iyiyim canım sen nasılsın?iyi akşamlar nasılsın canım
selam birsencim.iyiyim şükür..demek tugçe dogumunu yaptı...Allah analı babalı büyütsün...ahanda gene kimse yok topik milleti nerdesiniz ya bizim gelinde gelmiş bak oğluma dayanamadı geldi ebrar iyisin umarım banu inşalah aşılaman olur sonucu güzel olur pelin sende iyisin umarım derin kardeloş tutiş sevcan sizlerde iyiymişsiniz boncuk hastaymış yanlış hatırlamıyosam kardelen49 semra garip hepiniz aklımdasınız ama bu ara nolduysa fırsa olmuyo bi düzene girseydik iyi olurdu bu arada tuğçede doğum yapmış dün eymeni artık kucağında iyilermiş darısı sizlerin başına inşallah
cnm yaa hemen üzülme öyle..kardeloşun dedigi gibi adetle gider korkma kuşum...düşükten sonra evham yapıyosun suanda...korunmaya gerek yok dediyse korunma be gülüm.sen bilirsin yinede...iyi akşamlar kızlar nasılsınız...gecmişe bakamadım moralım cok bozuk doktora gittim kist oluşmuş bu seferde...doktor hic bişey demedi adet ol gel yine bakalım dedi inş başıma bir iş acmaz o kadar yorgunumki başka bir şeyi kaldırcak gücüm kalmadı allah beterinden saklasın yinede bunada şükür...doktorum korunmanıza gerek yok dedi ama ben iki uc ay kadar korunmayı düşünüyorum...enfeksiyon ve yara dondurma tedavisini olup ondan sonra bebiş calışmalarına başlıycam inş...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...
kardelenimmm,adet oldun demekİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben annemlere gitmiştim giremedim 2 gündür.
Birsencim seni görmek çok güzel nasılsınız
Pelincim adetle atabileceğin türden bişeydir inşallah kistin.
Kızlar benim kırmızılarımda geldi bugün.Maalesef bu ayda olmadı.Önümüzdeki aylardada olması çok zor zaten.Amasyaya abimlere gidicem bu ay.Ramazandada inşallah umreye gitmeyi düşünüyoruz.Bekledik gelmedi bizim bebiş napalım şansını kaybetti
ahh ablacım ya gerçekten halimize binlerce kez şükürler olsun.Allahım böyle durumları hiçkimseye ve hiçbirimize yaşatmasın.söylediğine üzüldüm(çocuk ve ailesi için çünkü) ama bize ders oluyor abla.bak artık bebek te bebek diye yırtınmıyoruz hiçbirimiz.elbet içimizden hayırlısını ve sağlıklısını diliyoruz.allahım o küçücük çocuğa dayanma gücü ailesine de sabır versin inş cuma gününün hürmetine allahım dualarımızı kabul etsin inş.benim tanıdığımın da çocuğu 2 yaşında ve doğuştan kalbi delik normalde her bebeğin olurmuş ve zamanla kapanırmış ama onunki kapanmamış ve gelişimini durduruyor 2 yaşında ama 8 aylık gibi küçük ve zayıf.dr ameliyat demişti küçücük çocukları böyle duyunca içim dayanmıyo.el kadar bebe nasıl ameliyata giriyor duyduğumda benim canım acıdı doğrusu.allah hepsinin yardımcısı olsun inş.abla sende iyisin inş.?yengen nasıl?nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
bende daha iyiyim şükürler olsun gerçi buara yine hastane olaylrı oldu herşey üst üste geliyo anlatıp canınızı sıkmayım şimdilik herşey yolunda ama .
bugün BONCUĞUM aradı filmi çektirmiş iki tüpüde açıkmış çok şükür anestezili olmuş oyüzden hissetmemiş .keyfi yerindeydi hepinize çok selamı var bulunduğu yerde net olmadığından giremiyo evine dönünce inşallah tekrar bizle olcak .
canım arkadaşlarım size bişey anlatmak istiyorum hastanede bir bebek vardı 10 aylık beyninde tümör var ve bugün ameliyat oldu .ve bu bebek 7 yıl sonra olmuş tedaviyle .onun için dua edermisiniz .allahım şifa versin ailesine bağışlasın inşallah .aslında herşeyin hayırlısını istemek gerek galiba ben duyunca baya kötü oldum .ve YÜCE RABBİME sonsuz şükür önüme öyle şeyler çıkarıyoki acımı hafifletiyo .yani beterin beteri var halimize hep şükretmeliyiz .hepinizi çok öpüyorum inşallah üzmedim anlattığımla .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
kızlar kac zamandır yazıyorumm yaa bı cevap verın lutfenn.emıne sernur yorulmaz doktoruna gıden varmı ozellıkle ankarlı arkadaşlar ona gore bu doktoru secıcem cevaplarınızı beklıyroumm
o an altta kimse yoktu kiiiiiiiiiiiiiiiiniye kız bizi adamdan saymıyonmu
kardelencim,gerçekten miiiii?İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Ben annemlere gitmiştim giremedim 2 gündür.
Birsencim seni görmek çok güzel nasılsınız
Pelincim adetle atabileceğin türden bişeydir inşallah kistin.
Kızlar benim kırmızılarımda geldi bugün.Maalesef bu ayda olmadı.Önümüzdeki aylardada olması çok zor zaten.Amasyaya abimlere gidicem bu ay.Ramazandada inşallah umreye gitmeyi düşünüyoruz.Bekledik gelmedi bizim bebiş napalım şansını kaybetti
nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
bende daha iyiyim şükürler olsun gerçi buara yine hastane olaylrı oldu herşey üst üste geliyo anlatıp canınızı sıkmayım şimdilik herşey yolunda ama .
bugün BONCUĞUM aradı filmi çektirmiş iki tüpüde açıkmış çok şükür anestezili olmuş oyüzden hissetmemiş .keyfi yerindeydi hepinize çok selamı var bulunduğu yerde net olmadığından giremiyo evine dönünce inşallah tekrar bizle olcak .
canım arkadaşlarım size bişey anlatmak istiyorum hastanede bir bebek vardı 10 aylık beyninde tümör var ve bugün ameliyat oldu .ve bu bebek 7 yıl sonra olmuş tedaviyle .onun için dua edermisiniz .allahım şifa versin ailesine bağışlasın inşallah .aslında herşeyin hayırlısını istemek gerek galiba ben duyunca baya kötü oldum .ve YÜCE RABBİME sonsuz şükür önüme öyle şeyler çıkarıyoki acımı hafifletiyo .yani beterin beteri var halimize hep şükretmeliyiz .hepinizi çok öpüyorum inşallah üzmedim anlattığımla .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
derinim haklısında canım su anda hazır hissetmiyorum kendimi 2 ay kadar korunmayı düşünüyorum...biraz toparlayım kendimi ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım inş...rabbim hepimize vaktı geldiginde hayırlısıyla bebişler nasip etsin....selam birsencim.iyiyim şükür..demek tugçe dogumunu yaptı...Allah analı babalı büyütsün...
cnm yaa hemen üzülme öyle..kardeloşun dedigi gibi adetle gider korkma kuşum...düşükten sonra evham yapıyosun suanda...korunmaya gerek yok dediyse korunma be gülüm.sen bilirsin yinede...
kardelenimmm,adet oldun demeksaglık olsun cnm ya,abinlere gidiceksin eşin gelmicek sanırım...olsun yaa.gitmeden çalışmaları başlatırsın sende
selam kızlar iyi geceler...
canım daha iyi olmana sevindim...boncugumunda iki tpünün acık olması güzel inş en kısa zamanda bebeişin gelmesine vesile olur rahım filmi....of canım benim ya kıyamam kuzucuga eminim cok zordur ailesi icin...rabbim şifa versin inş en kısa surede iyileşir gercekten ebrarım beterin beteri var şükürler olsun halimize...kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni...nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
sanırım sesini duya yok
ben ankarada değilim olsaydım yardımcı olurdum
selinam sorma yaa halimize nekadar şükretsek azdır allahım şafi ismiyle şifa versin kuzucklara minicikler nekadar acı çekiyolar offf .allahım hayırlı kader yazsın .ben iyiyim canım gelinimizde iyi şükür atlatmaya çalışıyo .gerçi bugün çok duramadım yanında işlerim vardı .temizlik filan hiçbişey yapamadım düşün yazlıkları daha bugün çıkardım .neyse nasip işte hiçbişey planladığımız gibi olmuyo .sen nasılsın ?daha rahatsın galiba hep böyle ol canımahh ablacım ya gerçekten halimize binlerce kez şükürler olsun.Allahım böyle durumları hiçkimseye ve hiçbirimize yaşatmasın.söylediğine üzüldüm(çocuk ve ailesi için çünkü) ama bize ders oluyor abla.bak artık bebek te bebek diye yırtınmıyoruz hiçbirimiz.elbet içimizden hayırlısını ve sağlıklısını diliyoruz.allahım o küçücük çocuğa dayanma gücü ailesine de sabır versin inş cuma gününün hürmetine allahım dualarımızı kabul etsin inş.benim tanıdığımın da çocuğu 2 yaşında ve doğuştan kalbi delik normalde her bebeğin olurmuş ve zamanla kapanırmış ama onunki kapanmamış ve gelişimini durduruyor 2 yaşında ama 8 aylık gibi küçük ve zayıf.dr ameliyat demişti küçücük çocukları böyle duyunca içim dayanmıyo.el kadar bebe nasıl ameliyata giriyor duyduğumda benim canım acıdı doğrusu.allah hepsinin yardımcısı olsun inş.abla sende iyisin inş.?yengen nasıl?
boncuğumun sonucunun güzel çıkmasına sevindim.oda benden yani bende anestezi yedim hiç bişe hissetmedim.ne tatlı canımız varmışhadi hayırlısıyla gelsin boncuğumunda sağlıkla bebişi inşşş.
malesef canım ankarada değilim yardımcı olamıycamkızlar kac zamandır yazıyorumm yaa bı cevap verın lutfenn.emıne sernur yorulmaz doktoruna gıden varmı ozellıkle ankarlı arkadaşlar ona gore bu doktoru secıcem cevaplarınızı beklıyroumm
amin canım yaao an altta kimse yoktu kiiiiiiiiiiiiiiii
kardelencim,gerçekten miiiii?
çok sevindim,rabbim hepimize nasib etsin inşillih.
bu arada bende regl oldum malesef
ah canım,rabbim yardımcısı olsun yavrucuğun.
peloşum sen nasılsın kuzum keyifsizsin sanırsam ama kisti hiç takma kafana bendede biçok kez oldu eridi adetle .sorun olmaz tatlım sıkma canınıderinim haklısında canım su anda hazır hissetmiyorum kendimi 2 ay kadar korunmayı düşünüyorum...biraz toparlayım kendimi ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım inş...rabbim hepimize vaktı geldiginde hayırlısıyla bebişler nasip etsin....
canım daha iyi olmana sevindim...boncugumunda iki tpünün acık olması güzel inş en kısa zamanda bebeişin gelmesine vesile olur rahım filmi....of canım benim ya kıyamam kuzucuga eminim cok zordur ailesi icin...rabbim şifa versin inş en kısa surede iyileşir gercekten ebrarım beterin beteri var şükürler olsun halimize...kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni...
gözünaydın canım...inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...
hayırlı cumalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir kendinizi cok iyi bakın cok öpüyorum sizleri...
özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger
hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
kızlar kac zamandır yazıyorumm yaa bı cevap verın lutfenn.emıne sernur yorulmaz doktoruna gıden varmı ozellıkle ankarlı arkadaşlar ona gore bu doktoru secıcem cevaplarınızı beklıyroumm
forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...derinim haklısında canım su anda hazır hissetmiyorum kendimi 2 ay kadar korunmayı düşünüyorum...biraz toparlayım kendimi ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım inş...rabbim hepimize vaktı geldiginde hayırlısıyla bebişler nasip etsin....
canım daha iyi olmana sevindim...boncugumunda iki tpünün acık olması güzel inş en kısa zamanda bebeişin gelmesine vesile olur rahım filmi....of canım benim ya kıyamam kuzucuga eminim cok zordur ailesi icin...rabbim şifa versin inş en kısa surede iyileşir gercekten ebrarım beterin beteri var şükürler olsun halimize...kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni...
gözünaydın canım...inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...
hayırlı cumalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir kendinizi cok iyi bakın cok öpüyorum sizleri...
canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger
ablam allah daha ıyı etsın ınşallah hepınızı..yawruya üzüldüüm rabbim şifa wersın inşallah.dua da edecğim...nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
cnm hadı gecmıs olsun ıyı olmuş anestezili çektırmen ben cok acı çekmiştim anestesisizözledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger
cnm merK EDIYORUM ŞAHSEN AMA YAZMADIM NERELERDESIN KI SEN.NEDNE GIRMIYORSUN HİÇ?İyi geceler kızlar,belki merak etmişsinizdir diye gelmiştim ammavelakin merak eden olmamış zati neysee herkesler iyi sanırım Allah'a emanet olun güle gülee
Bu arada boncugum hsg çekilmişsin gözün aydın güzel çıkmış sevindim senin adına,haydi güle güle
cnm yaa dediğin gibi üst üste geliyor geldim mi çok geçmiş olsun yaa.dişini ihmal etme kuzum git bir dr.a ...hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç(
hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...
forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...
canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..
kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayınduramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo napcam ben yaaa çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?