benim ilk denemem olcak egal ama kistin presed le oluşması mümkün değil,hani mantar falan desen anlarım da,kist tamamiyle yumurtalıkların çalışma sistemiyle oluşan bişey.
yazını okuyunca hüzünlendim baya bi,ama ne güzel ki dört tane ablaları varmış,sahte de olsalar lady gaga ların var,rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin.
benim ilk denemem olcak egal ama kistin presed le oluşması mümkün değil,hani mantar falan desen anlarım da,kist tamamiyle yumurtalıkların çalışma sistemiyle oluşan bişey.
yazını okuyunca hüzünlendim baya bi,ama ne güzel ki dört tane ablaları varmış,sahte de olsalar lady gaga ların var,rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin.
dogrudur cnmm zanten bende ondan olduguna emin degilim.. ama sonucta bana hicbir iyligi dokunmadi bide ona deligibi bissürü para verdimm .. ins sen bi faydasini görürsün cnmm. ins sana sifa olur.. ama ne olursa olsun en önemeli sey kafa kafani rahat tut bide bunu kullan bakailim hayirlisi.
selam hangi sehirdesin
almayadan duisburgdan cnmm. sen??
Ya sende bu kadar sıkma kendini bırak zaten herşey olucağına varıyor hem babalrıda var bu çocukların dimi.Pasiflora bitkisel çocuklara bile veriyolar doktor verdiye iç canım.doktora gittim geldim prolaktinim yüksek kızdı bir sürü ne var hayatında bu kadar streslisin sıkıntılısın dedi, beynini meşgul eden sıkıntı ne dedi bende hafiften anlattım oda passiflora verdi bunu iç 15 gün gel dedi. eğer böyle düşerse bebeğin olsa bile düşük yaparsın dedi.. ben hayatımın içine tüküreyim...
anaaa bizimkilerde uzun köprüye yerleşmişannemde suan orda biraz kurcalarsak akraba çıkabiliriz...
ayyy ne güzel... Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin..
İyiyim valla biraz karnımağrıyo biraz duruyıo işte psikolojik neler yapıyorum kendime.cnm doğum yapan için hayırlı olsun diğeri içinde cok sevindim darını sana inş
üzülme cnm olacağı varsa olur zatenn
sağol cnm sen nasılsınn
yaa ebrar ablam nerelerde hiç göremedim
İç kız üsttede yazdım çocuklar bilem içiyo.bu passifloranın içinde alkol varmışnasıl içcem benn?
Valla bişeyler yapmak lazım vişneli dondurma yedim kalorisi az diye amma kendimi kandırdım neyy.rabbim şifalar versin,bedenine de,kelbine de inşallah.
oyyyy,yirim ben o kuzuyu,maşallah.
aman banu aman dikkat et canım,acıkınca süt için,bide tarçın katın,açlığı giderir diyo uzmanlar.
bence lagrima ile akraba çıkma,akraba çıkana çocukları postalıcak haberin olsun
hani bana selam,hani haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaa,maşallah,çok sevindim yengen adına,darısı başına inşallah.
Çok güzel anlamlı duygulu ::bu size aciktan ilk seslenisim biliyorum sonunda bir gün sizde okuyacaksiniz haberleriniz gelmeden önce babaniz kiz olursa avesta erkek olursa demhat derdi ama 3 lü bir misafir hic hesapta yoktu adinizin öbürü yine hasana düstü bilmemki sizi yeterince sararmiyim bilmemmi yillarin özlemi sizi uykunuzdan bölermi bu gün ögrendik geleceginizi hepimiz bekliyoruz dersem yalan olur ha...haberiniz olsun evde dort ablaniz var hepsi ayri telde calar oynar ama hepimiz beraber nefes aliriz sizlerde ayri bir ses ayri bir oyun getirsenizde benim ve babanizin yüregi inaninki cok genis sizin icin de nefes alabiliriz. baharla geleceksiniz sanirim yolculugumuz yorucu birazda soguk olacak. haberinizden beri icim elif elif yagan yagmurlar gibi,hani hic bilmedim anne kokusunu koklar gibi, yediveren cicekler gibi,acilan elleri rabbim bos koymaz diye bin kez daha sükürki elimi degil dünyami doldurdu sizinle .gelmenizi cok bekledik cok istedik size kavusabilmek cok cetrefilli bir yolmus dr. amcalar zor olacak diyor ben raziyim kime neki ...
kizlar bunu pc deki notlarin arasina kaydetmisim aslinda bayagi uzun silmeden onlar okuyamadi bari birileri okusun diye yazdim
niye hala kimse yok nerdesiniz
Kız sakın sıcak su torbası koyma orana burana varsa gider ştt kaldır bakıyım o torbayı hemende bozma kendini bende hemen ddağüılıyorum ama sonra toplanıyorum sende toplan.saollun canlarimm darisi hepimizin basina... gel gelelim benim halimee
kizlar hani bi agri var nerden gelio bilmirum demistim yaa dün sabaaha kadar gögüsüm agridi gögüsüm cünkü nezaman hizli yada assaga dogro egilsem gögsüm agriyor bide karincalanma oluyor uclarinda ama dokununca acimiyo sadecd bi anda sizliyor gidiyor. veee bugün midem cok kötüydü sanki karnim cook acikmista hic bisi yememisim ve bulanip agrimaya baslamis gibi.. bune simdi anlamadim eger üssüttüysem iyi üsütmüsüm gsliba bu gün bütün gün sicak torbayla gezdim bide sicak icecekler ictim .. vee sivilcem cikti adet agrilarim basladi kafam allak pullak olduyaaa hicc bana hamileymisim gibi gelmio bu ayda kirmizi karti yedim galiba ayrica bat 3 temmuz..
egalim hani diye başlamışsın ya adet oldun sandım daha yazdıklarını okumadan ama neyseki olmamışsın sende bayagı bi belirti var hadi hayırlısı inşaallah yarın güzel hbrler alırız inşaallah sendensaollun canlarimm darisi hepimizin basina... gel gelelim benim halimee
kizlar hani bi agri var nerden gelio bilmirum demistim yaa dün sabaaha kadar gögüsüm agridi gögüsüm cünkü nezaman hizli yada assaga dogro egilsem gögsüm agriyor bide karincalanma oluyor uclarinda ama dokununca acimiyo sadecd bi anda sizliyor gidiyor. veee bugün midem cok kötüydü sanki karnim cook acikmista hic bisi yememisim ve bulanip agrimaya baslamis gibi.. bune simdi anlamadim eger üssüttüysem iyi üsütmüsüm gsliba bu gün bütün gün sicak torbayla gezdim bide sicak icecekler ictim .. vee sivilcem cikti adet agrilarim basladi kafam allak pullak olduyaaa hicc bana hamileymisim gibi gelmio bu ayda kirmizi karti yedim galiba ayrica bat 3 temmuz..
prolaktin yüksek çıktı demek inş verdiği ilaç işe yarar cnm Rabbim şifa versin he birde prolaktini düşürmek için bişe kullanıyorlardı ama unuttum ama netten bi bak istersen ilaç değil bitki...canlarım ben bi hastaneye sonucumu alıp doktora göstermeye gidiyorum.. gelince konusuruz inşalah.Allah a manet olun... sizi seviyorummmmm
AAyyyy nedense hemde bu kavgalar yumurtlama gününe denk gelir bendeKızlaarr nasılsınızz.. Benim moraller bozuk yaa.. Dün eşimle biraz tartıştıık tabii çalışma da olmadı ondan önceki günde olmamıştı. Normalde çarşamba günü yumurtlama günüm olması lazım. Hiç olmazsa dünden için olsun dedim ama olamadı eşimle barıştık ama iş işten geçti. Şimdi bu akşam olsa tutar mı ki acaba muhtemel yumurtlamadan iki gün sonra. Biliyorum ki yumurta sadece 24 saat dayanıyor belki dün yumurtlama olmuştur diye avutuyorum kendimi. Bu aydan da birşey yok bana ama yine de denicem belli de olmaz.. İşin yoksa şimdi 1 ay daha bekle oofff offf...
egalim cnm ikisi adına da çok sevindim Rabbim sana da nasip etsin inşaallahmerhaba kizlar nasilsiniz.. benim görümcen dogum yapti kizi oldu kilosu azmiss simdi küvezde.. sonra bugün yengemin ha i beni rüyasindah hamile gören varya o hamileymis onlarin adina coook sevindim mutlu oldum yengemin 6 yildir cocugu olmyordu pko luydu 3 asilama 2 tüp bebek yaptirdi genede tutmamisti simdi durduk yere bisi yapmdan hamile kalmiss cok sevindim onun adina ama kendi adime cook üzüldüm isyan etmek istemiyorum ammaa nolur baanaa ve bu topikte istenyen kisilere nolurr allahim ebrarima garibima sevcenima banuma lagrimama kardelenlerime aklima gelmedigi herkese nolur bizede nasip eyle bizde yasayalim o duyguyu:2::2::2:
Cnm Rabbim yardım etsin,acınızı dindirsin inşaallahselam kizlar ben iyiyim sanirim cumanin yuzu suyu hürmetine pek acim yok kanamamda az doktorum cok üuülmüs norkozda cok aglamisim ben kendime geldimde 6 ile 8 hafta sonra adet yeniden baslar dedi aklinca moral veriyor ne de olsa onlarda insan esim benden daha kötü ben ona o bana koltuk degnedi misali destek oluyoz neyse esimin cani sagolsun yeter kendinize iyi bakin tekrar hayirli cumalar canlar
ha............... egel yengen adina cok sevindim rabbim bir yandan alirken bir yandan veriyor büyüklünü her seferinde gözümüze sokuyor sanki. ama gel görki hayat sartlari gören göz birakmadiki bakiyoz kizlar görecek gözlerden eylesin rabbim hepimizi eve gidince yazarim artik
aynı cnm bildiğin gibi işte kırmızıların gelmesi bekliyorum :)allah razi olsun antoliam,herseyin hayirlisi,gerci daha cok söküldü sayilmaz ama,hayirlisi insallah.isyan etmiyorum allahtan gelene raziyim,sadece cevre baskisi insani bunaltiyor o kadar...evet canim bende sevindim,haftaya gidiyoruz saniyordum,esimin suprizi iyi oldu inan...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamiyoruz bu aralar..
ranacım ben çok yeniyim bu site de tebrik ederim canım allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eder inş.
kızlar birde ben hala hasta olmadım bugün 11. gün beli agrıo dün kadıklarımda da agrı vardı sanki kramp girimuş gimi oluo geçioinşaallah pazar p.tesi hastaneye gidicem bana dua edin ne olur
günaydın canım arkadaşlarım... nasılsınız?? şuan geçmişteyim inşallah gelecekte görüşrüüz
dediğim gibi ben cok inanıyorum .. temiz çıktı evet çok şükür.. hastaneden sonucualdı temiz görünce hemen edirneye gitti alalacele dün bi görseydiniz halimi koştur koştur bi hal oldum... 30 senedir görmediği akrabalarının yanına gönderdim.. çocuklar bana kaldıııneyse döverim kafamı kızdırırlarsa
kusura bakma yın canım ya dün akşam kociş geldi çıkmak zorunda kaldım acil bide esma ağlayınca koştum yani
işte esma sude bu remini nacak buraya koyabildim akşam geçmişe bakıcam kardelen anlatmış büyüğünüd koyarım
sizler nasılsınız ben iyiym şükür birz yoğunum
inş gelicem yakında aranıza ama dualarım sizinle unutmayın canlarım
valla o kayıplara karışanlar hamile kaldıkları için özellikle gelmiyorsa hani biz nazar değdiririz,gözümüz kalır diye falan kusura bakmasın kimse buna ancak gülerimm bi tarafımla )dicek bişeyim yok ilgilenmiyorum da zaten...kayıplara karışanlarinşallahdöndüklerinde kayıplara karışmayanlarıda hamile görürler.
azram bişe olmasa hbr verirdi cnm az çok tanıyoruz da diğerlerine anlam veremiyorum amannn neyse isteyen gelir istemeyenin keyfi bilir... Bu arada gözünaydın gelmiş senin preseedlerintutişim,ben kaç defa sordum,çok merak ediyorum dedim,en azından msn ye bişey yaz ki bileyim dedim,hiç geri dönmedi canım,daha ne diyeyim ki.
geceler boyu sohbetin hatrına insan sadece sağlığından haber verir öyle değil mi,yani en azından.
ikinizde miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff
Sağlık ocağına git onlarda yapıyolar hemde alttan bakmıyolar.mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff
canim basbasayiz anatolia misfirimizde yok
yazdıgını şimdi gördüm cnm şimdide sen yoksun tek kaldım neyse bi cigara yakammm bari bendee
Acayip bir yağmur var gök gürlüyo evde yalnızım umarım elektrikler gitmez en tırstığım şey karanlık ıyyyy ürktüm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?