Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende görümcemle konusuyordum canim oda adet olmus agliyor 10 gün gecikmisti neyse hasanim kizlarla onu almaya gitti hafta sonu beraberiz ne bileyim ya her sey üstüst geliyor sen nasilsin anlat

Hakkında hayırlısı olsun cnm ya onun yok mu çocugu yoksa ikinci falan mı istiyor?
Bende aynı uğraşıyorum kafama göre takılıyorum :)

selam kızlar bende geldimm..ya 1 hafta oldu reglim geçeli dünden önceki gün kanda test yaptırdım muayenede oldum bişii yok.sonuç 0.53çıkmıştı.bugün doktoru tekrar aradım lutenyl verdi.offf çok bunaldım ben yaaa

Ne zamandır bekliyorsun ki cnm sen bu kdar bunaldın?

Karakiz bu arada üç sene bitiyor cnm hala tık yok...

ben münchen denim gecen sene tasindik frankfurttan tanistima sevindim senin bir sey lazim olur dertlesmek istersen sebep ne olursa olsun yaz bana yada tel ac istersen özel mesajla yollarim senin cocuk varmi kac aydir denemedesin ne uyguluyorsun

olur cnm neden olmasinn. konusuruz. ben 2 yillik evleyim 1 bucuk yil önce bi bos gebelik yasadim baskada bisi yok cocukta yok valla aklina ne gelirse yaptim ama buay hic bisi yapmadim bisi olmuyo die artikta yapmam zaten

tmm anne bir ana annemi hatirladim :)))) torba konunca noluyor kii zararlami yoksa

yok cnm daha bisi ins hamileyimdir onun belirtisidir hamiledegilsem iyi bi hastane bakimini ihtiyacim var cünkü heryerim döökülüyor kaportayi toplatmam lazim :))) inss cnmm allah hepimize versinde özlemimiz sona ersinn..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
kardelen5233+

merhaba kardelencim

merhaba daimi ziyaretciler:82:cok sadiksiniz yaaa
canımcım,kk açıktı,eşim gelince sayfayı öylece bırakıp gitmek zorunda kaldım,kusura bakma olur mu?
gene uzmanlar meyveli,özellikle limonlu dondurmanın daha az kalorili olduğunu söylüyo canım.
sağlık ocağına git,yada devlet hastanesine,benim 10 gün günüm geçti,test istiyorum de,hiç bişey demiyolar.

teşekkür ederim canım ama daha bitmedi benle uğraşmaların,daha sorcaklarım var sana.
azra yı evet çok iyi tanıyorum(yada sanıyodum)neyse kendileri bilirler(bu arada her ne kadar kızsam bile aslında özledim ben azra yı.)
bide bugün bi arkadaşla karşılaştım,kk den,zaten bi defa yüzyüze görüşmüştük,bi dahada görüşemedik,o o sıra bazı sıkıntılı şeyler yaşadı çünkü ve bilmediğim bi sebeple irtibat kesildi(eğer yanlış bişey yaptıysam da kırıldıysa bilemem tabi,kasti yaptığım bişey yok,hatta çok güzel sohbetler de etmiştik yüzyüze)
neyse işte bu arkadaşla bugün rastlaştım ve beni farketmemezlikten geldi.bunu burdan yazıyorum çünkü o nunda gelen misafirler arasında olduğunu ve topiği takip ettiğini düşünüyorum,farketmedim,tanımadım zaten sanmasın ama benle görüşmek istemeyenle,elbetteki bende görüşmem,zaten de öyle yaptım.
işte böyle şeyler de olunca hayatta,azra yı hangi kefeye koymalıyım bilemiyorum.
evet burası sanal bi dünya,ama bizler gerçeğiz,insanız ve duygularımız var,burdaki en ufak mutlulukla hepimiz mutlu oluyosak,en ufak negatif olayla da hepimiz üzülüyoruz.

bazen hiç olmucakmış hissine kapılıyorum.inancım tam rabbim nezaman nasip ettiyse ozaman biliyorum ama işte dediğin gibi elimizden bişey gelmiyo....
Zaman zaman herkesin başına gelen şeyler adet olunca böyle oluyor ama sonra topluyor insan cnm
yok cnm daha bisi ins hamileyimdir onun belirtisidir hamiledegilsem iyi bi hastane bakimini ihtiyacim var cünkü heryerim döökülüyor kaportayi toplatmam lazim :))) inss cnmm allah hepimize versinde özlemimiz sona ersinn..
:)Ay koptum hee inşaallah bebiş vardır cnm inşaallah

Bence hiç takmaa boşverr ne sorcan sor bakemm :)
He bu arada tahmin ettiğim kişi düşük yapan mı ?

Son düzenleme:
slmlar arkadaslar kaç gündür misafir temizlik felaket yoruldum inşallah yarın annemlerin yanına memlekete gidiyorum inşallah hayırlısı ile gidip gelebilirsek sizi bıktırana kadar burdayım.hepinizi çokk öpüyorum a.e.o

sikma canini allahtanumit gesilmez yas kac

bana günde 3 kere iç dedi artı içinde alkol var ama araştırdım hanefi mezhebine göre şifa için bir süre kullanmakta problem yok ama muadili varsa o kullanılmalı..
benim bildigim bitkisel bir sakinlestirici genelde aksamlari bir kasik olarak biliyorum gün icinde uyku yapiyor bildigim bu kadar ama yaninda mide ilaci alacakmisin tadi cok keskindir biz kullanirken mide ilaciyla verirdik

babaları var mı yok mu belli değil ki cnm.. ha var ha yok pek arada fark yok... bitkiseloldugunu biliyorum ama alkol var diye tereddüt ettim ama araştırdım bir süre içebilirim..
biraz daha kurcalarsak çıkar birşeyler :)

iyi gecelr.amın dıyorum tum kalbımle...
sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına
yok canım aşılama değildi bu ay klomen kullanmıştım sadece....

çok saol ablacım darısı sana olsun inş teker teker mutlu haberleri alalım.....
amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum
gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedim darısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum
kızlarr size ıyı gecelerr....yola çıkacağız yarın ütü yapmam gerekiyor öpüyorum sizleri...
sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah

allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım
kayıplara karışanlarinşallahdöndüklerinde kayıplara karışmayanlarıda hamile görürler.
ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki
tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin
garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin

egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni
canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur
cnm doğum yapan için hayırlı olsun diğeri içinde cok sevindim darını sana inş

üzülme cnm olacağı varsa olur zatenn

sağol cnm sen nasılsınn

yaa ebrar ablam nerelerde hiç göremedim
canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
kardelen5233+

merhaba kardelencim

merhaba daimi ziyaretciler:82:cok sadiksiniz yaaa
ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar
DErin nerdesin kız kaç gündür ebrarda hiç uğramadı bugün.
ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla
gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ karakiz06

selam kızlar nasılsınız
ya bu alıntı alınca niye yazarken üste çıkıyo geri sinir oldum valla sizdede öylemi

canim bu ilaci niye verdiler gebelikle ne ilgisi varmis

ewet yüksek çıktı bi ton da azar işittim doktordan ama biraz anlaınca hım normal ne dramlar var hayatta dedisekreterine o ilacı verdi işte 3 kere iç15 gün sonra gene gel kan alıp bakalım dedi. prolaktinim stresten sıkıntıdan yükseliyormuş sakinleşmem lazımmış.. gene araştırırım cnm sağol..
:)
hımm kızalım onlara o zaman ne gözümüz kalcak hı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…