Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

dogrudur cnmm zanten bende ondan olduguna emin degilim.. ama sonucta bana hicbir iyligi dokunmadi bide ona deligibi bissürü para verdimm .. ins sen bi faydasini görürsün cnmm. ins sana sifa olur.. ama ne olursa olsun en önemeli sey kafa kafani rahat tut bide bunu kullan bakailim hayirlisi.

sanirim ben dogurdukca anneligi ögrenemedim hic annem olmadiki belkide anneligimi temize cekmek icin cok istdedim ama dogru birazda gelirler bazen onlar bana anne oluyor bazen ben onlara

selam hangi sehirdesin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
kardelen5233+

merhaba kardelencim

merhaba daimi ziyaretciler:82:cok sadiksiniz yaaa

almayadan duisburgdan cnmm. sen??

ben münchen denim gecen sene tasindik frankfurttan tanistima sevindim senin bir sey lazim olur dertlesmek istersen sebep ne olursa olsun yaz bana yada tel ac istersen özel mesajla yollarim senin cocuk varmi kac aydir denemedesin ne uyguluyorsun

Ya sende bu kadar sıkma kendini bırak zaten herşey olucağına varıyor hem babalrıda var bu çocukların dimi.Pasiflora bitkisel çocuklara bile veriyolar doktor verdiye iç canım.

Valla benim annem babamda şu an ordalar köylerinemi gittiler kasabanın içinemi bizimkiler kasabadalar.valla kız çıkcak bişeyler.

cnm doğum yapan için hayırlı olsun diğeri içinde cok sevindim darını sana inş

üzülme cnm olacağı varsa olur zatenn

sağol cnm sen nasılsınn

yaa ebrar ablam nerelerde hiç göremedim
İyiyim valla biraz karnımağrıyo biraz duruyıo işte psikolojik neler yapıyorum kendime.

bu passifloranın içinde alkol varmış nasıl içcem benn?
İç kız üsttede yazdım çocuklar bilem içiyo.

Valla bişeyler yapmak lazım vişneli dondurma yedim kalorisi az diye amma kendimi kandırdım neyy.
Kız çok güldüm valla pşştt lagrima kız sakın aklından geçirme

Çok güzel anlamlı duygulu ::(((((((((

Kız sakın sıcak su torbası koyma orana burana varsa gider ştt kaldır bakıyım o torbayı hemende bozma kendini bende hemen ddağüılıyorum ama sonra toplanıyorum sende toplan.

Son düzenleme:
Naber anaatolia nasılsın gene kimseler yok yalnız yalnız takılıyorum özledim buranın coşkulu günlerini okumaya yetişemezdik.

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff

egalim hani diye başlamışsın ya adet oldun sandım daha yazdıklarını okumadan ama neyseki olmamışsın sende bayagı bi belirti var hadi hayırlısı inşaallah yarın güzel hbrler alırız inşaallah senden

canlarım ben bi hastaneye sonucumu alıp doktora göstermeye gidiyorum.. gelince konusuruz inşalah.Allah a manet olun... sizi seviyorummmmm
prolaktin yüksek çıktı demek inş verdiği ilaç işe yarar cnm Rabbim şifa versin he birde prolaktini düşürmek için bişe kullanıyorlardı ama unuttum ama netten bi bak istersen ilaç değil bitki...

AAyyyy nedense hemde bu kavgalar yumurtlama gününe denk gelir bende
egalim cnm ikisi adına da çok sevindim Rabbim sana da nasip etsin inşaallah
Cnm Rabbim yardım etsin,acınızı dindirsin inşaallah
aynı cnm bildiğin gibi işte kırmızıların gelmesi bekliyorum :)

kayıplara karışanlarinşallahdöndüklerinde kayıplara karışmayanlarıda hamile görürler.
valla o kayıplara karışanlar hamile kaldıkları için özellikle gelmiyorsa hani biz nazar değdiririz,gözümüz kalır diye falan kusura bakmasın kimse buna ancak gülerimm bi tarafımla )dicek bişeyim yok ilgilenmiyorum da zaten...
Ama sana katılıyorum Lagrimam...
azram bişe olmasa hbr verirdi cnm az çok tanıyoruz da diğerlerine anlam veremiyorum amannn neyse isteyen gelir istemeyenin keyfi bilir... Bu arada gözünaydın gelmiş senin preseedlerin
ikinizde miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çıkmış bulundum kardeloşş

Derdam alıntı yapmışım ama yazamadım sayfa kendi kendine inip çıkıyor :)
Esma çok tatlı maşallaahhhh ona onun o ağzı yerimm benn

Angel25 hoşgeldin cnm,50-56 lira çok fazla kan testi için bildiğim kadarıyla devlette yaptırabilirsin cnm doktor bişe demez bi mazeret uydurursun istersen mesela dişçiye gidicem emin olmak için öğrenmem lazım dersin aslında gerek yok ama:)Devlette hem daha uygun olur ama alttan kontrol eder mi onu bilmiyorum,bu arada eğer günün geçmediyse idrar testinde çıkmazz yüksek ihtimal

Sağlık ocağına git onlarda yapıyolar hemde alttan bakmıyolar.

yazdıgını şimdi gördüm cnm şimdide sen yoksun tek kaldım neyse bi cigara yakammm bari bendee

bende görümcemle konusuyordum canim oda adet olmus agliyor 10 gün gecikmisti neyse hasanim kizlarla onu almaya gitti hafta sonu beraberiz ne bileyim ya her sey üstüst geliyor sen nasilsin anlat

Acayip bir yağmur var gök gürlüyo evde yalnızım umarım elektrikler gitmez en tırstığım şey karanlık ıyyyy ürktüm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…