Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi akşamlar canım nasılsın tam cıkıyodum seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...

birsencim sanada iyi akşamlar ogluşunada maşallah benim yerime öpüp kokla paşayı...

birsencim,nasilsin canim?emremiz nasil?

emrecik iyi kızlar sağolun neyse çıkmam lazım mama vakti herkese iyigeceler

hosgeldin kardelencim,demek ramazanda umreye gidiyorsunuz ne kadar sevindim senin adina,rabbim bizlerde nasip eder insallah...öyle deme bakimummadigin anda gelir bebisin,bu isler belli olmaz tatlim

emrecik iyi kızlar sağolun neyse çıkmam lazım mama vakti herkese iyigeceler

allah daha iyi etsin canim,demek mama saati emrecigin,yesin de sifa olsun insallah

,kardelen49,birsen29,garip+,kızlar iyi geceler hepinize ben cıkıyorum sonra görüşürüz inş

sanada iyi geceler pelincim,uzme,yipratma kendini olurmu..hersey daha guzel olacak insallah

sagol canım benim üzmemeye calışıyorum ama bu korkuları yenmek icin zaman gerekecek sanırım doktorum korunmana gerek yok dedigi halde ben hazır hissetmiyorum kendimi garipcim...benimde hic bilgim yok canım ama her şeyi yaşıyoruz işte rabbim daha beterinden saklasın...inş seninki gec dollenmedir hakkında hayırlısı olsun tatlım...bende seni cok özledim gördügüme sevindim

inş kardelencim ...ümreye gidiyomuşsun ne güzel allahım inş dualarını kabul eder o kutsal topraklarda bizler icinde du at olurmu canım...hayırlısı olsun tatlım öyle düşünme lütfen rabbim ol dedigi zamanda olcak inş...ay kızlar cıkıyorum diyorum ama sizleride bırakamadım bi türlü

sen kendini ne zaman hazir hissedersen öyle dusun canim,herseyin basi saglik,hayattaki en degerli sey de öyle..bebegimiz yok diye kenimizi paraliyacak halimiz yok yaa,dunyada ki hersey bebek de degil..disari ciktigimda almanlara bekiyorum da,bebek,evlilik gibi bir dertleri yok ani ve zamani yasiyorlar..keske bizde öyle olabilsek dimiii,en azindan bebek icin kendimizi yipratmamayi becerebilsekinsallah canim,,doktora gidince belli olacak..hakkimizda herseyin hayirlisi olsun canim

Son düzenleme:
Mrblar arkadaşalr nasılsınız? Bende yenı uye oldum bu sıteye ama kımse yazmıyoo?? Neden (bı sorum olucaktı kucucukk:))

Mrblar arkadaşalr nasılsınız? Bende yenı uye oldum bu sıteye ama kımse yazmıyoo?? Neden (bı sorum olucaktı kucucukk:))

merhaba cansu,hosgeldin..aslinda topigimiz kalabalik,bir o kadar da guzeldir,ama su aralar malum yaz dönemi arkadaslarimizin isleri olabiliyor..sen sorunu sor canim,bilgimiz varsa cevaplariz,yoksa da bilgisi olan arkadaslar gelince cevaplarlar

cok haklısın canım her şeyin başı saglık...aslında bizlerde bu kadar takmıycazda aklımıza dış etkenler bizi cok etkiliyo ama bundan sonra onlarda ilgilendirmiyo beni...şu anda benim ne düşündügüm önemli olan artık... bende takmamayı düşünüyorum garipcim tabi başarabilirsem...sunu gördüm rabbim ol dedigi zamanda oluyo ama her şey onun elinde... bundan sonraki tek düşüncem hayırlısıyla zamanında hamile kalıp saglıkı kucagıma almayı nasip etsin rabbim...başka bişey istemiyorum allahımdan...seninde hakkında hayırlısı olsun canım...

Garipcim pelincim sağolun kızlar şu an niyet aşamasında inşallah nasip olur gideriz kesinleşmedi daha ama.Gidersem dua etmemmi liste yaparım tek tek söylerim valla hepimiz böööle olalım diye

yazdigin yazi ve dusuncelerinden dolayi seni:81::81::81:her zaman pozitif ol canim,olalim hep beraber insallah..amiin pelincim cok sagolasin

Garipcim pelincim sağolun kızlar şu an niyet aşamasında inşallah nasip olur gideriz kesinleşmedi daha ama.Gidersem dua etmemmi liste yaparım tek tek söylerim valla hepimiz böööle olalım diye

inş nasip olur canım...şimdiden allah razı olsun cok sagol...

kızlar ben bu sefer cıkıyorum cok uykum geldi...allaha emanet olun görüşmek üzre

Ben mecburen şimdi çapaya gidiyorum eğer burda tutmazsa gene ona gidicem.Gerçekten çok iyi bir doktor.
anladım canım.ewet ben de arkadasım tavsıyesı uzerıne gıttım duzgun beye.orada doğum yaptı arkadaşım.ılk ayımda çorluya gıdıyordum o da tavsıye uzerıneydı.fakat mesafeler olduğu için 2.ay buraya başlamıştım canım.iyi geldı o dr. bana.ilaç taraftarı fılan değil.google a yazdığımda hep olumlu şeyler okudum.

haklısın canım belkide klomenin etkileridir hala bilemiyorum ama bu ay ki ağrılarım çok tuhaf inş bebeğim tutunmuştur bi umut işte .....
canım klomen yapıyor işte boyle ama bebişimiz de olabılır.İNŞALLAH CANIM.

iyiyim şükür canım.canım sen yawruna bak da her zaman görüşürüz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…