Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

berrincim güle güle gidip gel canım kendini özletme görüşmek üzere tatlım

iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim senii
konusamadık epeydir normalde erken yattığım için girmiyorum ama öğlen girmeye calısıyorum

canim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasin

iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim senii
konusamadık epeydir normalde erken yattığım için girmiyorum ama öğlen girmeye calısıyorum

valla sorma kuzum yaa benimde fırsatım olmuyo biliyosun durumları böyle geceleri takılıyoruz seni gördüğüme sevindim bende özlemiştim

kader tabi canım alnımıza neyazıldıysa onu yaşıyoruz
eşinde çok üretkenmiş valla çiçeğin üstüne bunu yazmasından belli

valla ben çok yaşıyorum bu durumu tatlım hormonlarla ilgili olabiliyo yada geç yumurtlama olduğundan bunu anlamak için doktora gitmek gerek

görümcemin oldu bu ay cok sevindiydi canim ya ama doktor normal demis bende bu konuda birsey bilmiyom size sorayim dedim canim topiktekiler normal gebelikmi deniyor yoksa tüp asilamami kizlar

15gün iç gel dediyse kısa sürede düşer demek ki hadi inşaallah cnm

görümcemin oldu bu ay cok sevindiydi canim ya ama doktor normal demis bende bu konuda birsey bilmiyom size sorayim dedim canim topiktekiler normal gebelikmi deniyor yoksa tüp asilamami kizlar

hayırlısı olsun canım inşallah oda çok beklemeden kavuşur bebeğine
burda bazıları aşılama bazıları tüp bazıları normla deniyo tatlım

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 8 ziyaretçi)

ebrar_53 AnaToLia_+ swcnprlk+ karakiz06 ecrinsamet+ lagrima+

kızlar yine maşallahı var misafirlerin ay artık şaşırıyorum yavv

Son düzenleme:
kızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuzbende bebeğim olsun istiyorum
hoşgeldin cnm en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşaallah

eşin çok yaratıcıymış
sorma kuzucum gıcık oldum buarada nasılsın otobüse binince oturdun değilmi sevindim boş olunca

oturdum oturdum da kanter içinde kaldım boş yer bulunca sazan gibi atladım meğersem camlar açılmıyormuş o tarafta

vah garibim yaa kıyamam ben sana kuzucum olsun ayakta olmaktan yine iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…