belkide bebeğin seninledir canım arkadaşım .....

kuzum dün tam alıntı yaptım elektrikler gitti şimdi yazıyorum .....

anladım cnm.olsun.kısmet cnm.allah buyuk beklıyoruz...

HAYIRLI GECELER canım arkadaslarım.

bugün izinliydim,yorucu birgün oldu temizlik yaptım cam sildim falan...sonra da akşam kardeşçigim annem geldi..ondan önce kayınvalidem gelmişti...gezmedik bugün ama olsun.evde olmakta iyi...temizlikten yorgun düşsemde sevdiklerimi gördüm o bana yeter...kimseler ugramamış gene topice üzülüyorum böyle olunca ama napalım yaz geldi herkesin işleri güçleri var.

esra diye bir arkadas ugramış..cnm inş hamilesindir dicem ama testlerde çıkmamış..gönül ister ki çok erken yaptırmış olasın geç döllenmede oluyo bazen inşallah...

sevcanımm sarı kuşum,sen o kan testini yaptıralı baya oldu yaaa...belli mi olur cnm...bi ara testi tekrarla bence ..inşallah böyle olursunbenim rüyamda gerçek çıkar

swcnprlk,
elifce26,
DerinSu
slmlar arkadaslar nasılsınız özledim valla sizi kaç gündür girememiştim gecmişi de okuyamadım inşall
ah hersey iyi gidiyodur

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
DerinSu,
berrin1985,
swcnprlk,
semraozsoy,
elifce26

iyi aksamlar kizlarrr,ben geldiiim..nasilsiniz??

sevcanımmmm hoşgeldin cnm...resminde pek şeker yine MAAŞALLAH tatlıma
cnm benım sağolasın ancak gırdım ben de yaa.dualarımı bıtırdım tefrıcıye annem ,babam,ben,eşim,aretım okuduk bıttı allah kabul etsın.bugunden berı onu okudum bıtırmeye calştım bitti şükür.

cnm ohh mis olmuş ewın ellerıne sağlık.hadı anneciğinle kardesın de gelmiş.ne guzel gorusmussunuz.olsun cnm gezersın baska hafta siz de.ınsallah arkadasın da war ama gozukmemıstır bebişi.
cnm esım randewu almış bugun ctesı gıdecegız dr a warsa zaten cıkar o zaman test yapmaya gerek yok o yuzden cnmm
ay cnm benle aynı haftalık olan bı arkadasım wardı ona gıttım bugun bıraz duygulandım aynı zamanda hamıle kalmıstık göbişi çıkmış maşallah cok ttalı olmus.o gunler geldı aklıma.o lıste yapalım demıstı lazım olanları oturup bebeıslerımızden konusurduk

swcnprlk,
elifce26,
DerinSu
slmlar arkadaslar nasılsınız özledim valla sizi kaç gündür girememiştim gecmişi de okuyamadım inşall
ah hersey iyi gidiyodur
slm berrın cnım hoşgeldın ıyıyız sen nasılsın???hersey yolunda mı? çalışmalar nasıl gıdıyor?

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
DerinSu,
berrin1985,
swcnprlk,
semraozsoy,
elifce26

iyi aksamlar kizlarrr,ben geldiiim..nasilsiniz??

hoşgeldın garibimmmm
ıyı akşamlar cnm sen nasılın?

Allah kabul etsin tatlım...

evet ev mis oldu da bende mis oldum dahada yapacaklarım var ama haftaya erteledim napiyim.
anladım cnm.cumartesi bi sürprizle karşılaşsan keşke...hayırlısı inşallah...üzme kendini sakın,insan öyle oluyor.benimde aynı anda hamile kaldıgım bi abla vardı ogluyla yaşıt olacaklardı şimdi.görünce aklıma geliyo benimde naparsın...

slm berrın cnım hoşgeldın ıyıyız sen nasılsın???hersey yolunda mı? çalışmalar nasıl gıdıyor?

hoşgeldın garibimmmm
ıyı akşamlar cnm sen nasılın?

hosbulduk sevcanim,bende iyiyim cok sukur,sen nasilsin?cumartesi doktora gidecekmissin,insallah guzel haberler ile gelirsin..ikimizinde adeti baya gecikti bu ayyy:18::18::18:

sağol canım aslında iyi değilim yine adet oldum bu gün ama yinede şükür görümcem vardı 10 gündür afacanımızla uğrasmaktan fırsatım olmadı girmeye sen nasılsın canım
hee oldun demek salgık olsun berrincim ya..üzülme lütfen..anladım cnm misafir olunca girilmiyo nete...
hosbulduk derinim,nasilsin canim?ohhh evinide temizlemissin,iyi gunlerde otur canim...

kizlar bu arada ben smelleri kullanamiyorum neden acaba???

sagol garipçim ya..temizledim işte..haftanın bi günü iznim var ama napayım..geçen hafta hiçbişey yapmamıştım genel temizlik dışında.sen neler yaptın cnm iyimisin.

hosbulduk sevcanim,bende iyiyim cok sukur,sen nasilsin?cumartesi doktora gidecekmissin,insallah guzel haberler ile gelirsin..ikimizinde adeti baya gecikti bu ayyy:18::18::18:

ayy seninde gelmedi hala dimiii...of ya zor oluyo öyle gerçekten.bende aynı durumdayım bi gelsede rahat etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…