Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hakkında hayırlısı olsun canım inş iyi şeyler söyler dr un ..
baalım bu ay umutlar büyük ama nedense ben çok heycanlı meraklı değilim gayet sakinim hayırlısı olsun ...
haklısın canım belkide klomenin etkileridir hala bilemiyorum ama bu ay ki ağrılarım çok tuhaf inş bebeğim tutunmuştur bi umut işte .....
saol kardelencim inş dediğin gibidir...
ayy canım benim gözün aydın tekrardan ESMAMIZ iyiymiş aman iyi olsun annesi bi güzel bizim için öp olur mu o mis kokusunu içine çek RABBİM bi ömür boyu sağlık wersin kuzuna .....

canım ablacım benim şimdi böyle olman çok doğal hakkında hayırlısı olur inş RABBİM büyük sabır wersn gerçekten elden bişi gelmiyor inş en kısa zamanda toparlanırsın bu umutsuzluğun içinde inş MELEĞİN seni bulur RABBİM çok büyük ablam dualrım seninle ......

selam kıslarr..yine kaçamak yaptım

ranacım sen klomen içmiştin dimi..klomen şişlik yapar o dolgunlugu ondan hissedersin ama seninki inş bebiş habercisidir tatlım.

banucum dizlerin mi agrıyo cnm..belkide romatizmaldir ya...benim cidden öyle ama biliyomusun.yamgur yagacagı zamanlar agrır:))

herkese hayırlı akşamlar kızlar..bu topicin hali ne yaaaakimse ugramamış gene...

neyse bi yaırm saate çıkıcam bende..

ebuşum akşam görüşemedik kuzum uyku bastı gene beni kalamadım(

ahanda gene kimse yok topik milleti nerdesiniz ya bizim gelinde gelmiş bak oğluma dayanamadı geldi ebrar iyisin umarım banu inşalah aşılaman olur sonucu güzel olur pelin sende iyisin umarım derin kardeloş tutiş sevcan sizlerde iyiymişsiniz boncuk hastaymış yanlış hatırlamıyosam kardelen49 semra garip hepiniz aklımdasınız ama bu ara nolduysa fırsa olmuyo bi düzene girseydik iyi olurdu bu arada tuğçede doğum yapmış dün eymeni artık kucağında iyilermiş darısı sizlerin başına inşallah

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...gecmişe bakamadım moralım cok bozuk doktora gittim kist oluşmuş bu seferde...doktor hic bişey demedi adet ol gel yine bakalım dedi inş başıma bir iş acmaz o kadar yorgunumki başka bir şeyi kaldırcak gücüm kalmadı allah beterinden saklasın yinede bunada şükür...doktorum korunmanıza gerek yok dedi ama ben iki uc ay kadar korunmayı düşünüyorum...enfeksiyon ve yara dondurma tedavisini olup ondan sonra bebiş calışmalarına başlıycam inş...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...

pelincim,korkma tatlım,kistler çoğu zaman adetle kayboluyo.
kendini harab etme olur mu?

pelincim,korkma tatlım,kistler çoğu zaman adetle kayboluyo.
kendini harab etme olur mu?

cok sagol canım inş kaybolur artık iyi şeyler duymak istiyorum ama olmuyo rabbim sabrımı versin isyan etmıyorum ama üzülüyorum...iyi geceler kardeloşum bende cıkıyorum görüşmek
üzre kendine iyi bak öpüyorum seni...

hoşbulduk birsencim.
ay kızlarda gelse artık
eeveet herkesi özledik sen nasılsın ne var ne yok

geçmiş olsun canım inşallah biran önce erir kurtulursun sonrada gelsin bebiş

canim benim ya,gecmis olsun..cok bilgim yok bu konuda ama kardelen korkulacak birsey olmadigini soylemis,uzme kendini...bu gunlerde gececek insallah pelinim..adetin mi gecikti canim?nasil belli oldu kist oldugu,belirti varmiydi?benimde adetim gecikti bu ay,bende korkuyorum kistten:18::18:insallah öyle birsey yoktur:18::18:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
pelin67+,
kardelen5233+

iyi aksamlar kizlar

iyi akşamlar canım nasılsın tam cıkıyodum seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...

birsencim sanada iyi akşamlar ogluşunada maşallah benim yerime öpüp kokla paşayı...

iyi akşamlar canım nasılsın tam cıkıyodum seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...

birsencim sanada iyi akşamlar ogluşunada maşallah benim yerime öpüp kokla paşayı...

allah razi olsun pelinim,hamdolsun iyiyim,sen nasilsin canim?hersey daha guzel olacak uzme kendini,bu gunlerde gececek pelinim rabbim bizi imtian ediyor..hep karanlik baki kalacak degil yaa,gunesde dogacak elbet

Son düzenleme:
eeveet herkesi özledik sen nasılsın ne var ne yok

geçmiş olsun canım inşallah biran önce erir kurtulursun sonrada gelsin bebiş
cok sagol canım inş erirde başka bir şeye gerek kalmaz...amin birsencim...

cok sagol canım...ben dış gebelik gecirdim ya adet olmadım henuz ogunden beri... canım bugun doktor knt kist oluşmuş dedi ama korkulcak bişey degilmiş ben o kadar yıprandımkı en ufak şeyden korkar oldum...adetten sonra yine gel dedi bakalım inş kendinden erir...garipim inş senin gecikmen bebiştendir kötüşeyler getirme aklına lütfen...

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben annemlere gitmiştim giremedim 2 gündür.

Birsencim seni görmek çok güzel nasılsınız

Pelincim adetle atabileceğin türden bişeydir inşallah kistin.

Kızlar benim kırmızılarımda geldi bugün.Maalesef bu ayda olmadı.Önümüzdeki aylardada olması çok zor zaten.Amasyaya abimlere gidicem bu ay.Ramazandada inşallah umreye gitmeyi düşünüyoruz.Bekledik gelmedi bizim bebiş napalım şansını kaybetti

Son düzenleme:

anliyorum pelincim,hadi sende uzme kendini,gereksiz korkular ile de yorma ...doktorun bile korkulacak birsey olmadigini söylemis tatlim,kendini bosa uzme...benim kistle alakali bir bilgim yok,adet gecikmesi yaptigini kizlardan duymustum,test yapip negatif cikinca aklima geldi,:18::18:hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim pelimcim,uzun suredir konusmamistik seninle,özledim senii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…