slmlar arkadaslar kaç gündür misafir temizlik felaket yoruldum inşallah yarın annemlerin yanına memlekete gidiyorum inşallah hayırlısı ile gidip gelebilirsek sizi bıktırana kadar burdayım.hepinizi çokk öpüyorum a.e.o
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ karakiz06
selam kızlar nasılsınız
ya bu alıntı alınca niye yazarken üste çıkıyo geri sinir oldum valla sizdede öylemi
kizlar adet neden 10 gün gecikir hic böyle bir sey yasadinizmi doktorunuzne dedi
iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim seniisevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına
amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum
gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedimdarısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum
sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah
allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım
ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki
tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin
garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin
egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni
canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur
canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi
ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar
ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla
gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede
bende de aynı oluyor tam yazarken gıcık ediyo
canim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasinsevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına
amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum
gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedimdarısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum
sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah
allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım
ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki
tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin
garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin
egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni
canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur
canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi
ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar
ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla
gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede
iyiyyiz ablacım cok şükürr cok özledim senii
konusamadık epeydir normalde erken yattığım için girmiyorum ama öğlen girmeye calısıyorum
canim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasin
valla ben çok yaşıyorum bu durumu tatlım hormonlarla ilgili olabiliyo yada geç yumurtlama olduğundan bunu anlamak için doktora gitmek gerek
15gün iç gel dediyse kısa sürede düşer demek ki hadi inşaallah cnmewet yüksek çıktı bi ton da azar işittim doktordan ama biraz anlaınca hım normal ne dramlar var hayatta dedisekreterine o ilacı verdi işte 3 kere iç15 gün sonra gene gel kan alıp bakalım dedi. prolaktinim stresten sıkıntıdan yükseliyormuş sakinleşmem lazımmış.. gene araştırırım cnm sağol..
:)
hımm kızalım onlara o zamanne gözümüz kalcak hı
kızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuzbende bebeğim olsun istiyorum
görümcemin oldu bu ay cok sevindiydi canim ya ama doktor normal demis bende bu konuda birsey bilmiyom size sorayim dedim canim topiktekiler normal gebelikmi deniyor yoksa tüp asilamami kizlar
kader tabi canım alnımıza neyazıldıysa onu yaşıyoruz
eşinde çok üretkenmiş valla çiçeğin üstüne bunu yazmasından belli
hoşgeldin cnm en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşaallahkızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuzbende bebeğim olsun istiyorum
eşin çok yaratıcıymışcanim üzülmeyin bende kadere bagliyom ne yapalim hasanim bana bir cicek almis üzerine su yaziyor ..............YUMURTADA YAPARIZ BEBEKTE DÖLLERIZ....................evet kizlar üzülmeyin hepimkizin yumurtasi var dölleyecekleride eeeeeeeee hadi gülün be biraz hasta yatagimdan size moral olsun diye yaziyom bir ise yarasin
sorma kuzucum gıcık oldum buarada nasılsın otobüse binince oturdun değilmi sevindim boş olunca
esim cok sekerdir kan yutar serbet ictim der bizim icin allah razi olsun bizim icin yapamayacagi yoktur
hoşgeldin cnm en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşaallah
eşin çok yaratıcıymış
oturdum oturdum da kanter içinde kaldım boş yer bulunca sazan gibi atladım meğersem camlar açılmıyormuş o tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?