Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam birsencim.iyiyim şükür..demek tugçe dogumunu yaptı...Allah analı babalı büyütsün...
cnm yaa hemen üzülme öyle..kardeloşun dedigi gibi adetle gider korkma kuşum...düşükten sonra evham yapıyosun suanda...korunmaya gerek yok dediyse korunma be gülüm.sen bilirsin yinede...
kardelenimmm,adet oldun demeksaglık olsun cnm ya,abinlere gidiceksin eşin gelmicek sanırım...olsun yaa.gitmeden çalışmaları başlatırsın sende

selam kızlar iyi geceler...

ay kardelenim umreye gitmek istiyormuşsun cnm hayırlısı inşallah...gidersen dualarında unutma dicem ama unutmayacagını biliyorum taklım

nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
bende daha iyiyim şükürler olsun gerçi buara yine hastane olaylrı oldu herşey üst üste geliyo anlatıp canınızı sıkmayım şimdilik herşey yolunda ama .
bugün BONCUĞUM aradı filmi çektirmiş iki tüpüde açıkmış çok şükür anestezili olmuş oyüzden hissetmemiş .keyfi yerindeydi hepinize çok selamı var bulunduğu yerde net olmadığından giremiyo evine dönünce inşallah tekrar bizle olcak .
canım arkadaşlarım size bişey anlatmak istiyorum hastanede bir bebek vardı 10 aylık beyninde tümör var ve bugün ameliyat oldu .ve bu bebek 7 yıl sonra olmuş tedaviyle .onun için dua edermisiniz .allahım şifa versin ailesine bağışlasın inşallah .aslında herşeyin hayırlısını istemek gerek galiba ben duyunca baya kötü oldum .ve YÜCE RABBİME sonsuz şükür önüme öyle şeyler çıkarıyoki acımı hafifletiyo .yani beterin beteri var halimize hep şükretmeliyiz .hepinizi çok öpüyorum inşallah üzmedim anlattığımla .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın

ahh ablacım ya gerçekten halimize binlerce kez şükürler olsun.Allahım böyle durumları hiçkimseye ve hiçbirimize yaşatmasın.söylediğine üzüldüm(çocuk ve ailesi için çünkü) ama bize ders oluyor abla.bak artık bebek te bebek diye yırtınmıyoruz hiçbirimiz.elbet içimizden hayırlısını ve sağlıklısını diliyoruz.allahım o küçücük çocuğa dayanma gücü ailesine de sabır versin inş cuma gününün hürmetine allahım dualarımızı kabul etsin inş.benim tanıdığımın da çocuğu 2 yaşında ve doğuştan kalbi delik normalde her bebeğin olurmuş ve zamanla kapanırmış ama onunki kapanmamış ve gelişimini durduruyor 2 yaşında ama 8 aylık gibi küçük ve zayıf.dr ameliyat demişti küçücük çocukları böyle duyunca içim dayanmıyo.el kadar bebe nasıl ameliyata giriyor duyduğumda benim canım acıdı doğrusu.allah hepsinin yardımcısı olsun inş.abla sende iyisin inş.?yengen nasıl?

boncuğumun sonucunun güzel çıkmasına sevindim.oda benden yani bende anestezi yedim hiç bişe hissetmedim.ne tatlı canımız varmış hadi hayırlısıyla gelsin boncuğumunda sağlıkla bebişi inşşş.

Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile

bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın

kızlar kac zamandır yazıyorumm yaa bı cevap verın lutfenn.emıne sernur yorulmaz doktoruna gıden varmı ozellıkle ankarlı arkadaşlar ona gore bu doktoru secıcem cevaplarınızı beklıyroumm

kızlar kac zamandır yazıyorumm yaa bı cevap verın lutfenn.emıne sernur yorulmaz doktoruna gıden varmı ozellıkle ankarlı arkadaşlar ona gore bu doktoru secıcem cevaplarınızı beklıyroumm

sanırım sesini duya yok
ben ankarada değilim olsaydım yardımcı olurdum

niye kız bizi adamdan saymıyonmu
o an altta kimse yoktu kiiiiiiiiiiiiiiii
kardelencim,gerçekten miiiii?
çok sevindim,rabbim hepimize nasib etsin inşillih.
bu arada bende regl oldum malesef

ah canım,rabbim yardımcısı olsun yavrucuğun.

derinim haklısında canım su anda hazır hissetmiyorum kendimi 2 ay kadar korunmayı düşünüyorum...biraz toparlayım kendimi ondan sonra bebiş calışmalarına başlarım inş...rabbim hepimize vaktı geldiginde hayırlısıyla bebişler nasip etsin....
canım daha iyi olmana sevindim...boncugumunda iki tpünün acık olması güzel inş en kısa zamanda bebeişin gelmesine vesile olur rahım filmi....of canım benim ya kıyamam kuzucuga eminim cok zordur ailesi icin...rabbim şifa versin inş en kısa surede iyileşir gercekten ebrarım beterin beteri var şükürler olsun halimize...kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni...

gözünaydın canım...inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...

hayırlı cumalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir kendinizi cok iyi bakın cok öpüyorum sizleri...

özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger

selinam sorma yaa halimize nekadar şükretsek azdır allahım şafi ismiyle şifa versin kuzucklara minicikler nekadar acı çekiyolar offf .allahım hayırlı kader yazsın .ben iyiyim canım gelinimizde iyi şükür atlatmaya çalışıyo .gerçi bugün çok duramadım yanında işlerim vardı .temizlik filan hiçbişey yapamadım düşün yazlıkları daha bugün çıkardım .neyse nasip işte hiçbişey planladığımız gibi olmuyo .sen nasılsın ?daha rahatsın galiba hep böyle ol canım
malesef canım ankarada değilim yardımcı olamıycam
o an altta kimse yoktu kiiiiiiiiiiiiiiii

kardelencim,gerçekten miiiii?
çok sevindim,rabbim hepimize nasib etsin inşillih.
bu arada bende regl oldum malesef

ah canım,rabbim yardımcısı olsun yavrucuğun.
amin canım yaa
senin kırmızılarda gelmiş sıkma canını mevlam çok büyük enkısa zamanda inşallah
peloşum sen nasılsın kuzum keyifsizsin sanırsam ama kisti hiç takma kafana bendede biçok kez oldu eridi adetle .sorun olmaz tatlım sıkma canını
peloşum işte halimize nekadar şükretsek azdır onun için anlatmak istedim .allahım böyle imtihanlar vermesin bizlere onlarında yardımcısı olsun

canım arkadaşım gerçekten çok sevindim stres yaptığına değmedi çok şükür .bundan sonra herşey çok daha iyi olcak inşallah

İyi geceler kızlar,belki merak etmişsinizdir diye gelmiştim ammavelakin merak eden olmamış zati neysee herkesler iyi sanırım Allah'a emanet olun güle gülee
Bu arada boncugum hsg çekilmişsin gözün aydın güzel çıkmış sevindim senin adına,haydi güle güle

hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç(

hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...

forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...
canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..

kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayınduramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyonapcam ben yaaaçıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste

ablam allah daha ıyı etsın ınşallah hepınızı..yawruya üzüldüüm rabbim şifa wersın inşallah.dua da edecğim...

cnm hadı gecmıs olsun ıyı olmuş anestezili çektırmen ben cok acı çekmiştim anestesisiz
temız cıkmış sonucun gözün aydın canım...ben de dr um söylediği için çektirmiştim.tadavıye başlamadan önce tüpler kapalıysa ilaç da fayda etmez direk tüp bebeğe yönlendireceğim demişti.insanın içi rahatlıyor iiy olmuş senin de çektirmen cnm.

cnm merK EDIYORUM ŞAHSEN AMA YAZMADIM NERELERDESIN KI SEN.NEDNE GIRMIYORSUN HİÇ?

cnm yaa dediğin gibi üst üste geliyor geldim mi çok geçmiş olsun yaa.dişini ihmal etme kuzum git bir dr.a ...

kızlar bugün dr.uma gideceğim.heyecan war kasıyorum kendımı,alttan bakar diye :S
neler geçirdim aslında ama insan yıne de kasılıyor işte çatalda bacakları açmak çok ürkütücü geliyor bana...
büyük ihtımalle adet söktürücü+klomen verecek dr.um bakalım ,yarın göreceğiz.eşim de diyor bi bakıyoruz hamile çıkıyormuşun diye ama ben böyle birşey aklımın ucundan dahi geçirmiyorum.adet olmadım ki bu ay yumurtlama ımkansız.e geçen ay da kan testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı...
hastaneye gitmişken yemek borusu yanma şikayetim için de çıkacağım dr.a...öpüyorum sizleri...
yarın akşam yazarım ancak gündüz dışarda olurum sanırım.allh'a emanet olun kısçeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…